Date of experience: 12/2022

We hebben weer volop genoten. De organisatie zit perfect in elkaar. Aardig personeel. Nog even een tip. Zou er voor mensen die slecht ter been zijn iets van een soort karretje op de afdelingen van de hotelkamer kunnen komen waarmee ze over die lange gang naar hun hotelkamer kunnen gaan. We waren met 2 personen die zeer slecht ter been waren en zij hadden de laatste kamer op de gang. Nu hadden ze later geboekt waardoor er geen kamers meer over waren om te ruilen maar dit was vermoeiend voor hen.

Beste mevrouw S.

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden review en wat is het mooi dat u weer volop heeft genoten.

Wat betreft uw suggestie voor mensen die moeilijk ter been zijn: wij bieden rolstoelverhuur aan bij de hotelreceptie. Wij vragen u vriendelijk dit voor aankomst alvast te regelen, daar er een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar is. De kosten hiervoor bedragen 5,00 per rolstoel per dag met een borg van 50,00 per rolstoel. Dit kunt u vooraf telefonisch reserveren via de Afdeling Reserveringen via 0546-542121.

Al uitgelegd

Beste mevrouw S.,

Dank u wel dat u ook hier uw ervaring met ons deelt en het ook reeds elders heeft uitgelegd.
Wij waarderen dat enorm en hopen u nog vele malen in ons resort te mogen verwelkomen.

Date of experience: 12/2022

Heerlijke dagen gehad kom hier zeker nog is terug

Geachte heer/mevrouw J,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling en voor uw positieve reactie.
Fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Date of experience: 12/2022

Wij hebben een fantastisch weekend gehad alles was goed eten drinken en de kinderen hebben het naar hun zin gehad

Geachte heer/mevrouw R,

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling en voor uw positieve reactie.
Fijn om te vernemen dat jullie hebben genoten van het verblijf.

Fantastisch

Geachte heer R.

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u genoten heeft van een fantastisch verblijf!

Sofie
Date of experience: 12/2022

Het was fijn gezellig spanned ik vond het helemaal geweldig

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling.
Fijn om te vernemen dat uw verblijf helemaal geweldig was!

Sofie
Date of experience: 12/2022

Alles was goed geregeld, het enige minpunt is wel het rumoer in de gangen en daar geen controle op is. Wij hebben tot 02.00 wakker gelegen van het geren van kinderen over de gang en van gasten die redelijk rumoerig naar hun kamer kwamen.

Beste heer/mevrouw H.,

Dank u wel voor het toelichten van uw 80% tevreden beoordeling.

Wat betreft het enige minpuntje; u mag - te allen tijde - onze hotelreceptie bellen via toestel 9 vanaf uw hotelkamer. Onze collega's kijken dan ter plaatse voor een vlotte oplossing en u kan verder genieten van uw welverdiende nachtrust. Schroomt u niet, wij helpen u graag!

Tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 12/2022

Na vele malen naar tevredenheid op bezoek te zijn geweest was dit een tegenvaller. de vieze geur op de kamer, het botsen van de
muziek, het kwam van twee kanten, vanuit de scheepsbar en van de zanger in het centrum (waarom moet het allemaal zo hard) weinig plaats om te gaan zitten in het centrum, en zoals vermeld een koud stuk vlees. Voorlopig zie ik van een verder bezoek af.

Beste mevrouw E.,

Wij betreuren het dat uw verblijf ditmaal niet geheel aan uw persoonlijke verwachting heeft voldaan. Graag willen wij dit met u en onze collega's doornemen. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om alstublieft uw boekingsnummer en uw ervaring uitgebreid toelichten via marketing@prestonpalace.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 12/2022

Als Familien Hotel würde ich das Preston Palace nicht bezeichnen, dafür liegt der Fokus sehr auf andere Gäste, die nur zum Trinken dahin kommen.

Auch beim Check Out wurden wir nicht gefragt ob es uns gefallen hat und ob alles ok war.... sowas sollte standart sein.

Sehr geehrter Herr K.,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt im Preston Palace.

Wir würden gerne Ihre persönlichen Erfahrungen mit unseren Managern überprüfen. Würden Sie uns bitte Ihre Buchungsnummer und Ihre Erfahrungen auf marketing@prestonpalace.nl im Detail erläutern? Wir würden auch gerne wissen, ob Sie vor Ort einen Bericht für eine mögliche schnelle Lösung erstellt haben.

Wir danken Ihnen im Voraus für Ihre Bemühungen.

Wir erwarten Ihre Nachricht,

mit freundlichen Grüßen,

Zie het voorgaande

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.