Sanatorium Uzdrowiskowe „Bałtyk” hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 2 months ago (05/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Byłam na Narodowy Fundusz jestem bardzo zadowolona.

Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz wystawienie tak wysokiej oceny pobytu.
Cieszy nas, że pobyt realizowany w ramach Narodowego Funduszu Zdrowia spełnił Pani oczekiwania i pozostawił pozytywne wrażenia.
Mamy nadzieję, że w przyszłości zdecyduje się Pani na ponowny pobyt w naszym obiekcie. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia w Kołobrzegu,
Alone
Reviewed: 4 months ago (27/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Отдохнула и набралась сил😊

Уважаемая госпожа,
нам очень приятно слышать, что пребывание в нашем отеле позволило Вам восстановить силы и отдохнуть. Мы рады, что близость моря произвела на Вас положительное впечатление.
Приглашаем Вас к нам снова, чтобы Вы могли продолжить отдых на море. Сердечно приглашаем Вас. До встречи в Колобжеге. С уважением,
Консьерж SU Bałtyk
Reviewed: 6 months ago (28/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Ogólnie wysoki standard. Posiłki Bardzo dobre , urozmaicone , różnorodność surówek i sałatek. Smaczne ciasta na deser. Jedyna uwaga do kawy przy śniadaniu - słabej jakości , korzystaliśmy z kawy w kawiarni. W Aquaparku jeden minus ; w tygodniu w godzinach popołudniowych dostępny jeden tor na basenie , pozostałe zajęte przez młodzież szkolną . Baza rechabilitacyjno-zabiegowa super wyposażona i bardzo dobra obsługa przez rechabilitantów. Ogólnie bardzo polecam wszystkim skorzystanie z pobytu w Waszym Sanatorium. My również na pewno przyjedziemy w przyszłym roku.

Szanowny Gościu,
dziękujemy za tak szczegółową opinię oraz wysoką ocenę. Cieszy nas, że pobyt w naszym obiekcie spełnił Pana/Pani oczekiwania, a różnorodność oraz jakość posiłków, obsługa i wyposażenie bazy zabiegowej zostały docenione.
Zwróciliśmy uwagę na zgłoszone sugestie dotyczące jakości kawy podczas śniadań oraz organizacji korzystania z basenu w Aquaparku. Takie wskazówki są dla nas cennym źródłem informacji i pomagają nam udoskonalać ofertę dla naszych Gości. Cieszymy się, że lokalizacja i postawa personelu zostały ocenione pozytywnie, a pobyt pozostawił po sobie dobre wspomnienia.
Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług. Z serdecznymi pozdrowieniami,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 6 months ago (22/09/2025)

Opis skondensowany OK

Szanowni Państwo,
z przyjemnością czytamy tak pozytywną opinię, po pobycie w naszym obiekcie.
Cieszy nas, że lokalizacja naszego sanatorium – umożliwiająca łatwy dostęp zarówno do mola, portu, jak i centrum – odpowiadała Państwu w pełni.
Dziękujemy również za wysoką ocenę pozostałych komponentów naszej oferty.
Mamy nadzieję, że zechcą nas Państwo odwiedzić ponownie podczas kolejnych wizyt. Serdecznie zapraszamy. Z pozdrowieniami,
Alone
Reviewed: 6 months ago (22/09/2025)

Szanowni Goście,
państwa szczegółowa opinia stanowi dla nas ważne źródło informacji i bardzo ją doceniamy.
Cieszymy się, że lokalizacja naszego obiektu wpłynęła pozytywnie na przebieg Państwa pobytu. Jesteśmy również wdzięczni za dobre słowa o pracy większości personelu.
Jednocześnie ze szczególną uwagą odnosimy się do zgłoszonych zastrzeżeń dotyczących czystości brodzika, problemów z wentylacją w łazience, braku półki na kosmetyki, hałaśliwej lodówki oraz niedostatecznej komunikacji w sprawie zgłaszanych uwag po rezerwacji. Zwracamy również uwagę na sugestię związaną z wydajnością recepcji przy większym natężeniu gości podczas meldunku. Każde z wymienionych zagadnień będzie przez nas analizowane, aby zapewnić wyższy komfort pobytu wszystkim odwiedzającym.
Dziękujemy za podzielenie się spostrzeżeniami pozwalającymi nam stale podnosić jakość świadczonych usług. Zachęcamy Państwa do ponownych odwiedzin.
Z pozdrowieniami,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 7 months ago (15/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Oboje (ja i żona) spędziliśmy w Bałtyku w Kołobrzegu dobrze tydzień. Smaczne wyżywienie z dobrą organizacją swobodnego wyboru dań i czasu posiłku. Potężna restauracja, a nie czuło się tłoku i żadnych braków. Zabiegi wystarczające. Doskonała lokalizacja obiektu wręcz zmuszała do spacerów plażą nad Bałtykiem. Całość dopełnia nasz fart do słonecznej pogody.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Jest nam bardzo miło, że pobyt w naszym obiekcie spełnił Państwa oczekiwania pod względem wyżywienia oraz organizacji posiłków. Cieszymy się, że restauracja zapewniła komfort i swobodę mimo liczby gości, a różnorodność dań była satysfakcjonująca. Doceniamy również pozytywną ocenę lokalizacji oraz obsługi. Państwa uznanie dla naszego personelu oraz infrastruktury motywuje nas do dalszego dbania o jakość świadczonych usług.
Dziękujemy za podkreślenie zalet bazy zabiegowej, restauracji oraz położenia obiektu, które sprzyja spacerom. Państwa zadowolenie jest dla nas niezwykle ważne.
Będzie nam miło, ponownie gościć Państwa w naszym obiekcie. Serdecznie zapraszamy. Z pozdrowieniami,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 7 months ago (13/09/2025)

Guest has not commented on review

Reviewed: 7 months ago (09/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Nasze wrażenia z pobytu w Państwa hotelu są niezwykle pozytywne.
Pobyt okazał się dla nas prawdziwą przyjemnością. Baza zabiegowa zasługuje na najwyższe uznanie – bogata oferta, profesjonalne podejście i pełne wsparcie ze strony personelu sprawiły, że czuliśmy się doskonale zaopiekowani. Panie z działu zabiegowego były zawsze pomocne, chętnie odpowiadały na wszelkie pytania i doradzały, jakie zabiegi warto wybrać, dbając przy tym o nasz komfort i równowagę.

Obsługa hotelowa również zasługuje na pochwałę – wszystko, o co poprosiliśmy, było spełniane z uśmiechem i pełnym zaangażowaniem. Widok z naszego apartamentu zapierał dech w piersiach i był dopełnieniem tego wspaniałego pobytu.

Z całego serca dziękujemy za tak miłe doświadczenie. Jesteśmy przekonani, że jeszcze nie raz tu wrócimy.

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz wysoką ocenę pobytu.
Jest nam niezwykle miło, że pobyt w naszym obiekcie dostarczył Państwu tylu pozytywnych wrażeń, a bogata oferta zabiegowa oraz profesjonalizm i otwartość personelu wpłynęły na poczucie komfortu i satysfakcji. Cieszy nas także, że praca naszego zespołu spotkała się z uznaniem, a wsparcie oraz życzliwość obsługi przyczyniły się do pełni pozytywnych doświadczeń.
Doceniamy również Państwa słowa dotyczące widoku z apartamentu oraz pochwały dla obsługi hotelowej i całej infrastruktury. Tak ciepłe opinie motywują nas do dalszego dbania o jakość naszych usług i podnoszenia standardów.
Będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie podczas kolejnych wizyt. Do zobaczenia w Kołobrzegu. Pozdrawiam,
Alone
Reviewed: 7 months ago (01/09/2025)

Guest has not commented on review

Reviewed: 7 months ago (31/08/2025)
Date of experience: 08/2025