Sanatorium Uzdrowiskowe „Bałtyk” hotel logohotel logo

Reviewed: 4 days ago (13/09/2025)

Guest has not commented on review

Reviewed: 1 week ago (09/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Nasze wrażenia z pobytu w Państwa hotelu są niezwykle pozytywne.
Pobyt okazał się dla nas prawdziwą przyjemnością. Baza zabiegowa zasługuje na najwyższe uznanie – bogata oferta, profesjonalne podejście i pełne wsparcie ze strony personelu sprawiły, że czuliśmy się doskonale zaopiekowani. Panie z działu zabiegowego były zawsze pomocne, chętnie odpowiadały na wszelkie pytania i doradzały, jakie zabiegi warto wybrać, dbając przy tym o nasz komfort i równowagę.

Obsługa hotelowa również zasługuje na pochwałę – wszystko, o co poprosiliśmy, było spełniane z uśmiechem i pełnym zaangażowaniem. Widok z naszego apartamentu zapierał dech w piersiach i był dopełnieniem tego wspaniałego pobytu.

Z całego serca dziękujemy za tak miłe doświadczenie. Jesteśmy przekonani, że jeszcze nie raz tu wrócimy.

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz wysoką ocenę pobytu.
Jest nam niezwykle miło, że pobyt w naszym obiekcie dostarczył Państwu tylu pozytywnych wrażeń, a bogata oferta zabiegowa oraz profesjonalizm i otwartość personelu wpłynęły na poczucie komfortu i satysfakcji. Cieszy nas także, że praca naszego zespołu spotkała się z uznaniem, a wsparcie oraz życzliwość obsługi przyczyniły się do pełni pozytywnych doświadczeń.
Doceniamy również Państwa słowa dotyczące widoku z apartamentu oraz pochwały dla obsługi hotelowej i całej infrastruktury. Tak ciepłe opinie motywują nas do dalszego dbania o jakość naszych usług i podnoszenia standardów.
Będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie podczas kolejnych wizyt. Do zobaczenia w Kołobrzegu. Pozdrawiam,
Alone
Reviewed: 2 weeks ago (01/09/2025)

Guest has not commented on review

Reviewed: 2 weeks ago (31/08/2025)

Guest has not commented on review

Reviewed: 3 weeks ago (30/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Gemischt aber ich war zufrieden, aber muss sich mit Sauberkeit viel enden. Z

Szanowny Gościu,
doceniamy, że zechciał Pan podzielić się swoimi spostrzeżeniami i oceną po pobycie w naszym obiekcie.
Bardzo cieszy nas, iż lokalizacja obiektu, a także uprzejmość personelu zarówno w recepcji, jak i w restauracji, wpłynęły pozytywnie na Pańskie ogólne wrażenie z pobytu. Satysfakcja naszych Gości to dla nas priorytet.
Jednocześnie z przykrością przyjmujemy uwagi dotyczące czystości pokoju oraz łazienki. Każda taka informacja jest dla nas ważna i motywuje nas do podwyższania standardów sprzątania, tak by zapewnić komfort wszystkim odwiedzającym.
Dziękujemy za rzetelną opinię i wierzymy, że kolejnym razem uda nam się w pełni sprostać Pańskim oczekiwaniom. Do zobaczenia w przyszłości. Z pozdrowieniami,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 3 weeks ago (26/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Uwielbiam Bałtyk,byłam drugi raz i na pewno jeszcze przyjadę choć cena wysoka

Szanowni Państwo,

To dla nas ogromna radość, że jest Pani stałym Gościem SU Bałtyk i że nasz obiekt zapewnia warunki, do których z chęcią Pani powraca.
Ogromnie cieszy nas uznanie dla wyjątkowej lokalizacji tuż przy plaży i molo, przestronnego pokoju z balkonem oraz ciszy zapewnionej przez położenie od strony parku. Dziękujemy również za pozytywną ocenę bazy zabiegowej, usług restauracyjnych oraz kompleksu basenowego – to dla nas potwierdzenie, że komfort pobytu jest doceniany.
Zwracamy uwagę na podniesiony przez Panią aspekt sprzątania. Każda taka informacja jest dla nas bardzo istotna i stanowi sygnał do analizy oraz poprawy jakości codziennego serwisu, aby w przyszłości spełnić oczekiwania nawet najbardziej wymagających Gości.
Mamy nadzieję, że kolejne wizyty będą jeszcze bardziej satysfakcjonujące i pozostawią po sobie same pozytywne wspomnienia.
Z niecierpliwością czekamy na Państwa kolejny przyjazd. Serdecznie zapraszamy. Z pozdrowieniami,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 3 weeks ago (25/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni, jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, baza zabiegowa na wysokim poziomie, mili ludzie, na pewno wrócimy jeszcze raz.

Szanowni Goście,
ogromnie cieszy nas, że pobyt w naszym obiekcie został przez Państwa tak wysoko oceniony. Satysfakcja z różnorodności i jakości posiłków oraz bazy zabiegowej to dla nas szczególnie ważna informacja, potwierdzająca, że nasza oferta spełnia oczekiwania.
Miło nam również, że docenili Państwo lokalizację tuż przy plaży i molo, komfort dużego pokoju z widokiem na morze oraz profesjonalizm i życzliwość naszego zespołu. Takie opinie są dla nas motywacją do dalszego podnoszenia standardów.
Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie przy kolejnej okazji. Serdecznie zapraszamy. Z pozdrowieniami,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 6 weeks ago (04/08/2025)

Guest has not commented on review

Reviewed: 2 months ago (29/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Byliśmy w SU Bałtyk już trzeci raz, za każdym razem coraz to bardziej nas zachwyca

Szanowny Gościu,
dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią po kolejnym pobycie w SU Bałtyk.
Cieszy nas, że każda wizyta przynosi coraz więcej satysfakcji, a nasz obiekt może zapewnić niezapomniane wrażenia.
Dziękujemy za docenienie lokalizacji, obsługi oraz naszej bazy zabiegowej i zaplecza gastronomicznego. Cieszymy się również, że oferta Aquaparku odpowiada Państwa oczekiwaniom.
Zapraszamy do ponownych odwiedzin.

Z serdecznymi pozdrowieniami,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 2 months ago (28/07/2025)
Date of experience: 07/2025