Sanatorium Uzdrowiskowe „Bałtyk” hotel logohotel logo

"Satisfied"

Reviewed: 4 days ago (23/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Nie jest to mój pierwszy pobyt w apartamentach SU "Bałtyk". Nie ukrywam, że wybieram to miejsce ze względu na spektakularny widok na morze z okien apartamentu. Drugi powód to sam apartament, który jest przestronny i dobrze wyposażony. Można się w nim poczuć komfortowo. Dodatkową zaletą jest możliwość zamówienia śniadania do apartamentu. Miły i uczynny personel stanowi uzupełnienie całości. Oczywiście są też drobiazgi, które można by poprawić np. w łazience przydałoby się lusterko do makijażu oraz stołek (ze względu na osoby starsze). Można by też sprawdzić czy wszystkie zamki w szafach działają ( w naszym nie dało się otworzyć dwóch szaf), ale to wszystko to już niuanse. Z okazji Świąt Wielkanocnych dostaliśmy też prezent, poza świętami też jest zawsze jakiś drobiazg dla gości, to bardzo miły gest. Kolejny udany pobyt. Mam nadzieję, że będą kolejne.

Szanowni Goście,
bardzo dziękujemy za pozytywna opinię oraz wysoką ocenę.
Zadowolenie naszych Gości jest naszym priorytetem, dlatego każdego dnia nasza profesjonalna i miła obsługa dokłada wszelkich starań, aby sprostać wymaganiom Gości. Tym bardziej cieszy nas fakt, że okres Wielkanocy spędzony u nas był bardzo udany. Z miłą chęcią ugościmy Państwa ponownie w naszym obiekcie. Serdecznie zapraszamy. Z pozdrowieniami,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 4 days ago (23/04/2025)

To był 26 pobyt. Nic dodać, nic ująć

Reviewed: 5 days ago (22/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Bardzo miłe spędzone Święta Wielkanocne, z wspaniałą obsługą.

Drodzy Goście,
bardzo dziękujemy za pozytywna recenzję i docenienie naszego personelu.
Cieszymy się, że spędzili Państwo miło czas podczas Świat Wielkanocnych. Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie. Serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 2 weeks ago (13/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wrażenia rewelacyjne. Chętnie wrócę.

Szanowni Państwo,
z przyjemnością czytamy pozytywna opinie na nasz temat z nadzieją, że Państwo do nas powrócą.
Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 3 weeks ago (08/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Guest has not commented on review

Reviewed: 3 weeks ago (08/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Bardzo pozytywnie, piękny pokój z widokiem na morze,

Drodzy Goście,
z przyjemnością czytamy, że doceniliście Państwo nasze sanatorium i jego rewelacyjne położenie.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kolejnych odwiedzin.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 5 weeks ago (26/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Jestem bardzo zadowolona, polecam znajomym.

Szanowni Państwo,
dziękujemy za zaufanie i pozytywna opinie na nasz temat. Cieszymy się, że mieliście Państwo udany pobyt i możecie nas polecać znajomym.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do ponownych odwiedzin. Do zobaczenia,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 5 weeks ago (23/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Guest has not commented on review

Reviewed: 6 weeks ago (17/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Witam jako klient komercyjny wydaje mi się powinienem być zakwaterowany w budynku głównym (jak było za pierwszym razem) a nie w bocznym o niższym standardzie bez balkonów . Jeszcze jedno o gustach ponoć się nie dyskutuje ale ten co wybrał muzykę sączącą się w restauracji i barach może doprowadzić do myśli samobujczych , ale to tylko moje odczucie

Szanowni Państwo,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami i uwagami po pobycie w SU Bałtyk.
Informujemy, iż pokoje standardowe znajdują się zarówno w części głównej, jak i bocznej (zgodnie z opisem na naszej stronie internetowej, gdzie dokonali Państwo rezerwacji).
Będzie nam miło, ponownie gościć Państwa w naszym sanatorium. Serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam,
Concierge SU Bałtyk

Reviewed: 7 weeks ago (10/03/2025)
Date of experience: 03/2025

zimna woda w basenie - niby SOLANKOWYM ( NIE CZUĆ, ŻE WODA MA WIĘKSZĄ GĘSTOŚĆ JAK TO W BASENACH O WYŻSZYM ZASOLENIU- WIĘKSZA WYPORNOŚĆ WODY JEST ŁATWO ODCZUWALNA) , BRAK INFORMACJI O STĘŻENIU SOLI. Jedzenie raczej bardzo dobre, tylko brak dobrego ekspresu do kawy, czasami lekkie zatory z wydawaniem sztućców i talerzyków, ale smaczne wszystko, aaaaa... jeszcze brak naturalnego pieczywa , chleb okropny same spulchniacze w nim ...

Drodzy Państwo,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami, po pobycie w SU Bałtyk.
Cieszy nas fakt, że nasza kuchnia smakowała. Informujemy, że woda w basenie solankowym jest automatycznie ustawiona w systemie, wiec z pewnością nie jest za zimna. Wszelkie parametry mamy pod stała kontrolą.
Liczymy na kolejne wizyty z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia,