Sanatorium Uzdrowiskowe „Bałtyk” hotel logohotel logo

"Satisfied"

Reviewed: 1 year ago (22/04/2024)

przyjemnie ok

Szanowni Goście,
cieszymy się bardzo, że zostaliśmy docenienie bardzo wysoko przez Państwa. Dziękujemy i czekamy na kolejne odwiedziny. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (22/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Wspaniałe miejsce na wypoczynek, najlepsza lokalizacja w Kołobrzegu. Bliskość plaży, morza, molo, promenady zachęca i kusi wieczornymi spacerami. Duże uznanie dla kucharzy za pyszne, urozmaicone, smaczne posiłki oraz gratulacje dla wszystkich pracowników dbających o duży wybór dań. Miła, sympatyczna i życzliwa obsługa w całym obiekcie. Bogata oferta zabiegów rehabilitacyjnych i sprawna ich realizacja, dostęp do kompleksu basenów, groty solnej, siłowni. Obiekt godny polecenia, pokochałam i na pewno tu wrócimy. Pozdrawiamy. Danuta M.

Szanowna Pani,
bardzo się cieszymy, że nasza oferta pobytowa spotkała się z Państwa uznaniem.
Dziękujemy bardzo za docenienie zarówno wspaniałej lokalizacji obiektu, jak i pokoju oraz sympatycznej obsługi. Z niecierpliwością czekamy na kolejne odwiedziny.
Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia znad morza,
Alone
Reviewed: 1 year ago (20/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Świetna lokalizacja, smaczne jedzenie, duży wybór potraw. Basen sportowy o dobrym wymiarze.

Drodzy Goście,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z pobytu w SU Bałtyk oraz za wysoką ocenę. Cieszymy się, że doceniliście nasze sanatorium, jego wspaniałą lokalizacje oraz atrakcje na miejscu. Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia. Pozdrawiamy znad morza,
Concierge SU Bałtyk.
Reviewed: 1 year ago (15/04/2024)

Ok

Drodzy Goście,
bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany i spełniło Państwa oczekiwania w 100%.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne wizyty. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (14/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Bywaliśmy w Bałtyku kilka razy już chyba 12 lat temu z wnukami. Byliśmy w zeszłym roku w lutym. W tym roku przetestowaliśmy 4 takie sanatoria tj.W Ciechocinku ZNP styczeń br., w Mielnie Unitral luty br,, Arka w Kołobrzegu marzec br.Znany jest nam bardzo dobrze Grand Lubicz w Ustce...I wiecie co? Jesienią wracamy do Was...o ile cena nas nie powali. Kuchnię macie prawie taką samą jak w Grand Lubiczu, zabiegi tj.hydro jet i inhalacje lepsze od pozostałych tych trzech obiektów no a możliwość dłuższych spacerów nie da się przecenić.

Szanowni Goście,
bardzo dziękujemy za docenienie naszego sanatorium, głównie nasze zabiegi i różnorodną kuchnie na miejscu.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne odwiedziny z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (10/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Byliśmy z żoną u Pństwa już trzeci raz; odpowiada nam położenie i pokój z widokiem na morze, raz byliśmy w tym dwupokojowym one mają już wysoki standard nowe mebelki, podłogi bez wykładzin no i aneks kuchenny ale warunki finansowe mamy ograniczone i teraz korzystamy z pokoju z widokiem na morze. Mamy nadzieję, że i tu znikną wykładziny, jestesmy już w wieku starszym, korzystamy z Państwa bazy zabiegowej i basenów mamy nadzieję, że finanse nam pozwolą dalej korzystać z Państawa BAŁTYKU i cieszyć pobytem w tym miejscu. Chcielibyśmy korzystać ze zniżek , mile widziane oferty (chcę zaznaczyć że jesteśmy członkami Solidarności - opłacamy składki jesteśmy emerytami,ale nigdy nie otrzymaliśmy ulgi z tego tytułu).Poleciliśmy Was znajomym i rodzinie. Już tęsknimy ....myślę, że do zobaczenia w październiku lub wrześniu. Pozdrawiamy życząc samych sukcesów i samego dobra Anna i Mirosław Kulon

Szanowni Goście,
bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami i uwagami podczas pobytu w SU Bałtyk. Cieszy nas fakt, iż nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania i chcecie do nas powrócić. Z miłą chęcią ugościmy Państwa ponownie. W celu uzyskania odpowiedniej propozycji, prosimy o kontakt z naszym Działem Rezerwacji lub odwiedziny strony internetowej www.subaltyk.pl.
Z pozdrowieniami z Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (05/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Wszystko w porządku ,tylko taka mała uwaga. Uważam ,że w cenie usługi komercyjnej kierownictwo uzdrowiska mogłoby zapewnić chociażby co drugi dzień butelkę wody do pokoju.Tak by kuracjusz nie musiał korzystać z pobliskich sklepów spożywczych i narażać się na ,, paragony grozy,, Raczej uzdrowisko by nie zbankrutowało.

Szanowni Państwo,
dziękujemy bardzo za pozytywny komentarz i top ocenę, po pobycie w SU Bałtyk.
Cieszymy się, że doceniliście nas w 100 %. Uwaga odnośnie wody została przyjęta pod rozwagę. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kolejnych odwiedzin. Do zobaczenia.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (21/03/2024)
Date of experience: 03/2024

"Wszystko" za dobrą cenę (przy promocji)

Szanowni Państwo,
cieszymy się, że pobyt u nas należał do udanych, o czym świadczy bardzo wysoka ocena.
Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie w naszym sanatorium. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia. Pozdrowienia z Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (18/03/2024)

Bardzo pozytywnie

Drodzy Goście,
bardzo się cieszymy, że pobyt u nas spełnił oczekiwania, zwłaszcza nasza profesjonalna obsługa oraz wspaniały widok na morze.
Liczymy na kolejne wizyty z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia.
Conciege SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (18/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Pobyt bardzo miły i polecam innym ,na pewno wrócę

Szanowni Goście,
jest nam bardzo miło widzieć słowa uznania dotyczące zarówno obiektu, jak i naszej miłej i życzliwej obsługi. Dziękujemy i zapraszamy ponownie w odwiedziny. Do zobaczenia.
Pozdrowienia z Kołobrzegu,