Sanatorium Uzdrowiskowe „Bałtyk” hotel logohotel logo

"Satisfied"

Reviewed: 1 year ago (11/03/2024)

Idealny odpoczynek

Szanowni Państwo,
bardzo się cieszymy, że pobyt u nas spełnił oczekiwania w 100 %. Dziękujemy i zapraszamy serdecznie w odwiedziny. Do zobaczenia.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (07/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Brak polskich programów informacyjnych w tv. Materac zniszczony - wystają sprężyny. Wykładzina w pokoju i na korytarzu zniszczona. Internet baaardzo słaby i zrywa. Bardzo mała kabina prysznicowa. Reszta baaaardzo ok.

Szanowni Goście,
dziękujemy za opinię oraz wystawioną ocenę. Wszystkie uwagi dotyczące pobytu prosimy zgłaszać na miejscu, abyśmy mogli zareagować. Liczymy na kolejne wizyty z Państwa strony. Zapraszamy. Pozdrowienia z Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (03/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Jesteśmy zadowoleni, czas dobrze wykorzystany.

Szanowni Państwo,
cieszymy się bardzo, że oczekiwania na miejscu zostały spełnione i Państwa pobyt był udany. Z niecierpliwością czekamy na kolejne wizyty. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia. Pozdrowienia z Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (02/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Pobyt udany po raz kolejny.

Szanowni Goście,
cieszymy się, że Państwa kolejny pobyt u nas był udany.
Liczymy na kolejne odwiedziny. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (02/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Wszystko było na wysokim poziomie. Jednak brakowało jakichś atrakcji, rozrywki wieczorem. W takim dużym ośrodku to mogło by być.

Drodzy Goście,
bardzo dziękujemy za docenienie naszych atutów na miejscu, mianowicie wspaniała lokalizacja, przestronny pokój oraz miła i profesjonalna obsługa.
Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie w naszym sanatorium. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (27/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami oraz za bardzo wysoką ocenę, po pobycie w SU Bałtyk.
Mamy nadzieję, do ponownego zobaczenia niebawem. Serdecznie zapraszamy.
Alone
Reviewed: 1 year ago (26/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Bardzo przyjemne wrażenia podczas pobytu , czułam się zaopiekowana , bardzo sympatyczna atmosfera tworzona przez profesjonalny personel

Drodzy Goście,
jest nam bardzo miło widzieć pozytywną opinię na nasz temat, w której doceniliście Państwo zarówno atmosferę panującą u nas oraz profesjonalny i troskliwy personel.
Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie w sanatorium. Zapraszamy i pozdrawiamy.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (25/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Ogólnie bardzo pozytywnie. Świetne położenie, bardzo dobre, różnorodne jedzenie. Fajna baza zabiegowa, profesjonalne podejście do pacjenta, miła i pomocna obsługa w recepcji bazy. Myślę, że powrócę jeszcze, może po remoncie. Odświeżenie pokoi jest wskazane i ich lepsze sprzątanie.

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii oraz za przekazania nam swoich uwag, po pobycie w SU Bałtyk.
Cieszymy się, że Państwa pobyt należał do udanych i doceniliście naszą profesjonalną i życzliwą obsługę na miejscu. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać w trakcie trwania pobytu, abyśmy mogli odpowiednio zareagować i pomóc.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne wizyty z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia znad morza,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (22/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Obiekt Super,lokalizacją wspaniała, obsługa serwisowa, medyczna i resteuracja na najwyższym poziomie

Drodzy Goście,
bardzo dziękujemy za pochwały, zwłaszcza dotyczące naszej profesjonalnej i wspaniałej obsługi. Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia z Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (20/02/2024)
Date of experience: 02/2024

szkoda,że nie można tu dołączyć załącznika np. zdjęcia (nie chce mi się przepisywać) a wrzuciłam Państwu ankietę do skrzynki - może jeszcze prześlę mailem przy najbliższej okazji :) poza tym brak wariantu odp. "nie mam zdania" bo np nie korzystałam z aqua park

Szanowni Goście,
dziękujemy za przesłaną opinię i ocenę, po pobycie w SU Bałtyk.
Cieszymy się, że ogólnie Państwa pobyt u nas był udany. Szkoda, że nie mieliśmy wiedzy na temat wspomnianych uwag, wówczas byśmy odpowiednio zareagowali.
Zapewniamy, iż nasz personel jest życzliwy i miły oraz dokłada wszelkich starań, aby obsługa Gościa była na jak najwyższym poziomie.
Mamy nadzieję, że kolejny pobyt u nas będzie przebiegał bez zakłóceń. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia. Pozdrowienia z Kołobrzegu,