Sanatorium Uzdrowiskowe „Bałtyk” hotel logohotel logo

Reviewed: 1 year ago (27/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami oraz za bardzo wysoką ocenę, po pobycie w SU Bałtyk.
Mamy nadzieję, do ponownego zobaczenia niebawem. Serdecznie zapraszamy.
Alone
Reviewed: 1 year ago (26/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Bardzo przyjemne wrażenia podczas pobytu , czułam się zaopiekowana , bardzo sympatyczna atmosfera tworzona przez profesjonalny personel

Drodzy Goście,
jest nam bardzo miło widzieć pozytywną opinię na nasz temat, w której doceniliście Państwo zarówno atmosferę panującą u nas oraz profesjonalny i troskliwy personel.
Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie w sanatorium. Zapraszamy i pozdrawiamy.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (25/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Ogólnie bardzo pozytywnie. Świetne położenie, bardzo dobre, różnorodne jedzenie. Fajna baza zabiegowa, profesjonalne podejście do pacjenta, miła i pomocna obsługa w recepcji bazy. Myślę, że powrócę jeszcze, może po remoncie. Odświeżenie pokoi jest wskazane i ich lepsze sprzątanie.

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii oraz za przekazania nam swoich uwag, po pobycie w SU Bałtyk.
Cieszymy się, że Państwa pobyt należał do udanych i doceniliście naszą profesjonalną i życzliwą obsługę na miejscu. Wszelkie uwagi prosimy zgłaszać w trakcie trwania pobytu, abyśmy mogli odpowiednio zareagować i pomóc.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne wizyty z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia znad morza,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (22/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Obiekt Super,lokalizacją wspaniała, obsługa serwisowa, medyczna i resteuracja na najwyższym poziomie

Drodzy Goście,
bardzo dziękujemy za pochwały, zwłaszcza dotyczące naszej profesjonalnej i wspaniałej obsługi. Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia z Kołobrzegu,
Date of experience: 02/2024

szkoda,że nie można tu dołączyć załącznika np. zdjęcia (nie chce mi się przepisywać) a wrzuciłam Państwu ankietę do skrzynki - może jeszcze prześlę mailem przy najbliższej okazji :) poza tym brak wariantu odp. "nie mam zdania" bo np nie korzystałam z aqua park

Szanowni Goście,
dziękujemy za przesłaną opinię i ocenę, po pobycie w SU Bałtyk.
Cieszymy się, że ogólnie Państwa pobyt u nas był udany. Szkoda, że nie mieliśmy wiedzy na temat wspomnianych uwag, wówczas byśmy odpowiednio zareagowali.
Zapewniamy, iż nasz personel jest życzliwy i miły oraz dokłada wszelkich starań, aby obsługa Gościa była na jak najwyższym poziomie.
Mamy nadzieję, że kolejny pobyt u nas będzie przebiegał bez zakłóceń. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia. Pozdrowienia z Kołobrzegu,
Date of experience: 02/2024

Jestem zawiedziony. Byłem pierwszy raz i na pewno ostatni. Pokój już opisałem. Drugiego dnia pobytu miałem zatrucie pokarmowe. W kawiarni podano nam wodę w brudnych szklankach. Nie chce mi się już więcej pisać, najgorszy mój wyjazd od wielu lat.

Szanowni Państwo,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami i uwagami, nawet, jeśli nie są pozytywne. Każda wskazówka jest dla nas bardzo cenna. Przykro nam z powodu zatrucia, o którym nie wiedzieliśmy, jak również o sytuacji w kawiarni. Szkoda, że nie udało się z Państwem porozmawiać podczas trwania pobytu, wówczas byśmy odpowiednio zareagowali na przedstawione niedogodności.
Mamy nadzieję, że przy kolejnym pobycie, Państwa oczekiwania zostaną spełnione.
Zapraszamy serdecznie i pozdrawiamy z Kołobrzegu.
Date of experience: 02/2024

Ogólnie bardzo jestem zadowolona z pobytu a szczególnie z bazy zabiegowej . Na pewno przyjadę jeszcze do was

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i wysoką ocenę, po pobycie w SU Bałtyk. Cieszy nas fakt, że Państwa pobyt należał do udanych, zwłaszcza ze względu na naszą wspaniałą lokalizację, ofertę bazy zabiegowej oraz uprzejmą obsługę na miejscu.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (19/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Zadowolony . Irytująca sprawa umywalki w łazience. Brak możliwości nawet obmycia twarzy bez pochlapania podłogi i samego siebie . Nie ma możliwości pochylenia się nad tą malutką umywalką bo przestrzeń nad nią blokuje stojąca bateria. Od wielu lat korzystam lecz teraz odnoszę wrażenie , że trochę odpuszczono dbanie o wysoki standard techniczny. Brak przy wejściach do budynku szczotek do butów ( w ub. roku jeszcze były) co powoduje noszenie się piasku po obiekcie. Na stołówce zrezygnowano z ekspresów do kawy. Postawiono pojemnościowe zaparzacze do kawy co często powoduje brak odstępu do "dobrze zrobionej" kawy i rożnych jej metod zaparzania . Gdy się źle trafi to na początku leje się lura lub gdy się kończy w urządzeniu to nawet fusy dostają się do filiżanki. Jedynie co na plus , to że zawsze była dostępna . Trochę niekomfortowe było "polowanie " obsługi na talerze itp... , czuje się presje pośpiechu . ŚWIETNE JEDZENIE , bardzo dobrze przyrządzone , smaczne i w tygodniu urozmaicone. Czuć troskę o tę sprawy. Obsługa stołówki bardzo miła i otwarta na pomoc czy poradę . Ogólnie cały personel na + .

Szanowni Goście,
bardzo dziękujemy za wystawioną opinie oraz ocenę, po pobycie w SU Bałtyk.
Cieszymy się, że doceniliście nasze atuty, jak baza zabiegowa, strefa basenowa oraz oferta kulinarna. Dodatkowo nasza pomocna i życzliwa obsługa w obiekcie spełniła Państwa oczekiwania. Informujemy, że wymiana ekspresów była podyktowana uwagami naszych gości, którzy sugerowali takie działania, ze względu na kolejki do ekspresów. Każde rozwiązanie ma swoich zwolenników i przeciwników, niemniej staramy się na bieżąco reagować na wszystkie zgłoszone uwagi, aby mogli Państwo spędzić swój urlop bez zakłóceń. Natomiast podczas bieżącego pobytu nie zanotowaliśmy zgłoszeń technicznych w pokoju, dlatego nie mogliśmy pomóc. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie w niedalekiej przyszłości. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia z Kołobrzegu. Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (10/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Wir haben uns während des sechstägigen Aufenthaltes bei Ihnen sehr wohl gefühlt und danken für die Gastfreundschaft, die wir genießen durften.

Sehr geehrter Gast,
wir bedanken Ihnen sehr herzlich fuer ihre nette Opinion uber uns.
Es freunt uns sehr, dass Ihr Aufenthalt bei uns gefallen hat und haben Sie wohl gefuehlt.
Sie sind wieder herzlich eingeladen. Mit freundlichem Gruess,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 1 year ago (08/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Wrażenia wspanałe,tylko godne polecenia,wspaniałe.

Szanowni Goście,
bardzo się cieszymy, że Państwa urlop u nas był pełen pozytywnych wrażeń.
Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie w naszym sanatorium. Serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam i do zobaczenia,