Sanatorium Uzdrowiskowe „Bałtyk” hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (23/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Jedziemy w marcu i październiku aby jak najwięcej jodu przyswoić w tym roku wyjątkowo były wiatry więc ubrać się odpowiednio i wędrować.

Drodzy Goście,
bardzo się cieszymy, że nas doceniacie nasz obiekt i kołobrzeskie wiatry.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne wizyty z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia.
Pozdrawiamy ciepło, Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 2 years ago (20/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Było bardzo dobrze, nie korzystaliśmy z zabiegów medycznych. Do BAŁTYKU przyjeżdżamy od ponad 20 lat-)

Szanowni Goście,
bardzo dziękujemy za pozytywny i miły komentarz na nasz temat. Z niecierpliwością czekamy na kolejne wizyty z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy.
Alone
Reviewed: 2 years ago (19/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Mój pobyt od 1-10.10.23r.Baza zabiegowa OK, posiłki bez zastrzeżeń bardzo urozmaicone, duży wybór surówek bardzo ładnie podane. Pokój który otrzymałam pod wszelką krytyką, od parku, przez 10 dni nie ujrzałam w pokoju promyka słoneczka {większość pobytu była słoneczna) śmierdzący stęchlizną, zapach umilony dezynfekującymi detergentami.
Telewizor który działa ( często się wyłącza sam) tylko kilka programów TVP.

Szanowni Goście,
dziękujemy za komentarz, po pobycie w SU Bałtyk.Cieszymy się, że zarówno baza zabiegowa, jak i urozmaicone posiłki, spełniło Państwa oczekiwania. Przykro nam z powodu niedogodności w pokoju, które najlepiej zgłaszać bedąc na pobycie. Wówczas mamy szansę na zweryfikowanie i pomoc. Mamy nadzieję, do zobaczenia wkrótce. Zapraszamy. Pozdrowienia znad morza,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 2 years ago (02/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Rewelacyjna lokalizacja, profesjonalne zabiegi, świetny Aquapark "Morska Odyseja", wspaniały widok na morze - to dla nas niezwykle ważne atuty "Bałtyku". Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i z pewnością tu wrócimy.

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami i docenienie naszych atutów na miejscu.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne wizyty. Serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam ciepło,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 2 years ago (01/10/2023)
Date of experience: 10/2023

pobyt bardzo udany,jestesmy bardzo zadowolony. zdrowotnie podbudowany.

Szanowni Państwo,
jest nam miło wiedzieć, że Państwa pobyt był udany i byliście bardzo zadowoleni.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne wizyty. Do zobaczenia wkrótce. Pozdrawiam ciepło,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 2 years ago (29/09/2023)
Date of experience: 09/2023

pobyt bardzo udany. na pewno wrocimy i polecimy

Drodzy Goście,
bardzo cieszy nas fakt, że Państwa pobyt należał do udanych i spędziliście u nas udany czas.
Mamy nadzieję, do zobaczenia wkrótce. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia znad morza,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 2 years ago (28/09/2023)
Date of experience: 09/2023

W ciągu miesiąca byłam dwukrotnie. To chyba dobre.😊

Szanowni Goście,
jest nam bardzo miło, że odwiedzili nas Państwo dwukrotnie w ciągu miesiąca. Mamy nadzieję, że ta tendencja się utrzyma.
Pozdrawiamy i ponownie zapraszamy. Pozdrowienia znad morza,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 2 years ago (28/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Guest has not commented on review

Reviewed: 2 years ago (26/09/2023)

Jestem zadowolona

Droga Pani,
cieszy nas fakt, że pobyt w naszym obiekcie należał do udanych i była Pani zadowolona.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne wizyty z Pani strony. Serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam znad morza,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 2 years ago (25/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Guest has not commented on review