Sanatorium Uzdrowiskowe „Bałtyk” hotel logohotel logo

"Satisfied"

Reviewed: 2 years ago (08/06/2023)
Date of experience: 06/2023

jestem bardzo zadowolona z pobytu chetnie go powtorze

Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za top ocenę i pozytywny komentarz na nasz temat.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne wizyty z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 2 years ago (05/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Guest has not commented on review

Reviewed: 2 years ago (04/05/2023)

Jest bardzo dobrze.

Szanowni Państwo,
cieszymy się bardzo, że pobyt należał do udanych.
Date of experience: 05/2023

Byliśmy przez tydzień na majówce. Obiekt ma dużo zalet - dobre położenie blisko plaży, molo i portu; lepsze niż normalnie jedzenie, dobrze zorganizowana restauracja - przy tej ilości ludzi sprawnie wymieniają talerze, uzupełniają na bieżąco potrawy, jest czysto. Liczba miejsc wystarczająca, nie trzeba czekać na wolne miejsce. Żeby plusy nie przesłoniły nam minusów - dyrekcja nieradzi sobie z parkingiem. Pomimo rezerwacji i opłacenia faktury, dowiedziałem się, że nie ma dla mnie miejsca i mam sobie poszukać wolnego (w domyśle zająć cudze). Pokoje mogłyby być lepiej wyposażone - przydałoby się lustro (jest tylko małe w łazience) i czajnik na wyposażeniu - jest jeden na kilka pokoi na korytarzu. Ogólnie pobyt udany.

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami oraz wysoką ocenę. Cieszymy się, że Majówka u nas była udana.
Zgodnie ze zgłoszeniem, został zarezerwowany u nas parking zewnętrzny, bez konkretnie przydzielonego miejsca, chyba że obsługa parkingu wskaże konkretne miejsce do zaparkowania auta. Liczymy na kolejne wizyty z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam ciepło,
Date of experience: 05/2023

Jedyną zaletą hotelu jest lokalizacja. Zupełny brak menu dla dzieci, syn musiał jeść poza hotelem. Jedzenie niesmaczne, wybór określiłabym jako "żaden", menu skupia się na jakiś mieszankach mających być sałatkami, ale mnie nie zachęciły. Kawa paskudna. Brak stolików, trzeba czekać żeby zjeść... Obsługa na stołówce bardzo miła i pomocna. Pokój w części Bałtyk II z widokiem na park wymaga spacerku na posiłek, ale to w dużych hotelach norma.

Szanowni Goście,
cieszymy się, że zarówno nasza lokalizacja, jak i obsługa spotkało się z Państwa uznaniem. Przykro nam, że oferta kulinarna nie spełniła oczekiwań na miejscu. Dokładamy wszelkich starań, aby trafić w gusta naszych gości.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie w odwiedziny.
Date of experience: 05/2023

Guest has not commented on review

Reviewed: 2 years ago (01/05/2023)

Rewelacja

Szanowni Goście,
cieszymy się, że pobyt w naszym sanatorium był rewelacyjny.
Liczymy na kolejne wizyty z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia znad morza,