Sanatorium Uzdrowiskowe „Bałtyk” hotel logohotel logo

"Satisfied"

Reviewed: 5 months ago (25/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Wyjazd weekendowy, spędzony w miłych okolicznościach przyrody. Pokój w budynku głównym z widokiem na ogród OK (z widokiem na morze byłby super), z bazy spa (basen/sauny itp.) i medycznej nie korzystałem więc nie mogę ocenić tych atrakcji. Jedzenie (śniadanie / obiad / kolacja) w formie bufetu nie do przejedzenia (smaczne, różnorodne potrawy). Myślę że jest to fajne miejsce na spędzenie dłuższego czasu niż weekend - chętnie skorzystam z pobytu 7 dniowego w okresie letnim w pokój z widokiem na morze w budynku głównym, co do jedzenia to wystarczające będzie śniadanie i kolacja.

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za miłą i pozytywna opinie po pobycie u nas. Cieszy nas fakt, że nasza oferta i cały pobyt spotkał się z Państwa uznaniem. Oczywiście, będzie nam miło, ponownie gościć Państwa w naszym obiekcie. Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 5 months ago (25/11/2024)
Date of experience: 11/2024

To był wspaniały pobyt wypoczynkowy ogólnie hotel jest bardzo dobry i w dobrym punkcie

Drodzy Państwo,
dziękujemy za przychylny komentarz i wysoka ocenę po pobycie w SU Bałtyk.
Bardzo się cieszymy, że pobyt był udany. Przy kolejnej wizycie postaramy się, aby przydzielony pokój spełnił Pana oczekiwania. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia z Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 5 months ago (16/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Myślę ,że szkoda tak wspaniałej lokalizacji obiektu na takie niedociągnięcia w utrzymywaniu podsawowej czystości w pokojach. Kawa serwowana w kawiarni nie nadaje się do picia.

Szanowny Panie,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami i spostrzeżeniami z pobytu.
Zazwyczaj wskazane minusy przekazujemy do odpowiednich działów, co miało miejsce również w tym przypadku, jeśli chodzi o stan wykładziny w pokoju. Serwis wykonywany jest standardowo, zgodnie z naszymi wytycznymi. Natomiast nie otrzymaliśmy sygnału od Państwa, że usługa sprzątania nie spełnia Państwa oczekiwań. Z pewnością byśmy odpowiednio zareagowali.
Mamy nadzieję, że uwzględnia nas Państwo ponownie w swoich planach urlopowych. Zapraszamy. Z serdecznymi pozdrowieniami,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 5 months ago (13/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Guest has not commented on review

Reviewed: 6 months ago (05/11/2024)
Date of experience: 11/2024

szkoda że lokalizacja i doskonała baza zabiegowa i basen nie idą w parze z bardzo niską jakością pokoi i fatalną obsługą tego obiektu... dużo jeszcze do zrobienia

Szanowna Pani,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami i uwagami, po pobycie w SU "Bałtyk".
Cieszymy się, że nasza wspaniała lokalizacja oraz niezapomniane widoki na morze, znalazło Państwa uznanie.
Informujemy, iż na naszej stronie internetowej znajdują się wszystkie szczegóły dotyczące wyposażenia pokoi. Natomiast serwis sprzątający i wymiana ręczników odbywa się w dni robocze, tj. poniedziałki, środy i piątki w godz. 8:00-15:00. Istnieje możliwość dodatkowej wymiany ręczników za dopłata, zgodną z cennikiem.
Zapewniamy, iż pracownicy Recepcji są odpowiednio przeszkoleni i posiadają wymagane kwalifikacje do obsługi Gości, jak również doskonale wykonują swoje obowiązki. Większość z ekipy ma wieloletnie doświadczenie na tym stanowisku i dokłada wszelkich starań, aby obsługa była na jak najwyższym poziomie. Mamy nadzieje, że przy kolejnym Państwa pobycie u nas, wszelkie oczekiwania zostaną spełnione. Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy,
Concierge SU Bałtyk

Reviewed: 6 months ago (28/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Pobyt po raz kolejny i bardzo udany .Bliskość morza i super obsługa zawsze pomocna i życzliwa zwłaszcza w bazie zabiegowej. W lutym wybieram sie ponownie.

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za miłe słowa i pochwalenie naszej obsługi. Pięknie dziękujemy i czekamy z niecierpliwością na kolejne wizyty z Państwa strony.
Do zobaczenia w Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 6 months ago (19/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Guest has not commented on review

Reviewed: 6 months ago (17/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Z każdym rokiem standard i obsługa pokoi jest na coraz niższym poziomie.

Szanowni Goście,
dziękujemy za opinie i bardzo dobrą ocenę, po pobycie w SU "Bałtyk".
Informujemy, iż Pani uwagi zostały przyjęte do wiadomości. Zapraszamy serdecznie do kolejnych odwiedzin. Pozdrowienia znad morza,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 6 months ago (16/10/2024)

Jestem zadowolony

Drodzy Goście,
cieszymy się bardzo, że Państwa pobyt należał do udanych. Liczymy na kolejne wizyty - serdecznie zapraszamy.
Pozdrowienia z Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 7 months ago (11/10/2024)

Great location and view

Drodzy Goście,
bardzo się cieszymy, że pobyt u nas spełnił Państwa oczekiwania w 100 %. Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie w naszym obiekcie sanatoryjnym. Zapraszamy do kolejnych rezerwacji. Do zobaczenia,