Sanatorium Uzdrowiskowe „Bałtyk” hotel logohotel logo

"Satisfied"

Reviewed: 9 months ago (15/07/2024)
Date of experience: 07/2024

pobyt b.udany.jestesmy juz kilkukrotnie w Baltyku.

Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozytywna opinie i top ocenę, po pobycie u nas.
Miło nam widzieć same plusy. Liczymy na kolejne odwiedziny z Państwa strony. Serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 10 months ago (11/07/2024)

Szanowni Goście,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią oraz za ocenę, po pobycie w SU "Bałtyk".
Informujemy, iż ewentualne niedogodności prosimy zgłaszać podczas pobytu, abyśmy mogli zweryfikować zgłoszenie i się do niego odnieść.
Liczymy na kolejne odwiedziny. Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 10 months ago (08/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Pobyt w 2023r. był do zaakceptowania, poza jednym incydentem. Młodzież z całego Kołobrzegu pod oknami hotelu do rana świętowała zakończenie roku szkolnego. Wrzaski, pijaństwo, głośna muzyka. Zero reakcji ze strony personelu hotelu. W tym roku wybraliśmy wcześniejszy termin pobytu, by ominąć zakończenie roku szkolnego. To za to przez dwa dni, pod oknami hotelu zorganizowano bardzo głośny piknik olimpijski. Przy otwartym oknie nie dało się wytrzymać po 10 godz. dziennie. Stan wykładziny w pokoju nie do zaakceptowania, brudna, poplamiona, stan sanitarny stolików w restauracji pozostawia wiele do życzenia. Do waszego hotelu przyjeżdżają raczej ludzie starsi i nierzadko mocno schorowani, by odpocząć i podreperować zdrowie i należałoby wziąć to pod uwagę zgadzając się na organizację tego typu imprez. Windy zbyt małe i zbyt wolne na taką ilość osób w hotelu, na windę trzeba czasami czekać 15 min. Jesteśmy bardzo rozczarowani. Pobyt nieudany. Nigdy więcej do was nie przyjedziemy i nikomu nie polecimy waszego sanatorium uzdrowiskowego. Proszę o nieprzysyłanie ofert.

Drodzy Goście,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami, nawet jeśli nie były do końca pozytywne.
Informujemy, iż nie byliśmy organizatorami Pikniku Olimpijskiego przy molo-była to impreza miejska, za którą nie odpowiadaliśmy. Rozumiemy, że każdy ma prawo do odpoczynku i relaksu, niemniej trudno nam odpowiadać za zachowania ludzi, spoza naszego sanatorium. Okres letni jest czasem, gdzie w mieście mają miejsce różnego rodzaju imprezy, pikniki, przedstawienia itp. Zapewniamy, iż nasza obsługa służy pomocą przy ewentualnych zgłoszeniach o zakłócanie ciszy nocnej do odpowiednich służb. Pracownicy restauracji są odpowiednio przygotowani do wypełniania swoich obowiązków. W obiekcie znajduje się kilka wind, które spełniają swoją rolę. Warto informować obsługę o niedogodnościach, abyśmy mogli szybko i sprawnie zareagować (jeśli chodzi o serwis sprzątający). Liczymy, że przy kolejnym pobycie, Państwa oczekiwania zostaną spełnione. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie w odwiedziny.
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 10 months ago (07/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Ogólnie ok lecz taras do poprawki,brudne materace do siedzenia było zgłoszone nikt nie był wymienić ,naprawa cyfry po dwóch dniach za długo,jedzenie typowo dla kuracjuszy a nie ala prywatnych gości powinna być osobna restauracja/kawiarnia,w apartamentach lepsze byłyby panele a nie wykładzina ,pełno kurzu w wykładzinie chyba nie jest prana,

Szanowni Goście,
dziękujemy za opinie i ocenę, jaka otrzymaliśmy po pobycie u nas. Cieszy nas fakt, iż pobyt był w porządku, zwłaszcza nasza lokalizacja, apartament oraz obsługa na miejscu.
Niestety, nie otrzymaliśmy Państwa zgłoszenia odnośnie materacy, z pewnością byśmy zareagowali. Informujemy, iż wykładziny w pokojach są systematycznie prane.
Mamy nadzieję, że zostaniemy uwzględnieni w Państwa przyszłych planach urlopowych. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia z Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 10 months ago (01/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Pokoje wymagają remontu, głośne imprezy do 3-4 rano na plaży nie pozwalają spać, w restauracji oszczędza się już na wszystkim, masło, pieczywo i koszmarna kawa której nie da się pić, jedynie baza zabiegowa na plus i wreszcie udało się ogarnąć bajzel na borowinie, ale za to na laserach i fizykoterapii jest taki sam bajzel jak kiedyś na borowinie

Szanowni Goście,
dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami i wrażeniami, po pobycie w SU Bałtyk.
Przykro nam, że podczas pobytu miały miejsce głośne imprezy w okolicach molo przy obiekcie, za które nie odpowiadamy. Obsługa w takich przypadkach dzwoni na Policję ,aby zgłosić zdarzenie, ale nie ma wpływu na dalsze działania odpowiednich służb. Niestety trudno nam się odnieść to opinii dotyczącej pokoju, gdyż nie znamy Państwa danych. Zachęcamy do kontaktu drogą mailową, w celu przekazania szczegółów swojego pobytu: concierge@subaltyk.pl.
Natomiast cieszy nas fakt, iż baza zabiegowa została doceniona przez Państwa, pomimo uwagi na temat fizjoterapii.
Liczymy na kolejne wizyty. Serdecznie zapraszamy. Pozdrowienia z Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk.
Reviewed: 10 months ago (25/06/2024)

Guest has not commented on review

Reviewed: 10 months ago (17/06/2024)

Guest has not commented on review

Reviewed: 11 months ago (11/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Był to mój czwarty pobyt w Bałtyku. Za największy atut uważam lokalizację i bazę zabiegową. Niestety za każdym razem standard w pokojach i restauracji jest coraz gorszy... w tym roku pierwszy raz mi się zdarzyło, że mięsa na ciepło mi nie smakowały. Często były jakieś twarde...Za każdym razem dostaję pokój w budynku nr 2. Co trzeba zrobić, żeby dostać pokój z widokiem na park w budynku głównym?

Drodzy Goście,
cieszymy się, że już kolejny raz nas odwiedziliście. Tym bardziej przykro nam słyszeć, że standard w pokojach i restauracji nie spełnił Państwa oczekiwań na miejscu. Dokładamy wszelkich starań, aby poprawiać komfort pobytu naszych Gości.
Informujemy, iż tylko rezerwacja pokoju z widokiem na morze daje gwarancję zakwaterowania w budynku głównym. W pozostałych przypadkach, może zostać przydzielony pokój zarówno w części głównej, jak i bocznej.
Z przyjemnością ugościmy Państwa ponownie w naszym sanatorium. Serdecznie zapraszamy. Z pozdrowieniami z Kołobrzegu,
Concierge SU Bałtyk
Reviewed: 11 months ago (10/06/2024)

Guest has not commented on review

Reviewed: 11 months ago (10/06/2024)

Nigdy więcej do Was NIE przyjadę