Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 616 reviews
Reviewed: 2 weeks ago (11/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Goed, alleen misten we de achtergrondmuziek in de bar!

Beste Verhaegh, M,

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback. Wij stellen uw feedback op prijs en nemen graag kennis van uw opmerkingen.

By Yvonne Bolwijn
Reviewed: 3 weeks ago (07/12/2024)
Date of experience: 12/2024

In das schimmbad war so wenig licht

Dear Yvonne Bolwijn,

Thank you for your feedback. We really appreciate your opinion and hope to welcome you back soon.

Best regards,

Managing Director
By R. Olthuis
80+ years
Reviewed: 3 weeks ago (06/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Sauerland Alpin is ook deze keer weer prima bevallen. De enige punten van aandacht zijn de waterkranen van de wastafel en de douche. Nieuwe leertjes in de kraan en een thermostaatkraan bij de douche zouden geweldig zijn. Wij verbleven in kamer 124. Een geweldig uitzicht alleen jammer dat op het aangerenzende terras gerookt mag worden en dat dan de rook naar binnen waait. Het feit dat we voor een vierde keer i8n 2025 gereserveerd hebben zegt verder meer dan voldoende.

Beste R. Olthuis,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf bij ons te delen. Wij stellen uw waardevolle feedback zeer op prijs en zijn blij dat u weer bij ons te gast was. Het betekent veel voor ons dat u al weer geboekt heeft voor 2025. Wij kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

By Astrid en Rob
Reviewed: 3 weeks ago (06/12/2024)
Date of experience: 12/2024

In een woord een fantastisch hotel, het ontbreekt je aan niets, echt een aanrader, we komen er niet voor niets al voor de 4e keer, het zal zeker niet de laatste keer zijn, ga zo door.....

Sehr geehrte Astrid en Rob,

Vielen Dank für Ihre herzlichen Worte und Ihre Treue. Es freut uns sehr, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben. Ihr Lob ist eine wunderbare Motivation für unser Team. Wir freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

By Chantal
Reviewed: 3 weeks ago (05/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Mooi Hotel , prachtige kamers , Ontbijt meer dan prima , avond eten buffet goed , Omgeving Winterberg mooi , liever iets meer uitleg bij de receptie over wandelroutes , personeel bij de receptie wist het niet , echter bediening en bar personeel was top!

Sehr geehrte Chantal,

Wir schätzen Ihre Rückmeldung sehr und freuen uns, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben. Wir werden darauf achten, unser Wissen über Wanderwege zu erweitern, um künftige Anfragen besser zu beantworten. Vielen Dank für Ihre wertvollen Hinweise.

Herzliche Grüße,

By Clara
Reviewed: 3 weeks ago (04/12/2024)

Het was weer gezellig

Beste Clara,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw gedachten met ons te delen. Wij zijn blij dat u een prettige ervaring heeft gehad.

By H. Meppelink
Reviewed: 3 weeks ago (04/12/2024)
Date of experience: 11/2024

Zeer tevreden goede ervaring lekker eten en drinken, vriendelijk personeel, gratis buskaart en gebruik van zwembad en sauna. Leuke omgeving voor herhaling vatbaar.

Sehr geehrte(r) H. Meppelink,

Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Es freut uns sehr, dass Ihnen Ihr Aufenthalt gefallen hat und Sie unsere Annehmlichkeiten genießen konnten. Wir hoffen, Sie bald wieder willkommen heißen zu dürfen und stehen Ihnen für weitere Fragen oder Anliegen jederzeit gerne zur Verfügung.

By Baan

Goede prijs kwaliteit verhouding

Beste Baan,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening met ons te delen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs, omdat dit ons helpt onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Wij zijn blij dat u tevreden was met uw verblijf. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en wensen u tot die tijd het allerbeste.

By Gerrit
Date of experience: 11/2024

Ruime voldoende. Goedkoop en goed ontbijt en diner.

Beste Gerrit,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening met ons te delen. Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw verblijf en onze aanbiedingen. Uw feedback is belangrijk voor ons om onze service verder te verbeteren. Wij hopen u in de nabije toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Date of experience: 11/2024

Es war wunderbar das Zimmer war top und der Rest auch

Sehr geehrte(r) Lichtenwald,

wir freuen uns sehr, dass Ihnen Ihr Aufenthalt gefallen hat. Vielen Dank für Ihre freundliche Rückmeldung. Wir hoffen, Sie bald wieder willkommen zu heißen.