Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 827 reviews
By Arjan H.
Reviewed: 3 days ago (16/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Goed tevreden over dit hotel, ligging, parkeren, prijs kwaliteit verhouding, eten prima, honden toegestaan.👍🏻

Beste Arjan H.,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de ligging van ons hotel, de parkeermogelijkheden en de prijs-kwaliteitverhouding. Het is bijzonder fijn dat ook ons culinaire aanbod in de smaak valt bij u.

Het is ook fijn om te weten dat u het op prijs stelde om uw hond bij ons te mogen verwelkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan een ontspannen verblijf.

Wij stellen het zeer op prijs dat u onze kamers en service beoordeelt. Uw positieve feedback motiveert ons team enorm om op hoog niveau te blijven werken. Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij hopen dat wij u en uw viervoeters snel weer mogen verwelkomen.

By w. luppens
Reviewed: 4 days ago (15/04/2025)

heel gemoedelijk allemaal

Geachte W. Luppens,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u ons hotel zo comfortabel vond.

Wij zijn bijzonder trots op de uitstekende beoordeling die u geeft aan onze kamers, service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding. Uw erkenning is een prachtige bevestiging van onze inspanningen om onze gasten altijd een uitmuntende ervaring te bezorgen.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Silke Gabi Regine Rita
Reviewed: 4 days ago (15/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wir waren jetzt zum 3mal im Hotel und es hat uns immer sehr gut gefallen. Alle sind sehr freundlich und uns gefällt es richtig gut. Liebe Grüße an das Hotel Team

Sehr geehrte Silke Gabi Regine Rita,

vielen herzlichen Dank für Ihre wunderbare Bewertung und dafür, dass Sie bereits zum dritten Mal unser Hotel besucht haben. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie sich bei uns stets so wohlgefühlt haben und unser Team sowie die Atmosphäre unseres Hauses Ihre Erwartungen erfüllen konnten.

Besonders schätzen wir Ihre ausgezeichneten Bewertungen in den Bereichen Zimmer, Service, Sauberkeit und Restaurant. Ihr positives Feedback ist eine große Motivation für unser gesamtes Team, das sich kontinuierlich bemüht, Ihnen und anderen Gästen einen unvergesslichen Aufenthalt zu bieten.

Ihre Grüße an unser Hotelteam berühren uns sehr, und wir werden sie gerne weitergeben. Es wäre uns eine Freude, Sie bald wieder bei uns willkommen zu heißen, um Ihnen weiterhin eine so schöne Erfahrung zu ermöglichen.

Viele Grüße,

By F van Kemenade
Date of experience: 04/2025

Prettig en zeer verzorgd all in hotel met uitstekende service en uitgebreid ontbijt en diner. Ook de bediening door de medewerkers is uitstekend en deze zijn erg vriendelijk. we hebben 3 dagen met familie van 8 personen gelogeerd in dit hotel en zijn dik tevreden.

Beste F van Kemenade,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling en uw gedetailleerde feedback. Wij zijn erg blij om te horen dat u en uw gezin een prettig verblijf in ons hotel hebben gehad en dat ons personeel u de service kon bieden die u wenste.

Wij stellen uw feedback over de netheid en het zwembad op prijs en doen er alles aan om uw ervaring verder te verbeteren.

By Frans Hoefnagels
Date of experience: 04/2025

prima tot heel goed...mn het eten en drinken was heel goed....kamer viel dus niet mee gezien de extra kosten ...bedden wel heel goed.....overal een 8,5

Beste Frans Hoefnagels,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn er erg blij mee dat u zo tevreden bent over ons culinaire aanbod en ons drankenassortiment.

Wij betreuren het echter dat de kamer niet aan uw verwachtingen voldeed, zeker gezien de extra kosten. Fijn om te horen dat de bedden aan uw wensen voldoen. Uw beoordeling is erg belangrijk voor ons, omdat we er altijd naar streven om de ervaringen van onze gasten te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw uitgebreide feedback. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Angelique te Kloeze
Date of experience: 04/2025

Ontvangst en het personeel is goed en vriendelijk. De kamer zag er schoon uit maar wel gedateerd.
We vonden het wel prettig dat er een echt bed was voor onze dochter in plaats van een vouwbed

Beste Angelique te Kloeze,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u de vriendelijkheid en de service van ons personeel waardeerde en dat het restaurant aan uw verwachtingen voldeed.

Fijn om te horen dat u het comfortabele bed voor uw dochter zo prettig vond. Wij betreuren het echter dat de inrichting van de kamers niet geheel aan uw verwachtingen voldeed. Uw opmerkingen over de netheid en het ontwerp zijn voor ons bijzonder waardevol, omdat ze ons helpen ons aanbod voortdurend te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij kijken ernaar uit u en uw gezin binnenkort weer te mogen verwelkomen.

By Suchsland, Helga und Kurt
Date of experience: 04/2025

Entspannte Atmosphäre im Haus, freundliches, hilfsbereites Personal.

Sehr geehrte(r) Suchsland, Helga und Kurt,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns sehr, dass Sie die entspannte Atmosphäre in unserem Haus und die Freundlichkeit sowie Hilfsbereitschaft unseres Personals schätzen.

Ihre hohen Bewertungen für unseren Service und das Restaurant wissen wir sehr zu schätzen, und es ist schön zu hören, dass Ihnen das Preis-Leistungsverhältnis zugesagt hat. Ihr Vertrauen zeigt sich auch in der Wahrscheinlichkeit, mit der Sie uns weiterempfehlen würden.

Wir bedauern, dass das Zimmer und das Schwimmbad nicht Ihren Erwartungen entsprochen haben. Ihre Rückmeldungen sind für uns sehr wichtig, um bei zukünftigen Verbesserungen genau an diesen Punkten arbeiten zu können.

Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, um Ihnen einen noch angenehmeren Aufenthalt zu ermöglichen.

Viele Grüße,

By Matthias
Date of experience: 04/2025

Wunderbar für entspannte Tage - immer freundliche, gelassene und aufmerksame Mitarbeiter*innen, großes Zimmer, Wanderwege vor der Tür, 2 Saunen und ein Schwimmbad, da fehlte nix. Naja, vielleicht mehr warme Duschen bei den Saunen.

Sehr geehrter Matthias,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre wunderbaren Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns außerordentlich zu hören, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt bei uns so zufrieden waren und entspannte Tage genießen konnten.

Ihr Lob über unser freundliches und aufmerksames Personal erfreut uns besonders. Auch die positiven Bewertungen in den Bereichen Zimmer, Restaurant und Sauberkeit sind eine großartige Bestätigung für unser Team.

Wir nehmen Ihren wertvollen Hinweis bezüglich der warmen Duschen bei den Saunen gerne auf. Solche Anregungen sind sehr hilfreich für uns, um das Wohl unserer Gäste weiter zu verbessern.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns willkommen heißen zu dürfen und Ihnen erneut einen ebenso schönen Aufenthalt zu bieten.

By Detlef

Immer wieder zu Empfehlen

Sehr geehrter Detlef,

Herzlichen Dank für Ihre freundliche Bewertung und dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Wir freuen uns sehr darüber, dass Sie unser Hotel als empfehlenswert empfinden.

Es ist schön zu hören, dass Sie mit unseren Zimmern, dem Service, der Sauberkeit und dem Schwimmbad zufrieden waren. Unser Team gibt stets sein Bestes, um allen Gästen einen angenehmen Aufenthalt zu gewährleisten.

Wir haben zur Kenntnis genommen, dass das Restaurant nicht vollständig Ihre Erwartungen erfüllt hat. Wir schätzen Ihr Feedback in diesem Bereich sehr, da es uns hilft, unser Angebot weiter zu verbessern.

Nochmals vielen Dank für Ihre Weiterempfehlung. Wir hoffen, dass wir Sie bald wieder bei uns willkommen heißen dürfen.

By Sandra
Reviewed: 2 weeks ago (08/04/2025)

Gezellig en vriendelijk

Beste Sandra,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u ons hotel comfortabel en vriendelijk vindt.

Wij zijn bijzonder blij dat u de sfeer, ons restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding positief beoordeelt. Uw feedback motiveert ons om een hoge standaard te blijven bieden en onze gasten een prettige ervaring te bezorgen.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.