Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,007 reviews
By Oldie en Klassieker Tourrit 20..
Reviewed: 3 days ago (28/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Wij met onze groep van 70 personen hebben genoten in het Hotel. Enorme medewerking van de organisatie van het Hotel. Zeker een aanrader voor andere groepen, Prijs en kwaliteit een 10, Groet Rob

Beste Rob,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u en uw groep van 70 personen enorm hebben genoten van uw verblijf en de ondersteuning van ons team hebben gewaardeerd. Uw aanbeveling aan andere groepen, evenals de uitstekende recensies over de prijs-kwaliteitverhouding, de kamers, de service, de netheid, het restaurant en het zwembad, zijn bijzonder prijzenswaardig.

Uw positieve feedback is een geweldige motivatie voor het hele team om de best mogelijke service te blijven bieden. We danken u voor uw vertrouwen en hopen u en uw groep weer te mogen verwelkomen voor toekomstige evenementen.

By Ingrid Stoop
Reviewed: 3 days ago (28/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Het is een gedegen hotel, juist die gedateerde details bevallen ons. Bijv
de zware meubels en uitstraling.
Zeer schoon overal.
Iedere kamer heeft een "buiten' met stoeltjes.
Buffet makkelijk en werd steeds bijgevuld.
Uitgebreide voorziening aan informatie materiaal om mee te nemen of in te kijken. Ipv multimappen met velletjes die vaak in hotels te bekijken zijn🙂
Vriendelijk personeel in bar, restaurant en receptie.
En schoonmaak kamers!
Eigenaar zagen we regelmatig.
Vanuit hotel wandelroutes
Pluim voor de eigenaar en personeel!

Beste Ingrid Stoop,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw gedetailleerde indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u de bijzondere charme en klassieke ambiance van ons hotel waardeert, met name de degelijke inrichting en authentieke flair. Dat de netheid in alle ruimtes en de kleine buitenverblijven hebben bijgedragen aan uw tevredenheid, is een groot compliment voor ons team.

Het is ook bijzonder prettig dat u onze buffetten en de altijd beschikbare selectie informatiemateriaal positief heeft gewaardeerd. We willen dergelijke details bewust aanbieden om ervoor te zorgen dat onze gasten een aangenaam en comfortabel verblijf hebben. We geven graag uw lof door voor de vriendelijkheid van het personeel in alle ruimtes en voor de toegewijde inzet van ons housekeepingteam.

We stellen het ook zeer op prijs dat u de eigenaar vermeldt en dat u onze wandelroutes vanaf het hotel waardeert. Uw lovende woorden zijn een grote motivatie voor het hele team en voor mij persoonlijk.

Bedankt voor uw waardering en vertrouwen. We hopen u snel weer als gast te mogen verwelkomen.

By Bart Geijtenbeek
Date of experience: 06/2025

Heerlijk verzorgd, schoon en op goede lokatie

Beste Bart Geijtenbeek,

Het doet ons veel plezier te lezen dat u uw verblijf als uitstekend verzorgd en schoon heeft ervaren en de ligging van ons hotel op prijs stelt. Uw perfecte beoordelingen voor kamer, service, netheid, restaurant en prijs-kwaliteitverhouding zijn prachtige waarderingen voor ons hele team.

We waarderen ook uw feedback over het zwembad en zien dit als een waardevolle aanwijzing om onze faciliteiten waar mogelijk verder te verbeteren.

Nogmaals dank voor uw mooie terugkoppeling en uw aanbeveling. We hopen u in de toekomst opnieuw als gast te mogen ontvangen.

Herzliche Grüße

Date of experience: 06/2025

Heel goed alleen voor ouderen is de douche in het bad moeilijk en gevaarlijk

Beste Oostendorp,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen bij ons te delen.

We zijn blij te vernemen dat u over het algemeen tevreden bent over uw verblijf en positieve waardering heeft voor de kamer, service, netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding.

Uw opmerking over het gebruik van de douche in het bad door oudere gasten is zeer waardevol voor ons. We begrijpen dat comfort en veiligheid bijzonder belangrijk zijn voor al onze gasten. We zien uw feedback dan ook als waardevolle input bij het optimaliseren van onze faciliteiten.

Nogmaals dank voor uw open en eerlijke terugkoppeling. Wij hopen u in de toekomst opnieuw als gast te mogen verwelkomen.

Herzliche Grüße

Date of experience: 06/2025

Het hotel is wel verouderd, vieze vloerbedekking op de kamer. Een douchecabine die niet goed sluit. We vonden het jammer dat we alleen tussen zes en zeven uur konden eten. Dan ben je zelfs op je vakantie nog aan tijd gebonden.. voor de rest een prima verblijf gehad

Beste Mulder,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken na uw verblijf met ons te delen.

Het spijt ons dat u ongemakken heeft ondervonden met betrekking tot de vloer en de functionaliteit van de douchecabine. Uw opmerking over de staat van de faciliteiten is bijzonder waardevol voor ons, omdat we continu werken aan het verbeteren van het comfort van onze gasten. We nemen de beperkte eettijden en de daaruit voortvloeiende indruk van vaste tijden ook serieus en zullen hier rekening mee houden in onze toekomstige planning.

Tegelijkertijd zijn we blij dat u uw verblijf over het algemeen aangenaam vond en dat u onze kamers, service en andere faciliteiten positief beoordeelde. Dergelijke evenwichtige feedback helpt ons onze sterke punten te identificeren en specifiek aan zwakke punten te werken.

Nogmaals bedankt voor uw openheid en vertrouwen. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Daniels
Reviewed: 5 days ago (26/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Wij hadden een prachtige grote kamer.
Alleen de gordijnen zijn 3 lappen , doorzichtig, dus vroeg wakker.
Daar moet echt iets aan gedaan worden .
Of rolluiken aan brengen .
Bij terras te weinig parasols ivm hitte.

Beste Daniels,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. We zijn blij dat u zo tevreden was met uw ruime kamer, de service en de netheid.

We nemen uw opmerkingen over de gordijnen en de zonwering op het terras zeer serieus. Constructieve suggesties zoals die van u helpen ons om ons aanbod continu te verbeteren.

Met vriendelijke groet

By Colinda
Reviewed: 6 days ago (25/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Zeer goed verblijf mooie omgeving

Beste Colinda,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u een zeer aangenaam verblijf bij ons heeft gehad en heeft kunnen genieten van de prachtige omgeving. Uw uitstekende beoordeling op alle vlakken – van kamers en service tot netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding – is een geweldige motivatie voor ons hele team.

We danken u voor uw vertrouwen en hopen u snel weer als gast te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet

By Leijs
Date of experience: 06/2025

Hotel is echt aan een vernieuwing toe
Oogt een beetje oud bollig
Doordat er veel oudere mensen waren voelde wij omdat we wat jonger zijn (begin 60) ons niet echt op ons plekje
Ook moet men meer aan brandpreventie doen:
De tussen deur naar de kamer ernaast heeft een ruimte onder de deur
Géén rookmelder op de kamer
Géén tussen deur op de gang
Personeel is verder vriendelijk
Goede parkeergelegenheid

Beste Leijs,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide indrukken met ons te delen.

Wij waarderen uw open en eerlijke terugkoppeling over de uitstraling van het hotel en begrijpen dat het gevoel van aansluiting met andere gasten voor u belangrijk is tijdens uw verblijf. Uw opmerkingen betreffende het brandpreventiebeleid, zoals de tussen deur, het ontbreken van rookmelders en andere voorzieningen, nemen wij zeer serieus en beschouwen wij als waardevolle aandachts­punten ter evaluatie van onze veiligheidssituatie.

Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden was over de vriendelijkheid van het personeel en de parkeergelegenheid. Uw positieve beoordeling van de service, netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding is een mooie waardering voor ons team.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaringen. Wij hopen dat u ondanks de genoemde aandachtspunten een aangenaam verblijf heeft gehad.

Viele Grüße,

prijs -kwaliteit goed.

Bedankt voor uw beoordeling.

Algemeen directeur
By J.R.Weller
Date of experience: 06/2025

Hebben voor de derde keer muziek gemaakt. (reeds voor de derde keer geweest)
Geweldig naar ons zin gehad.
Komen zeker weer terug.

Beste J.R. Weller,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring opnieuw met ons te delen.

We zijn bijzonder verheugd te lezen dat dit uw derde bezoek is en dat uw verblijf wederom gekenmerkt werd door een positieve sfeer en muzikale momenten. We beschouwen uw aankondiging van uw terugkeer als een groot compliment en een waardevolle motivatie voor ons hele team.

We stellen uw vriendelijke feedback over de service, de kamers, de netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding zeer op prijs. Het is ons doel om u bij uw volgende bezoeken altijd een prettige en inspirerende ervaring te bieden.

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.