Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,183 reviews
Date of experience: 09/2025

Prima verblijf alleen drie grote tafels reserveren voor een groep is niet handig gedurende de ontbijt en diner periode.

Geachte gast,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn blij te lezen dat u over het algemeen een prettig verblijf heeft gehad en dat verschillende delen van ons hotel positief zijn beoordeeld.

We hebben uw feedback over het reserveren van grote tafels voor uw gezelschap tijdens het ontbijt en diner zorgvuldig genoteerd. We begrijpen dat dit de flexibiliteit tijdens de maaltijden kan beperken en stellen uw feedback zeer op prijs. Uw feedback helpt ons onze processen verder te verbeteren om toekomstige gasten beter van dienst te kunnen zijn.

We danken u nogmaals voor uw open woorden en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

80+ years
Date of experience: 09/2025

In dem Hotel müßte einiges rekonstruiert und erneuert werden (Fenster,Zimmerzugänge,Schließanlage,Fahrstuhl.. ) Ansonsten war es ein angenehmer Aufenthalt

Sehr geehrter Gast,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke von Ihrem Aufenthalt mit uns zu teilen.

Wir freuen uns, dass Sie Ihren Aufenthalt insgesamt als angenehm empfunden haben und besonders die Bereiche Zimmer, Service, Sauberkeit, Restaurant, Schwimmbad und das Preis-Leistungsverhältnis positiv bewerten. Ihr Lob ist für uns eine wertvolle Motivation und zeigt uns, dass Sie sich bei uns wohlgefühlt haben.

Ihre Hinweise bezüglich der Modernisierung von Fenstern, Zimmerzugängen, Schließanlage und Fahrstuhl nehmen wir sehr aufmerksam zur Kenntnis. Solche Rückmeldungen sind für uns äußerst wichtig, da sie uns helfen, gezielt an Verbesserungen zu arbeiten und unseren Gästen auch in Zukunft eine komfortable Umgebung zu bieten.

Wir danken Ihnen für Ihre Offenheit und hoffen, Sie auch bei einem zukünftigen Aufenthalt wieder begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
By Ketelaars
Date of experience: 09/2025

We gaan hier niet meer terug

Beste Ketelaars,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet overweegt om terug te komen. We nemen uw beoordelingen – met name over het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding – zeer serieus en beschouwen ze als belangrijke suggesties om ons aanbod verder te verbeteren.

Tegelijkertijd bedanken we u voor de positieve feedback over de kamers, service en netheid. Uw beoordelingen motiveren ons om de hoge standaard voor onze gasten op dit gebied te blijven handhaven.

Het spijt ons dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en we danken u voor uw openhartige opmerkingen. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om toekomstige verblijven voor onze gasten nog aangenamer te maken.

By Li
Date of experience: 09/2025

Heerlijk verblijf en gezellig doordat bijna iedereen in de bar zit om 17 uur!

Beste Li,

We zijn verheugd te horen dat u uw verblijf aangenaam vond en vooral heeft genoten van de gezellige sfeer in onze bar. Het samenzijn van onze gasten op dit moment van de dag is net zo waardevol en tastbaar voor het hotel.

We stellen uw positieve beoordelingen over de kamers, de service, de netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding ook zeer op prijs. Uw feedback bevestigt dat onze dagelijkse inzet vruchten afwerpt en bijdraagt aan de constante motivatie van ons team.

We hopen u bij een passend moment weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet

Algemeen Directeur
Reviewed: 4 days ago (13/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Uistekende lurk drie dagen waar wij komen tot un spanning toe.
Dankjewel aan alle personeel dat maakt het mogelijk. Kan niet wachten tot wij komen voor de zo veelste keer weer.
Nog maal dankjewel iedereen

Geachte gast,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u wederom een uitstekend verblijf bij ons heeft gehad en in het bijzonder de inzet van ons hele team heeft geprezen. Uw erkenning is een geweldige motivatie voor alle medewerkers en onderstreept onze inspanningen om onze gasten altijd een volledig succesvolle ervaring te bieden.

We stellen uw positieve beoordelingen over de kamers, de service, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding zeer op prijs. We zijn bijzonder vereerd door uw loyaliteit en de verwachting van uw volgende bezoek.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

By Marco nel
Date of experience: 09/2025

Hele goede prijs kwaliteit vriendelijke bediening

Beste Marco Nel,

We zijn verheugd dat u de prijs-kwaliteitverhouding en de vriendelijke service bijzonder heeft gewaardeerd. Uw lovende woorden bevestigen de dagelijkse motivatie van ons team om elke gast een prettige ervaring te bezorgen.

We stellen uw positieve beoordelingen over de kamers, de netheid, het restaurant en het zwembad ook zeer op prijs en beschouwen deze als een waardevolle bevestiging van onze inspanningen. Uw feedback moedigt ons aan om met de grootste zorg aan de wensen van onze gasten te blijven voldoen.

We danken u voor uw vertrouwen en hopen u bij een passend moment weer te mogen verwelkomen.

By Toni en Claudia
Date of experience: 09/2025

Het hotel is wat verouderd, maar dat vonden wij geen probleem. We stellen geen hoge eisen. Het personeel was vriendelijk en het buffet was ruim voldoende. Het eten was van goede kwaliteit. De gemiddelde leeftijd van de gasten was 50+, wellicht nog ouder, dus het was lekker rustig.

Een pluspunt: gratis gebruik van het openbaar vervoer in de omgeving. Het hotel ligt bovendien centraal tussen een aantal leuke plaatsjes.

We hebben ook nog wat gezellige interacties gehad met andere gasten (dank je wel, Piet en Henriëtte, als ik het me goed herinner!).

Voor ons was het een prima weekje ertussenuit.

Beste Toni en Claudia,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken zo uitgebreid te delen. We zijn blij te horen dat u een aangenaam en ontspannen verblijf bij ons heeft gehad en dat u vooral het vriendelijke personeel, de kwaliteit van het eten en de centrale ligging van het hotel heeft gewaardeerd.

We zijn dankbaar dat u ook het gratis openbaar vervoer en de rustige sfeer noemde. We stellen uw positieve woorden en eerlijke feedback zeer op prijs.

By Hans
Date of experience: 09/2025

Eten zeer goed wel jammer als je van 19 uur tot 20 uur ging eten heel weinig toetjes waren 4 dagen ijs op en rest bakken leeg wel heel druk hotel

Beste Hans,

We zijn verheugd te horen dat u tevreden was over de netheid van ons hotel, de kwaliteit van het eten en de zwembadfaciliteiten. Uw lof voor ons culinaire aanbod is een geweldige erkenning voor ons team.

Tegelijkertijd betreuren we het dat de dessertselectie in de door u genoemde periode, evenals de hoge bezettingsgraad van het hotel, uw algehele ervaring heeft beïnvloed. We nemen uw feedback over de beschikbaarheid van desserts zeer serieus, omdat we ernaar streven om elke gast altijd een aantrekkelijke selectie te bieden.

We danken u voor uw open opmerkingen en beoordelingen van andere aspecten. Deze geven ons waardevolle suggesties om de ervaring voor onze gasten verder te verbeteren.

By Rita
Reviewed: 6 days ago (11/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Prijs/ kwaliteit verhouding is dik oke. Aandachtspunten: donkerder gordijnen zou fijn zijn, net als vaker afstoffen. Veel stof op scharnieren en gordijnen/ gordijnrail

Beste Rita,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons zo'n gedetailleerde feedback te geven. We zijn blij dat u tevreden was met onze prijs-kwaliteitverhouding en service en dat u uw verblijf over het algemeen positief beoordeelde.

We hebben uw opmerkingen over de gordijnen en het stof zorgvuldig gelezen. Dergelijke suggesties helpen ons om onze service verder te optimaliseren.

Met vriendelijke groet

Algemeen Directeur
Reviewed: 1 week ago (10/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Wir sind es gewohnt beim Asschecken gefragt zu werden, war alles zu Ihrer Zufriedenheit? UND eine gute Heimfahrt, das hat man bei Ihnen vermisst.

Sehr geehrter Gast,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback zu Ihrem Aufenthalt bei uns mitzuteilen.

Wir schätzen es sehr, dass Sie mit vielen Aspekten Ihres Besuchs, wie dem Zimmer, dem Service und unserem Restaurant, so zufrieden waren. Es freut uns, dass Sie unser Haus insgesamt positiv bewerten und es an Freunde oder Kollegen weiterempfehlen würden.

Für Ihren offenen Hinweis danken wir Ihnen und hoffen, Sie bei Ihrem nächsten Aufenthalt wieder rundum zufriedenstellen zu dürfen.

Viele Grüße,

Geschäftsführer