Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,123 reviews
By Gijs Veldt en Truus.
Reviewed: 4 days ago (21/08/2025)
Date of experience: 08/2025

100% naar tevredenheid. Prijs/kwaliteitverhouding meer dan goed. Gezellige sfeer de gehele dag door. Vriendelijk personeel en goede service. Ontbijt -dinerbuffet zeer royaal en smakelijk. Echt van genoten !! Fijn zwembad en sauna, om bij een mindere dag buiten, lekker "thuis" te blijven in Hotel Alpin. Een aanrader voor echte genieters.

Beste Gijs Veldt en Truus,

Hartelijk dank voor jullie uitgebreide feedback en geweldige recensie. We zijn blij te horen dat jullie enorm hebben genoten van jullie verblijf in ons hotel en dat jullie vooral de sfeer, de uitgebreide buffetten en de voorzieningen zoals het zwembad en de sauna hebben gewaardeerd.

Jullie complimenten voor ons team en jullie positieve beoordeling van onze prijs-kwaliteitverhouding bevestigen onze dagelijkse inzet. We zijn blij dat jullie ontspannende en prettige dagen bij ons hebben doorgebracht.

By Ulrike Schütz
Date of experience: 08/2025

Wir haben uns bei euch sehr wohl gefühlt und möchten gerne am 20.09.2025 mir einer großen Gruppe wiederkommen. :-)

Sehr geehrte Ulrike Schütz,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke von Ihrem Aufenthalt mit uns zu teilen. Es freut uns sehr, dass Sie sich bei uns rundum wohlgefühlt haben und Ihre positiven Bewertungen in den Bereichen Zimmer, Service, Sauberkeit, Restaurant, Schwimmbad und Preis-Leistungsverhältnis geben unserem Team wertvolle Motivation.

Ihr Wunsch, im September 2025 mit einer großen Gruppe wiederzukommen, ist für uns ein besonderes Kompliment. Es erfüllt uns mit Freude, dass Sie unser Haus weiterempfehlen möchten und Ihre guten Erfahrungen gerne mit anderen teilen. Ihre Rückmeldung bestätigt uns in unserem täglichen Engagement für unsere Gäste.

Wir danken Ihnen herzlich für Ihr Vertrauen und freuen uns auf ein Wiedersehen im nächsten Jahr mit Ihnen und Ihrer Gruppe.

By Gerard van der Maat
Date of experience: 07/2025

Waarom hebben wij nog steeds niets vernomen over onze bevindingen aan ons verblijf bij U wat zeer tegen gevallen was. Dus zou het wel netjes zijn als uie mijn vorige ingestuurde hier een reactie op zou geven.

By Robert en Wiesje Rinia
Date of experience: 08/2025

We hebben een prima verblijf gehad! Mooi hotel in een net zo prachtige omgeving.
Heel aardig personeel, ook handig dat je tegen sommige gewoon Nederland kon praten.

Beste Robert en Wiesje Rinia,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen met ons te delen.

Het doet ons veel plezier te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf en dat zowel het hotel als de mooie omgeving zo'n goede indruk op u hebben gemaakt. Uw waardering voor de vriendelijkheid van ons personeel is bijzonder waardevol – we zetten ons graag in voor een gastvrije en persoonlijke sfeer.

Fijn om te horen dat het ook als prettig is ervaren dat u zich in het Nederlands kon uitdrukken met sommige teamleden. Zulke details dragen bij aan een ontspannen en vertrouwd verblijf voor onze gasten.

We stellen uw positieve beoordelingen voor het restaurant, het zwembad, de service en het prijs-kwaliteitverhouding zeer op prijs. Tegelijkertijd nemen we uw feedback over de netheid van harte mee om onze kwaliteit verder te optimaliseren.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en danken u voor uw vertrouwen.

By Diana
Date of experience: 08/2025

Prima hotel alleen waren er veel honden dat vonden wij minder!

Beste Diana,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een uitgebreide recensie te schrijven. We zijn blij met uw positieve feedback over ons hotel, de netheid en het restaurant. We stellen uw complimenten over de prijs-kwaliteitverhouding en de service zeer op prijs.

Het spijt ons dat u last heeft gehad van het grote aantal honden. We nemen uw feedback serieus en zullen deze intern bespreken.

By Betsie Snijders
Date of experience: 08/2025

Zeer genoten van ons verblijf het was uitstekend 👍

Beste Betsie Snijders,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback en de uitstekende recensies. We zijn blij te horen dat u op zoveel vlakken heeft genoten van uw verblijf en zich bij ons op uw gemak heeft gevoeld. We stellen uw positieve feedback over de service, de netheid en het restaurant bijzonder op prijs.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Gerrit de Boer
Date of experience: 08/2025

Begrijp dat het voor het personeel zwaar is , maar met een lach en een vriendelijke groet zou het nog aan ge namer zijn ( op een paar na) zelf heb ik 43 jaar lang een horecazaak, dus weet waar ik over praat.
Ik persoonlijk zou de bar van 16 uur tot 22 uur open stellen voor all-in, lever het ook nog iets meer op.
Het eten was niets op aan te merken, voor een ieder voldoende en genoeg keus, wij hebben het in ieder geval prima naar onze zin gehad, iedereen bedankt daarvoor , groetjes en succes Gerrit de Boer

Beste Gerrit de Boer,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide indrukken van uw verblijf met ons te delen.

Het doet ons veel plezier te lezen dat u een prettige tijd bij ons heeft gehad en dat u vooral tevreden was over het eten, de ruime keuze en de prijs-kwaliteitverhouding. Uw positieve beoordeling geeft ons team een mooie waardering voor hun inzet.

Uw opmerkingen en suggesties met betrekking tot de baropeningstijden en de vriendelijkheid van het personeel stellen wij zeer op prijs. Door uw jarenlange ervaring in de horeca begrijpen wij hoe waardevol zulke feedback is. Uw opmerkingen zijn voor ons een motivatiepunt om extra aandacht te blijven besteden aan gastgerichtheid en service, zodat al onze gasten zich nog meer welkom voelen.

Nogmaals dank voor uw openhartige beoordeling en uw vriendelijke woorden. Wij geven uw complimenten graag door aan het team en zouden u graag in de toekomst nogmaals als gast mogen verwelkomen.

Date of experience: 08/2025

Prima hotel, was gewaarschuwd voor verdieping 4 en 5, geen lift. Maar zou mooie investering zijn om een nieuw lift te investeren

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. We zijn blij dat u over het algemeen van uw verblijf heeft genoten en dat u de voorzieningen en netheid positief heeft beoordeeld.

We stellen uw opmerking over het ontbreken van een lift naar de bovenste verdiepingen zeer op prijs. Uw feedback is zeer waardevol voor toekomstige overwegingen.

Met vriendelijke groet

By Gh
Date of experience: 08/2025

Te massaal, voelde mij niet thuis

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u zich niet helemaal op uw gemak voelde in ons hotel en dat de sfeer te groot of onpersoonlijk leek. We stellen het zeer op prijs dat u desondanks veel aspecten van uw verblijf positief heeft beoordeeld, zoals de netheid, het restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding.

Uw eerlijke feedback is van groot belang voor ons, omdat het ons helpt om nog effectiever een prettige en gastvrije omgeving voor alle gasten te creëren.

By Jc witteveen
Date of experience: 08/2025

Als een heel gemoedelijk en klantvriendelijk.en rustige omgeving .we hebben genoten

Beste Jc witteveen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken van uw verblijf met ons te delen.

Het doet ons veel plezier te lezen dat u heeft genoten van de gemoedelijke sfeer, de klantvriendelijkheid en de rustige omgeving in ons hotel. Uw lof voor onze kamers, service, netheid, het restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding stellen wij bijzonder op prijs en is een waardevolle erkenning voor het hele team.

We waarderen ook uw hoge waardering voor het zwembad en uw enthousiaste aanbeveling. Het is fijn om te weten dat uw verblijf zo’n goede indruk heeft achtergelaten.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw als gast te mogen verwelkomen.

Herzliche Grüße