Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 675 reviews
Reviewed: 3 days ago (02/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Netjes, schoon, goed eten, heerlijke drankjes en erg gezellig.
We komen weer!

Beste Groeneweg,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en de positieve recensie. Wij zijn erg blij om te horen dat u een prettige ervaring bij ons heeft gehad. Wij streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen en kijken uit naar uw volgende bezoek.

Hartelijke groeten

By Wilma van Eijk
Reviewed: 1 week ago (29/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Zeer prettig verblijf, schone ruime kamers.Heerlijk ontbijt en avondeten.
Fijn zwembad en sauna . Badkamer prima, maar wel gedateerd, hoge opstap douche.

Beste Wilma van Eijk,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij dat u van uw verblijf heeft genoten en dat wij aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten

By J Koops
Date of experience: 01/2025

Prima hotel voor een weekendje weg.
Goed concept, drankjes inclusief na 17.00
Goede kwaliteit van eten en drinken.
Kort om, we hebben een gezellig weekend gehad

Beste J Koops,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u een fijn weekend bij ons heeft kunnen doorbrengen en dat u ons concept heeft gewaardeerd. Uw beoordelingen motiveren ons om kwaliteitsdiensten te blijven leveren. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 01/2025

Positieve indruk. Ruime slaapkamer, uitgebreid ontbijtbuffet en diner is goed.
Mooie omgeving voor wandelingen.

Beste Quekel,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. We zijn erg blij dat u over het algemeen een aangenaam verblijf bij ons heeft gehad. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Lugtenburg
Date of experience: 01/2025

Met een kamer aan de voorkant en vriendelijker personeel in de bar. Voor herhalen vatbaar.

Beste Lugtenburg,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat niet alle aspecten van uw verblijf aan uw verwachtingen voldeden. Uw inbreng is zeer waardevol voor ons en we zullen ons best doen om uw ervaring in de toekomst te verbeteren. Wij waarderen uw mening en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten,

By Beate Eichler
Reviewed: 1 week ago (26/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Super Hotel, sehr empfehlenswert, kommen gerne nochmal wieder

Sehr geehrte Beate Eichler,

vielen Dank für Ihr wunderbares Feedback und die hervorragenden Bewertungen. Wir freuen uns sehr, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten und wir Sie erneut bei uns willkommen heißen dürfen. Ihre Zufriedenheit ist unser größtes Lob und Ansporn zugleich. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
By Ronald
Reviewed: 1 week ago (26/01/2025)
Date of experience: 01/2025

We zouden het aanbevelen vriendelijk personeel. Eten was goed . Kamers ook in orde . Prijs kwaliteit verhouding was top .

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. We zijn erg blij dat uw verblijf aangenaam was en dat u onze diensten op prijs stelde. Uw positieve feedback motiveert ons om ons best te blijven doen.

Date of experience: 01/2025

fijn verblijf in prettige omgeving

Beste Heer Uijttenboogaard,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf bij ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u ons heeft bezocht en danken u hartelijk voor uw waardevolle feedback. Het helpt ons om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren in het belang van onze gasten. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en u weer een prettige ervaring te bezorgen.

Date of experience: 01/2025

Gedateerd hotel, veel trappen lopen maar goed verzorgd en in prachtig gebied.

Beste heer Knuiman,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf bij ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u van een aantal aspecten heeft kunnen genieten. Uw opmerkingen zijn erg belangrijk voor ons en we werken er voortdurend aan om onze service te verbeteren. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 01/2025

Goede prijs/kwaliteit, mooi wandelgebied, lekker en uitgebreid eten, vriendelijk personeel. Voor ons tip top 👍

Beste heer Lens,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en motiveert ons team om uitstekende service te blijven bieden. Wij kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.