Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,036 reviews
By van de Peppel
Date of experience: 07/2025

Als positief, het hele hotel kan wel een opknapbeurt krijgen...

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Herzliche Grüsse,

By Derijk
Date of experience: 07/2025

Goed maar kan zeker beter. Bv entertainment voor de gasten

Beste Derijk,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken na uw verblijf met ons te delen.

We zijn verheugd dat u onze servicekwaliteit, het restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding bijzonder heeft gewaardeerd. We stellen uw waardering voor de kamers en de netheid ook zeer op prijs.

We hebben uw suggestie met betrekking tot de entertainmentmogelijkheden voor onze gasten zorgvuldig ter harte genomen. Uw opmerkingen zijn belangrijk voor ons om ons aanbod verder te ontwikkelen en het verblijf van onze gasten nog aantrekkelijker te maken. Uw beoordeling van ons zwembad geeft ons ook waardevolle tips voor verbeteringen.

Nogmaals bedankt voor uw open feedback. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By N.Roos
Date of experience: 07/2025

Een dringende suggestie: om te douchen moet men in het bad stappen. Zodra het douchewater stroomt is de bodem spekglad, dus zeer gevaarlijk. Eenvoudige oplossing : leg er een noppenmat in en breng een handvat op armhoogte aan aan de wand.

Beste N. Roos,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo'n gedetailleerde feedback over uw verblijf te geven. We stellen uw opmerkingen over de doucheveiligheid bijzonder op prijs. We nemen de door u genoemde verbeterpunten serieus en zullen deze zorgvuldig beoordelen.

We zijn blij dat u onze kamers, service en netheid, evenals ons restaurant en onze prijs-kwaliteitverhouding, positief heeft beoordeeld.

By Nabring
Date of experience: 07/2025

Het hotel staat op een prachtige omgeving, het zwembad was een goede aanvulling.
Het diner kan wat meer divers.

Beste Nabring,

We zijn blij dat u de prachtige locatie van ons hotel en het zwembad een waardevolle aanvulling op uw verblijf vond.

We hebben uw opmerking over de verscheidenheid aan dineropties zorgvuldig genoteerd en beschouwen dit als waardevolle feedback om ons aanbod continu te verbeteren.

We danken u ook voor uw positieve beoordeling van de kamers, service, netheid en het zwembad. Uw openhartige feedback over het restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding helpt ons bij het werken aan gerichte verbeteringen.

Date of experience: 07/2025

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

Beste Lousberg,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen met ons te delen.

Het doet ons veel plezier te lezen dat u vooral ons vriendelijke en behulpzame team zo waardeert. Uw perfecte beoordelingen voor kamer, service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding zijn een groot compliment en een mooie motivatie voor het hele team.

We willen u graag bedanken voor uw vertrouwen en uw aanbeveling. We hopen u in de toekomst opnieuw als gast te mogen verwelkomen.

Herzliche Grüße

By Clahsen
Alone
80+ years
Date of experience: 07/2025

Im Allgemeinen war ich mit dem Personal sehr zufrieden,was Sauberkeit und freundlichkeit anbetrifft.

Sehr geehrter Clahsen,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke zu Ihrem Aufenthalt mit uns zu teilen.

Es freut uns besonders, dass Sie unser Personal hinsichtlich Sauberkeit und Freundlichkeit positiv hervorheben. Ihr Lob ist eine wertvolle Motivation für unser Team und bestärkt uns in unserem Anspruch, jedem Gast eine angenehme Atmosphäre zu bieten.

Ebenso danken wir Ihnen für Ihre offenen Rückmeldungen zu den einzelnen Bereichen, insbesondere zum Restaurant. Ihr Hinweis ist für uns wichtig, um gezielt an Verbesserungen zu arbeiten und unser Angebot für unsere Gäste weiterzuentwickeln.

Wir freuen uns, dass Sie sich insgesamt wohlgefühlt haben und unser Haus mit gutem Gewissen weiterempfehlen möchten. Gerne heißen wir Sie auch zukünftig wieder bei uns willkommen.

Herzliche Grüße

By Henriëtte
Date of experience: 07/2025

Mooie, rustige, groene omgeving. Groot hotel, verouderd maar sfeervol, gemütlich. Er zijn verbeteringen aangebracht, kamer 320 heeft bijvoorbeeld laminaat ipv vloerbedekking. De badkamer is oud maar voorzien van nieuwe kitranden. Hygiëne is voldoende, goede matrassen. Overgordijnen moeten vervangen worden. Ontbijtbuffet met genoeg keuze, avondeten is prima, lekker gegeten.
Vriendelijke personeel, spreekt Nederlands. Conclusie. Prima hotel voor een redelijke prijs met een prachtig uitzicht (aan de voorzijde).

Beste Henriëtte,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo uitgebreid uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u de ligging in de groene, rustige omgeving waardeert en dat het hotel, ondanks de wat verouderde uitstraling, voor u een gezellige sfeer uitstraalt. Uw opmerkingen over de vernieuwingen, zoals het laminaat in kamer 320 en de vernieuwde kitranden in de badkamer, laten zien dat u aandacht heeft voor detail; daar zijn we u dankbaar voor.

Het doet ons goed dat u tevreden was over de hygiëne en de kwaliteit van de matrassen, evenals over het ontbijtbuffet en het diner. Uw complimenten over de vriendelijkheid van het personeel waarderen wij zeer en geven we graag door aan het team. Uw opmerking over de overgordijnen hebben we genoteerd als belangrijke aandachtspunt voor toekomstige verbeteringen.

Wij danken u ook voor uw positieve beoordelingen van de kamers, service, netheid, restaurant, zwembad en het prijs-kwaliteitverhouding. Uw open en eerlijke feedback motiveert ons om het verblijf voor onze gasten telkens weer te optimaliseren.

Viele Grüße,

Date of experience: 07/2025

mooie locatie om te wandelen , vriendelijk personeel en lekker eten . Internet werkte niet

Beste Delannoy,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u onze wandellocatie, de vriendelijkheid van ons team en het eten bijzonder waardeert. Uw consistente positieve beoordelingen over de kamers, service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding zijn een geweldige bevestiging en motivatie voor ons.

Tegelijkertijd betreuren we het dat u tijdens uw verblijf internetproblemen heeft ondervonden. We weten hoe belangrijk een betrouwbare verbinding voor onze gasten is en nemen uw feedback zeer serieus.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en aanbeveling. We verwelkomen u graag weer in de toekomst.

Date of experience: 07/2025

Onvriendelijk hotel voor honden.

Beste mevrouw Geraards,

Het spijt mij te horen dat u ons hotel niet hondvriendelijk vond. We begrijpen hoe belangrijk het is dat onze viervoeters zich welkom voelen en nemen uw feedback zeer serieus.

We danken u ook voor uw beoordelingen van individuele aspecten zoals de kamers, de netheid, de service, en het restaurant. Uw eerlijke feedback geeft ons waardevolle inzichten in waar we ons aanbod kunnen verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw openheid.

Mooie omgeving.
Zeer vriendelijk personeel ( allemaal) van receptie tot schoonmaak en horeca ,het eten is zeer goed.
Hotel is gedateerd maar alles is netjes.

Beste Geurts,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

Het doet ons bijzonder veel plezier te lezen dat u de prachtige omgeving en vooral de vriendelijkheid van ons hele team, van receptie tot housekeeping en horeca, zo positief heeft ervaren. Uw complimenten worden zeker gewaardeerd en vormen een mooie motivatie voor het hele team.

Fijn om te horen dat u zo tevreden was over het eten en dat alles netjes verzorgd was, ondanks dat u ons hotel als enigszins gedateerd beschrijft. Uw positieve beoordelingen over de kamer, service, netheid, restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding betekenen veel voor ons.

Nogmaals dank voor uw open en eerlijke terugkoppeling. Wij hopen u in de toekomst opnieuw als gast te mogen verwelkomen.

Viele Grüße,