Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 662 reviews
By Linda Schouten
Date of experience: 01/2025

Kamers zijn zeer ruim, heerlijk uitgebreid ontbijt en diner vers bereid. Bedienend personeel zeer gastvrij.
Gezellige bar . Huiswijnen zijn prima .
Parkeervoorzieningen goed inclusief laadpalen. Het was zoals wij verwacht hadden . Typisch Duits, wel iets gedateerd, maar dat heeft ook zijn charme. Sauna zou wel een update mogen krijgen. Al met al een prima verblijf . Prijs/kwaliteit klopt .

Beste mevrouw Schouten,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. Wij zijn blij dat u een prettig verblijf bij ons heeft gehad. Wij waarderen uw opmerkingen over de sauna en zullen deze meenemen in onze toekomstplannen. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en zijn te allen tijde beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

By Patrick
Date of experience: 01/2025

Kamer was echt vies, spinnen rag in hoeken, bij de deur en bij de bedden. De badkamer is echt verouderd als ik hem vergelijk met de badkamer die we in 1975 al hadden. Vies plafond, krakkemikkige douchestang, een douchegordijn die vies was en sowieso in een bad wat heel smal is bijzonder irritant is omdat deze de hele tijd aan je lijft plakt. Wil je dat je gasten het fijn hebben, haal dan dat douchegordijn weg en plaats gewoon een glazen wandje.

Tip zou sowieso zijn, haal dat bad eruit en zet een wandje neer zodat je een inloopdouche hebt. Vinden vast veel gasten fijn (gezien de gemiddelde leeftijd wat we gezien hebben).

Beste Patrick,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw verblijf. Wij stellen uw feedback zeer op prijs, omdat dit ons helpt onze service voortdurend te verbeteren. De netheid en staat van de kamers zijn uiterst belangrijk voor ons en we zullen uw opmerkingen onmiddellijk beoordelen en passende maatregelen nemen om dergelijke ongemakken in de toekomst te voorkomen. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, helpen wij u graag verder. Wij hopen dat u ons in de toekomst de kans wilt geven u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Preisleistung stimmt. Frühstück sowie Abendessen sehr gut

Sehr geehrte Frau Mackrodt,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns sehr, dass Ihnen unser Frühstück und Abendessen gefallen haben. Wir schätzen Ihr Feedback und bemühen uns stets, unseren Service zu verbessern. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

By Nico Draaijer
Date of experience: 01/2025

Zeer onvriendelijk personeel, zowel achter de bar en zeker achter de receptie

Beste meneer Draaijer,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Het spijt ons zeer om te horen dat u niet tevreden bent over ons personeel. Wij hechten veel waarde aan de service die wij onze gasten bieden en nemen uw feedback serieus om onze dienstverlening verder te verbeteren. Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft.

By Vna der Veer
Date of experience: 01/2025

Wij hebben een prima tijd gehad op een mooie plek. het personeel is zeer vriendelijk.

Beste Vna de Veer,

Bedankt voor het delen van uw ervaringen met ons. Wij zijn blij dat uw verblijf aangenaam was. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Sander
Date of experience: 01/2025

Prima .. alleen te weinig tafels in het restaurant

Beste Sander,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw recensie met ons te delen. Wij waarderen uw feedback en nemen uw opmerkingen serieus. Uw ervaring in ons hotel is erg belangrijk voor ons en we werken er voortdurend aan om onze service te verbeteren.

Date of experience: 01/2025

Obwohl das Haus in vielen Bereichen den 70er Jahre Charme hat, ist es atmosphärisch doch ganz heimlich. Der geklebte PVC Belag im Restaurant wirkt sehr Imbissbudenmässig und die Lüftung im Badezimmer unseres Zimmers (217) hat nicht funktioniert.
Bei der Sauna bräuchte es einige mehr Haken ( zumindest Samstags, wo sie gut besucht ist) und zwischen den Gängen weiss man nicht so recht, wo sich aufhalten, da es nur 4 Liegen und wenige Stühle gibt...

Sehr geehrter Bogner,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke zu teilen. Wir schätzen Ihr Feedback sehr, da es uns hilft, unsere Dienstleistungen durch Ihre wertvollen Anmerkungen weiterzuentwickeln. Es tut uns leid, dass einige Aspekte Ihres Aufenthalts nicht Ihren Erwartungen entsprochen haben. Wir hoffen, Sie dennoch bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen ein noch angenehmeres Erlebnis bieten zu können.

Date of experience: 01/2025

Älteres Hotel, sehr freundliches Personal , gute Verpflegung, Preis- Leistungsverhältnis stimmt.

Sehr geehrter Freitag,

vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Es freut uns zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt in unserem Hotel genossen haben. Ihre Rückmeldungen sind uns sehr wichtig und helfen uns, unseren Service kontinuierlich zu verbessern. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße,

Date of experience: 01/2025

alles was goed verzorgd en het eten was lekker

Beste van Rooijen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wij zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Het is ons doel om u een prettige en bevredigende ervaring te bieden. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 01/2025

Schönes Hotel. Gutes Essen. Große komfortable Zimmer.

Sehr geehrter Günther,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre positiven Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns sehr, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben. Ihr Feedback ist uns wichtig, und wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Haus begrüßen zu dürfen.