Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 688 reviews
Date of experience: 02/2025

Was prima, kwaliteit en prijs

Beste Ebbinkhuijsen, HJ,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en dat uw verblijf over het algemeen aangenaam was.

Uw feedback is erg belangrijk voor ons, omdat het ons helpt onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Angenehm,
Alles da, gutes All inklusive Angebot

Sehr geehrter Kronenberger,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Erfahrungen mitzuteilen. Wir freuen uns, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns als angenehm empfunden haben und besonders unser All-Inclusive-Angebot zu schätzen wussten.

Ihr Feedback zu den verschiedenen Aspekten Ihres Aufenthalts ist uns sehr wichtig. Es hilft uns, unsere Dienstleistungen kontinuierlich zu verbessern. Wir sind dankbar für Ihre ehrlichen Bewertungen und hoffen, dass Sie bei einem zukünftigen Besuch noch mehr positive Eindrücke gewinnen.

Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
By Jacoline koster

Altijd fijne ervaringen
De hygiëne op kamer is iets afgenomen
Maar dit zal een rede hebben
Personeel altijd vriendelijk
We komen zeker weer terug

Beste Jacoline Koster,

Bedankt dat u uw positieve ervaringen met ons deelt. Wij zijn blij dat onze service en faciliteiten aan uw verwachtingen voldoen. Wij nemen uw feedback over de netheid zeer serieus en zullen dit intern bespreken. Leuk om te horen dat je van plan bent om terug te komen. Wij kijken uit naar uw volgende bezoek!

By Frans

Goed hotel. Restaurant prima. Veel keuze

Beste Frans,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf in ons hotel te beoordelen. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met ons restaurant en de service. Wij stellen uw feedback en complimenten over ons gevarieerde restaurantaanbod op prijs.

Wij hopen u snel weer te zien.

By Theodorus Colenberg
Reviewed: 5 days ago (07/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Prima. Personeel heel vriendelijk en hulpvaardig.
Diner vindt in twee rondes van één uur plaats, wat vooraf niet duidelijk gemaakt wordt.
Ook wordt nergens vermeld dat de kamer maar één keer per twee dagen wordt schoongemaakt.
Het hele hotel is aan een renovatie toe, maar straalt wel veel sfeer uit.

Beste Theodorus Colenberg,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren.

Wij zijn blij om te horen dat u de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel waardeert. Het spijt ons dit te horen
Reviewed: 5 days ago (07/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Al met al een goed weekend gehad. Jammer van de ramen. En een glimlach bij sommig personeel zou ook welkom zijn.

Beste Ten Brink,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u over het geheel genomen een fijn weekend bij ons heeft gehad.

Uw opmerkingen over de ramen en het gedrag van onze medewerkers zijn voor ons zeer waardevol. Wij nemen uw feedback serieus om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Edwin Oosting
Reviewed: 6 days ago (06/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Voor de 2e keer geweest in de winter en volgend jaar weer. Goede ambiance en sfeer. Zaterdag live muziek. Top!

Beste Edwin Oosting,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. Uw complimenten over de sfeer en de livemuziek op zaterdag motiveren ons om u een eersteklas ervaring te blijven bieden.

Wij kijken ernaar uit u volgend jaar weer te mogen verwelkomen.

Directeur
Reviewed: 6 days ago (06/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Op die paar puntjes na waren we wel tevreden

Beste heer/mevrouw Verstraelen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u over het algemeen tevreden bent en dat u ons restaurant een bijzonder positieve beoordeling geeft.

Uw opmerkingen zijn voor ons zeer waardevol, omdat wij voortdurend streven naar het verbeteren van de service aan onze gasten.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Directeur
Reviewed: 1 week ago (05/02/2025)
Date of experience: 02/2025

De ligging van het hotel is mooi . Vond de hygiene van het hotel niet echt geweldig veel stof in het hotel

Beste heer Visscher,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback over uw verblijf te geven. Wij zijn blij om te horen dat u de locatie van ons hotel waardeert.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat de schoonmaak niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw opmerkingen zijn belangrijk voor ons en wij nemen ze zeer serieus. Zo kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. Wij hopen dat u ons in de toekomst nog een kans geeft om uw ervaring te verbeteren.

Directeur
Reviewed: 1 week ago (05/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Ein wunderschönes Hotel,sehr idyllisch gelegen,mit vielen Ausflugsmöglichkeiten. Sehr freundliches Personal.

Sehr geehrte Rettkowski,

vielen herzlichen Dank für Ihre äußerst positive Bewertung unseres Hotels. Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen sowohl die idyllische Lage als auch die Vielzahl der Ausflugsmöglichkeiten gefallen haben. Ihr freundliches Lob für unser Personal wissen wir sehr zu schätzen.

Wir freuen uns, dass Sie sowohl mit den Zimmern als auch mit dem Service und der Sauberkeit zufrieden waren. Besonders freut es uns, dass unser Restaurant und der Schwimmbadbereich Ihre Erwartungen sogar übertreffen konnten. Ihr hervorragendes Feedback zum Preis-Leistungsverhältnis motiviert uns, unsere Standards auch weiterhin hoch zu halten.

Ihre Empfehlung ist uns ein großes Kompliment und wir hoffen, Sie bald wieder bei uns willkommen heißen zu können.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer