Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,152 reviews
Reviewed: 2 months ago (18/07/2025)
Date of experience: 07/2025

All-Inclusive-Gefühl für einen kleinen Preis mit entsprechenden Abstrichen in der Qualität

Sehr geehrte Schmitz-Boll, Nadine,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke von Ihrem Aufenthalt bei uns zu teilen. Es freut uns, dass Sie insbesondere mit unserem Service sowie der Sauberkeit im Haus so zufrieden waren und unser Preis-Leistungsverhältnis positiv hervorheben.

Gerne nehmen wir Ihre ehrlichen Rückmeldungen zu den Bereichen Zimmer, Restaurant und Schwimmbad zur Kenntnis. Ihr Eindruck eines All-Inclusive-Gefühls zu einem günstigen Preis, zugleich aber mit einigen qualitativen Einbußen, ist für uns ein wichtiger Hinweis. Solches Feedback hilft uns, unser Angebot gezielt weiterzuentwickeln und für unsere Gäste kontinuierlich zu optimieren.

Wir danken Ihnen für Ihr Vertrauen und würden uns freuen, Sie künftig erneut bei uns willkommen heißen zu dürfen.

Viele Grüße,

Geschäftsführer
Reviewed: 2 months ago (17/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Prima hotel, lekker eten en vriendelijk personeel. Ook een prachtige locatie! Zwembad hebben we niet gebruikt. Livemuziek in de avond was twee etages hoger te horen. Dat was te hard. Stopte gelukkig wel netjes om 23.00 uur.

Beste Kool, M.A.,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u zo tevreden was over ons hotel, het eten en de vriendelijkheid van ons team. We waarderen ook dat u onze locatie bijzonder mooi vond.

We hebben uw feedback over het volume van de livemuziek 's avonds zorgvuldig genoteerd. Het spijt ons dat u hierdoor overlast heeft ondervonden en we zijn blij dat de muziek op tijd is afgelopen. Uw opmerking geeft ons belangrijke richtlijnen om onze evenementen zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van alle gasten.

Bedankt ook voor uw positieve beoordelingen over de kamers, service, netheid, het restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding. We zullen uw opmerking over het zwembad meenemen in onze overwegingen voor toekomstige verbeteringen.

We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen.

By a. Vd Meijden
Date of experience: 07/2025

Goede medewerking van het personeel. Jammer dat er geen duidelijke fietsroutes zijn.

Beste Vd Meijden,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u de ondersteuning en behulpzaamheid van ons team tijdens uw verblijf heeft gewaardeerd. We geven uw complimenten over de service graag door aan het hele team.

We hebben uw opmerking over het gebrek aan duidelijke fietsroutes zorgvuldig genoteerd. We weten hoe belangrijk goed beschreven routes zijn voor fietsliefhebbers en beschouwen uw feedback als waardevolle input voor de verdere verbetering van ons aanbod.

We stellen uw consistent positieve beoordelingen over de kamers, de netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding ook zeer op prijs. Uw vertrouwen en aanbeveling zijn een grote erkenning van ons werk.

By Jan en Lies Schokker
Date of experience: 07/2025

Een gezellig en goed Hotel voor herhaling vatbaar verder goed ontbijt en een mooie grote kamer. Een greep naast het toilet zou geen kwaad kunnen omdat het toilet nogal laag is.

Beste Jan en Lies Schokker,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken van uw verblijf bij ons te delen.

Het doet ons veel plezier te lezen dat u het hotel als gezellig en prettig heeft ervaren en dat u zo tevreden was over het ontbijt en de ruime kamer. Uw waardering voor de service, netheid, het restaurant, zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding is een prachtig compliment voor ons hele team.

Uw opmerking over het ontbreken van een greep naast het toilet nemen wij serieus. We begrijpen dat het comfort in de badkamer belangrijk is en waarderen uw suggestie, die we meenemen in onze overwegingen voor toekomstige verbeteringen.

We stellen het bijzonder op prijs dat u aangeeft graag nog eens terug te willen komen en danken u voor het vertrouwen in ons huis. Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw verwelkomen.

Viele Grüße

By Ursula und Dieter Böckers
Date of experience: 07/2025

Es gefällt uns sehr gut in Ihrem Haus und kommen gerne wieder.

Sehr geehrte Ursula und Dieter Böckers,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre positiven Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns sehr, dass Sie sich in unserem Haus wohlgefühlt haben und Ihre Rückmeldungen in den verschiedenen Bereichen so wertschätzend ausfallen.

Besonders schön ist es zu hören, dass unser Team und das Restaurant Sie überzeugen konnten und Sie mit der Sauberkeit sowie dem Schwimmbad zufrieden waren. Ihr Lob für das Preis-Leistungsverhältnis und Ihre Bereitschaft, uns weiterzuempfehlen, erfüllen uns mit großer Freude.

Wir danken Ihnen für Ihr Vertrauen und hoffen, Sie auch bei Ihrem nächsten Aufenthalt wieder herzlich bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

By Wiltvank
Reviewed: 2 months ago (15/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Geweldige ervaring was voor ons de eerste keer

Beste Wiltvank,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We zijn bijzonder blij dat uw eerste verblijf bij ons zo positief was en dat u alle aspecten van ons hotel – van de kamers tot de netheid, het restaurant, de service en zelfs het zwembad – de hoogste waardering gaf.

Uw waardering voor ons complete aanbod en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is een geweldige motivatie voor het hele team. We zijn blij dat u van uw verblijf bij ons heeft genoten.

We hopen u snel weer als gast te mogen verwelkomen.

By Martin Modest
Reviewed: 2 months ago (15/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Ein etwas in die Jahre gekommenes gutbürgerliches Hotel.

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Herzliche Grüsse,

By Fons de kok Karlijn van erven
Reviewed: 2 months ago (14/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Het viel een beetje tegen. We zijn veel beter gewend in het Sauerland

Beste Fons de kok en Karlijn van Erven,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen na uw verblijf.

Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u het vergelijkt met andere ervaringen in het Sauerland. Uw openhartige mening geeft ons belangrijke inzichten in waar we verbeteringen kunnen aanbrengen, met name wat betreft de kamers en de algehele feelgoodervaring.

We stellen uw eerlijke beoordelingen van individuele aspecten zoals service, netheid, het restaurant en het zwembad zeer op prijs. Uw gedetailleerde feedback is van grote waarde voor ons, omdat we specifiek werken aan onze normen en de gastervaring verder willen verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en feedback.

Met vriendelijke groet

Algemeen Directeur
Reviewed: 2 months ago (13/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Met veel fietsers voldoet stalling niet meer maak meer ruimte want die is er en plaats meer stopcontacten. De lift mmm. Als ik hulp nodig heb in de nacht of je moet plots in de nacht naar huis rest alleen alarm nummer ? en is de buitendeur open ?

Beste Eekma, D.,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken zo gedetailleerd te beschrijven. We stellen het zeer op prijs dat u zowel de positieve aspecten van uw verblijf als uw suggesties voor verbetering met ons heeft gedeeld.

We nemen uw opmerkingen over de fietsenstalling, de elektriciteitsaansluitingen en de bereikbaarheid 's nachts zeer serieus. Het is voor ons belangrijk dat onze gasten zich ook in deze ruimtes veilig en comfortabel voelen.

We zijn erg blij dat u onze service en andere aspecten zo positief heeft beoordeeld. Uw feedback helpt ons om ons aanbod continu te verbeteren.

By Fam. van Doorn
Reviewed: 2 months ago (13/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Gezellig en gastvrij hotel met heerlijke buffetten. Mooie schone kamers. Vriendelijke personeel. Prachtige omgeving. We komen er graag nog eens terug.

Beste Fam. van Doorn,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen met ons te delen.

Het doet ons bijzonder veel plezier te lezen dat u heeft genoten van de gezellige en gastvrije sfeer in ons hotel en dat u zo tevreden was over de buffetten. Uw waardering voor de nette en comfortabele kamers evenals het vriendelijke personeel is een groot compliment voor het gehele team.

Ook vinden wij het fijn dat u de omgeving als prachtig heeft ervaren en dat u graag bij ons wilt terugkomen. Uw enthousiaste beoordeling en de hoge scores op alle gebieden zijn voor ons een waardevolle motivatie om onze service op dit niveau te blijven aanbieden.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw als gast te mogen verwelkomen.

Herzliche Grüße