Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 829 reviews
Reviewed: 2 months ago (21/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Vriendelijk personeel, goed ontbijt-en diner buffet

Beste Helmstrijd,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden was over ons vriendelijke personeel en de buffetten tijdens het ontbijt en het diner.

Wij zijn blij dat u de netheid, de service en ons restaurant zo goed beoordeeld heeft.

By Marjon Boersma
Reviewed: 2 months ago (20/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Prima naar ons zin gehad. toplocatie voor een wandelaar. Heerlijk gegeten. Bar en eetzaal zijn gezellig. Kamer wat gedateerd, maar de badkamer was prima. (net gerenoveerd denk ik). Voor herhaling vatbaar.

Beste Marjon Boersma,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf en dat u onze geweldige locatie voor wandelingen en het heerlijke eten waardeert.

Wij zijn blij om te horen dat u de sfeer in onze bar en eetkamer waardeert. Ook al had de kamer een ouderwetse charme, we zijn blij dat de gerenoveerde badkamer aan uw wensen voldeed.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en danken u voor uw loyaliteit.

By Pieter Vos
Reviewed: 2 months ago (20/02/2025)
Date of experience: 02/2025

doch is aan renovatie toe

Sehr geehrter Pieter Vos,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Bewertung mit uns zu teilen. Es freut uns zu hören, dass Sie mit unserem Service und der Sauberkeit zufrieden waren.

Wir schätzen auch Ihr Feedback bezüglich der Notwendigkeit einer Renovierung. Bitte seien Sie versichert, dass wir kontinuierlich daran arbeiten, unser Angebot zu verbessern. Ihre Hinweise sind uns dabei sehr hilfreich.

Nochmals vielen Dank für Ihre Rückmeldung. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Jakob-Jan Blaauw Geschäftsführer
Reviewed: 2 months ago (19/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Aangenaam verblijf, ruime kamers.

Beste Godu,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u de ruime kamer en het aangename verblijf heeft gewaardeerd.

Uw beoordelingen op de verschillende gebieden zijn voor ons van grote waarde, omdat ze ons helpen om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te optimaliseren en onze gasten altijd het beste comfort te bieden.

By Leo en Chantal
Reviewed: 2 months ago (19/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Mooi en net hotel met mooie wandel omgeving. Vriendelijk personeel

Beste Leo en Chantal,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van ons hotel met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u de netheid, onze service en het vriendelijke personeel waardeert.

Fijn om te horen dat u geniet van onze prachtige ligging vlak bij wandelpaden. Uw positieve feedback motiveert ons om onze gasten altijd de beste kwaliteit te bieden.

By Rob
Reviewed: 2 months ago (18/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Elke keer als we gingen eten moesten we weer strijden om een zitplaats.

Zelfs s'avonvonds in de bar.

Beste Rob,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij betreuren het dat u problemen heeft ondervonden met het vinden van een zitplaats tijdens de maaltijden en 's avonds in de bar.

Uw feedback is voor ons zeer waardevol. Het helpt ons om onze processen te heroverwegen en onze dienstverlening op deze gebieden te verbeteren.

Wij hopen dat wij u bij een volgend verblijf met een positieve verandering mogen verrassen.

By Hans-Jürgen
Reviewed: 2 months ago (17/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Das Preis-Leistungsverhältnis stimmt, das Personal ist sehr freundlich und serviceorientiert. Abgesehen von Kleinigkeiten ist das Hotel okay. Es könnte allerdings eine Modernisierung gebrauchen.

Sehr geehrter Hans-Jürgen,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie das Preis-Leistungsverhältnis positiv bewerten und unser freundliches sowie serviceorientiertes Personal zu schätzen wissen.

Ihre Anmerkungen zur Modernisierung unseres Hauses nehmen wir ernst. Diese sind für uns wertvolle Hinweise, um unser Angebot und Ambiente kontinuierlich zu verbessern. Es tut uns leid, dass einige Aspekte des Aufenthalts nicht ganz Ihren Erwartungen entsprochen haben.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und kontinuierlich an der Verbesserung Ihres Erlebnisses arbeiten zu können.

Viele Grüße,

Geschäftsführer
Reviewed: 2 months ago (16/02/2025)
Date of experience: 02/2025

We hebben een zeer fijn weekend gehad met lekker eten en drinken .mooie ligging en met live muziek op zaterdag ,echt top

Beste Geudens,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw geweldige ervaringen met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u een geweldig weekend heeft gehad met heerlijk eten en drinken. Fijn om te horen dat u vooral genoten heeft van de pittoreske locatie en de livemuziek op zaterdagavond.

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten altijd een uitzonderlijke ervaring bij ons hebben. Uw perfecte beoordeling moedigt ons aan om de uitstekende kwaliteit van onze service te behouden.

By Bangert, Wolfgang
Reviewed: 2 months ago (15/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Das Hotel hat den Charm der 70 er Jahre aber in noch ausgezeichnetem Zustand. Wer Natur- holz mag ist hier sehr gut aufgehoben. Außerdem sehr schöne Räumlichkeiten wie Gaststätte, Kegelbahnen, Jagdzimmer und Speisezimmer. Leider war die Bar bzw. Tanzkeller nicht geöffnet. Schwimmbad und Sauna ist o.K., Ruheraum ein wenig zu klein. Daher sollte der zweite Sauna Raum immer geöffnet sein. Außerdem sollten ein paar mehr Ruhegelegenheiten vorhanden sein.

Sehr geehrter Bangert, Wolfgang,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns zu hören, dass Sie den 70er-Jahre-Charme unseres Hauses und die vielfältigen Räumlichkeiten wie Gaststätte, Kegelbahnen und Jagdzimmer genossen haben.

Wir bedauern, dass die Bar beziehungsweise der Tanzkeller während Ihres Aufenthalts nicht geöffnet war. Ihre Anmerkungen zum Schwimmbad, zur Sauna und zum Ruheraum sind uns wichtig und wertvolle Hinweise, um unser Angebot weiter zu optimieren. Wir danken Ihnen für Ihre ehrliche Rückmeldung.

Besonders freut es uns, dass Sie mit unserem Service und der Sauberkeit zufrieden waren. Ihre hohe Weiterempfehlung motiviert uns, unseren Gästen weiterhin ein hervorragendes Erlebnis zu bieten. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
By Gerrit Muller
Reviewed: 2 months ago (14/02/2025)
Date of experience: 02/2025

O.h.a. prima verblijf, in acht nemend dat het een ***-hotel betreft en de meeste medewerkers géén Duits of Engels spreken waardoor de communicatie met het personeel erg moeizaam verloopt en intermenselijk contact moeizaam gaat.

Beste Gerrit Muller,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij dat u over het algemeen een aangenaam verblijf in ons *** hotel heeft gehad.

Wij betreuren het te horen dat de communicatie niet altijd soepel verliep vanwege taalbarrières, waardoor interpersoonlijk contact moeilijk was. Wij nemen uw feedback serieus en vinden het erg belangrijk om deze aspecten te optimaliseren om zo de ervaring van onze gasten te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.