Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

By Godlewski
Reviewed: 3 months ago (25/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Sehr freundliches Personal, sehr gutes Essen.

Sehr geehrter Godlewski,

herzlichen Dank, dass Sie uns eine so positive Rückmeldung zu Ihrem Aufenthalt gegeben haben. Wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit für eine Bewertung genommen haben.

Es freut uns besonders, dass Sie unser Team als sehr freundlich empfunden haben und unser Essen Ihnen so gut geschmeckt hat. Ihr Lob motiviert uns und zeigt, dass unser Engagement für Qualität und Service von unseren Gästen wahrgenommen wird.

Auch Ihre positiven Bewertungen für Service, Sauberkeit, Restaurant und Preis-Leistungsverhältnis wissen wir sehr zu schätzen. Wir freuen uns, dass Sie sich rundum wohlgefühlt haben, und nehmen Ihr Feedback bezüglich des Zimmers und des Schwimmbads gerne als Ansporn, weiterhin an der stetigen Verbesserung zu arbeiten.

Nochmals vielen Dank für Ihre Empfehlung und das Teilen Ihrer Eindrücke. Wir hoffen, Sie bei einer nächsten Gelegenheit erneut begrüßen zu dürfen.

By Alex Duistermaat
Reviewed: 3 months ago (24/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Prima hotel heel goed eten vriendelijk personeel

Beste Alex Duistermaat,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons zo'n positieve recensie over uw verblijf te geven.

We zijn erg blij dat u volledig tevreden was met ons hotel, het culinaire aanbod en de vriendelijkheid van ons team. Uw uitstekende beoordelingen voor de kamers, de netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding zijn een grote motivatie voor ons hele team.

We stellen uw lof en uw bereidheid om ons aan te bevelen zeer op prijs en zien het als een belangrijke stimulans om ook in de toekomst de best mogelijke service te blijven bieden.

Algemeen directeur
By A. Bergman
Reviewed: 3 months ago (23/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Was een gezellig restaurant met uitstekend voor ieder wat wils. De bar ook gezellig. Alles was top.

Geachte heer/mevrouw A. Bergman,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u met name ons restaurant, met zijn gevarieerde menukaart en de gezellige sfeer aan de bar, heeft geprezen. We stellen uw complimenten over alle andere aspecten, zoals de kamers, de service, de netheid, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding, zeer op prijs. Het is een waardevolle erkenning voor ons hele team dat u volledig tevreden was.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen en uw uitstekende recensie. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Directeur
Reviewed: 3 months ago (21/01/2026)
Date of experience: 01/2026

We zijn er nu voor de derde keer geweest. Het hebben het 3 keer onyzettend naar ons zin gehad

Geachte gast,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen met ons te delen.

We zijn verheugd dat u voor de derde keer voor ons hotel heeft gekozen en dat u zich tijdens uw verblijf altijd op uw gemak heeft gevoeld. Uw consistent uitstekende beoordelingen van onze kamers, service, netheid en restaurant zijn een bijzondere erkenning voor ons hele team. We danken u ook voor uw feedback over het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding.

Uw vertrouwen en bereidheid om ons aan te bevelen betekenen veel voor ons en motiveren ons om onze gasten de best mogelijke zorg te blijven bieden.

Directeur
Reviewed: 3 months ago (21/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Wir haben uns sehr wohl gefühlt

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie sich in unserem Haus wohl gefühlt haben. Ihre positiven Rückmeldungen zu Zimmer, Service, Sauberkeit, Restaurant und Schwimmbad zeigen uns, dass Sie mit den verschiedenen Bereichen unseres Angebots zufrieden waren.

Ihr besonders gutes Urteil zum Preis-Leistungsverhältnis wissen wir ebenfalls sehr zu schätzen. Die hohe Bereitschaft, uns weiterzuempfehlen, ist für unser gesamtes Team eine schöne Anerkennung.

Wir danken Ihnen für Ihr Vertrauen und hoffen, Sie bei einer weiteren Gelegenheit erneut bei uns begrüßen zu dürfen.

Viele Grüße,

By Gert
Date of experience: 01/2026

Een warme en knus hotel waar we ons thuis voelden. Dat kwam vooral door de authentieke en originele inrichting. Sommige noemen het vergane glorie, wij zeggen: niets aan doen! Eten prima, drinken prima, sommige medewerkers mogen zich meer realiseren dat we gasten zijn.

Beste Gert,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide feedback over uw verblijf bij ons met ons te delen.

We zijn blij dat u zich zo thuis voelde in ons hotel en dat u de authentieke en unieke inrichting bijzonder aantrekkelijk vond. Uw omschrijving van 'thuisgevoel' is een prachtig compliment voor ons hele team. We stellen uw positieve indruk van ons culinaire aanbod en de prijs-kwaliteitverhouding zeer op prijs.

Tegelijkertijd hebben we uw kritische opmerkingen over de service serieus genomen. We betreuren het dat u zich soms niet onze topprioriteit voelde. Uw eerlijke feedback helpt ons om de aanpak van ons team continu te verbeteren en het verblijf voor al onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Dank u voor uw vertrouwen, uw waardevolle feedback en uw bereidheid om ons aan te bevelen. We zouden u graag in de toekomst weer verwelkomen.

We zijn dankbaar voor uw vertrouwen, uw inzichtelijke feedback en uw bereidheid om ons aan te bevelen. Met vriendelijke groet,

By Gert Brouwer
Date of experience: 01/2026

Prima dagen gehad in uw hotel. We genoten zeer van de ambiance en knusse inrichting. Sommigen noemen het vergane glorie, ik noem het authentiek en origineel. Nooit aan sleutelen aub

Beste Gert Brouwer,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons hotel en met name de bijzondere sfeer en comfortabele inrichting heeft gewaardeerd. Dat u ons hotel niet als een "veganistische glamour" maar als authentiek en origineel heeft ervaren, betekent veel voor ons hele team.

We danken u voor uw positieve beoordelingen op de verschillende vlakken en voor uw eerlijke feedback. Uw perspectief is een prachtige bevestiging van onze filosofie.

We zouden u graag nog eens verwelkomen.

By Stassen
Date of experience: 01/2026

Voor de rest tevreden over het hotel. Enigste wanklank was de behandeling door receptioniste. Weinig hulp hiervan.

Geachte heer/mevrouw Stassen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf bij ons met ons te delen.

We zijn blij dat u over het algemeen tevreden was met het hotel, en met name met het restaurant en het zwembad. We stellen uw beoordeling van de prijs-kwaliteitverhouding zeer op prijs.

Tegelijkertijd betreuren we het dat uw ervaring met onze receptiemedewerkers niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw feedback zeer serieus, aangezien vriendelijke en behulpzame service onze hoogste prioriteit heeft. We zullen uw feedback intern bespreken om onze processen verder te verbeteren.

Nogmaals hartelijk dank voor uw eerlijke opmerkingen – ze helpen ons om onze service continu te evalueren en te verbeteren.

Algemeen directeur
By Werner
Date of experience: 01/2026

Das Hotel ist ruhig gelegen, hat Alles was man so braucht! Das Zimmer war geräumig und sauber! Die Gaststätte war bequem, das Essen schmackhaft und das Personal insgesamt sehr freundlich!
Das Hotel ist zu empfehlen!

Sehr geehrter Herr Werner,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihren Aufenthalt bei uns so umfassend zu bewerten und Ihre positiven Eindrücke mit uns zu teilen.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie unser Haus als angenehm ruhig gelegen empfunden und die Ausstattung sowie die Sauberkeit des geräumigen Zimmers geschätzt haben. Ihr Lob für das gemütliche Ambiente der Gaststätte, die Qualität des Essens und besonders für die Freundlichkeit unseres Teams ist eine wunderbare Bestätigung unserer täglichen Arbeit.

Dass Sie unser Hotel weiterempfehlen und in allen Bereichen Bestnoten vergeben, erfüllt uns mit großer Freude und Dankbarkeit. Ihr Feedback motiviert uns, weiterhin mit Engagement für das Wohl unserer Gäste zu sorgen.

Wir danken Ihnen herzlich für Ihr Vertrauen und freuen uns schon auf ein nächstes Wiedersehen.

Viele Grüße,

Geschäftsführer
Reviewed: 3 months ago (18/01/2026)
Date of experience: 01/2026

In die Jahre gekommen. Aber Essen und Personal waren gut.

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke von Ihrem Aufenthalt mit uns zu teilen.

Es freut uns sehr, dass Sie insbesondere unser gastronomisches Angebot und die Freundlichkeit unseres Teams positiv hervorheben. Ihr Lob für die Sauberkeit, das Restaurant und das Schwimmbad nehmen wir mit großer Freude entgegen und geben es gerne an das gesamte Team weiter.

Ihre Hinweise zum Zustand unseres Hauses sowie zu Zimmer, Service und Preis-Leistungsverhältnis nehmen wir aufmerksam zur Kenntnis. Rückmeldungen wie Ihre sind für uns besonders wertvoll, um unser Angebot stetig weiterzuentwickeln und den Komfort für unsere Gäste zu verbessern.

Wir danken Ihnen für Ihre Weiterempfehlung und hoffen, Sie bei einer weiteren Gelegenheit wieder bei uns begrüßen zu dürfen.