Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,339 reviews
By Johan en Elly
Reviewed: 3 months ago (16/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Prachtig hotel, misschien meer activiteiten aanbieden voor Jong en oud. ( FITNESS RUIMTE).

Beste Johan en Elly,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons zo uitgebreid te beoordelen. We zijn blij dat u over het algemeen van ons hotel heeft genoten en vooral tevreden was met onze kamers en het zwembad.

We nemen uw suggestie om meer activiteiten voor alle leeftijden en een fitnessruimte aan te bieden zeer serieus en zullen dit graag in overweging nemen bij toekomstige overwegingen.

By Jan Siebers
Reviewed: 3 months ago (16/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Voor de tweede keer een mooie vakantie gehad

Beste Jan Siebers,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring opnieuw met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u heeft genoten van uw tweede week bij ons en dat zoveel aspecten van uw verblijf positief zijn beoordeeld. Vooral uw uitstekende feedback over de kamer, service, netheid, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding is een grote erkenning voor ons hele team.

Uw beoordeling van het restaurant is ook bijzonder belangrijk en bevestigt onze voortdurende inspanningen om ervoor te zorgen dat al onze gasten een aangenaam verblijf hebben.

We danken u voor uw grote vertrouwen en hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet

By Jan
Reviewed: 3 months ago (15/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Wederom een lang weekend hotel Alpine geboekt. Alles verliep prima en de service is nog steeds prima. Het diner is nu in 2 shifts van 18:00 tor 19:00 en van 19:00-20:00. Initieel dachten we dat dit vrij kort zou zijn, maar dit viel reuze mee. Klein puntje is dat vrijdags het bijvullen lang duurde, was om half acht al op. Gelukkig heeft iemand uit de bediening nog wat voor ons kunnen regelen voordat het acht uur was, zeer attent!
Verders was alles goed geregeld qua service.

Beste Jan,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons zo uitgebreid te beoordelen. We zijn blij dat u weer een lang weekend bij ons heeft doorgebracht en over het algemeen tevreden was met uw verblijf. Het is vooral fijn om te horen dat ons team aandachtig op uw wensen heeft ingespeeld.

We stellen uw feedback over de organisatie van de diners en het bijvullen van de maaltijden op prijs en zullen deze intern delen om onze service te blijven verbeteren. We stellen uw complimenten over de netheid en het zwembad zeer op prijs.

By Lidy
Date of experience: 09/2025

Wij hebben een paar fijne dagen gehad lekker gegeten en wij zijn goed verwend bij jullie

Beste Lidy,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

Het doet ons deugd te lezen dat u een paar aangename dagen bij ons heeft doorgebracht, genoten heeft van het lekkere eten en zich door ons team goed verzorgd voelde. Uw lovende woorden over de kamer, service, netheid, restaurant en prijs-kwaliteitverhouding zijn een mooie erkenning voor onze dagelijkse inzet en motiveren ons om deze standaarden te blijven waarborgen.

Wij danken u voor uw vertrouwen en hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen.

Viele Grüße

Date of experience: 09/2025

Hotel komt een beetje outbollig over maar daar in tegen grote en schone kamer en goed restaurant en mooie locatie/ligging

Geachte gast,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken te delen.

We zijn blij te lezen dat u met name de ruime en schone kamers, het restaurant en de aantrekkelijke locatie van ons hotel prees. Uw positieve feedback is een waardevolle bevestiging van onze dagelijkse inspanningen om onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen.

Tegelijkertijd zijn we dankbaar voor uw opmerking over de sfeer in ons hotel. Dergelijke feedback helpt ons om ons aanbod continu te verbeteren.

We danken u voor uw vertrouwen en kijken ernaar uit u bij een passende gelegenheid weer te mogen verwelkomen.

By D. Kiese
Date of experience: 09/2025

Wir waren das zweite Mal hier und wurden nicht enttäuscht. Super Essen und nettes Personal.

Sehr geehrter D. Kiese,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke zu Ihrem erneuten Aufenthalt in unserem Haus mit uns zu teilen.

Es freut uns außerordentlich, dass Sie auch dieses Mal ein rundum positives Erlebnis hatten und insbesondere unser Essen sowie die Freundlichkeit unseres Teams hervorheben. Ihre durchweg hervorragenden Bewertungen in allen Bereichen – von den Zimmern über Sauberkeit, Service, Restaurant und Schwimmbad bis hin zum Preis-Leistungsverhältnis – sind für uns ein großes Lob und eine schöne Bestätigung unserer täglichen Arbeit.

Ihre Bereitschaft, unser Haus weiterzuempfehlen, erfüllt uns mit großer Freude und motiviert uns, weiterhin alles dafür zu tun, Ihren Erwartungen gerecht zu werden.

Wir würden uns sehr freuen, Sie auch in Zukunft erneut begrüßen zu dürfen.

Viele Grüße,

Date of experience: 09/2025

Prima verblijf alleen drie grote tafels reserveren voor een groep is niet handig gedurende de ontbijt en diner periode.

Geachte gast,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn blij te lezen dat u over het algemeen een prettig verblijf heeft gehad en dat verschillende delen van ons hotel positief zijn beoordeeld.

We hebben uw feedback over het reserveren van grote tafels voor uw gezelschap tijdens het ontbijt en diner zorgvuldig genoteerd. We begrijpen dat dit de flexibiliteit tijdens de maaltijden kan beperken en stellen uw feedback zeer op prijs. Uw feedback helpt ons onze processen verder te verbeteren om toekomstige gasten beter van dienst te kunnen zijn.

We danken u nogmaals voor uw open woorden en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

80+ years
Date of experience: 09/2025

In dem Hotel müßte einiges rekonstruiert und erneuert werden (Fenster,Zimmerzugänge,Schließanlage,Fahrstuhl.. ) Ansonsten war es ein angenehmer Aufenthalt

Sehr geehrter Gast,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke von Ihrem Aufenthalt mit uns zu teilen.

Wir freuen uns, dass Sie Ihren Aufenthalt insgesamt als angenehm empfunden haben und besonders die Bereiche Zimmer, Service, Sauberkeit, Restaurant, Schwimmbad und das Preis-Leistungsverhältnis positiv bewerten. Ihr Lob ist für uns eine wertvolle Motivation und zeigt uns, dass Sie sich bei uns wohlgefühlt haben.

Ihre Hinweise bezüglich der Modernisierung von Fenstern, Zimmerzugängen, Schließanlage und Fahrstuhl nehmen wir sehr aufmerksam zur Kenntnis. Solche Rückmeldungen sind für uns äußerst wichtig, da sie uns helfen, gezielt an Verbesserungen zu arbeiten und unseren Gästen auch in Zukunft eine komfortable Umgebung zu bieten.

Wir danken Ihnen für Ihre Offenheit und hoffen, Sie auch bei einem zukünftigen Aufenthalt wieder begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

By Ketelaars
Date of experience: 09/2025

We gaan hier niet meer terug

Beste Ketelaars,

Het spijt ons te horen dat u niet overweegt om terug te komen. We nemen uw beoordelingen – met name over het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding – zeer serieus en beschouwen ze als belangrijke suggesties om ons aanbod verder te verbeteren.

Tegelijkertijd bedanken we u voor de positieve feedback over de kamers, service en netheid. Uw beoordelingen motiveren ons om de hoge standaard voor onze gasten op dit gebied te blijven handhaven.

Het spijt ons dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en we danken u voor uw openhartige opmerkingen. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om toekomstige verblijven voor onze gasten nog aangenamer te maken.

By Li
Date of experience: 09/2025

Heerlijk verblijf en gezellig doordat bijna iedereen in de bar zit om 17 uur!

Beste Li,

We zijn verheugd te horen dat u uw verblijf aangenaam vond en vooral heeft genoten van de gezellige sfeer in onze bar. Het samenzijn van onze gasten op dit moment van de dag is net zo waardevol en tastbaar voor het hotel.

We stellen uw positieve beoordelingen over de kamers, de service, de netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding ook zeer op prijs. Uw feedback bevestigt dat onze dagelijkse inzet vruchten afwerpt en bijdraagt aan de constante motivatie van ons team.

We hopen u bij een passend moment weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet