Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,160 reviews
80+ years
Reviewed: 3 months ago (17/06/2025)

Heerlijk verblijf gehad

Beste Van Ostende,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en uitgebreide beoordeling van uw verblijf. We zijn verheugd dat u over het algemeen een aangenaam verblijf bij ons heeft gehad en dat met name de service en netheid aan uw verwachtingen voldeden.

We nemen uw opmerkingen over de kamer, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding mee in overweging om verdere verbeteringen aan te brengen.

By Marsman
Reviewed: 3 months ago (17/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Net hotel, vriendelijke bediening en prima eten. Ontbijt keuze genoeg. Avond eten was ook prima.

Beste Marsman,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf zo uitgebreid te bespreken.

We zijn verheugd dat u ons hotel goed onderhouden vond en dat u tevreden was met de vriendelijke service en het culinaire aanbod – zowel bij het ontbijt als bij het diner.

We stellen uw feedback over de kamers, de netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding ook zeer op prijs. Uw opmerkingen helpen ons om de kwaliteit van onze dienstverlening aan onze gasten continu te bewaken en verder te ontwikkelen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw vertrouwen. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Klaas Huhl

Alles was gewoon prima.

Beste Klaas Huhl,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen.

Het doet ons veel plezier te lezen dat u zo tevreden bent over uw verblijf en dat u alle aspecten van ons hotel, zoals de kamer, service, netheid en het restaurant, met de hoogste waardering heeft beoordeeld. Ook uw complimenten voor de prijs-kwaliteitverhouding waarderen wij bijzonder.

Uw feedback over het zwembad nemen wij serieus en zien wij als een waardevolle kans om onze faciliteiten verder te verbeteren.

Nogmaals dank voor uw mooie beoordeling en vertrouwen. Wij hopen u bij een volgende gelegenheid opnieuw als onze gast te mogen verwelkomen.

By Deling
Date of experience: 06/2025

Erg vriendelijke ontvangst. Fijne bediening. Alles netjes in orde. Fijne verdeling bij diner, in 2 groepen.

Beste Deling,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u de vriendelijke ontvangst en attente service in ons hotel heeft gewaardeerd. Het is ook fijn om te horen dat u heeft genoten van het diner en dat de organisatie prettig was.

We stellen uw positieve feedback over de netheid, de kamers, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding zeer op prijs. Deze erkenning is een waardevolle motivatie voor ons hele team.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Bartens
Date of experience: 06/2025

Schoon, mooi en groot 3 sterren hotel. Geen valse beloftes. Zeer ruime kamers met prima bedden. Eten is erg lekker en met zorg samengesteld. Het is een hotel wat enigzins gedateerde inrichting heeft. Maar ik zeg liever " karakteristiek en authentiek hotel in 70er jaren stijl" hier zit wat ons betreft totaal GEEN negatieve klank aan. Wij hebben een positieve ervaring gehad tijdens ons verblijf. Het all in arrangement was iedere euro dik waard en is een aanbeveling. Omgeving en de natuur is ook fantastisch.

Sehr geehrter Bartens,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie den authentischen Charme unseres Hauses wertgeschätzt und besonders die großzügigen, komfortablen Zimmer sowie die kulinarischen Angebote genossen haben.

Ebenso wissen wir Ihre positive Rückmeldung zum Preis-Leistungs-Verhältnis und zu unserem Service sehr zu schätzen. Ihr Hinweis auf das charakteristische 70er-Jahre-Ambiente zeigt uns, dass Sie die besondere Atmosphäre unseres Hotels als bereichernd empfunden haben.

Wir freuen uns, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns rundum genießen konnten und die Umgebung Ihnen gefallen hat. Ihre Weiterempfehlung wissen wir sehr zu schätzen.

Viele Grüße

By C. Keereweer
Date of experience: 06/2025

Prima hotel zeker gezien de prijs. Maaltijden goed verzorgd. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Beste C. Keereweer,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

Wij zijn verheugd te lezen dat u tevreden was over het hotel en de prijs-kwaliteitverhouding als passend ervaart. Uw positieve woorden over de verzorgdheid van de maaltijden en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel waarderen wij bijzonder en geven wij graag door aan het team.

Uw beoordeling van de kamer, netheid, het restaurant en de service motiveert ons om onze standaarden hoog te houden. Tegelijkertijd nemen wij uw feedback over het zwembad serieus en zien dit als een kans om ons aanbod verder te verbeteren.

Nogmaals dank voor uw terugkoppeling en vertrouwen. Wij hopen u bij een volgende gelegenheid wederom als gast te mogen verwelkomen.

Herzliche Grüße

Date of experience: 06/2025

Het voldeed aan onze eisen en wij kijken tevreden op ons verblijf terug. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gevarieerd eten. Goed geregeld!

Beste De Vries,

Het doet ons bijzonder veel plezier te lezen dat uw verblijf volledig aan uw verwachtingen voldeed en u met tevredenheid terugkijkt op uw tijd bij ons. Uw lof voor ons vriendelijke en behulpzame personeel en het gevarieerde eten waarderen wij buitengewoon; deze complimenten zijn een mooie bevestiging voor ons gehele team.

Ook uw uitstekende beoordelingen op alle gebieden – van kamer en service tot netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding – motiveren ons om onze hoge standaarden te blijven waarmaken en onze gasten telkens weer een aangenaam verblijf te bieden.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en danken u nogmaals voor deze mooie woorden.

By Dennis Gerrits
Date of experience: 06/2025

Heel fijn lang weekend gehad bij jullie. Eten was weer perfect.
Enige 2 kleine puntjes van de kamer was dat de wastafelkraan los zat en eigenlijk miste ik de thermostatische douchemengkraan. Nu varieerde de watertemperatuur wat.

Beste Dennis Gerrits,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u een prettig lang weekend bij ons heeft doorgebracht en dat u opnieuw hebt genoten van het eten in ons restaurant. Uw waardering voor de kamer, service, netheid, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding wordt door ons team zeer gewaardeerd.

Uw opmerkingen over de loszittende wastafelkraan en het ontbreken van een thermostatische douchemengkraan nemen wij serieus. Feedback zoals deze is voor ons bijzonder waardevol, omdat het ons helpt weer een stap vooruit te zetten in het comfort voor onze gasten.

Nogmaals dank voor uw positieve en open beoordeling. Wij hopen u binnenkort opnieuw als gast te mogen verwelkomen.

By Dufloo

Als goed en gezellig

Beste Dufloo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u uw verblijf als prettig en gezellig heeft ervaren en dat u bijzonder tevreden was over de kamer, service, netheid en het restaurant. Uw positieve waardering is een mooie motivatie voor ons hele team.

Tegelijkertijd nemen wij uw beoordeling van het zwembad serieus en zien dit als waardevolle feedback om onze faciliteiten verder te optimaliseren. Uw gunstige beoordeling van de prijs-kwaliteitverhouding stellen wij zeer op prijs.

Nogmaals dank voor uw openhartige terugkoppeling. Wij hopen u bij een volgend verblijf opnieuw te mogen verwelkomen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
Reviewed: 3 months ago (14/06/2025)
Date of experience: 06/2025

We hebben een prettig verblijf gehad in dit hotel.

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Herzliche Grüsse,