Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,468 reviews
By Wim Veenendaal
Date of experience: 11/2025

Fijne medewerkers, mooie rustige ligging. Erg behulpzaam. Lift was buiten bedrijf. Snel werden medewerkers geregeld om gat met rolstoel en al 2 verdiepingen naar beneden te dragen. Hoefde daardoor niet op de kamer te blijven. Perfect geregeld.

Beste Wim Veenendaal,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

Het doet ons bijzonder veel plezier te lezen dat u niet alleen de rust en de mooie ligging van ons hotel heeft gewaardeerd, maar ook onze medewerkers als behulpzaam en vriendelijk heeft ervaren. Uw feedback over de ondersteuning die u heeft ontvangen, toen de lift kortstondig buiten gebruik was, vervult ons met trots. Het is goed te horen dat ons team snel heeft kunnen bijdragen aan uw comfort, zodat u geen moment beperkt werd in uw verblijf.

Uw lovende beoordelingen over alle facetten van ons hotel, van de kamers en de netheid tot het restaurant, het zwembad en het prijs-kwaliteitverhouding, zijn een grote erkenning voor het hele team. Dit soort positieve terugkoppeling motiveert ons om dagelijks het hoogste serviceniveau te bieden aan onze gasten.

Wij danken u voor uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw als gast te mogen verwelkomen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
Date of experience: 11/2025

Gastvrij,vriendelijk,open,attent,schoon en netjes,en vooral royaal.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u onze gastvrijheid, attentheid, vrijgevigheid, netheid en orde bijzonder heeft gewaardeerd. Uw lof voor de sfeer en de consistent positieve beoordelingen op alle gebieden, waaronder kamers, service, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding, zijn een bijzondere erkenning voor ons hele team.

Uw feedback motiveert ons om elke dag ons uiterste best te blijven doen om ervoor te zorgen dat al onze gasten een zeer aangenaam verblijf hebben.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 11/2025

alles was prima zoals het was

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u volledig tevreden was over alle aspecten van uw verblijf. Uw uitstekende beoordelingen voor de kamer, service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding zijn een waardevolle erkenning voor ons hele team.

Uw positieve feedback motiveert ons om ons volledig in te zetten om onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen.

We verwelkomen u graag weer bij uw volgende bezoek.

Date of experience: 11/2025

Een geweldige korte vakantie gehad! Fijne kamer, heel lekker eten, een fijn zwembad met goede temperatuur en een fijne sauna. De omgeving is prachtig en wij boften met het weer. De wandelroutes zijn niet overal goed aangegeven, vooral niet verder op de route.

We zijn verheugd te lezen dat u heeft genoten van een zeer aangename korte vakantie. We zijn vooral blij met uw positieve feedback over de kwaliteit van de kamers, de eetgelegenheden, het aangenaam verwarmde zwembad en de sauna. Het is ook fijn dat u de omgeving en het mooie weer heeft gewaardeerd.

We hebben uw opmerking over de routemarkeringen genoteerd. We begrijpen hoe belangrijk een goede oriëntatie is tijdens aangename wandelingen en danken u dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Uw feedback motiveert ons altijd om de ervaring van onze gasten verder te verbeteren.

We zouden u graag nog eens verwelkomen.

By Kluytmans
Date of experience: 11/2025

Eten en drinken was niks op aan te merken dat was goed ,de kamer was drie keer niks
De omgeving was ook mooi

Geachte heer/mevrouw Kluytmans,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We zijn blij dat u onder de indruk was van het eten en drinken en dat u genoten heeft van de prachtige omgeving. We stellen uw positieve feedback over ons restaurant en de kwaliteit van de service zeer op prijs, omdat dit een belangrijke bevestiging is voor het werk van onze medewerkers.

Tegelijkertijd vinden we het jammer dat de kamers, de netheid en het zwembad niet aan uw verwachtingen voldeden. Uw eerlijke feedback is voor ons van grote waarde, omdat het ons helpt om gerichte verbeteringen door te voeren en de kwaliteit van ons etablissement verder te ontwikkelen.

Hartelijk dank voor uw constructieve kritiek – we nemen deze zeer serieus en willen u verzekeren dat we uw opmerkingen intern zorgvuldig zullen bespreken.

Directeur
By Mieke
Reviewed: 4 months ago (05/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Aangenaam verblijf gehad , mooie ruime kamer met supergroot bed .Badkamer verouderd maar wel functioneel . Zowel ontbijt als avondbuffet zijn uitgebreid en lekker .voor ons een pluspunt dat onze hond mee mocht in de bar. Personeel , zowel de poetsdienst als bediening erg vriendelijk.De omgeving is prachtig !

Beste Mieke,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw gedetailleerde indrukken van uw verblijf bij ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u heeft genoten van uw kamer, met name het ruime bed, en het uitgebreide ontbijt- en dinerbuffet. We waarderen het ook dat u de positieve aspecten van uw verblijf met uw hond heeft benadrukt en ons vriendelijke schoonmaak- en servicepersoneel heeft geprezen. De prachtige omgeving van ons hotel is ook erg belangrijk voor ons en we zijn blij dat u ervan heeft kunnen genieten.

We hebben tevens nota genomen van uw opmerkingen over de staat van de badkamer. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en helpt ons om te blijven werken aan verbeteringen en het comfort voor onze gasten te vergroten.

Bedankt voor uw eerlijke feedback en uw consistent positieve beoordelingen in de afzonderlijke categorieën. We zouden u en uw viervoeter graag weer in de toekomst verwelkomen.

Algemeen Directeur
Reviewed: 4 months ago (05/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Het verblijf hebben we als positief ervaren en dat houden we zo. Wij hebben ons goed geamuseerd met vriendelijk personeel. Dat de lift het niet doet bij vertrek was vervelend maar kan gebeuren. Het verblijf blijft positief.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u een positieve algehele ervaring heeft gehad en dat u vooral de vriendelijke sfeer en ons team heeft gewaardeerd. Uw positieve feedback over de kamer, service, netheid, restaurant en het zwembad is een waardevolle erkenning voor ons.

Het spijt ons dat de storing in de lift ongemak heeft veroorzaakt tijdens het uitchecken. Dergelijke situaties zijn absoluut niet wat we willen en we danken u voor uw begrip.

Uw positieve algehele ervaring is erg belangrijk voor ons. We danken u oprecht voor uw vertrouwen en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Jeninga
Reviewed: 4 months ago (04/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Tevreden, maar hotel, heeft onderhoud nodig....

Beste heer Jeninga,

We zijn verheugd dat u over het algemeen tevreden was en ons hotel een positieve beoordeling gaf. We stellen uw complimenten over de kamers, de service en de prijs-kwaliteitverhouding zeer op prijs en we geven dit graag door aan ons team.

Tegelijkertijd nemen we uw opmerking over het noodzakelijke onderhoud van het hotel zeer serieus. Uw openhartige feedback is voor ons een belangrijke indicator om specifieke verbeterpunten aan te pakken en het comfort van onze gasten continu te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Algemeen Directeur
Reviewed: 4 months ago (03/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Etwas in die Jahre gekommen aber Service gut. Zummer sauber. Essen in Buffetform echt lecker. Die Bar sehr Urig und gemütlich. Der Aufenthalt hat echt Spaß gemacht.

Sehr geehrter Gast,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke von Ihrem Aufenthalt mit uns zu teilen.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie insbesondere unseren freundlichen Service, die Sauberkeit Ihres Zimmers sowie unser Buffetangebot positiv hervorheben. Ihr Lob zu unserer urigen Bar und der insgesamt angenehmen Atmosphäre schätzen wir besonders – es ist schön zu erfahren, dass Sie Ihren Aufenthalt genießen konnten.

Ihre Hinweise zum Zustand des Hauses nehmen wir aufmerksam zur Kenntnis. Rückmeldungen wie Ihre sind für uns von großer Bedeutung, da sie uns helfen, unser Angebot beständig zu überprüfen und weiterzuentwickeln.

Wir bedanken uns für Ihre Bewertung und Ihre Weiterempfehlung und würden uns freuen, Sie auch in Zukunft wieder willkommen zu heißen.

Viele Grüße,

Geschäftsführer
Reviewed: 4 months ago (03/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Op sommige plaatsen zoals de gangen voor de kamers en lampen in het restaurant en bar kunne wel een stof beurtje hebben hangt vol met spinnenraggen

Geachte gast,

We zijn blij dat u veel aspecten van ons hotel positief beoordeelde en met name tevreden was over de kamer, de service, de netheid, het restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding.

We nemen uw opmerkingen over de gangen en de verlichting in het restaurant en de bar zeer serieus. Het spijt ons dat u hierover klachten had en we danken u voor uw eerlijke feedback. Dit helpt ons om onze aandacht beter op deze details te richten.

We hopen de merkbare verbeteringen tijdens uw volgende verblijf te kunnen aantonen en danken u voor uw openheid en vertrouwen.

Algemeen directeur