Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,005 reviews
By Dave
Reviewed: 1 week ago (21/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Niet wat wij er van voorgesteld hadden het filmpje van voordeeluitjes zach er beter uit als dat het in werkelijkheid is

Beste Dave,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed en dat de indruk die u had van Vorteiluitjes en ons hotel afweek van uw eerdere indruk. We nemen uw openhartige feedback over de kamers, de netheid en de prijs-kwaliteitverhouding zeer serieus en zien dit als waardevolle uitgangspunten voor verdere evaluatie en, waar nodig, verbetering van onze diensten.

Tegelijkertijd zijn we blij dat u ons restaurant en zwembad in het bijzonder prees. Uw positieve opmerkingen over deze ruimtes vormen een belangrijke motivatie voor ons team.

Bedankt voor uw eerlijkheid. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen om u opnieuw te verrassen met ons aanbod.

Algemeen Directeur
Reviewed: 1 week ago (21/06/2025)

Gezellig en uitstekend verzorgd

Beste Bats,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat u de sfeer, de service en de netheid waardeerde.

Uw compliment is een geweldige motivatie voor ons hele team om ons best te blijven doen.

Date of experience: 06/2025

Prettig verblijf, maar de bedden zijn aan vervanging toe.

Beste van den Brink,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf bij ons te beoordelen en uw indrukken met ons te delen.

We zijn blij dat u over het algemeen een aangenaam verblijf heeft gehad. We stellen uw beoordeling van verschillende aspecten, zoals de kamers, de service en de prijs-kwaliteitverhouding, zeer op prijs.

We nemen uw feedback over de bedden serieus en zullen deze meenemen in onze toekomstige overwegingen voor voorzieningen. We streven er altijd naar om het comfort van onze gasten verder te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

By Mary Wilson
Date of experience: 06/2025

Het eten is erg goed en gevarieerd.

Beste Mary Wilson,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u ons gevarieerde en heerlijke eten bijzonder heeft gewaardeerd. Uw positieve feedback over de kamers, service, netheid, restaurant en prijs-kwaliteitverhouding betekent veel voor ons en het hele team.

We danken u voor uw feedback en hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen.

By Elly
Date of experience: 06/2025

Sauerland Alpin Hotel was voor ons een heel fijn hotel. Aardige bediening, schone kamers, het eten was absoluut prima!

Beste Elly,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u het verblijf in Sauerland Alpin Hotel als zeer aangenaam heeft ervaren en dat vooral de vriendelijkheid van ons personeel, de netheid van de kamers en de kwaliteit van het eten aan uw verwachtingen voldeden.

Uw mooie waarderingen van de kamer, service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding zijn een waardevolle motivatie voor ons hele team. Het doet ons bijzonder goed dat u graag bij ons te gast was.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Viele Grüße,

Geschäftsführer
By Nelly
Date of experience: 06/2025

Prettig verblijf en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Aardig personeel.

Beste Nelly,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u uw verblijf bij ons aangenaam vond en vooral de prijs-kwaliteitverhouding en de vriendelijkheid van ons team waardeerde.

We stellen uw feedback over de kamers, de netheid, het restaurant en het zwembad ook zeer op prijs. Uw eerlijke feedback is een waardevolle leidraad voor ons om de kwaliteit van ons hotel verder te verbeteren.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Peter
Date of experience: 06/2025

het weer nodigde het wel uit, maar heerlijk ontbijten op het buitenterras, dat was toch wel heerlijk. personeel vriendelijk en gastvrij, veel parkeerruimte en heerlijk rustig. leuke wandelroutes rondom het hotel. Alleen de laadpaal naast het hotel kreeg ik niet aan de praat.

Beste Peter,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u heeft genoten van het ontbijt op ons terras en dat u de rustige ligging, de ruime parkeerplaats en de wandelpaden rondom het hotel bijzonder prettig vond. We geven uw complimenten over ons vriendelijke en gastvrije personeel graag door aan het hele team.

Het spijt ons dat u problemen heeft ondervonden met het laadstation naast het hotel. Uw feedback is waardevol voor ons, aangezien de tevredenheid en het comfort van onze gasten belangrijk voor ons zijn.

We waarderen ook uw uitstekende beoordelingen van onze kamers, service, restaurant en zwembad en zien deze als een motivatie om onze hoge standaarden te blijven handhaven.

By H.Hut

Voor herhaling vatbaar!!

Beste H. Hut,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn blij dat u uw verblijf bij ons zo aangenaam vond dat u graag terugkomt.

We stellen uw positieve beoordelingen over onze kamer, service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding bijzonder op prijs.

Uw compliment is een geweldige bevestiging en motivatie voor ons hele team om ons hoge serviceniveau te blijven handhaven.

We hopen u snel weer als gast te mogen verwelkomen.

By Lia Möllmann
Date of experience: 06/2025

We hebben genoten van alles. Prima verzorgd, perfect eten en drinken. Goed gevarieerd.
Lief personeel.

Beste Lia Möllmann,

We zijn verheugd te lezen dat u enorm heeft genoten van uw verblijf en vooral de variëteit en kwaliteit van het eten en drinken heeft gewaardeerd. Uw lof voor ons vriendelijke personeel en de uitstekende organisatie van ons hotel betekent veel voor ons team.

Uw uitstekende recensies op alle vlakken vormen een grote motivatie voor ons om de hoogste standaard te blijven bieden en onze gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

We danken u voor uw vertrouwen en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Brigitte Oostvogels
Date of experience: 06/2025

Zeer aangenaam hotel.Prachtig gelegen.prijskwaliteit erg goed.Nadelen in shifts eten en natafelen mag niet moet je naar de bar verhuizen.Geen kluisjes

Beste Brigitte Oostvogels,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken na uw verblijf met ons te delen.

We zijn erg blij dat u ons hotel prettig vond en dat u met name onze prachtige locatie en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft benadrukt. We stellen uw uitstekende beoordelingen over de kamers, de netheid, de service, het restaurant en het zwembad zeer op prijs en delen deze graag met ons team.

We hebben uw opmerkingen over de gewijzigde dinertijden, de beperkte mogelijkheden om na de maaltijd te ontspannen en het gebrek aan kluisjes zorgvuldig genoteerd. Uw feedback is zeer waardevol voor ons, omdat het ons helpt ons aanbod en het comfort van alle gasten verder te verbeteren.

We danken u nogmaals voor uw openhartige feedback en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.