Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,339 reviews
Reviewed: 3 months ago (29/08/2025)
Date of experience: 08/2025

We waren tevreden over het hotel (verzorgd ontbijt en voldoende keus bij het avondmaal)

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u tevreden was met uw verblijf in ons hotel en dat u met name de ontbijt- en dinerkeuze heeft gewaardeerd. We stellen uw positieve feedback over de kamer, service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding zeer op prijs en zien dit als een stimulans voor het hele team om onze gasten een prettige ervaring te blijven bieden.

We danken u voor uw vertrouwen en aanbeveling en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By M.E. Barendregt
Reviewed: 3 months ago (29/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Op de badkamer was een ligbad, maar er waren veel oudere mensen, onder zie mijn man en ik, hebben toch wat moeite om het bad in te geen. Ik denk dat een douche beter zou zijn voor de wat oudere gasten. Verder was het eten heerlijk en werd op tijd bijgevuld, en verder een aardig tot leuk hotel

Geachte heer M.E. Barendregt,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring bij ons zo gedetailleerd te beschrijven.

We stellen uw openhartige opmerkingen, met name over het badkamerontwerp, zeer op prijs. We nemen uw opmerking over de toegang tot de badkamer serieus – vooral omdat het welzijn van al onze gasten, ongeacht hun leeftijd, erg belangrijk voor ons is.

We zijn blij dat u van ons culinaire aanbod heeft kunnen genieten en dat het eten altijd vers was en op tijd werd aangevuld. Het is ook fijn om te lezen dat u ons hotel over het algemeen prettig en vriendelijk vond.

Uw gedetailleerde feedback over de afzonderlijke ruimtes – van de kamers en de service tot het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding – geeft ons waardevolle suggesties om ons aanbod continu te verbeteren.

We hopen u in de toekomst weer als gast te mogen verwelkomen.

Algemeen Directeur
Reviewed: 3 months ago (28/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Goed, maar is verouderd .

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn blij te horen dat u veel aspecten van uw verblijf positief heeft beoordeeld, zoals de netheid, het restaurant, het zwembad en de kamers. Uw beoordeling is een waardevolle bevestiging van onze dagelijkse inspanningen.

Tegelijkertijd nemen we uw opmerking over de ouderdom van onze accommodatie zeer serieus. We zijn dankbaar voor uw constructieve feedback en beschouwen dit als een belangrijke stimulans om ons aanbod continu te ontwikkelen en zo beter aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen.

We hopen u in de toekomst weer als gast te mogen verwelkomen en danken u voor uw openheid.

Date of experience: 08/2025

Wij vonden het een prettig verblijf, Fijn personeel en alles was school en netjes.

Hartelijk dank voor het delen van uw indrukken. Het is fijn om te horen dat u uw verblijf aangenaam vond en heeft genoten van de attentheid van ons team en de prettige sfeer.

We stellen uw positieve beoordelingen over onze kamers, de netheid en het zwembad ook zeer op prijs. Wat het restaurant en de service betreft, gebruiken we uw feedback als stimulans om ons voortdurend te verbeteren.

By G. Bemelmans
Date of experience: 08/2025

Het is ons goed bevallen.
Vriendelijk personeel, eten was goed en ruim voldoende.
Muziekavonden waren ook fijn.

Beste G. Bemelmans,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen met ons te delen.

Het doet ons veel plezier te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en dat u de vriendelijkheid van ons team, het gevarieerde en smakelijke eten en de muziekavonden bijzonder heeft gewaardeerd. Uw complimenten zijn een mooie bevestiging voor ons hele team.

We stellen uw goede beoordelingen voor de kamer, service, netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding zeer op prijs. Uw feedback motiveert ons om de kwaliteit en gastvrijheid voor al onze gasten voortdurend te blijven waarborgen.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en danken u voor uw aanbeveling.

Veel Grüße,

Geschäftsführer
Date of experience: 08/2025

S,avonds meer te doen bv bingo .meer organisaties doen en chips op tafels

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u zeer tevreden bent over alle aspecten van ons hotel – van de kamer, de service en de netheid tot het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding. Uw positieve feedback is een geweldige erkenning voor ons team en een bevestiging van onze dagelijkse inspanningen.

Tegelijkertijd danken we u voor uw suggesties met betrekking tot het avondprogramma en extra's zoals bingo of kleine hapjes op tafel. We stellen uw constructieve feedback zeer op prijs en beschouwen deze als waardevolle inspiratie voor de toekomstige ontwikkeling van ons aanbod.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Karel Odekerken
Date of experience: 08/2025

Een schone en mooie kamer met panorama uitzicht, vriendelijke bediening. Gezellig restaurant en barruimte. Alleen jammer dat je elke dag opnieuw een zitplaats voor het eten moet zoeken. En dat sommige gasten wel een tafel mogen reserveren.

Beste Karel Odekerken,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. We zijn blij te horen dat u zo tevreden was met uw kamer, het uitzicht en onze service, en dat u ook heeft genoten van ons restaurant en onze bar.

We begrijpen dat de situatie rond de zoektocht naar een zitplaats in het restaurant uw ervaring enigszins heeft beïnvloed. Uw opmerking hierover is zeer waardevol voor ons en we nemen uw feedback serieus om ons aanbod verder te optimaliseren.

By Biemans
Date of experience: 08/2025

Vriendelijk personeel eten was heerlijk

Beste Biemans,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken van uw verblijf bij ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u ons vriendelijke team en het eten zo expliciet heeft geprezen. We waarderen uw uitstekende beoordelingen van de kamers, de service, ons restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding enorm en zien dit als een motivatie voor het hele team.

We zijn ook dankbaar voor de positieve beoordeling voor de netheid. Uw consistent positieve feedback is een waardevolle bevestiging van onze dagelijkse inspanningen.

We zouden u graag in de toekomst weer als gast in ons hotel verwelkomen.

Algemeen Directeur
Reviewed: 3 months ago (24/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Het hotel is absoluut toe aan een resolute opknapbeurt.
De lift, die overigens wel werkte, is van 1974… Ook de gangen, slaapkamers en andere onderdelen vragen hierom.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We stellen uw eerlijke feedback over de huidige voorzieningen in ons hotel op prijs, met name wat betreft de lift en de algemene voorzieningen. Uw opmerking over de noodzaak tot modernisering laat ons zien dat verbeteringen noodzakelijk zijn om aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen. We nemen dergelijke opmerkingen zeer serieus, omdat ze ons helpen ons aanbod verder te ontwikkelen.

We danken u ook voor de positieve beoordelingen over service en netheid. Uw evenwichtige feedback geeft ons belangrijke inspiratie om een nog aangenamere gastervaring te creëren.

Algemeen Directeur
Reviewed: 3 months ago (24/08/2025)

Das Preis Leistung war top

Liebe Gäste,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihr Feedback mit uns zu teilen.

Wir freuen uns sehr, dass Sie mit dem Preis-Leistungsverhältnis und besonders mit unserem Zimmer, dem Service und der Sauberkeit so zufrieden waren. Es bedeutet uns viel, dass Sie Ihre positiven Eindrücke hervorheben und uns weiterempfehlen würden.

Auch Ihre Anmerkungen zu Restaurant und Schwimmbad wissen wir sehr zu schätzen. Ihr gesamtes Lob motiviert unser Team, weiterhin den bestmöglichen Aufenthalt für alle Gäste zu gewährleisten.

Vielen Dank, dass Sie sich für unser Hotel entschieden haben. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer