Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 546 reviews
By Tineke van der Weerd
Reviewed: 5 months ago (11/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Gezellig hotel personeel prima eten prima👍

Beste Tineke van der Weerd,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf in ons hotel te beoordelen. Wij zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad en heeft genoten van het vriendelijke personeel en het eten.

Bij Hotel de Eik streven we ernaar dat onze gasten een comfortabele en plezierige ervaring bij ons hebben. Wij waarderen uw feedback en streven ernaar om uitstekende service te bieden aan al onze gasten.

Nogmaals bedankt dat u voor ons heeft gekozen, we hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

By Fam Suijkerbuijk
Reviewed: 5 months ago (11/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Zeer vriendelijk personeel en goede service.je komt niets tekort.

Beste Fam Suijkerbuijk,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over ons personeel en de service in het hotel. Ons team streeft ernaar dat elke gast zich welkom en verzorgd voelt tijdens hun verblijf. We zijn blij dat u het gevoel had dat dit het geval was tijdens uw bezoek. Nogmaals bedankt voor uw feedback, we stellen het zeer op prijs.

Algemeen Directeur
Reviewed: 5 months ago (10/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Ontzettend mooi weekend gehad mooie omgeving bediening heel vriendelijk eten was goed komen zeker weer.

Beste familie Van der Heide,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf en dat u de omgeving mooi vond. Het is fijn om te weten dat onze service hoffelijk was en het eten ook goed.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat al onze gasten een aangenaam verblijf bij ons hebben en we zijn blij dat we daarin geslaagd zijn.

We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Directeur
By Breda chapter holland Andre &..
Reviewed: 5 months ago (09/06/2024)
Date of experience: 06/2024

wij hebben met onze motorclub Breda Chapter Holland een geweldig verzorgd weekend gehad zeker voor herhaling vatbaar.

Beste Breda hoofdstuk holland Andre & Frank,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Wij streven ernaar om onze gasten te voorzien van een plezierige en onvergetelijke ervaring en we zijn blij om te horen dat we dit bij u hebben bereikt. We waarderen uw feedback en kijken ernaar uit om u snel weer te zien.

By P.J.van Kaam
80+ years
Reviewed: 5 months ago (07/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Goede prijs/kwaliteits verhouding. Savonds wel veel lawaai in de bar.1 avond geen diner gehad moest naar ziekenhuis Meschede was om 21.45 terug kreeg geen eten meer.

Lieber P.J.van Kaam,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Bewertung über Ihren Aufenthalt bei uns zu hinterlassen. Wir freuen uns über Ihr Feedback zum guten Preis-Leistungs-Verhältnis in unserem Hotel.

Wir entschuldigen uns für den abendlichen Lärm in unserer Bar sowie dafür, dass Sie an einem Abend aufgrund unglücklicher Umstände kein Abendessen genießen konnten. In unserem Hotel sind wir stets bemüht, allen unseren Gästen einen ruhigen und komfortablen Aufenthalt zu bieten.

Wir hoffen, dass Sie trotz dieser Erfahrung Ihren Aufenthalt bei uns genossen haben und wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
Reviewed: 5 months ago (07/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Uitstekend. Bedden goed, eten goed.

Beste Kleinhaarhuis, GJE

Bedankt voor uw verblijf bij ons in het hotel en dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn blij te horen dat u een goede ervaring had met onze bedden en het eten. We doen ons best om ervoor te zorgen dat al onze gasten een aangenaam verblijf hebben en we kijken ernaar uit om u binnenkort weer te zien.

Algemeen Directeur
Reviewed: 5 months ago (30/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Wir hatten mehrere Doppelzimmer gebucht. Zimmer 345 war sehr schlecht oder gar nicht gereinigt: Verschmierte Fensterscheibe, Staubschicht auf Bad- und Zimmerlampe, Stockflecken im Bad. Insgesamt bewerten wir den Service und das All-Incl.-Programm sehr positiv. Für unsere Familie (alle Altersklassen) wurde viel geboten. Das Personal war sehr freundlich und aufmerksam.

Liebe Wiegers Familie,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns zu hören, dass Ihnen unser All-inclusive-Programm gefallen hat und Sie unser Personal als freundlich und aufmerksam empfunden haben. Wir entschuldigen uns, wenn Ihr Zimmer nicht dem Standard entsprach, denn wir bemühen uns um tadellose Sauberkeit in allen unseren Gästezimmern. Wir schätzen Ihr Feedback und werden es an die entsprechenden Abteilungen weiterleiten, um unseren Service zu verbessern. Nochmals vielen Dank, dass Sie unser Gast waren, und wir hoffen, dass Sie in Zukunft wieder bei uns übernachten werden.

Viele Grüße,

By John en Ria Heeren
Reviewed: 5 months ago (30/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Gezien de prijs/ kwaliteit prima, gezellige bar, en zeer vriendelijk personeel.

Beste John en Ria Heeren

Hartelijk dank voor uw beoordeling van ons hotel. We zijn blij te horen dat u de prijs-kwaliteitverhouding goed vond, de bar gezellig en het personeel vriendelijk. Bij Hotel Name streven we naar een uitstekende ervaring voor onze gasten en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Algemeen Directeur
Reviewed: 5 months ago (28/05/2024)

Sehr gut, alles Optimal!

Lieber Herr Jungmann,

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung unseres Hotels. Es freut uns zu hören, dass Ihre Erfahrung insgesamt positiv war! Auszeichnungen wie die Ihrige ermutigen uns, ständig nach den höchsten Standards für Service und Gastfreundschaft zu streben. Wir hoffen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen!

Viele Grüße,

By Rob Lennaerts
Reviewed: 5 months ago (27/05/2024)
Date of experience: 05/2024

beetje oude voorzieningen /kamers. Eten was goed , mocht iets sneller bijgevuld worden tijdens de piek. prijs kwaliteit is prima

Beste Rob Lennaerts,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf bij ons te beoordelen. Wij waarderen uw eerlijke feedback.

We zijn blij dat u heeft genoten van het eten tijdens uw verblijf en danken u voor uw feedback met betrekking tot het aanvullen tijdens piekuren.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.