Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 546 reviews
By Simon van den Haak
Reviewed: 5 months ago (23/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Goed begonnen maar later te druk, bovendien kreeg Bolderman de beste plekken in het restaurant, wij moesten vragen of we bij anderen aan tafel mochten zitten

Beste Simon van den Haak

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw recente ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat uw verblijf goed begon, maar we begrijpen dat het later wat drukker werd. In ons hotel streven we ernaar om alle gasten een aangename en comfortabele ervaring te bieden die is afgestemd op hun individuele behoeften. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en danken u dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Wij waarderen uw feedback en hopen dat u snel weer bij ons zult verblijven.

By Jan
Reviewed: 5 months ago (23/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Goed, zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de info van het hotel, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Beste Jan

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij dat u onze informatie nuttig vond en danken u voor uw feedback. We streven ernaar om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden en we willen dat onze bezoekers zich geïnformeerd en comfortabel voelen tijdens hun verblijf bij ons. We hopen dat u ons zult blijven overwegen voor uw toekomstige hotelbehoeften.

By A Tonen
Reviewed: 5 months ago (22/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Voldoende, meer kan ik er niet van maken.

Beste A Tonen,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw recente verblijf bij ons in het hotel te beoordelen. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat u tevreden was met onze service.

Hartelijk dank voor het attent maken op hetgeen wat u heeft gezien in u kamer, we zullen dit intern bespreken en verbeteren.

We hopen dat u in de toekomst weer bij ons zult verblijven.

By M.talman

Achterstallig onderhoud

Beste M.talman

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons op de hoogte te stellen van uw ervaring in ons hotel. Wij begrijpen dat onderhoudswerkzaamheden storend kunnen zijn en betreuren het dat u dit ongemak heeft ondervonden tijdens uw verblijf. In ons hotel streven we ernaar om het hoogste niveau van comfort en tevredenheid te bieden aan al onze gasten. Onze medewerkers werken hard om een schone en veilige omgeving te creëren die voldoet aan de hoge normen die we voor onszelf hebben gesteld. We verontschuldigen ons als dit in uw geval niet het geval was.

Nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. We verwelkomen alle feedback of suggesties van onze gasten om ons te helpen onze service te verbeteren.

Directeur
By Angelique Trompetter en vriend..
Date of experience: 05/2024

Gezellig hotel met vriendelijk personeel.Het eten was ook prima genoeg variatie goede bediening die met weinig mensen hard werken.
Tip meer koffiemachines aanschaffen teveel mensen voor een lange wachttijden.
Wij hebben veel plezier in jullie hotel gehad en genoten van de muziek en gezellige bar.
Jammer dat er 2 dgn geen muziek was.

Beste Angelique Trompetter en vrienden.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in ons hotel met ons te delen. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en bedankt voor uw vriendelijke woorden over ons personeel, eten en bar.

We weten dat lange wachttijden ongemakkelijk kunnen zijn en we verontschuldigen ons voor de wachttijd die u heeft ervaren. We erkennen dat het belangrijk is om onze gasten een verscheidenheid aan opties te bieden en zijn daarom voortdurend op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren.

We streven ernaar om een aangename sfeer te creëren voor al onze gasten en bieden nogmaals onze excuses aan voor het feit dat er twee dagen geen muziek was. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

By Wilma
Date of experience: 05/2024

Wij hebben een heel prettig verblijf gehad in een fijne ruime kamer met heerlijk eten. Jammer dat er geen parasols op het terras staan. De live muziek avond (gitarist) was erg gezellig. Jammer dat er 's-avonds niet meer georganiseerd wordt.

Beste Wilma en Jan,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij dat jullie genoten hebben van jullie verblijf in een ruime kamer en dat het eten heerlijk was.

We betreuren het dat er geen parasols beschikbaar waren op het terras. We streven er echter naar om een aangename sfeer te creëren en onze gasten een uitstekende service te bieden. We zijn blij om te horen dat u genoten heeft van de live muziek avond. Helaas bieden we 's avonds geen andere evenementen aan, maar we zorgen er altijd voor dat onze gasten genoeg opties hebben voor entertainment.

Nogmaals bedankt voor uw tijd en feedback en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

By Ger Geelen
Date of experience: 05/2024

Koffie. een apparaat is te weinig

Beste Ger Geelen

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Wij waarderen alle beoordelingen van gasten en stellen uw mening op prijs.

In ons hotel streven wij ernaar om een uitstekend niveau van gastvrijheid en service te bieden aan al onze gasten. Het spijt ons dat het aantal koffiemachines in ons hotel niet aan uw verwachtingen voldeed.

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren en we zullen deze feedback in overweging nemen voor toekomstige verbeteringen.

Nogmaals bedankt voor uw beoordeling,

Date of experience: 05/2024

comfortabel uitje tegen redelijke prijs

Beste Rekers,

Hartelijk dank voor uw beoordeling van uw verblijf bij ons. We zijn blij te horen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad tegen een redelijke prijs. We streven ernaar om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden en we waarderen uw feedback.

We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Algemeen Directeur
Reviewed: 5 months ago (20/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Prima verblijf gehad. Goede accommodatie, mooie omgeving

Beste familie Lankreijer,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad in ons hotel en tevreden was over de accommodatie en de prachtige omgeving. Wij stellen uw vriendelijke woorden zeer op prijs!

Bij Prima Hotel streven we ernaar om onze gasten van begin tot eind een uitzonderlijke ervaring te bieden.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

By Van den aakster
Reviewed: 5 months ago (19/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Heel tevreden en supergoed eten

Lieber Van den Aakster,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Meinung mitzuteilen. Wir freuen uns zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten und das Essen genossen haben. Es ist unsere Aufgabe, unseren Gästen einen qualitativ hochwertigen Aufenthalt zu bieten, und wir danken Ihnen, dass Sie unsere Bemühungen anerkennen. Nochmals vielen Dank für Ihre Bewertung und wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Viele Grüsse,

Geschäftsführer