By Jeanette en Dirk
By Johan Uittenbogaard
80+ years
(16/07/2026)
07/2026
Prima verblijf. Ruime kamer met douche. Ontbijt veel keuze en op tijd bij gevuld. Diner erg smaakvol een feestje👍🥰 .Vriendelijke personeel. Er is één opmerkingen weinig parkeerplaatsen. Voor de deur is een grote bouwput en daardoor minder parkeerplaatsen. Er is 1 invalide plaats maar die is altijd bezet. Mijn man heeft een beperking en daardoor een invalide parkeerkaart. Konden nergens de auto kwijt, dus dan maar op de weg geparkeerd vlak bij het hotel, met de kaart erin. Niemand had er last van alle uitritten waren vrij. Volgende morgen een boete €55.- Dat is jammer. Verder hebben wij genoten van ons verblijf. Bedankt team alphin hotel.
Hartelijk dank dat jullie de tijd hebben genomen om jullie indrukken van jullie verblijf bij ons zo uitgebreid te beschrijven.
We zijn blij dat jullie tevreden waren met jullie verblijf, dat jullie de ruime kamer met douche, het gevarieerde en altijd vers aangevulde ontbijtbuffet en ons diner bijzonder lekker vonden. Jullie complimenten voor ons vriendelijke team zijn een prachtig compliment en zullen we graag aan jullie doorgeven.
Tegelijkertijd vinden we het erg jammer dat jullie door de lopende werkzaamheden en de beperkte parkeergelegenheid voor het hotel problemen hebben ondervonden met parkeren, wat resulteerde in een parkeerboete – zeker gezien de behoefte aan een parkeerplaats voor mindervaliden. We begrijpen jullie situatie volledig en danken jullie voor jullie openhartige feedback, want het is voor ons belangrijk om ervoor te zorgen dat al onze gasten – met name diegenen met een mobiliteitsbeperking – een zo aangenaam mogelijk verblijf hebben.
We zijn erg blij dat jullie ondanks deze omstandigheden toch van jullie verblijf hebben kunnen genieten en je comfortabel hebben gevoeld. Namens ons hele team willen we jullie ook bedanken voor jullie bezoek en jullie vriendelijke woorden.
We zijn blij dat jullie ondanks deze omstandigheden toch van jullie verblijf hebben kunnen genieten en je comfortabel hebben gevoeld. Hartelijke groeten
Jakob-Jan Blaauw
Directeur