By Ronald Pastoor
By Jef Vanhellemont
By Hennie Otten
(09/03/2026)
03/2026
De ontvangst was slecht. We kwamen aan en de dame zat ongeïnteresseerd in haar stoel. Normaliter was het " fijn dat u er bent. Hebt u een goede reis gehad?". Het is de derde keer dat we in dit hotel komen met 3 stellen. Ze keek op van haar mobiel maar zei niet. Ik vertelde dat we een rervering hadden en we ons wilden aanmelden. Tevens gevraagd of we met ons zessen bij elkaar konden zitten. Nee dat kon niet alleen als we gingen eten tussen 18.00-19.00u. Daar baarden we van. Gelukkig 's avonds toch nog bij elkaar kunnen zitten. Mijn vrouw vroeg of we de volgende dag met het ontbijt wellicht wel een tafel voor 6 konden krijgen omdat er 2 personen jarig waren. Ze werd daarbij zeer vriendelijk ter woord gestaan door een vriendelijke dame en die zei dat het uiteraard kon. Ook was de volgende dag de tafel mooi versierd. Tevens was ze verbaasd dat ons werd verteld dat we geen tafel konden reserveren voor 6 personen wat normaliter altijd kan vanaf groepen met 6 personen. Al met al hebben we voor de derde keer een leuke tijd gehad en komen zeker weer een keer terug.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide feedback over uw recente verblijf bij ons met ons te delen.
We zijn blij dat u van uw verblijf bij ons heeft genoten. Het is fantastisch om te horen dat u eindelijk als groep samen aan tafel kon zitten en uw speciale gelegenheden tijdens het ontbijt kon vieren. We zullen uw complimenten over de attente service van onze medewerkers en de feestelijk gedecoreerde tafel graag aan u doorgeven.
We danken u ook voor uw feedback over de mogelijkheden voor groepsreserveringen. Feedback zoals die van u helpt ons om onze service voor onze gasten verder te verbeteren.
We stellen uw voortdurende loyaliteit aan ons hotel zeer op prijs en zijn blij dat u, ondanks de genoemde punten, wederom een aangenaam verblijf heeft gehad. We hopen u bij uw volgende bezoek opnieuw volledig te kunnen verrassen met onze service.
Jakob-Jan Blaauw
Algemeen directeur