Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,178 reviews
By Linda
Date of experience: 09/2025

Alles was goed, behalve de slaapkamer en onbetrouwbare internet.

Beste Linda,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn blij te horen dat u zeer tevreden was over onze service, het restaurant en het zwembad, en dat u ook de prijs-kwaliteitverhouding positief beoordeelde. Uw complimenten motiveren ons team om gasten altijd een prettige sfeer te bieden.

Tegelijkertijd betreuren we het dat de kamer en de betrouwbaarheid van het internet niet aan uw verwachtingen voldeden. Uw openhartige opmerkingen zijn erg belangrijk voor ons en helpen ons bij het werken aan gerichte verbeteringen en het verder optimaliseren van ons aanbod.

We danken u voor uw constructieve feedback en hopen u bij uw volgende verblijf weer te mogen verwelkomen.

By Dick en Rian van Ginkel
Date of experience: 09/2025

We hebben een prima verblijf gehad en heerlijk gewandeld.

Beste Dick en Rian van Ginkel,

Het is fijn om te horen dat u een aangenaam verblijf bij ons heeft gehad en van mooie wandeltochten heeft kunnen genieten in de omgeving.

Uw positieve beoordelingen voor de kamer, de service, de netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding zijn bijzonder waardevol voor ons en motiveren het team om zich dagelijks met plezier in te zetten voor onze gasten.

Wij hopen u bij een volgende gelegenheid opnieuw in ons hotel te mogen verwelkomen.

Herzliche Grüße

Date of experience: 09/2025

Niet voor herhaling vatbaar.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

Het spijt ons dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u niet overweegt terug te keren. Uw beoordelingen van verschillende aspecten, zoals de kamers, de service, de netheid, het restaurant en het zwembad, geven ons waardevolle inzichten in hoe we ons aanbod verder kunnen verbeteren.

We nemen uw feedback zeer serieus en zullen deze gebruiken als stimulans om de tevredenheid van onze gasten verder te verhogen.

Date of experience: 08/2025

Alles zufriedenstellend

Sehr geehrter Gast,

Es freut uns, dass Sie mit unseren Zimmern, dem Service sowie der Sauberkeit und dem Angebot im Restaurant insgesamt zufrieden waren. Besonders Ihre Rückmeldung zum Preis-Leistungsverhältnis wissen wir zu schätzen.

Ihre Bewertung des Schwimmbads nehmen wir aufmerksam zur Kenntnis. Wir bedauern, dass wir hier Ihre Erwartungen nicht vollständig erfüllen konnten, und betrachten Ihre Einschätzung als wichtigen Ansporn, diesen Bereich kritisch zu prüfen und mögliche Verbesserungen in Betracht zu ziehen.

Wir danken Ihnen für Ihr ehrliches Feedback und hoffen, Sie bei einer nächsten Gelegenheit erneut begrüßen zu dürfen.

Viele Grüße,

By Henk Moorren
Date of experience: 09/2025

zeer druk er mag wel een tweede koffie machine bij. muziek was heel goed lange wachtrij bij het eten

Beste Henk Moorren,

We zijn verheugd te lezen dat u bijzonder heeft genoten van het muzikale entertainment en dat u ons hotel een positieve beoordeling heeft gegeven op het gebied van bijvoorbeeld de kamers, service, netheid en het eten. Uw feedback is een belangrijke bevestiging van onze dagelijkse inzet voor ons team.

Tegelijkertijd nemen we uw opmerkingen over de wachttijden voor maaltijden en de beschikbaarheid van koffieautomaten zeer serieus. Uw openhartige feedback laat ons duidelijk zien waar we gerichte verbeteringen kunnen aanbrengen om het comfort tijdens drukkere periodes verder te verhogen.

We danken u voor uw eerlijke woorden en hopen u snel weer als gast te mogen verwelkomen.

By Rick
Date of experience: 09/2025

De kamer was goed. We misten alleen wel een kleine koelkast om drinken en eten koel te houden. Verder hebben we erg genoten van het hotel

Beste Rick,

We zijn blij te horen dat u zowel de kamer als het verblijf in het hotel als prettig heeft ervaren en dat u heeft kunnen genieten van onze faciliteiten. Uw positieve beoordelingen voor de kamer, service, netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding zijn een mooie bevestiging van ons werk.

Uw opmerking over het ontbreken van een kleine koelkast op de kamer waarderen wij zeer. Wij nemen deze suggestie serieus en zien dit als waardevolle input bij het verder optimaliseren van ons aanbod om het verblijf voor onze gasten nog aangenamer te maken.

Nogmaals dank voor uw feedback en uw vertrouwen. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons hotel.

Herzliche Grüße

Date of experience: 09/2025

goede bediening en het eten wasprima

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service en het eten. Uw positieve beoordelingen over de kamers, de netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding betekenen veel voor ons en zijn een waardevolle bevestiging van onze dagelijkse inzet.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Gerda B.
Date of experience: 09/2025

Super wat een fijne lokatie en zo heerlijk gegeten en wat een top service.
En natuurlijk zijn er ook altijd paar verbeterpuntjes. Een goed weekend biljart. Daar hadden wij ons op verheugd maar werkte de hele week niet. Schoonmaak top om de dag. 2 sept, goede schoonmaak, 4 sept zeer matig geen bed opgemaakt en veel aan het appen.
Verder zijn we zo ontzettend tevreden dat we weer komen. En dan hopen op een werkend biljart🤣.

Beste Gerda B.,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw gedetailleerde beoordeling van uw verblijf te delen. We zijn blij dat u zulke positieve herinneringen heeft aan onze locatie, het eten en de vriendelijkheid van ons team.

Tegelijkertijd danken we u voor uw open opmerkingen over punten die nog voor verbetering vatbaar zijn. We nemen uw feedback over de pooltafel en de schoonmaak op bepaalde dagen zeer serieus en zullen deze zorgvuldig beoordelen.

We zijn bijzonder vereerd dat u ons opnieuw wilt bezoeken. We hopen u de volgende keer volledig te kunnen verrassen.

By Angela
Date of experience: 09/2025

Het hotel is prachtig gelegen in het natuurgebied, de kamer is schoon en netjes. Eten/drinken was prima en het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam.

Beste Angela,

We zijn verheugd te lezen dat u de prachtige ligging van ons hotel in een natuurlijke omgeving, evenals de netheid en netheid van uw kamer, positief heeft beoordeeld. We willen u ook graag speciaal bedanken voor uw lof over ons team – de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel zijn erg belangrijk voor ons en worden door uw woorden nogmaals bevestigd.

We stellen uw positieve feedback over onze eetgelegenheden, de prijs-kwaliteitverhouding en de andere ruimtes van het hotel zeer op prijs. We nemen ook nota van uw opmerking over de kamerbeoordeling.

We danken u hartelijk voor uw vertrouwen en hopen u snel weer in ons hotel te mogen verwelkomen.

By Netty
Reviewed: 2 weeks ago (04/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Hotel en bed zijn gedateerd. Bed met flinke kuil.

Lift na 3e etage is zeer wenselijk

Beste Netty,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. We stellen uw eerlijke feedback over de voorzieningen van het hotel, met name het bed, zeer op prijs. Uw opmerking over de lift vanaf de derde verdieping is ook zeer waardevol voor ons.

We zijn blij dat u onze service, culinaire aanbod en prijs-kwaliteitverhouding zo positief beoordeelt. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.