Sauerland Alpin Hotel Hotel Logohotel logo

"Sehr zufrieden"

Basierend auf 778 Bewertungen
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (12.03.2025)

Preis Leistung Verhältnis sehr gut. Service sehr aufmerksam und fleißig

Sehr geehrte Halina Olczok,

herzlichen Dank für Ihre herausragende Bewertung und dafür, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns ungemein, dass Sie unser Preis-Leistungs-Verhältnis als sehr gut empfanden und unseren Service als aufmerksam und fleißig würdigen.

Es ist ein großes Lob für unser Team zu wissen, dass Sie mit dem Service sowie den Angeboten in unserem Restaurant und Schwimmbad so zufrieden waren. Ihre Zufriedenheit ist unser wichtigstes Anliegen, und wir freuen uns besonders, dass Sie uns mit einer so hohen Wahrscheinlichkeit weiterempfehlen würden.

Nochmals vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung. Wir hoffen, dass wir Sie bald wieder bei uns willkommen heißen dürfen und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
Von H.van de Cruijs..
für den Zeitraum: 03.2025

Perfect verzorgd. Jammer dat de lift tot 3e verdieping gaat. Wij hadden een kamer op verdieping 4. Met een pijnlijke knie is traplopen niet prettig.....
Iets van meer entertaiment zou pretig zijn. Zonder muziek is er weinig te beleven. Een korte bingo of quiz of verzoeknummers inleveren en die wat harder laten horen. Bij andere hotels doen ze dit ook.

Geachte heer H. van de Cruijs,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de toegang tot uw kamer niet optimaal was vanwege de beperkte lifttoegang. Wij begrijpen dat dit een uitdaging kan zijn als u een pijnlijke knie heeft.

Uw suggesties voor extra entertainmentmogelijkheden zijn voor ons erg waardevol. Wij zullen deze in overweging nemen om de ervaring van onze gasten te verrijken.

Met vriendelijke groeten

Von J.Broekhuijsen
70-79 Jahre
für den Zeitraum: 03.2025

Redelijk tot goed, verouderd sanitair.

Geachte J.Broekhuijsen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij dat u uw verblijf over het algemeen voldoende tot goed vond en dat onze kamers, service en netheid aan uw verwachtingen voldeden.

Uw opmerking over de verouderde sanitaire voorzieningen is voor ons van groot belang, omdat wij er altijd naar streven om onze gasten het best mogelijke comfort te bieden. Wij zullen uw feedback meenemen om in de toekomst verbeteringen door te voeren.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en danken u nogmaals voor uw feedback.

Hartelijke groeten

Von Krol
70-79 Jahre

Netjes ccccccccccccccc

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw recensie met ons te delen. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en we waarderen uw eerlijke beoordeling van onze faciliteiten en diensten.

Wij zijn blij om te horen dat u uw verblijf in alle opzichten als ordelijk heeft ervaren. Wij streven er echter naar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en zullen daarom nauwlettend aandacht besteden aan uw feedback.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen en u een nog positievere ervaring te bieden.

60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Wochen (10.03.2025)

Prettig en gezellig.

Beste van Kruchten,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u uw verblijf aangenaam en gezellig vond.

Uw positieve beoordelingen op verschillende vlakken betekenen veel voor ons en helpen ons om de kwaliteit van onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Wij stellen uw opmerking over het zwembad op prijs en zullen deze meenemen in onze inspanningen om uw ervaring met ons te blijven optimaliseren.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in ons hotel en u wederom een prettige sfeer te kunnen bieden.

Von Holger
Freunde
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Wochen (09.03.2025)
für den Zeitraum: 03.2025

Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Mitarbeiter an der Bar sind top.

Sehr geehrter Holger,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre positiven Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns sehr, dass Sie unser Preis-Leistungs-Verhältnis als sehr gut empfunden haben.

Besonders Ihr Lob für die Mitarbeiter an unserer Bar wissen wir sehr zu schätzen. Ihr positives Feedback zum Schwimmbad und die durchweg guten Bewertungen in anderen Bereichen motivieren uns, weiterhin ein hohes Serviceniveau zu halten.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen erneut einen angenehmen Aufenthalt zu bieten.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
Freunde
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Wochen (09.03.2025)
für den Zeitraum: 03.2025

Personeel is zeer onvriendelijk, geen handdoeken verwisseld, s avonds geen nootje op tafel.

Beste Hurenkamp,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de vriendelijkheid van ons personeel en de uitwisseling van handdoeken.

Uw opmerking over de ontbrekende avondsnacks en uw ervaring in het restaurant zijn erg belangrijk voor ons. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen deze aspecten beoordelen om eventuele verbeteringen door te voeren.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij hopen u bij een volgend verblijf te mogen overtuigen van onze vooruitgang.

Von 1
Familie
30-39 Jahre
für den Zeitraum: 03.2025

Het was oke... niets uitzonderlijk

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet uitzonderlijk was en dat sommige aspecten niet aan uw verwachtingen voldeden.

Uw feedback over de netheid is voor ons bijzonder belangrijk, zodat we onze normen kunnen herzien en verbeteringen kunnen doorvoeren. Wij stellen uw opmerkingen op prijs, omdat wij voortdurend streven naar verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden en kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Von GJvA
50-59 Jahre
für den Zeitraum: 03.2025

We hebben genoten van alles wat het hotel te bieden heeft. Vriendelijk personeel en heerlijk eten. Uitzondering is de muziekavond (dinsdagavond), die hebben wij als vervelend ervaren. Terwijl er een verdieping tussen zat, was de muziek zo hard, dat het je ongewild opgedrongen werd. Bewust mijden wij hotels waar zulke avonden zijn in de periode die wij boeken. Dat bepaald ook het antwoord op de volgende vraag. Veel christelijke vrienden en collega's verkiezen liever een hotel waar geen (live)muziek avonden georganiseerd worden.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u tijdens uw verblijf heeft genoten van onze gastvrijheid en het heerlijke eten.

Wij betreuren het ten zeerste dat het muzikale optreden dinsdagavond niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u daardoor overlast heeft ondervonden. Uw indrukken zijn belangrijk voor ons en we zullen de omvang van de evenementen aanpassen om onze gasten een aangenamere sfeer te bieden. Het is voor ons ook waardevol als u aangeeft dat dit ook van invloed is op uw toekomstige boekingsbeslissingen.

Wij stellen het op prijs dat u ons hiervan op de hoogte heeft gesteld en hopen dat u ons in de toekomst nog eens de kans geeft om volledig aan uw verwachtingen te voldoen.

Von Bakker
Familie
40-49 Jahre
für den Zeitraum: 02.2025

Mooi hotel op een mooie locatie en goede voorzieningen

Beste Bakker,

Hartelijk dank voor uw positieve indruk van ons hotel. Wij zijn blij dat u de locatie en de voorzieningen waardeert. Wij waarderen uw complimenten over de service en de prijs-kwaliteitverhouding enorm. Wij willen graag kennis nemen van uw opmerkingen over de kamers, de netheid en het zwembad.

Hartelijke groeten

Directeur
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?