Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,164 reviews
By Koos Vijfhuizen
Reviewed: 4 months ago (04/05/2025)
Date of experience: 05/2025

het is voor ons de 2e keer dat we hier geweest zijn, 1e keer erg tevreden en nu weer, in het onderhoud zijn er wel een aantal dingen die aandacht vragen zoals in de badkamer douche en kraan lopen tegelijk.

Beste Koos Vijfhuizen,

Hartelijk dank dat u ons opnieuw bezocht hebt en dat u uw positieve ervaringen en waardevolle feedback met ons hebt gedeeld. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze kamer, service en restaurant. Wat betreft uw opmerkingen over het onderhoud, met name in de douche in de badkamer, verzekeren wij u dat wij hier zorgvuldig nota van zullen nemen en eraan zullen werken.

Wij zouden het fijn vinden u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

By Offermans
Reviewed: 4 months ago (04/05/2025)
Date of experience: 04/2025

Wij zijn ieder jaar op bezoek geweest.
Fijn hotel zou ik een ieder aanbevelen.

Beste Offermans,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn verheugd dat u ons hotel als uw jaarlijkse bestemming heeft gekozen en wij bevelen ons graag aan bij anderen.

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding. Uw hoge waardering op deze gebieden is een prachtige bevestiging van onze inspanningen.

Wij betreuren het echter dat uw ervaring met de kamers niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij hechten veel waarde aan uw feedback. Wij gebruiken deze om verbeteringen door te voeren en uw verblijf bij ons in de toekomst nog aangenamer te maken.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Aa.Kool

We waren zeer te vreden
Fijn personeel,Goed van eten en drinken
Geen gebruik gemaakt van zwembad

Beste Aa.Kool,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden was met uw verblijf en dat u vooral onze vriendelijke medewerkers en het eten en drinken heeft gewaardeerd.

Wij stellen uw positieve feedback over de kamers, service en netheid op prijs. Deze feedback motiveert ons team om op hoog niveau te blijven werken en onze gasten een prettige ervaring te bieden.

Wij hopen u bij een volgend bezoek nogmaals te mogen verwelkomen en u eventueel de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van ons zwembad.

Erg genoten.
Mooie omgeving

Beste Wiersma,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw prachtige indrukken met ons te delen. Wij zijn blij dat u zo heeft genoten van uw verblijf in ons hotel en van de prachtige omgeving.

Uw perfecte beoordelingen voor onze kamers, service, netheid, restaurant en zwembad zijn een waardevolle bevestiging van onze inspanningen om onze gasten altijd een eersteklas ervaring te bieden. Het is bijzonder prettig om te horen dat u de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend vindt.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 05/2025

Prima hotel, wandelomgeving erg mooi. Vele wandelingen gemaakt. Na afloop , koffie of borrel in het hotel top!!!

Beste Bouwens,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij dat u de omgeving van ons hotel ideaal vond voor wandelingen en dat u aan verschillende tochten deel kon nemen.

Wij zijn vooral blij om te horen dat u uw verblijf heeft kunnen afsluiten met een kopje koffie of een drankje in ons hotel. Uw voortdurend positieve beoordelingen van onze kamers, service en aanbiedingen motiveren ons team om u te blijven voorzien van de best mogelijke service.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 05/2025

Goede ervaring . Gezellig hotel met goede keuken. Mooie ligging. Van de Sauerland kaart veel gebruik gemaakt en Mooie wandelingen gemaakt. Alles netjes en schoon. Goe bed en heerlijk geslapen. Voor herhaling vatbaar.

Beste Van de Wijngaart,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u heeft genoten van de gezellige sfeer in ons hotel en de uitstekende keuken.

Het is bijzonder fijn dat u gebruik heeft gemaakt van de aantrekkelijke ligging en de mogelijkheden die de Sauerland Card biedt voor uitgebreide wandelingen. Uw opmerkingen over de netheid en de kwaliteit van de bedden zijn voor ons van grote waarde en motiveren ons team om een hoge standaard te blijven handhaven.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en u een aangenaam verblijf te bezorgen.

By Dinand en Gea Haase

Voor herhaling vatbaar
De kamers waren netjes en schoon
Eten en drinken ..top
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam
Ze willen alles voor je doen en niets is hun te veel

In een woord ... top...een echte aanrader
Vriendelijke groet Fam. Haase

Beste Dinand en Gea Haase,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw fantastische ervaring met ons te delen. Wij zijn verheugd dat u uw verblijf bij ons absoluut eersteklas vond en dat u in het bijzonder onze schone kamers, het uitstekende eten en drinken en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel prees.

Uw uitstekende beoordeling is een enorme motivatie voor ons hele team en bevestigt onze inspanningen om onze gasten altijd de hoogste standaarden op het gebied van service en comfort te bieden.

Nogmaals bedankt voor uw warme aanbeveling. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Jürgen Köhler
Date of experience: 04/2025

Schönes Hotel mit großen Zimmern. Essen ist sehr reichhaltig , Abwechslungsreich und Lecker . Schwimmbad und Sauna haben wir nicht benutzt , deshalb keine Bewertung darüber. Nachteilig finden wir das im Hotel keine Snack und Getränkeautomaten sind so das man sich mal schnell was zum knabbern und zu Trinken holen kann .

Sehr geehrter Jürgen Köhler,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, um Ihre Erfahrung in unserem Hotel mit uns zu teilen. Wir schätzen Ihr Feedback sehr.

Wir freuen uns, dass Sie die großzügigen Zimmer und die reichhaltigen, abwechslungsreichen und leckeren Speisen genossen haben. Es ist stets unser Ziel, unseren Gästen ein angenehmes und befriedigendes kulinarisches Erlebnis zu bieten, und es ist wunderbar zu hören, dass wir dies bei Ihnen erreichen konnten.

Ihre Anmerkung bezüglich der fehlenden Snack- und Getränkeautomaten ist sehr wertvoll für uns. Wir werden Ihren Hinweis im Rahmen unserer fortlaufenden Bemühungen zur Verbesserung unserer Serviceleistungen in Betracht ziehen, um unseren Gästen noch mehr Komfort bieten zu können.

Nochmals vielen Dank für Ihr Feedback. Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Hotel willkommen heißen zu dürfen.

Herzliche Grüße,

Geschäftsführer
Date of experience: 05/2025

Zeer goede service, kwalitatief prima restaurant, alleen zou de handdoeken elke dag vervangen moeten worden.

Beste van Zutphen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de service en ons restaurant.

Uw opmerking over de dagelijkse wisseling van handdoeken is voor ons erg belangrijk. Wij begrijpen dat dit bijdraagt aan het verhogen van het welzijn tijdens uw verblijf en wij nemen uw feedback daarom serieus.

By Aart
Date of experience: 05/2025

Wat opfrissen en buiten een groter terras maken.
Zaten nu als haringen in de ton

Beste Aart,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij betreuren het dat u zich niet op uw gemak voelde op het huidige terras. Wij vinden uw opmerking over de noodzaak om het terras te vernieuwen en uit te breiden erg waardevol.

Wij stellen uw eerlijke beoordelingen over onze kamers, service en netheid op prijs. Het motiveert ons om deze gebieden te blijven beoordelen en continu te verbeteren, zodat wij u en andere gasten een prettigere ervaring kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en u een betere ervaring te bieden.