Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,544 reviews
By Peter S.
Reviewed: 7 months ago (06/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Zeer tevreden. Prachtige lokatie, wij zullen zeer zeker terugkomen

Beste Peter S.,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u volledig tevreden was en onze locatie bijzonder mooi vond. Uw positieve beoordelingen van de kamers, de service en de prijs-kwaliteitverhouding zijn een waardevolle aanbeveling voor ons hele team.

Dat u van plan bent terug te komen, is het grootste compliment dat we kunnen krijgen. We nemen ook nota van uw feedback over de netheid, het restaurant en het zwembad en danken u daarvoor hartelijk.

We kijken er nu al naar uit u bij uw volgende bezoek weer te mogen verwelkomen.

By PMG Reijnders Manders
Reviewed: 7 months ago (05/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Voorlopig op zoek naar een ander hotel.

Beste PMG Reijnders Manders,

Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan al uw verwachtingen heeft voldaan en dat u voorlopig op zoek wilt naar alternatieve accommodatie. We nemen uw beoordelingen van verschillende aspecten – van de kamer en de netheid tot het zwembad en het restaurant – zeer serieus, omdat ze ons belangrijke suggesties voor verbeteringen opleveren.

We danken u ook voor de positieve feedback over de service. Dergelijke feedback motiveert ons team om continu te verbeteren en in te spelen op de behoeften van onze gasten.

We zouden het geweldig vinden als u ons in de toekomst nog een kans zou geven, zodat we u kunnen overtuigen van onze verbeteringen.

By henry willering
Reviewed: 7 months ago (05/10/2025)
Date of experience: 10/2025

een goede kwaliteit voor een goede prijs. ‘s avonds was het erg gezellig met live muziek.

Beste Henry Willering,

We zijn verheugd te lezen dat u zo positief bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de kwaliteit van onze diensten. Het is vooral fijn om te horen dat u de avonden met livemuziek sfeervol vond – feedback die ons team enorm motiveert.

We stellen uw beoordelingen over de service, de netheid, het restaurant, het zwembad en de andere ruimtes ook zeer op prijs. Uw feedback is een waardevolle bevestiging en een stimulans om altijd rekening te houden met het welzijn van onze gasten.

We hopen u bij een passend moment weer te mogen verwelkomen.

By M.
Reviewed: 7 months ago (04/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Locatie perfect, kamers zo snel mogelijk flink aanpakken qua bedden en sanitair

We zijn erg blij dat u onze locatie als bijzonder positief heeft omschreven. We stellen uw complimenten over de netheid van ons hotel ook op prijs.

Tegelijkertijd betreuren we het dat u niet tevreden was over de bedden en de badkamerfaciliteiten in de kamers, en dat de zwembadfaciliteiten en de prijs-kwaliteitverhouding niet aan uw verwachtingen voldeden. We nemen uw feedback over deze aspecten zeer serieus, omdat het ons helpt gerichte verbeteringen te identificeren en ons aanbod verder te ontwikkelen.

Uw beoordelingen over de service en het restaurant zijn ook waardevol voor ons en worden intern zorgvuldig geëvalueerd. Uw eerlijke feedback is een belangrijke stimulans voor ons om onze normen continu te verbeteren.

We hopen dat u ons de kans geeft om u bij een volgend bezoek te overtuigen van positieve veranderingen.

By Wilma Herpers
Reviewed: 7 months ago (04/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Genoten van een heerlijk verblijf

Beste Wilma Herpers,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. We zijn blij dat u van uw verblijf heeft genoten en dat onze service, het restaurant en met name het zwembad hebben bijgedragen aan uw tevredenheid.

Uw feedback over de afzonderlijke ruimtes is erg belangrijk voor ons en helpt ons om ons aanbod continu te verbeteren. We verwelkomen u graag nog een keer.

Date of experience: 10/2025

Het was zoals verwacht, goed eten en gezellig hotel en een hele mooie omgeving

Geachte gast,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring bij ons te beschrijven.

We zijn verheugd dat u heeft genoten van uw verblijf in ons hotel en dat u met name de culinaire hoogstandjes, de prettige sfeer en de prachtige omgeving heeft gewaardeerd. Uw positieve beoordelingen van de kamers, de service, de netheid, het restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding zijn een waardevolle erkenning voor de dagelijkse inzet van ons team.

We danken u ook voor uw feedback over het zwembad en hebben uw opmerkingen zorgvuldig genoteerd, zodat we ons aanbod continu kunnen verbeteren.

We verwelkomen u graag nog een keer.

Date of experience: 10/2025

Wir waren sehr zufrieden mit allem, Hotel und Zimmer gut und sauber 👍🏼 Der Service ganz o.k. und die Servicekräfte auch sehr nett und zuvorkommend , kann man bestens weiterempfehlen ! Mit freundlichen Grüßen Fam.Waas

Sehr geehrter Gast,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns sehr zu erfahren, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt in unserem Haus rundum zufrieden waren und besonders die Sauberkeit sowie den Zustand unserer Zimmer und die Atmosphäre im Hotel geschätzt haben.

Ebenso danken wir Ihnen für Ihre freundlichen Worte über unser Team. Es ist schön zu hören, dass Sie sich im Umgang mit unserem Servicepersonal wohlgefühlt haben und unser Service insgesamt Ihren Erwartungen entsprach.

Ihr Lob und Ihre Weiterempfehlung bedeuten uns viel und motivieren uns, auch zukünftig unser Bestes für unsere Gäste zu geben. Über ein Wiedersehen würden wir uns sehr freuen.

Herzliche Grüße

By Anita K.
Date of experience: 10/2025

Wir waren 3 Tage im Hotel und waren mit allem zufrieden. Frühstücksbuffet für alle etwas dabei, Abendessen abwechslungsreich und die Zeiten gut organisiert. Wir können das Hotel auf jeden Fall weiterempfehlen

Sehr geehrte Anita K.,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre positiven Eindrücke von Ihrem Aufenthalt mitzuteilen.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie mit allen Aspekten Ihres Besuchs zufrieden waren und insbesondere das Frühstücksbuffet, das vielfältige Abendessen sowie die gut organisierten Zeiten hervorheben. Ihr Lob ist für unser gesamtes Team eine schöne Anerkennung und motiviert uns, auch weiterhin ein hohes Maß an Qualität und Service zu bieten.

Ebenso wissen wir Ihre hervorragenden Bewertungen in den Bereichen Zimmer, Sauberkeit, Restaurant, Schwimmbad und insbesondere das Preis-Leistungsverhältnis sehr zu schätzen. Ihre Empfehlung bedeutet uns viel und ist die beste Bestätigung unserer täglichen Bemühungen.

Wir danken Ihnen herzlich für Ihr Vertrauen und würden uns freuen, Sie bei einer weiteren Gelegenheit erneut in unserem Haus begrüßen zu dürfen.

Viele Grüße,

By Bodem Albert
Reviewed: 7 months ago (01/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Wir hatten einen angenehmen Aufenthalt. Das Essen war gut, ebenfalls der Service. Ihre Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit.

Sehr geehrter Bodem Albert,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihren Aufenthalt bei uns zu bewerten und Ihre Eindrücke mit uns zu teilen.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten und sowohl mit dem Essen als auch mit dem Service zufrieden waren. Besonders schön ist Ihr Lob an unser Team – Ihre freundlichen Worte wissen wir sehr zu schätzen und geben diese gerne weiter.

Auch die positiven Bewertungen der einzelnen Bereiche wie Zimmer, Sauberkeit, Restaurant und Preis-Leistungsverhältnis freuen uns sehr. Ihre Rückmeldung zum Schwimmbad nehmen wir dankend auf und sehen diese als wertvollen Ansporn, stetig an uns zu arbeiten.

Wir danken Ihnen für Ihre Empfehlung und hoffen, Sie bald wieder in unserem Haus begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
Reviewed: 7 months ago (30/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Wij waren erg teleurgesteld over de kamer 401. Deze was niet schoongemaakt en er was niet gezogen. Het ergste was de schimmel op het matras en in de badkamer. Het laken was kapot. Er zaten scheuren in de bedden. De lampenkap was vies en kapot. De stof en spinnenwebben zaten er nog. We hebben foto's gemaakt en dit laten zien bij de receptie van het hotel.

Geachte gast,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uitgebreid te vertellen over uw ervaring in ons hotel.

Het spijt ons zeer te horen dat u zo ontevreden was over de netheid en de staat van uw kamer. We begrijpen uw teleurstelling volledig gezien de omstandigheden die u beschrijft. De door u beschreven omstandigheden, met name wat betreft netheid, beddengoed en hygiëne, voldoen niet aan onze eigen normen.

We stellen het op prijs dat u deze problemen ter plaatse onder onze aandacht heeft gebracht. Uw opmerkingen helpen ons bij het werken aan gerichte verbeteringen om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Het is erg belangrijk voor ons dat onze gasten zich helemaal thuis voelen en we nemen uw feedback zeer serieus. We hopen dat u ons de kans geeft om u in de toekomst te verrassen met onze service.