Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,167 reviews
Date of experience: 04/2025

Eigentlich ein Hotel mit gutem Potenzial. Etwas mehr Liebe ( Blumen) Sauberkeit! Zimmer müssen vom Chef mal angeschaut werden!

Sehr geehrter Schoppe,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns zu hören, dass Sie in unserem Hotel Potenzial sehen. Ihr Feedback gibt uns wertvolle Anhaltspunkte, um unser Angebot weiter zu verbessern.

Ihre Anmerkungen zur Sauberkeit und dem Zustand der Zimmer sind uns wichtig. Solche Hinweise helfen uns, die Qualität und das Wohlbefinden unserer Gäste stetig zu steigern.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Sie dann von den Verbesserungen zu überzeugen.

Herzliche Grüße,

Geschäftsführer

Een fijn verblijf gehad

Beste van Bentum,

Bedankt voor uw positieve feedback. Wij zijn blij om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf en dat u zeer tevreden bent over onze kamers, service en netheid. Uw opmerkingen over ons restaurant en zwembad zijn belangrijk voor ons en we streven ernaar om deze te blijven verbeteren.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By G
Date of experience: 04/2025

Top hotel, gezellige mensen.

Beste G,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u ons hotel eersteklas vindt en dat u heeft genoten van de gastvrijheid van ons personeel.

Date of experience: 04/2025

Wij waren tevreden met het verblijf in het hotel.

Beste Peeters,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn blij dat u tevreden was met uw verblijf in ons hotel.

Uw feedback over verschillende zaken zoals kamers, service en restaurant is voor ons ontzettend waardevol. Wij streven er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren en het verblijf van onze gasten nog aangenamer te maken.

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen en wensen u tot die tijd het allerbeste.

Date of experience: 04/2025

Eten, zowel ontbijt als diner, was zeer goed verzorgd. Het zou fijn zijn, dat u zou vermelden dat, wanneer je niet bij de lunch aanwezig bent, je zelf een lunchpakketje kan samenstellen om mee te nemen. (wij zijn vaak bijna hele dagen aan het wandelen).

Beste Paauwe,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de uitstekende recensies over onze service, netheid en restaurant. Wij zijn blij om te horen dat u zo genoten heeft van de maaltijd.

Wij stellen uw suggestie over het lunchpakket zeer op prijs en nemen deze graag mee. Wandelen is een prachtige manier om de omgeving te verkennen. Wij willen uw ervaring zo aangenaam mogelijk maken.

Date of experience: 04/2025

Helaas was het grootste deel van ons verblijf het weer ons niet erg welgezind. Van het zwembad hebben wij geen gebruik gemaakt kan ik geen oordeel over vellen.

Beste Hoegen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij betreuren het dat het weer tijdens uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u daardoor geen gebruik kon maken van het zwembad.

Wij zijn blij dat u tevreden was met onze kamer, de service en de netheid. Zulke positieve beoordelingen motiveren ons om onze hoge standaarden te blijven handhaven.

Wij nemen uw feedback over het restaurant zeer serieus. Wij hechten veel waarde aan uw feedback, omdat wij voortdurend streven naar verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen om u een nog aangenamere ervaring te bieden.

By Franz Brathe
Date of experience: 04/2025

Ein gemütliches Hotel in ruhiger Lage und landschaftlich schön gelegen.

Sehr geehrter Franz Brathe,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke von Ihrem Aufenthalt bei uns zu teilen. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie die gemütliche Atmosphäre unseres Hotels sowie die ruhige, landschaftlich schöne Lage genossen haben.

Ihre positiven Bewertungen in den Bereichen Zimmer, Service und Sauberkeit sind ein wertvolles Lob für unser Team. Es ist unser Ziel, unseren Gästen stets einen angenehmen Aufenthalt zu bieten, und Ihr Feedback ist eine Bestätigung unserer Bemühungen.

Wir freuen uns, dass Sie uns auch weiterempfehlen würden und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, um Ihnen erneut eine ebenso positive Erfahrung zu ermöglichen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer

badjassen op de kamer

Beste Van Dal,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de prijs-kwaliteitverhouding.

Fijn om te horen dat de kamers en de netheid u bevielen. Wij nemen uw opmerking over de badjassen op de kamers serieus en zullen dit meenemen in onze overwegingen om ons aanbod te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Wilbert Slooijer
Date of experience: 04/2025

Mooi hotel, goede prijs / kwaliteit verhouding. In het verleden kwamen we vaak bij Van Der Valk in 1 van hun hotels, daar elke dag zalm bij ontbijt. Bij jullie was dit ook vaak het geval, dus mijn vakantie was bij voorbaat al geslaagd! TOP!

Beste Wilbert Slooijer,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback en mooie recensies! Wij zijn erg blij om te horen dat u een prettig verblijf bij ons heeft gehad en dat met name het ontbijt aan uw verwachtingen voldeed.

Wij stellen uw opmerking over de prijs-kwaliteitverhouding zeer op prijs en zijn blij dat wij aan uw hoge verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Wij geven uw opmerkingen over het zwembad door, zodat wij onze dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren.

By Edelman
Reviewed: 5 months ago (27/04/2025)

Wij hebben een heerlijke 4 dagen verblijf gehad

Beste Edelman,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij zijn erg blij dat u een prettig verblijf bij ons heeft gehad en dat u bijzonder tevreden bent over onze service en netheid.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.