Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 546 reviews
By Hoppenbrouwers
Reviewed: 6 months ago (29/04/2024)

Prettig verblijf. We hebben heerlijk gegeten. Helaas geen live muziek gezien :(

Beste familie Hoppenbrouwers,

Hartelijk dank voor uw verblijf bij ons en voor uw positieve feedback. We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van het eten.

Bij Sauerland Alpin Hotel streven we ernaar om een unieke ervaring te creëren, aangepast aan de individuele voorkeuren van elke gast. We begrijpen dat live muziek uw verblijf zou hebben veraangenaamd en verontschuldigen ons dat we dit niet konden bieden tijdens uw bezoek.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring met ons en we hopen dat u overweegt om in de toekomst weer bij ons te verblijven.

Directeur
Reviewed: 6 months ago (29/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Het was een prettig verblijf. De bediening en receptie super aardig. De omgeving heerlijk om te wandelen.

Beste Haveman

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw verblijf bij ons. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van de vriendelijke service, het receptiepersoneel en de prachtige omgeving. Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en moedigen ons aan om door te gaan met het bieden van de best mogelijke ervaring voor onze gasten.

Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Date of experience: 04/2024

Voor de tweede keer zijn wij geweest en hebben het heel fijn en gezellig gehad en de mensen waardeerden onze optredens `s middags en `s avonds. Een aantal mensen willen zelfs een volgende keer samen met ons opnieuw boeken voor een vakantie in het SKI ALPIN HOTEL. Zeer vriendelijk personeel. Geweldig goed eten zowel ontbijt als het buffet `s avonds.

Beste Weller's Group,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in het SAUERLAND ALPIN HOTEL met ons te delen. We zijn blij te horen dat u een aangename en gezellige ervaring met ons had tijdens uw tweede bezoek. Het is fijn om te weten dat onze gasten onze diensten waarderen en we zijn vereerd dat u in de toekomst terug wilt komen. We zijn trots op ons vriendelijke personeel en ons heerlijke eten, zowel bij het ontbijt als het diner.

In het SAUERLAND ALPIN HOTEL streven we ernaar om al onze gasten een kwaliteitservaring te bieden. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en we kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

By Boudewijn vriezen

Mooi uitgangspunt voor tripjes

Beste Boudewijn Freeze,

Namens ons team van het Sauerland Alpin Hotel wil ik u bedanken voor het kiezen van ons hotel als uitgangspunt voor uw reis. We zijn erg blij dat u van onze locatie heeft genoten en de omgeving heeft kunnen verkennen.

Bij Sauerland Alpin Hotel streven we ernaar om onze gasten een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden, en we zijn blij om te horen dat we op een positieve manier hebben kunnen bijdragen aan uw reis. We waarderen uw vriendelijke woorden en zullen ze doorgeven aan onze medewerkers.

We zijn erg trots op onze locatie, waardoor onze gasten gemakkelijk populaire bestemmingen kunnen bereiken terwijl ze omringd zijn door een prachtige omgeving. Wij geloven dat mooie herinneringen beginnen met een geweldige locatie en we zijn blij dat u onze locatie geschikt vond voor uw reis.

Nogmaals bedankt dat je ons hebt gekozen als uitvalsbasis voor je avonturen. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Rich en Ilona Kooijmans
Date of experience: 04/2024

Zonde van me geld niet de moeite waard

Beste Rich en Ilona Kooijmans,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te lezen dat u het gevoel had dat uw geld niet goed besteed is tijdens uw verblijf bij ons.

In ons hotel streven we ernaar dat elke gast zich welkom voelt en uitstekende service ontvangt tijdens zijn verblijf. We begrijpen dat we dit doel niet hebben bereikt tijdens uw bezoek en verontschuldigen ons voor het ongemak.

We waarderen alle feedback die we ontvangen en zullen deze gebruiken om in de toekomst beter aan de behoeften van onze gasten te voldoen.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.

Algemeen directeur

Voor herhaling vatbaar

Beste familie van Tol,

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn verheugd te horen dat u ons hotel voor herhaling vatbaar vond en waarderen uw feedback als een belangrijk onderdeel van onze voortdurende toewijding aan gasttevredenheid. In Hotel Sauerlandalpin streven we ernaar onze gasten een uitzonderlijk verblijf te bieden en we zijn erg blij dat u van uw verblijf genoten heeft.

Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en voor uw loyaliteit. We hopen u nog eens terug te zien!

By MarcS-65

Matig, in meerdere opzichten

Beste MarcS-65,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet geheel naar wens was. In ons hotel streven we ernaar om onze gasten de best mogelijke service en gastvrijheid te bieden. We weten dat er altijd ruimte is voor verbetering en uw feedback helpt ons om dichter bij dit doel te komen.

Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw eerlijke feedback te geven. We stellen het zeer op prijs.

Algemeen directeur
Date of experience: 04/2024

Het verblijf is ons uitstekend bevallen.

Beste familie van den Heerik,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in ons hotel met ons te delen. We zijn erg blij om te horen dat uw verblijf uitstekend was en dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. In ons hotel streven we ernaar om onze gasten te voorzien van de beste service en gastvrijheid. We hopen dat u snel weer bij ons zult verblijven!

By Jaap de Boer
Reviewed: 6 months ago (25/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Goed en leuk hotel met een fantastische ligging. Eten en drinken is goed. Kamers wat "bejaard" wat zich met name in de badkamer manifesteert

Beste Jaap de Boer ,

Hartelijk dank voor uw beoordeling van ons hotel. Wij zijn blij te horen dat u de locatie fantastisch vond en dat u over het algemeen genoten heeft van uw verblijf hier. Wij waarderen uw feedback over de kamers en nemen nota van uw opmerkingen. Ons team streeft ernaar om gasten een comfortabel, schoon en plezierig verblijf te bieden en wij danken u voor het laten weten hoe we kunnen verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Algemeen Directeur
Reviewed: 6 months ago (25/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Het verblijf was geweldig bij jullie evenzo de service en vriendelijkheid van het personeel
Een klein minpuntje over kamer 212 een persoonskamer was de reuk in de kamer er was in de kamer gerookt ,mijn schoonzuster heeft die 5 dagen met het raam open geslapen .

Beste familie Dreessen,

Bedankt voor het delen van uw geweldige ervaring met ons. We zijn blij om te horen dat onze service en gastvrijheid aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat een negatieve geur in een rookvrije kamer onaanvaardbaar is en we verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit veroorzaakt kan hebben.

In ons hotel streven we ernaar om al onze gasten een comfortabel en schoon verblijf te bieden. Onze toewijding aan een uitstekende ervaring is een deel van wat ons speciaal maakt.

We hopen dat u in de toekomst weer bij ons zult verblijven.