Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,168 reviews
Reviewed: 5 months ago (27/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Einmal, aber nicht wieder.

Sehr geehrter Kröber,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke mit uns zu teilen. Es tut uns leid zu hören, dass Ihr Aufenthalt bei uns nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat und Sie sich nicht wohlgefühlt haben.

Ihre Rückmeldungen zu den Zimmern, der Sauberkeit und dem Preis-Leistungsverhältnis nehmen wir sehr ernst. Diese sind uns wichtig, um mögliche Verbesserungsmaßnahmen vorzunehmen und unser Angebot für unsere Gäste zu optimieren.

Wir sind erfreut, dass unsere Restaurant- und Schwimmbadangebote Ihren Erwartungen entsprochen haben. Es liegt uns am Herzen, unseren Gästen ein angenehmes Erlebnis zu bieten, und Ihr Feedback gibt uns die Möglichkeit, uns weiter zu verbessern.

Es wäre schön, wenn Sie uns in Zukunft eine weitere Gelegenheit geben würden, Sie von unserem Service zu überzeugen.

Date of experience: 04/2025

Het concept is erg aantrekkelijk. De bediening, het eten en de mogelijkheden in het hotel ook erg fijn.
Voldoende om een week te kunnen ontspannen.

Beste Hagens,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn blij dat ons concept en de faciliteiten in ons hotel u als zeer prettig zijn ervaren en dat u de gelegenheid heeft gehad om bij ons te ontspannen.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en het eten dat wij serveren. Uw positieve beoordelingen op deze gebieden motiveren ons om onze gasten te blijven voorzien van uitstekende ervaringen.

Wij nemen uw opmerkingen over de netheid echter serieus. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en gebruiken deze om onze normen verder te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle recensie. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Erg elfrink
Date of experience: 04/2025

Fantastisch, komen zeker terug en zullen ook verder aanbevelen

Beste Erg elfrink,

Hartelijk dank dat u uw geweldige ervaring met ons deelt. Wij zijn erg blij dat u uw verblijf bij ons fantastisch vond.

Wij zijn bijzonder blij om te horen dat u van plan bent ons nogmaals te bezoeken en dat u ons hotel aan anderen wilt aanbevelen. Uw hoge beoordelingen voor onze kamers, service en restaurant motiveren ons team om altijd ons best te doen en ons aanbod te blijven verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen. Wij kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

By Verschaeren
Date of experience: 04/2025

Voldoende, sommige zaken gaan/zijn goed, sommige kunnen beter

Geachte heer Verschaeren,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn blij dat een aantal aspecten van uw verblijf aan uw verwachtingen voldeden en dat wij u tevreden konden stellen over de service, de netheid, het restaurant en het zwembad.

Tegelijkertijd betreuren wij het dat niet alle onderdelen aan uw verwachtingen voldeden. Wij vinden uw feedback over de kamerfaciliteiten en de prijs-kwaliteitverhouding erg waardevol. Hiermee kunnen wij onze dienstverlening voortdurend verbeteren en uw verblijf in de toekomst nog aangenamer maken.

Nogmaals bedankt voor uw eerlijke beoordeling. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By L Sleeuwenhoek
Date of experience: 04/2025

Vriendelijke ontvangst. Fijn in het Nederlands. Lekker zwembad. Temperatuur was goed. Ontbijt prima. Diner is afwisselend. Supergezellig in de avond met een spelletje en een drankje. Lekkere cocktails. Pooltafel was leuk. Ruime parkeergelegenheid.
Tip: meer uitleg over de sauerland kaart. Wat is er mogelijk?

Beste L Sleeuwenhoek,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw gedetailleerde feedback. Wij zijn erg blij dat u van uw verblijf bij ons heeft genoten en dat het ontbijt en het diner aan uw verwachtingen voldeden. Leuk om te horen dat je hebt genoten van het zwembad en de spelletjesavonden.

Wij stellen uw opmerking over de Sauerland Card zeer op prijs en zien dit als een kans om onze dienstverlening verder te verbeteren.

By Marco
Date of experience: 04/2025

Prima hotel als basis om leuke dingen te ondernemen in het sauerland.

Beste Marco,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat ons hotel een ideale uitvalsbasis was voor uw activiteiten in het Sauerland.

Uw positieve beoordelingen over de kamers, de service, de netheid, het restaurant en het zwembad zijn voor ons heel waardevol en moedigen ons team aan om te blijven streven naar een hoge standaard. Wij zijn er bijzonder blij mee dat u de prijs-kwaliteitverhouding zo hoog waardeert en ons hotel graag aanbeveelt bij anderen.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By van Moorselaar Jos
Date of experience: 04/2025

Een hotel waar je heerlijk tot rust komt en tegelijkertijd wordt verwend. Het hotel ligt erg mooi remixen van de natuur. Echt een aanrader.

Beste Jos van Moorselaar,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken met ons te delen. Wij zijn verheugd om te lezen dat u in ons hotel helemaal tot rust bent gekomen en dat u zich tegelijkertijd verwend heeft gevoeld.

Uw grote waardering voor de natuurlijke ligging van ons hotel en uw aanbeveling motiveren ons om onze gasten altijd een fantastische ervaring te bieden. Wij stellen uw feedback over onze kamers, service en netheid ook zeer op prijs.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 04/2025

Ein rundum Sorglospaket. Tolle Organisation. Freundliche Bedienung.

Sehr geehrter Lenz,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre erfreuliche Erfahrung mit uns zu teilen. Es ist wunderbar zu hören, dass Sie unser Angebot als ein "rundum Sorglospaket" empfunden haben und besonders die tolle Organisation sowie die freundliche Bedienung hervorheben.

Ihre positiven Bewertungen in den Bereichen Zimmer, Sauberkeit und Restaurant sind eine schöne Anerkennung für unser Team, das stets darum bemüht ist, unseren Gästen einen angenehmen und unvergesslichen Aufenthalt zu bieten.

Wir freuen uns sehr darüber, dass Sie uns mit einer so hohen Wahrscheinlichkeit weiterempfehlen würden. Dieses Vertrauen in uns wissen wir sehr zu schätzen und motiviert uns, auch weiterhin unser Bestes zu geben.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns willkommen heißen zu dürfen und Ihnen erneut eine ebenso positive Erfahrung zu bieten.

By Angela
Date of experience: 04/2025

Wir hatten sehr schönen und entspannten Aufenthalt. Wir könnten uns gut ausruhen. Sehr freundliche Personal. Lifemusik Abend war ein angenehmerTagesabschluss. Wir kommen gerne wieder.

Sehr geehrte Angela,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre großartigen Erlebnisse mit uns zu teilen. Es ist eine große Freude zu hören, dass Sie einen sehr schönen und entspannten Aufenthalt bei uns hatten und sich gut ausruhen konnten.

Besonders erfreulich ist Ihr Lob über unser freundliches Personal und die positive Bewertung der Livemusik am Abend, die Ihren Tag perfekt abgerundet hat. Ihre hervorragenden Bewertungen in allen Bereichen sind eine wunderbare Bestätigung für unsere Bemühungen, jedem Gast einen unvergesslichen Aufenthalt zu bieten.

Wir freuen uns schon jetzt darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen erneut eine ebenso schöne Erfahrung zu ermöglichen.

Geschäftsführer
Reviewed: 5 months ago (24/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Prettig en rustig , een aanrader !

Beste Vorgers,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling en de positieve feedback over uw verblijf. Wij zijn erg blij dat u onze service, netheid en restaurant zo'n hoge beoordeling heeft gegeven. Wij waarderen ook uw opmerkingen over de rustige sfeer.

Uw aanbevelingen zijn voor ons van grote waarde. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.