Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 546 reviews
By Jan
80+ years
Reviewed: 6 months ago (24/04/2024)
Date of experience: 04/2024

prima, hebben genoten, plaats 75 plussers op een verdieping met lift en niet op vier of vijf!

Beste Jan en Annie,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten over uw recente verblijf bij ons. We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf en dat ons team u heeft ondergebracht op een verdieping die gemakkelijk bereikbaar is met de lift. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons en we danken u voor uw vriendelijke woorden.

Bij Hotel ABC streven we ernaar om onze gasten een uitstekende ervaring te bieden van begin tot eind en het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat al onze gasten zich comfortabel en thuis voelen tijdens hun verblijf bij ons.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

By Christiaan Broersma
Date of experience: 04/2024

Mooi verblijf gehad en vriendelijke bediening

Lieber Christiaan Broersma,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Erfahrungen mitzuteilen. Es freut uns zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt und freundlichen Service hatten. Unser Team arbeitet hart, um sicherzustellen, dass alle Gäste einen angenehmen Aufenthalt haben, und wir sind froh, dass wir Ihre Erwartungen übertreffen konnten.

Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Geschäftsführender Direktor
Date of experience: 04/2024

Es war bestimmt mal ein schönes Hotel!

Lieber Sprachmann

vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie eine schöne Erfahrung bei uns im Hotel hatten. Es ist unsere Priorität, dafür zu sorgen, dass alle unsere Gäste einen angenehmen Aufenthalt haben, und wir freuen uns, dass wir Ihre Erwartungen erfüllen konnten.

Wir sind bestrebt, allen unseren Gästen die bestmögliche Gastfreundschaft zu bieten, und freuen uns über Ihr Feedback. Wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder zu bedienen.

Nochmals vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen zu teilen!

Herzliche Grüsse,

Geschäftsführer
By Tonnie Timmermans
Date of experience: 04/2024

Prima hotel, fijn zwembad en heerlijk eten zowel ontbijt als avondeten. Compliment voor de kok. Personeel ook zeer vriendelijk.

Beste Tonnie Timmermans,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van het Prima Hotel. Wij zijn erg blij dat u heeft genoten van ons zwembad, ontbijt en diner. Wij zijn bijzonder trots op de kwaliteit van het eten dat wordt geserveerd door onze getalenteerde chef-kok en zijn blij dat u dit heeft opgemerkt. Ons personeel is erg trots op hun werk en we garanderen een hoge standaard van gastvrijheid zodat elke gast zich welkom en comfortabel voelt.

Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden. Het was een genoegen om u als gast te hebben hier in het Prima Hotel.

By Fisscher Antonius
Reviewed: 6 months ago (22/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Heerlijke dagen gehad het heeft ons aan niks ontbroken

Hartelijk dank voor uw mooie review, Vriendelijke groet, Jakob-Jan Blaauw Managing Director
Reviewed: 6 months ago (22/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Mooie uitvalsbasis voor diverse activiteiten.

Geachte Cornelis Visser (indien bekend),

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling over ons hotel achter te laten. Wij zijn verheugd dat u het hotel gebruikt als uitvalsbasis voor uw activiteiten. Wij zijn er trots op uitstekende service en comfortabele accommodatie te bieden aan al onze gasten.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Algemeen Directeur
Reviewed: 6 months ago (20/04/2024)
Date of experience: 04/2024

We hebben een paar hele fijne dagen gehad

Beste familie Bennink,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. Wij zijn blij dat u een prettig verblijf bij ons heeft gehad. Wij stellen uw vriendelijke woorden zeer op prijs en zijn blij dat u genoten heeft van uw bezoek.

We streven ernaar om een vijfsterren service te bieden en ervoor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben tijdens hun verblijf bij ons.

Nogmaals bedankt dat u voor ons heeft gekozen en we hopen dat u snel weer terugkomt!

By Kempers-Oosschot
Date of experience: 04/2024

Hele fijne complete verwennerij met ruime schone kamer met balkon en bad. Heerlijke Duitse bedden. Elke dag veel variatie in het luxueuze dinerbuffet. Heel mooi en lekker compleet ontbijtbuffet. Verwarmd binnenbad en zelfs sauna voor de liefhebber. Vriendelijk personeel van receptie, restaurantbediening en kamermeisjes. Een extra kussen zoals thuis? Geen probleem. 's Avonds spelletjes spelen in de bar. Op dinsdag was er Nederlandstalige live muziek en gezellig. Volop wandelingen mogelijk direct vanuit het hotel. Complimenten voor Hotel Alpine. Wij komen graag nog eens terug.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over uw recente verblijf. Fijn om te horen dat u genoten heeft van de service, het personeel, het eten en de algehele ervaring in ons hotel. Graag tot de volgende keer!

Managing Director
By Marc De Smet
Date of experience: 04/2024

Algemeen zeer goed, aan te bevelen

Beste Marc De Smet,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en we waarderen het dat u ons hotel aanbeveelt aan anderen. We streven ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden voor al onze gasten en we zijn verheugd om zulke positieve feedback te ontvangen.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

By Scholten
Date of experience: 04/2024

Een zeer geslaagde vakantie in een prachtige Entourage en omgeving. 👍👍👍👍

Hartelijk dank voor u mooie review! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jakob-Jan Blaauw