Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,168 reviews
Reviewed: 5 months ago (24/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Goed verzorgd hotel kan het iedereen aan bevelen

Beste kok,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw geweldige ervaring met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u ons hotel zo goed verzorgd vindt en wij raden het u graag aan.

Uw perfecte beoordeling op alle vlakken is een prachtige bevestiging van onze inspanningen om onze gasten altijd de beste service te bieden. Het is fijn om te weten dat de kamers, de service, de netheid, het restaurant en het zwembad volledig aan uw verwachtingen voldoen.

Wij hopen u binnenkort weer in ons hotel te mogen verwelkomen.

Directeur
Reviewed: 5 months ago (24/04/2025)

Insgesamt empfehlenswert.
Wir haben uns sehr gut aufgehoben gefühlt

Sehr geehrter Arend,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns außerordentlich, dass Sie Ihren Aufenthalt in unserem Haus insgesamt als empfehlenswert empfunden haben und sich gut aufgehoben gefühlt haben.

Besonders erfreulich sind Ihre positiven Bewertungen für unser Restaurant, das Schwimmbad und das Preis-Leistungsverhältnis. Solch ein Feedback ist eine wunderbare Bestätigung für unsere Bemühungen, unseren Gästen immer einen angenehmen Aufenthalt zu bieten.

Wir schätzen auch Ihre Anmerkungen zu den Zimmern und der Sauberkeit und sehen diese als wertvolle Hinweise, um unser Angebot weiter zu verbessern.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen erneut eine ebenso positive Erfahrung bieten zu können.

Herzliche Grüße

By Hélène van Meegeren
Date of experience: 04/2025

Prima kamer, goed bed, smakelijk eten. Ligging in een mooi gebied om te wandelen en te fietsen. Behulpzaam personeel. Minpuntje dat er drankjes op een van onze kamers waren genoteerd, die wij niet hebben gehad. Maar is goed opgelost door de barmanager. Jammer dat de tennisbaan niet wordt onderhouden.

Beste Hélène van Meegeren,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij dat u tevreden was met uw kamer, het comfortabele bed en het heerlijke eten. Fijn om te horen dat u heeft genoten van onze ligging in een prachtig wandel- en fietsgebied en dat u ons personeel behulpzaam vond.

Wij betreuren het incident waarbij de drankjes ten onrechte op uw kamerrekening zijn gezet. We zijn blij dat onze barmanager dit naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. Hartelijk dank voor uw opmerking over het onderhoud van de tennisbaan. Wij stellen uw feedback zeer op prijs, omdat deze ons helpt de ervaring voor onze gasten te blijven verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Paradies
Date of experience: 04/2025

Schönes Hotel mit gutem Service und sehr gutem Essen.

Sehr geehrte(r) Paradies,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre positiven Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns ungemein zu hören, dass Ihnen unser Hotel so gut gefallen hat und Sie mit unserem Service und dem Essen sehr zufrieden waren.

Ihre durchweg positiven Bewertungen in den Bereichen Zimmer, Sauberkeit und Restaurant sind eine schöne Anerkennung für unser Team, das stets bemüht ist, unseren Gästen einen angenehmen Aufenthalt zu bieten.

Wir schätzen Ihr Vertrauen und Ihre hohe Weiterempfehlungsbereitschaft sehr. Es wäre uns eine Freude, Sie bald wieder bei uns willkommen zu heißen und Ihnen erneut einen wunderbaren Aufenthalt zu ermöglichen.

Herzliche Grüße

Date of experience: 04/2025

Der Gesamteindruck sehr zufriedenstellend. Die Zimmer ordentlich, die Verpflegung ausgesprochen gut, der Service in allen Bereichen zuvorkommend und freundlich.
Wir freuen uns jetzt schon auf eine weitere Auszeit bei Ihnen.

Sehr geehrter Müller,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre wertvolle Rückmeldung mit uns zu teilen. Es ist erfreulich zu hören, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt so zufrieden waren. Wir sind stolz darauf, dass Ihnen unsere Zimmer, das köstliche kulinarische Angebot und unser aufmerksamer Service in allen Bereichen gefallen haben.

Ihre positive Bewertung des Preis-Leistungs-Verhältnisses und Ihre Absicht, uns weiterzuempfehlen, wissen wir sehr zu schätzen. Es ist unser beständiges Bestreben, Ihnen jederzeit einen angenehmen Aufenthalt zu bieten.

Wir freuen uns schon jetzt darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen erneut eine wunderbare Auszeit zu ermöglichen.

Viele Grüße,

Geschäftsführer
Reviewed: 5 months ago (19/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Na 4 jaar nog steeds goede prijs-kwaliteit verhouding. Sommige kamers hadden een onaangename geur (rokende gasten voor ons?) en kunnen qua sanitair nog een update krijgen (thermostatische kraan in douche), maar al bij al een zeer fijne vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!

Beste de Cauwer,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u de afgelopen vier jaar steeds tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding en dat u over het algemeen van uw verblijf hebt genoten.

Wij betreuren het dat er in sommige kamers sprake kan zijn van onaangename geuren. De badkamerfaciliteiten zouden verbeterd kunnen worden. Wij waarderen uw opmerkingen over de ventilatie en de sanitaire voorzieningen enorm. We streven ernaar om verbeteringen aan te brengen op deze gebieden, zodat uw verblijf in de toekomst nog aangenamer wordt.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen om u opnieuw een heerlijke vakantie-ervaring te bezorgen.

By John van mourik
Date of experience: 04/2025

Goede prijs kwaliteit super goede bediening lekker eten super ontbijt

Beste John van Mourik,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en gedetailleerde feedback! Wij zijn blij dat u onze prijs-kwaliteitverhouding en de kwaliteit van onze service waardeert. Het is vooral fijn om te horen dat u ons eten en ontbijt heerlijk vond.

Wij stellen uw feedback op prijs en kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten

Date of experience: 04/2025

Prima ligging voor mooie wandelingen direct vanuit het hotel.

Beste Wulp,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en waardevolle feedback. Wij zijn erg blij om te horen dat u de ligging van ons hotel voor wandeltochten waardeert. Uw hoge beoordelingen op het gebied van service, restaurant en zwembad motiveren ons om u te blijven voorzien van eersteklas ervaringen.

Wij nemen uw feedback over de netheid en de kamer serieus en zullen deze aspecten blijven verbeteren. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten

By van der Heijden

Geweldig, zeer vriendelijk personeel

Beste van der Heijden,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u onze vriendelijke medewerkers zo waardeert.

Uw hoge beoordeling van ons restaurant en de algehele positieve ervaring in de verschillende ruimtes van ons hotel vormen waardevolle feedback waarmee ons team uitstekende service kan blijven bieden.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Hans en Nel
Reviewed: 5 months ago (17/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wij hebben het verblijf als prettig en gastvrij ervaren

Beste Hans en Nel,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u uw verblijf aangenaam en gastvrij heeft gevonden.

Uw uitstekende beoordelingen van onze kamers, service en restaurant vormen een geweldige motivatie voor ons team om een uitstekende standaard te blijven handhaven. Wij stellen uw feedback over de netheid ook op prijs, omdat we hiermee ons aanbod voortdurend kunnen verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke feedback. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.