Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 546 reviews
By Riet
Date of experience: 04/2024

Over het algemeen tevreden. Sommige dingen voor verbetering vatbaar, zie vorige opm.
Hotel geeft wat verouderde indruk, dus wat opfrissen ???

Beste Riet

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen alle feedback, zowel positief als negatief, en gebruiken het om onze service voortdurend te verbeteren.

We zijn blij dat u tevreden was met uw algehele verblijf. We erkennen dat er gebieden zijn waar we kunnen verbeteren en we zullen hard blijven werken om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke ervaring bieden voor al onze gasten.

Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen dat u in de nabije toekomst terugkomt.

Algemeen Directeur

**********************************

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Groet Jakob-Jan Managing Director
Date of experience: 04/2024

Gezellig hotel met lekker eten en drinken en vriendelijk personeel

Hartelijk dank voor uw mooie review, Vriendelijke groet, Jakob-Jan Blaauw Managing Director
By Ineke Müller
Date of experience: 04/2024

Wat een fijn hotel ,iedereen heel vriendelijk en wat een heerlijk eten

Liebe Frau Müller,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback zu geben. Wir freuen uns zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns genossen haben und unser Personal als freundlich empfunden haben. Wir sind sehr stolz auf die Qualität unserer Speisen, daher freut es uns zu hören, dass es Ihnen geschmeckt hat.

Wir sind bestrebt, allen unseren Gästen einen außergewöhnlichen Service und ein unvergessliches Erlebnis zu bieten, und wir freuen uns, dass wir Ihre Erwartungen erfüllen und übertreffen konnten.

Viele Grüsse,

Geschäftsführer
By Rudy
Date of experience: 04/2024

Was zeer goed kwaliteit prijs

Hartelijk dank voor u mooie review! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jakob-Jan Blaauw
By Annie
Date of experience: 04/2024

Alles was in orde ,kom zeker terug

Beste Annie,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons hotel te beoordelen. We zijn erg blij dat u een aangename ervaring had en kijken ernaar uit om opnieuw bij ons te verblijven. In Hotel Sauerland Alpin streven we ernaar om al onze gasten een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden en we zijn blij om te horen dat u tevreden was met onze service.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Directeur
Date of experience: 04/2024

We voelden ons gezien, vriendelijk personeel, ongedwongen fijne sfeer, ruime kamer, netjes het eten was lekker met een ruime keuze.

By Josef Weber

Uns (Paar 65u.67jahre)hat es sehr gefallen - es gibt nichts zu meckern

Lieber Josef Weber und Erika Weber,

es freut uns sehr zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns genossen haben! Es ist unsere Aufgabe, dafür zu sorgen, dass alle unsere Gäste eine positive Erfahrung machen, und es ist schön zu wissen, dass wir Ihre Erwartungen erfüllen konnten. Wir hoffen, dass Sie uns auch bei zukünftigen Besuchen wieder besuchen werden! Vielen Dank für Ihren Aufenthalt bei uns und dafür, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback zu geben.

Herzliche Grüsse,

Geschäftsführer
By J.P. Dop
80+ years
Reviewed: 7 months ago (09/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Erg goed, ben zeer tevreden.

Hartelijk dank voor uw positieve review! Groet Jakob-Jan Managing Director
Reviewed: 7 months ago (09/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Heel goed Hotel ,alleen missen we wat avondvertier .Een avondje muziek wat goed was

Beste familie van der Wallen,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over ons hotel. Wij zijn erg blij dat u een prettig verblijf bij ons heeft gehad.

We begrijpen dat u verlangde naar avondentertainment. Helaas hebben we dat hier in het hotel niet te bieden. Onze filosofie is om een rustige en natuurlijke omgeving te creëren waar gasten kunnen ontspannen en genieten van hun tijd.

Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Directeur