Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 546 reviews
Date of experience: 04/2024

Het is een prachtige omgeving fijne parkeerplaats en wij hebben genoten van de goede keuken. Receptie was ook erg vriendelijk. Rest van het personeel wat minder.

Beste Hulscher,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw eerlijke feedback te geven over uw verblijf bij ons. We zijn erg blij dat u genoten heeft van onze locatie en parkeergelegenheid, evenals het eten uit onze keuken. We willen dat al onze gasten een positieve ervaring hebben en we verontschuldigen ons als een van onze medewerkers niet aan deze verwachting heeft voldaan. In ons hotel zijn we trots op onze uitstekende service en gastvrijheid voor al onze gasten.

Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Date of experience: 04/2024

Wir hatten einen angenehmen Aufenthalt. Das Service Personal ist in allen Bereichen sehr freundlich und hilfsbereit gewesen. Gutes Preis- Leistungsverhältnis.

Liebe Familie Tautz,

Vielen Dank für Ihre wunderbare Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie einen so angenehmen Aufenthalt hatten und dass unser Personal so freundlich und hilfsbereit war. Wir bemühen uns, unseren Gästen den besten Wert zu bieten, und es wärmt uns das Herz, wenn wir wissen, dass uns das gelungen ist.

Wir hoffen, dass Sie bald als unser geschätzter Gast wiederkommen werden.

Nochmals vielen Dank für Ihr Feedback.

Herzliche Grüsse,

Geschäftsführer
By Jan le Comte
Date of experience: 04/2024

Prachtige locatie, goed hotel, heerlijk eten, zeer vriendelijke behulpzaam personeel

Beste Jan le Comte,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ons hotel. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van onze prachtige locatie, comfortabele hotel, heerlijk eten en vriendelijk en behulpzaam personeel. Het is feedback zoals die van u die ons helpt om al onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Nogmaals hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en we kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

By Peter van Peer
Date of experience: 04/2024

Weer heerlijk genoten.We zijn niets tekort gekomen.Goede bediening en zeer goed ontvangen bij de receptie

Beste Peter van Peer,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw gedachten over uw verblijf bij ons met ons te delen. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u tevreden was met onze service en ontvangst.

In Hotel Paella streven we ernaar om al onze gasten een plezierige en gedenkwaardige ervaring te bieden. We zijn erg blij dat u dit heeft kunnen ervaren tijdens uw verblijf.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

By Offermans.
Date of experience: 04/2024

Zeer goed zullen we zeker nog eens terug komen.

Beste Offermans,

We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf en kijken ernaar uit om u weer te mogen verwelkomen. We stellen uw positieve feedback zeer op prijs en het is fijn om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.

By Vinkesteijn=Korbee
80+ years

Wij hebben zeer genoten.

Beste familie Vinkesteijn-Korbee,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf bij ons in het hotel te beoordelen. Wij zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en danken u voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback is erg belangrijk voor ons omdat het ons helpt om onze service verder te verbeteren en ervoor te zorgen dat we onze gasten een plezierige ervaring kunnen bieden.

In ons hotel streven we ernaar dat al onze gasten zich comfortabel en welkom voelen als ze bij ons verblijven. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback en we kijken ernaar uit u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 04/2024

Geweldig fijn hotel, prachtig gelegen en alles was goed verzorgd.
We kregen een upgrade naar een panoramakamer met uitzicht op de berg en op alle vogels (o.a. rode wouw) die daar thuis zijn. Dank daarvoor!

Beste familie Klerks,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf bij ons te beoordelen. We zijn blij te horen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad in ons hotel en dat u de opgewaardeerde kamer met het adembenemende uitzicht op de bergen en de vogels heeft gewaardeerd. Ons doel is om al onze gasten te voorzien van warme gastvrijheid en plezierige momenten tijdens hun verblijf. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 04/2024

Tevreden voor een paar dagen. Dit was ook genoeg. All inn wekt veel drukte voor het restaurant en dat vinden wij niet fijn. Maar het eten was prima, dus prijs kwaliteit was goed.

Beste familie Dekker,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat u tevreden was met uw verblijf en we zijn u dankbaar dat u de goede kwaliteit van het eten heeft benadrukt.

In ons hotel streven we naar een uitzonderlijke service en een aangename sfeer voor al onze gasten. We begrijpen dat het restaurant soms erg druk kan zijn, maar we hopen dat dit geen invloed heeft gehad op uw algehele ervaring.

We waarderen uw feedback en kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

By Fam. Meijer
Date of experience: 04/2024

Heel gezellige en sfeervol hotel met herl vriendelijk en behulpzaam personeel. In een woord top we komen zeker terug

Geachte familie Meijer

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven over uw recente verblijf in ons hotel. We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf en we waarderen het in het bijzonder dat u ons vriendelijk en behulpzaam personeel heeft genoemd. In ons hotel streven we ernaar om al onze gasten een plezierige ervaring te bieden en het is geweldig om te horen dat we daarin geslaagd zijn. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

By Piet Sanders
Date of experience: 04/2024

We hebben genoten van ons verblijf.
Badkamer wat gedateerd maar schoon.
Mooie kamer met geweldig bed.
Heel goed eten met voldoende keuze zowel ontbijt als diner.
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Beste Piet Sanders,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en van het uitgebreide ontbijt- en dineraanbod. We waarderen ook uw feedback over de gedateerde badkamer, maar zijn opgelucht dat u het schoon vond. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke gast zich op zijn gemak voelt en geniet van zijn verblijf. We zijn daarom blij om te horen dat uw kamer heerlijk was en het bed geweldig.

We kijken ernaar uit u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen!