Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 546 reviews
By j.spier
80+ years
Date of experience: 04/2024

geen goede wifi op de kamer

Beste j.spier

We zijn blij om te horen dat u over het algemeen een aangenaam verblijf heeft gehad. Onze excuses voor het ongemak met betrekking tot de Wi-Fi in uw kamer. Wees ervan verzekerd dat we ernaar streven om een hoog niveau van service en kwaliteit voor al onze gasten te garanderen. We nemen de feedback van onze gasten serieus en zullen deze gebruiken voor toekomstige verbeteringen.

Wij waarderen uw eerlijke beoordeling en hopen dat u bij uw volgende bezoek aan de regio weer bij ons zult verblijven.

Alone
Date of experience: 04/2024

Fijn hotel , wij hebben fijne dagen gehad.
Mooie omgeving.

Beste familie van den Bor,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om zo'n positieve review te schrijven over uw verblijf bij ons. We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf in onze prachtige omgeving.
Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en we hopen dat we onze gasten een uitstekende ervaring hebben kunnen bieden. Ons hotel is gericht op het creëren van een warme en gastvrije sfeer waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de schoonheid van de omgeving.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

By Theo en Mientje
Date of experience: 04/2024

Prima hotel met heel goede verzorging echt een aanrader

Beste Theo en Mientje,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u onze gastvrijheid van een hoog niveau vond. Bedankt voor uw vriendelijke woorden en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Algemeen Directeur
Reviewed: 7 months ago (04/04/2024)

Es müsste jeden Tag ein Sänger kommen. Das wäre super

Lieber Maksic,Carola

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback zu geben. Wir schätzen Ihre Anregungen sehr, da sie uns helfen, unseren Service für alle unsere Gäste zu verbessern.

Wir wissen, dass Live-Musik in jedem Hotel für eine angenehme Atmosphäre sorgen kann, und wir sind immer auf der Suche nach Möglichkeiten, das Erlebnis für unsere Gäste noch besser zu machen. Seien Sie versichert, dass wir uns bemühen, allen unseren Gästen den bestmöglichen Service und die bestmögliche Unterhaltung zu bieten, und wir werden Ihre Empfehlung berücksichtigen, während wir neue Möglichkeiten entwickeln, damit unsere Gäste ihren Aufenthalt genießen können.

Nochmals vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Gedanken mit uns zu teilen!

Herzliche Grüsse,

By Christa
Reviewed: 7 months ago (03/04/2024)
Date of experience: 03/2024

Alles was even goed. Het personeel was vriendelijk en vrolijk.
Er was een goede keuze bij het ontbijt- en dinerbuffet. Dit was ook heerlijk qua kwaliteit. Vooral omdat het continu goed werd aangevuld.
De hotelkamer was netjes en ruim. Op het balkon had je een prachtig uitzicht op de bergen.

We hebben een heerlijke tijd gehad en komen graag nog een keer terug. Ook hebben we dit hotel al een paar keer bij vrienden en familie geadviseerd.

Beste Christa & Johan,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over uw verblijf bij ons! We zijn blij om te horen dat u en uw gasten een geweldige tijd hebben gehad in ons hotel. Het is fijn om te weten dat onze vriendelijke en vrolijke medewerkers u een welkom gevoel gaven en dat de keuze van het eten bij ons ontbijt- en dinerbuffet ook van hoge kwaliteit was. We zijn ook blij dat de kamer schoon en ruim was en een prachtig uitzicht had vanaf het balkon.

Bij Hotel Name streven we ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Uw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het bieden van eersteklas service en gastvrijheid. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Algemeen Directeur
Reviewed: 7 months ago (03/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Jeder Zeit wieder einen Aufenthalt buchen. Personal sehr freundlich und hilfsbereit. Das Hotel gute Lage für Wanderungen.

Liebe Frau Vogt,

vielen Dank für Ihre freundlichen Worte und dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback mitzuteilen. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten und dass unsere Mitarbeiter sowohl freundlich als auch hilfsbereit waren. Es ist schön zu hören, dass unser Hotel so ideal für Wanderungen gelegen ist!

Wir bemühen uns ständig, Ihnen das bestmögliche Gastfreundschaftserlebnis zu bieten, und Ihr Feedback hilft uns, sicherzustellen, dass wir in dieser Hinsicht Fortschritte machen. Nochmals vielen Dank, dass Sie sich für uns als Unterkunft entschieden haben, und wir freuen uns darauf, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

Viele Grüsse,

By Roest
Date of experience: 04/2024

Fijn hotel in een mooi gebied met een goede keuken en vriendelijke mensen .Voor herhaling vatbaar.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Roest,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van ons hotel. We zijn erg blij dat u heeft genoten van de prachtige locatie, de heerlijke keuken en het vriendelijke personeel tijdens uw verblijf. Wij waarderen de feedback van onze gasten en waarderen uw vriendelijke woorden.

Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Directeur
Date of experience: 04/2024

Heerlijk verwen hotel en prachtig gelegen middenin het groen. Wij zijn wandelaars en vonden het fijn dat je vanuit het hotel voldoende wandelmogelijkheden hebt. Op de website staat dat er wandelkaarten beschikbaar zijn. Dat was helaas niet zo, dus alsnog naar de VVV in Schmallenberg gegaan (waar ze overigens zeer vriendelijk waren).

Na een dag wandelen is het heerlijk dat je zo aan tafel kunt aanschuiven. Ondanks dat het eten in buffetvorm is, is het echt erg lekker eten. En personeel is erg vriendelijk.

Er was 2 avonden live muziek in de bar (tot 24 uur). Het geluidsvolume hiervan was dusdanig dat je dat 3 etages hoger nog heel erg goed hoorde en de dreunen van de bass voelde. Dat was dan ook het enige minpuntje van dit hotel. De bar is overigens wel een erg gezellige ruimte.

Beste van Leeuwen, Marieke & Ariën,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van ons hotel. We zijn blij dat u heeft genoten van onze prachtige locatie midden in de natuur, ons heerlijke eten en ons vriendelijke personeel. Het is geweldig om te horen dat u de mogelijkheid had om de omgeving te verkennen en gebruik te maken van alle wandelmogelijkheden in onze buurt.

Onze excuses als we u niet hebben voorzien van de kaart die was beloofd op onze website. We zijn blij om te horen dat de VVV in Schmallenberg in staat was om u te helpen bij het verkrijgen van geschikte kaarten.

Tot slot willen wij u bedanken voor uw bezorgdheid over de geluidsoverlast van livemuziek in onze bar. Het comfort en de behoeften van al onze gasten zijn onze prioriteit hier in Hotel X. We waarderen het dat u deze kwestie onder onze aandacht brengt, zodat we kunnen blijven streven naar een rustige hotelervaring voor iedereen.

Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen, wij stellen dit zeer op prijs. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er iets anders is dat we voor u kunnen doen tijdens uw verblijf bij ons!

Date of experience: 03/2024

Preis Leistungsverhältnis i.O. All-inclusive Leistungen mit div. Markengetränke sehr gut. Versorgung im Restaurant i.O.

Liebe Assink Familie,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback mitzuteilen. Es freut uns zu hören, dass Sie mit dem Preis-Leistungs-Verhältnis unserer All-Inclusive-Leistungen und der Getränkeauswahl zufrieden waren. Wir sind stolz darauf, einen hohen Servicestandard zu bieten und freuen uns, dass Sie dies in Ihrer Bewertung erwähnt haben.

Wir hoffen, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt in unserem Hotel hatten und freuen uns darauf, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

Viele Grüsse,

Geschäftsführer
Reviewed: 7 months ago (01/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Heel leuke paasdagen doorgebracht in het Alpin hotel met natuurlijk de mooie omgeving, heerlijke sauna en zwembad.
Aardig personeel.

Beste Bosscher,

We zijn blij te horen dat u een fijne paasvakantie heeft gehad bij ons in het Alpin Hotel. We zijn blij dat u gebruik heeft kunnen maken van onze prachtige omgeving, sauna en zwembad. Het is ook geweldig om te horen dat u ons personeel vriendelijk en behulpzaam vond - bedankt voor uw vriendelijke woorden! We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen, vriendelijke groeten, Hotel Manager