Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 546 reviews
80+ years
Reviewed: 7 months ago (28/03/2024)
Date of experience: 03/2024

de bedden en het eten is zeer goed

Beste Sterk, KLAAS,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons hotel te beoordelen. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van zowel de bedden als het eten. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat onze gasten de best mogelijke ervaring hebben en we zijn blij dat dit voor u het geval was. Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke feedback.

Directeur
Reviewed: 7 months ago (26/03/2024)
Date of experience: 03/2024

We hebben een heerlijk weekje gehad en hebben genoten. Heerlijke ruime kamers, het eten was prima. Zwembad lekker en voorzien van handdoeken, meer service dan we verwacht hadden. We komen zeker nog een keer terug.

Beste Eras

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf in ons hotel. We zijn blij dat u onze kamers ruim en het eten aangenaam vond. Het is ook geweldig om te horen dat ons zwembad en de voorzieningen uw verwachtingen overtroffen. We waarderen al onze gasten en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Algemeen Directeur
Reviewed: 7 months ago (26/03/2024)
Date of experience: 03/2024

We zijn zeer tevreden. We komen graag terug. Wel met een douche en geen bad zoals bij onze vrienden waar we mee samen waren. De vloerbedekking mag echt vernieuwd worden! Eten was perfect en afwisselend. De sfeer was perfect en personeel zeer vriendelijk. Alles was goed schoon. Bedden prima
Sommigen zeggen oudbollig maar hypermoderne hotel zou niet passen in dit gebouw. Dus wat ons betreft houdt het oudbollig maar vernieuwd paar dingen op de kamers. En als er geld is: vernieuwd de lift. Nog 1 tip: zet een 2e koffieautomaat erbij.

Geachte Westerbeek, L J,

Hartelijk dank voor uw recente beoordeling van uw verblijf in ons hotel. We zijn blij te horen dat u zeer tevreden was met uw ervaring. Wij waarderen uw suggesties over het introduceren van een douche in plaats van een bad en het vernieuwen van de tapijten in onze kamers. We weten dat veel gasten verschillende voorkeuren hebben als het gaat om de inrichting van ons hotel. Daarom streven we ernaar om de klassieke charme te behouden, terwijl we bepaalde elementen waar nodig moderniseren. We zijn ook blij om te horen dat u genoten heeft van het eten en de netheid in ons hotel en dat het personeel vriendelijk en behulpzaam was.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Hoogachtend, Hotel Manager

By Fam.Freida
Date of experience: 03/2024

Ein älteres aber gemütliches Landhotel in ruhiger Lage. Gute Ausgangsmöglichkeiten für Wanderungen und Touren in weitere Umgebung. Frühstück und Abendessen in Buffetform ist vielseitig und abwechslungsreich. Service ist sehr freundlich und aufmerksam. Bei Ankunft war alles bestens vorbereitet , wir konnten unseren Kurzurlaub genießen. Wir werden sicher wiederkommen.

Liebe Fam.Freida E,

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung unseres Hotels. Wir freuen uns zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns genossen haben und die Umgebung erkunden konnten. Es ist erfreulich zu lesen, dass unser Frühstücks- und Abendbuffet abwechslungsreich und reichhaltig war und dass unser Personal während Ihres Besuchs einen hervorragenden Service geboten hat. Wir freuen uns, dass wir Ihnen für Ihren Kurzurlaub eine angenehme Umgebung bieten konnten.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Viele Grüsse,

Geschäftsführer
Date of experience: 03/2024

Alles goed verzorgd en schoon. Met mooie omgeving , vooral geschikt om te wandelen.

Beste Annema, Tabe F.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf in ons hotel te beoordelen. We zijn blij te horen dat u een algehele aangename ervaring met ons heeft gehad en heeft genoten van de prachtige omgeving die wij hier bieden. Uw feedback is belangrijk voor ons omdat het ons helpt onze service aan onze gasten te verbeteren.

We kijken ernaar uit u snel weer te mogen verwelkomen en danken u nogmaals voor uw vriendelijke woorden.

By Petra
Date of experience: 03/2024

Jammer dat we geen eigen balkon hadden, dus niet afgescheiden. Was makkelijker geweest met de hond.
Vloerbedekking is niet hygiënisch op een kamer met honden. Verder een top weekend gehad. Goed eten, goede service.

Beste Petra,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ons hotel. We waarderen de positieve feedback over het eten en de service. Het spijt ons te horen dat u geen eigen balkon had en dat de vloerbedekking niet hygiënisch was voor uw huisdier. In ons hotel streven we ernaar om een aangename en veilige omgeving te creëren voor al onze gasten en hun huisdieren. We hopen dat u toch een heerlijk weekend bij ons heeft gehad.

Nogmaals bedankt voor uw beoordeling.

By Menno
Date of experience: 03/2024

We hebben een fijn weekend doorgebracht in het Sauerland Alpen hotel. Ruime gedateerde kamer maar voldeed perfect. Vriendelijk personeel, leuke bar, prima restaurant en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Beste Menno

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling van het Sauerland Alpin Hotel. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Wij waarderen uw feedback over de ruime en moderne kamers, het vriendelijke personeel, de gezellige bar en het redelijk geprijsde restaurant.

In het Sauerland Alpen Hotel streven we ernaar dat elke gast zich welkom en comfortabel voelt tijdens zijn verblijf. We leggen de nadruk op een aangename sfeer en uitstekende gastvrijheid, zodat onze gasten kunnen ontspannen en genieten van hun tijd bij ons.

Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen!

Directeur
Date of experience: 03/2024

Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis. Freundliches und kompetentes Personal sowie angenehme Gäste.

Liebe Familie Zingsheim,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, diese Bewertung zu schreiben und Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden waren und unser Personal freundlich und sachkundig war. Wir sind bestrebt, jedem Gast einen angenehmen Aufenthalt zu bieten, und wir freuen uns über Ihre freundlichen Worte als Anerkennung unserer Bemühungen.

Wir schätzen jedes Feedback unserer Gäste und freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Viele Grüsse,

Geschäftsführer
Date of experience: 03/2024

Leuk verblijf wat bood naar verwachting.

Beste Alberts

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We zijn blij te horen dat uw verblijf bij ons aan uw verwachtingen voldeed en dat u een heerlijk verblijf heeft gehad. Uw feedback is zeer waardevol voor ons omdat we ernaar streven om de best mogelijke ervaring voor onze gasten te bieden. Ons doel is om elke gast zich welkom en verzorgd te laten voelen tijdens hun bezoek aan ons hotel.

We hopen dat u ons in de toekomst weer zult bezoeken.

Algemeen Directeur
Reviewed: 7 months ago (24/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Het was er goed verblijven.
Kamers zijn erg gehorig en hier en daar mag er wel wat vervangen worden.
Het eten was er goed verzorgd.

Beste Bielderman,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat u een goed verblijf bij ons heeft gehad. We begrijpen uw bezorgdheid over de geluidsisolatie van onze kamers en nemen alle feedback serieus. Onze filosofie is om onze gasten een zo comfortabel mogelijk verblijf te bieden en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze kamers aan de verwachtingen voldoen en deze zelfs overtreffen. Nogmaals bedankt voor uw feedback en we kijken ernaar uit om u binnenkort weer te mogen verwelkomen.