Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,173 reviews
By Holger
Reviewed: 6 months ago (09/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Mitarbeiter an der Bar sind top.

Sehr geehrter Holger,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre positiven Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns sehr, dass Sie unser Preis-Leistungs-Verhältnis als sehr gut empfunden haben.

Besonders Ihr Lob für die Mitarbeiter an unserer Bar wissen wir sehr zu schätzen. Ihr positives Feedback zum Schwimmbad und die durchweg guten Bewertungen in anderen Bereichen motivieren uns, weiterhin ein hohes Serviceniveau zu halten.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen erneut einen angenehmen Aufenthalt zu bieten.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
Reviewed: 6 months ago (09/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Personeel is zeer onvriendelijk, geen handdoeken verwisseld, s avonds geen nootje op tafel.

Beste Hurenkamp,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de vriendelijkheid van ons personeel en de uitwisseling van handdoeken.

Uw opmerking over de ontbrekende avondsnacks en uw ervaring in het restaurant zijn erg belangrijk voor ons. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen deze aspecten beoordelen om eventuele verbeteringen door te voeren.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij hopen u bij een volgend verblijf te mogen overtuigen van onze vooruitgang.

By 1
Date of experience: 03/2025

Het was oke... niets uitzonderlijk

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet uitzonderlijk was en dat sommige aspecten niet aan uw verwachtingen voldeden.

Uw feedback over de netheid is voor ons bijzonder belangrijk, zodat we onze normen kunnen herzien en verbeteringen kunnen doorvoeren. Wij stellen uw opmerkingen op prijs, omdat wij voortdurend streven naar verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden en kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

By GJvA
Date of experience: 03/2025

We hebben genoten van alles wat het hotel te bieden heeft. Vriendelijk personeel en heerlijk eten. Uitzondering is de muziekavond (dinsdagavond), die hebben wij als vervelend ervaren. Terwijl er een verdieping tussen zat, was de muziek zo hard, dat het je ongewild opgedrongen werd. Bewust mijden wij hotels waar zulke avonden zijn in de periode die wij boeken. Dat bepaald ook het antwoord op de volgende vraag. Veel christelijke vrienden en collega's verkiezen liever een hotel waar geen (live)muziek avonden georganiseerd worden.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u tijdens uw verblijf heeft genoten van onze gastvrijheid en het heerlijke eten.

Wij betreuren het ten zeerste dat het muzikale optreden dinsdagavond niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u daardoor overlast heeft ondervonden. Uw indrukken zijn belangrijk voor ons en we zullen de omvang van de evenementen aanpassen om onze gasten een aangenamere sfeer te bieden. Het is voor ons ook waardevol als u aangeeft dat dit ook van invloed is op uw toekomstige boekingsbeslissingen.

Wij stellen het op prijs dat u ons hiervan op de hoogte heeft gesteld en hopen dat u ons in de toekomst nog eens de kans geeft om volledig aan uw verwachtingen te voldoen.

By Bakker
Date of experience: 02/2025

Mooi hotel op een mooie locatie en goede voorzieningen

Beste Bakker,

Hartelijk dank voor uw positieve indruk van ons hotel. Wij zijn blij dat u de locatie en de voorzieningen waardeert. Wij waarderen uw complimenten over de service en de prijs-kwaliteitverhouding enorm. Wij willen graag kennis nemen van uw opmerkingen over de kamers, de netheid en het zwembad.

Hartelijke groeten

Directeur
Reviewed: 6 months ago (07/03/2025)

Zeer positief, gemoedelijke sfeer

Beste Doms,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Wij zijn erg blij dat u de gezellige sfeer bij ons heeft gewaardeerd.

Wij zijn vooral dankbaar voor de hoge beoordelingen die u geeft op het gebied van netheid en prijs-kwaliteitverhouding. Uw tevredenheid is een grote motivatie voor ons hele team en we zijn er trots op dat u zo tevreden bent over uw verblijf bij ons dat u ons aan anderen zou aanbevelen.

Wij hopen u binnenkort weer in ons hotel te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten

Directeur
Reviewed: 6 months ago (07/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Was goed, maar voor de avond wat meer organiseren wat muziek of bingo.
Altijd leuk

Beste Reijnders-Kock,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u over het algemeen tevreden bent met uw verblijf bij ons.

Wij stellen uw suggesties voor avondentertainment zeer op prijs. Wij streven er voortdurend naar om de ervaring van onze gasten te verrijken en denken graag met u mee over hoe we onze avondactiviteiten kunnen verrijken met muziek of andere vormen van entertainment.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en kijken ernaar uit u weer een aangenaam verblijf te bezorgen.

By A ten Haaf
Reviewed: 6 months ago (06/03/2025)
Date of experience: 03/2025

We hebben het verblijf als aangenaam ervaren!
We vonden alleen de consumpties die we voor 17.00 gebruikten wat aan de hoge kant.
Ik zou willen adviseren om ze wat goedkoper te maken.
Dan zal er wellicht meer gebruik van worden gemaakt!

Beste A ten Haaf,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u uw verblijf prettig vond.

Wij stellen uw constructieve suggestie over de prijzen voor consumptie vóór 17.00 uur zeer op prijs. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om ons aanbod verder te optimaliseren.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en danken u nogmaals voor uw waardevolle feedback.

By pastoors
Reviewed: 6 months ago (05/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Ein tolles preisleistungs verhältnis . personal seeehhhrrr freundlich und hilfsbereit das hotel liegt günstig man ist mit dem bus schnell in winterberg oder nach willingen . waren jetzt zum 2ten mal im winter da . einfach toll . einzig die badezimmer sind alt und eng . wannen sind heute nicht mehr modern vielleicht 1% der zimmer mit wanne wären noch ok

Sehr geehrte(r) pastoors,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre positiven Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns außerordentlich zu hören, dass Sie unser Hotel bereits zum zweiten Mal im Winter besucht haben und Sie das gute Preis-Leistungsverhältnis sowie die freundliche und hilfsbereite Art unseres Personals schätzen. Ihre Zufriedenheit liegt uns sehr am Herzen.

Besonders freut es uns, dass Ihnen die günstige Lage unseres Hotels gefällt, die es erlaubt, schnell nach Winterberg oder Willingen zu gelangen. Ihre Anregungen bezüglich der Badezimmer nehmen wir ernst. Uns ist es wichtig, den Komfort unserer Gäste stetig zu verbessern, und Ihre Rückmeldung hilft uns dabei.

Viele Grüße,

Geschäftsführer
Reviewed: 6 months ago (04/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Goed hotel vriendelijk personeel goede en vlotte bediening

Beste Oosterbosch, RPM,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met ons vriendelijke personeel en onze snelle service.

Wij zijn ook blij dat u onze servicekwaliteit, de netheid, het restaurant en het zwembad zo hoog heeft gewaardeerd. Wij waarderen uw complimenten enorm en het is een geweldige motivatie voor ons hele team.

Wij hopen u binnenkort weer in ons hotel te mogen verwelkomen en u wederom een uitstekend verblijf te bezorgen.