Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,340 reviews
By Woutera schapendonk
Reviewed: 7 months ago (16/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Mooie ligging alles was netjes en alles was zeer goed eten en drinken wij zullen u hotel aan bevelen

Zwembad niet gebruikt

Beste Woutera Schapendonk,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw geweldige ervaring met ons te delen. Wij zijn verheugd dat u onder de indruk bent van de prachtige ligging van ons hotel en de uitstekende kwaliteit van ons eten en drinken.

Wij zijn bijzonder tevreden met de beoordeling die u gaf over onze kamers, service en netheid. Uw grote complimenten motiveren ons team om iedere dag het beste van zichzelf te geven en onze gasten een eersteklas verblijf te bieden.

Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke aanbeveling. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en wensen u tot die tijd het allerbeste.

Top Personal!
Super Küche!
Sauna und Schwimmbad 🙈

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Herzliche Grüsse,

By Keil-Schlütz
Date of experience: 05/2025

Leider ist das Hotel schon sehr in die Jahre gekommen und das sieht mal schon bei angekommen. Da das Zimmer sehr groß war, standen mit 3 Betten und 3 Nachtichen einen 2 Türigen Schrank zu wenig Mobiliar im Zimmer es hallte unangenehm.

Sehr geehrter Keil-Schlütz,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie den Service, die Sauberkeit und das Restaurant positiv bewerten konnten. Ihre Anerkennung motiviert unser Team sehr, weiterhin einen hohen Standard für unsere Gäste zu gewährleisten.

Wir bedauern jedoch, dass Ihnen das Zimmer nicht in allen Aspekten zusagte und Sie das Hotel insgesamt als etwas in die Jahre gekommen empfunden haben. Ihre Beobachtungen sind für uns von großem Wert, um unsere Einrichtung in Zukunft noch weiter zu verbessern.

Es ist schön zu sehen, dass Sie Ihr Hotel weiterhin weiterempfehlen würden. Wir hoffen, dass Sie uns bald wieder die Gelegenheit geben, Sie bei uns willkommen zu heißen und Ihre Erwartungen noch zu übertreffen.

Viele Grüße,

Date of experience: 05/2025

Goed naar sommige ding kunnen beter

Directeur
Reviewed: 7 months ago (14/05/2025)
Date of experience: 04/2025

Mooie ligging van het hotel, goede busverbinding. Vriendelijk Nederlandssprekend personeel

Beste Oomens,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u de prachtige ligging van ons hotel en de goede busverbindingen waardeert.

Wij zijn bijzonder blij dat ons vriendelijke, Nederlandstalige personeel ervoor gezorgd heeft dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk was. Wij stellen het zeer op prijs dat u een positieve beoordeling heeft gegeven van onze kamers, het restaurant en de algemene netheid.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Sabine Kalthoff
Reviewed: 7 months ago (14/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Bester Urlaub aller Zeiten. Leider zu schnell vergangen. Hilft nur eines, bald wiederkommen.

Sehr geehrte Sabine Kalthoff,

vielen herzlichen Dank, dass Sie Ihre wundervollen Erlebnisse mit uns teilen. Wir freuen uns außerordentlich, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns als den besten Urlaub aller Zeiten erleben konnten.

Es erfüllt uns mit Stolz, dass unser Service, die Sauberkeit und unser Restaurant Ihre Erwartungen übertroffen haben. Ihre positiven Rückmeldungen sind eine große Motivation für unser gesamtes Team. Auch Ihre Anmerkungen zu Ihrem Zimmer und dem Schwimmbad nehmen wir gerne an, um ständig an uns zu arbeiten.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, damit der Urlaub dieses Mal ein wenig länger andauern kann!

Herzliche Grüße,

By Alan
Reviewed: 7 months ago (13/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Prima hotel en prima service en eten voor de prijs.

By Janssen
Reviewed: 7 months ago (13/05/2025)
Date of experience: 05/2025

We hebben op zich een prima verblijf gehad in uw hotel.
Wel vonden wij het jammer dat in de hal/ lounge waar de comfortabele fauteuils staan met zithoek en waar je even kon ontsnappen aan de " drukte " van de bar, om 21.00 uur het licht letterlijk uitging.
Boek lezen kon echt niet meer. Heel erg jammer. Dit kwam voor ons niet gastvrij over.

Beste Janssen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u over het algemeen van uw verblijf hebt genoten. Ik vind het echter wel jammer dat het vroegtijdig uitschakelen van de lichten in de lounge een minder gastvrije indruk achterlaat. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en zullen dit met ons team bespreken om de situatie te verbeteren.

Wij hopen u binnenkort weer in ons hotel te mogen verwelkomen.

By Hetty
Reviewed: 7 months ago (12/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Gezellig hotel in een mooie omgeving

By De Vrught
Reviewed: 7 months ago (12/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Verrast ,mooie omgeving het hotel is niet modern maar alles is er en zeer vriendelijkpersoneel.De auto kun je makkelijk parkeren.We hebben een prachtig weekend gehad.

Beste De Vrught,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u aangenaam verrast bent door de prachtige omgeving en de warme gastvrijheid van ons team.

Fijn dat u de parkeermogelijkheden en de over het algemeen schone sfeer waardeert. Wij zijn verheugd te horen dat u een geweldig weekend bij ons heeft gehad.

Uw positieve beoordelingen over de kamers, het restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding zijn voor ons bijzonder waardevol. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten