Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 546 reviews
By Eveline Jacobs
Reviewed: 8 months ago (09/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Goede ervaring, ligging van het hotel is perfect mbt. Fiets en wandel routes. Luxe is voor ons niet het belangrijkste. We hebben elke dag uitstekend gegeten. Wij hebben een goeie vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar

Beste Eveline Jacobs,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en voor uw vriendelijke woorden. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van de perfecte locatie om te fietsen en te wandelen en van de uitstekende maaltijden.

Bij Sauerland Alpin Hotel streven we ernaar om een aangename sfeer te creëren waar onze gasten kunnen ontspannen en genieten van hun verblijf. We zijn blij dat onze inspanningen succesvol waren tijdens uw bezoek. We hopen dat u in de toekomst weer voor een verblijf bij ons zult kiezen.

80+ years
Reviewed: 8 months ago (09/03/2024)

Goed. Vlotte beginning..

Beste Bakker B.,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij waarderen uw openhartige feedback omdat het ons helpt ons hotel en onze service te verbeteren.

We hopen dat u in de toekomst weer bij ons zult verblijven, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw bezoek nog aangenamer wordt. Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback.

Vriendelijke groeten

Alles in Ordnung. Super

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Viele Grüße, Jakob-Jan Blaauw Geschäftsführer
By Frank van Erp
Date of experience: 03/2024

Mooi gelegen hotel met vriendelijk, service gericht personeel en goede keuken.
De inrichting is gedateerd, maar comfortabel genoeg voor een prettig verblijf.

Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Jakob-Jan Blaauw Managing Director
By Chen
Business
Date of experience: 03/2024

Prima hotel, personeel super vriendelijk

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Groet Jakob-Jan Managing Director
By Hedy Bouman
Date of experience: 03/2024

Wij zijn heel tevreden, al voor de tweede keer geweest.

Beste Hedy Bouman,

Wij zijn blij dat u voor de tweede keer voor ons hotel heeft gekozen en dat u tevreden was met uw verblijf. We streven ernaar om onze gasten een aangename ervaring te bieden en we zijn blij dat we daarin geslaagd zijn. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst een geweldige ervaring in ons hotel te bieden.

Algemeen Directeur
Reviewed: 8 months ago (26/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Super leuk en gezellig hotel met lekker eten en veel keuze.

hartelijk dank voor je positieve feedback! Groet Jakob-Jan Managing Director
By Dogterom
Reviewed: 8 months ago (25/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Prima hotel met een uitstekende service. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Hartelijk dank voor uw mooie review, Vriendelijke groet, Jakob-Jan Blaauw Managing Director
Reviewed: 8 months ago (22/02/2024)

Prima hotel. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Beste familie Blom,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons hotel te beoordelen. We zijn erg blij om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding aan uw verwachtingen voldeed. Ons doel is om al onze gasten een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden tegen een gunstige prijs. We streven ernaar om elk verblijf onvergetelijk te maken en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten

Directeur
By Felix Heeger
Reviewed: 8 months ago (21/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Wij waren hier 3 nachten met een grote groep familieleden en hebben een fantastische tijd gehad.
Kamers prima, verrukkelijk eten en het personeel is gastvrij, vriendelijk en behulpzaam.

Beste Familie Heeger, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over uw recente verblijf. Fijn om te horen dat u genoten heeft van de service, het personeel, het eten en de algehele ervaring in ons hotel. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen - we stellen dit zeer op prijs!

Managing Director