Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,141 reviews
By Pelgrims
Date of experience: 08/2025

Het was goed, misschien wat weinig keuze voor het eten maar het was wel lekker.

Beste Pelgrims,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn erg blij dat u over het algemeen tevreden was en uw verblijf positief beoordeelde. We waarderen vooral uw complimenten over de kamers, de service, de netheid, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding.

We hebben uw opmerking over de menukaart zorgvuldig gelezen. We beschouwen dit als waardevol advies en een motivatie om ons culinaire aanbod voortdurend te blijven ontwikkelen.

We danken u voor uw eerlijke feedback en hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen.

By Zuidema

Mooie ruime kamer.
Wel hangt er in de hoeken wat spinrag.
Vriendelijk en behulpzaam ontvangen!

Beste Zuidema,

We zijn blij dat u positief heeft gereageerd op de grootte en voorzieningen van uw kamer en dat u zich bij aankomst vriendelijk en behulpzaam voelde. Een prettige ontvangst en comfortabele accommodatie zijn voor ons bijzonder belangrijk.

Tegelijkertijd nemen we uw opmerking over de spinnenwebben in de hoeken van de kamer zeer serieus. Uw feedback geeft ons belangrijke informatie om de netheid en kwaliteit van ons hotel verder te optimaliseren.

We danken u ook voor uw over het algemeen zeer positieve beoordelingen van de service, het eten, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding. Uw beoordeling motiveert ons hele team om het verblijf voor al onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Date of experience: 08/2025

EEn zeer goed hotel ... fraaie hotelkamer met prima bedden. de badkamer was goed maar wel erg gedateerd. Diner/buffet en ontbijt waren prima !

Geachte gast,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indruk van uw verblijf bij ons zo gedetailleerd te beschrijven.

We zijn verheugd te horen dat u bijzonder tevreden was over de voorzieningen van uw hotelkamer en het comfortabele slaapcomfort van onze bedden. We stellen uw complimenten over de netheid, service en culinaire mogelijkheden bij het ontbijt en diner ook zeer op prijs.

We hebben uw opmerking over de verouderde stijl van de badkamers zorgvuldig genoteerd. Feedback zoals die van u is een waardevolle stimulans voor ons om continu te werken aan verbeteringen en onze gasten een aangenaam verblijf te bieden.

We danken u hartelijk voor uw vertrouwen en aanbeveling en zouden u graag nog eens terugzien.

By Paulli
Reviewed: 3 weeks ago (11/08/2025)
Date of experience: 08/2025

De grote van de kamer is goed, douche erg klein en gevaarlijk te regelen temperatuur op de oude douche kraan die continue wisselde. Stoffige kamer en badkamer.
Maar het ontbijt en de avondbuffetten zijn hier uitstekend met een zeer groot en goed verzorgt aanbod. Fijne sauna en lekker zwembad.
Verder alles goed en volledig verzorgt.

By Wetzels
Reviewed: 3 weeks ago (11/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Een iets gedateerd hotel. Maar wel heel. Schoon.
Gezellige bar met een vriendelijke barkeeper.

Reviewed: 4 weeks ago (09/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Toch een leuk hotel voor weinig geld. Je moet er ook niet teveel van verwachten maar voor er even tussenuit. goed.

Geachte heer van Dommelen-Offermans, J.M.E.,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw eerlijke feedback over uw verblijf met ons te delen.

We zijn blij dat u ons hotel geschikt vond voor een korte vakantie en dat u de juiste prijs-kwaliteitverhouding vond. We stellen uw beoordeling van de service, het zwembad en het restaurant bijzonder op prijs.

We hebben uw opmerkingen over andere aspecten, zoals de kamers en de netheid, zorgvuldig genoteerd en uw beoordeling geeft belangrijke informatie over waar we ons verder kunnen verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen en openheid. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen en u een nog aangenamer verblijf te bieden.

Algemeen Directeur
Reviewed: 4 weeks ago (07/08/2025)
Date of experience: 08/2025

De ligging van het hotel was super mooi. Het fijne was dat beneden op de begane grond de deuren automatisch open gingen. Als je niet van de live muziek hield kon je s'avonds nergens anders zitten. Had fijner geweest als je ook in het restaurant mocht zitten dan. maar daar werden we weg gestuurd. Het eten was meer dan voldoende en prijs technisch oké. evenals het drinken beneden aan de bar. De een persoonskamer vonden wij ronduit slecht. Bij de comfort tweepersoonskamer vonden wij het niet oké dat daar een douche gordijn in het bad hing een stukje douch scherm had comfortabeler geweest om te douchen nu plakt het douchgordijn tegen je lichaam aan.

Beste Koster, Christa,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw eerlijke indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn blij dat u de prachtige locatie van ons hotel en de voordelen van de automatische deuren op de begane grond heeft gewaardeerd. We stellen uw positieve feedback over de drankjes aan de bar en de prijs-kwaliteitverhouding ook zeer op prijs.

Tegelijkertijd betreuren we het ten zeerste dat sommige aspecten uw algehele ervaring hebben verpest. We nemen uw opmerking over het beperkte aantal zitplaatsen 's avonds en de situatie in het restaurant serieus, evenals uw feedback over de kamers. We begrijpen dat zowel het comfort van de eenpersoonskamers als het doucheconcept in de comfort tweepersoonskamer niet aan uw verwachtingen voldeden. Opmerkingen zoals die van u over het sanitair helpen ons om gerichte verbeteringen te evalueren en door te voeren.

Uw openhartige opmerkingen over de netheid, service en de andere genoemde punten tonen ons waardevolle punten waarop we ons aanbod verder kunnen ontwikkelen.

We danken u nogmaals voor uw feedback en hopen u in de toekomst een optimaal verblijf te kunnen bieden.

Algemeen Directeur
Reviewed: 4 weeks ago (06/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Mooie ligging, leuke omgeving en het personeel is aardig.

Beste Van Egmond,

We zijn verheugd te horen dat u de prachtige locatie van ons hotel, de aantrekkelijke omgeving en de vriendelijkheid van ons team bijzonder heeft gewaardeerd. Zulke positieve feedback is voor ons zowel een belangrijke bevestiging als een motivatie.

We nemen uw opmerkingen over individuele aspecten, met name het restaurant en andere aspecten van uw verblijf, serieus en beschouwen ze als waardevolle suggesties voor de continue ontwikkeling van ons aanbod. We streven er altijd naar om op deze gebieden verbeteringen aan te brengen om u en al onze gasten een nog aangenamere ervaring te bieden.

We danken u nogmaals voor uw eerlijke feedback en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Sara Eichas
Reviewed: 4 weeks ago (06/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Niet tevreden met datgeen al beschreven is

Beste Sara Eichas,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring bij ons te beoordelen.

Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u over het algemeen niet tevreden was. We nemen uw feedback over de kamers en de prijs-kwaliteitverhouding zeer serieus, aangezien het welzijn van onze gasten onze topprioriteit is.

Uw beoordelingen van de service, netheid, het restaurant en het zwembad geven ons ook waardevolle inzichten in waar we verder kunnen verbeteren. We waarderen uw open feedback, omdat deze ons helpt om specifiek aan onze service te werken.

We danken u nogmaals voor uw eerlijke feedback en hopen u in de toekomst te kunnen overtuigen van positieve veranderingen.

Algemeen Directeur
Reviewed: 4 weeks ago (05/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Gesammtpreis könnte wegen der Zimmerqualität günstiger sein

Liebes Schirsching,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Eindrücke von Ihrem Aufenthalt bei uns mitzuteilen.

Wir freuen uns sehr, dass Sie unseren Service und unser Restaurant so positiv bewertet haben. Ihr Lob in diesen Bereichen ist eine tolle Bestätigung und motiviert unser gesamtes Team.

Gleichzeitig nehmen wir Ihr Feedback zur Zimmerqualität und zum Gesamtpreis sehr ernst. Ein gutes Preis-Leistungs-Verhältnis ist uns sehr wichtig, daher nehmen wir Ihre Anmerkungen zu den Zimmern und dem Komfort ernst und werden diese in unsere zukünftigen Überlegungen einfließen lassen.

Wir danken Ihnen für Ihr offenes Feedback und Ihre ehrliche Bewertung. Ihre Anregungen sind uns wertvoll, um unser Angebot weiterzuentwickeln und den Aufenthalt unserer Gäste kontinuierlich zu verbessern.

Mit freundlichen Grüßen

Geschäftsführer