Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,141 reviews
By Marc
Reviewed: 4 weeks ago (05/08/2025)
Date of experience: 07/2025

Oud hotel maar netjes,afwisselend eten ,wij lagen op de vijfde verdieping dan moet je twee trappen lopen

Beste Marc,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn blij te lezen dat u de netheid van ons hotel en de gevarieerde eetgelegenheden bijzonder op prijs stelde. Uw consistente positieve beoordelingen voor de kamers, de service, het restaurant, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding zijn een grote aanbeveling voor ons team en motiveren ons om een prettige omgeving voor onze gasten te blijven creëren.

Tegelijkertijd begrijpen we dat de locatie van uw kamer op de vijfde verdieping extra trappen met zich meebracht. Het is belangrijk voor ons om te weten waar we het comfort van onze gasten verder kunnen verbeteren en we nemen uw feedback serieus.

We danken u nogmaals voor uw eerlijke feedback en hopen dat u fijne herinneringen aan uw verblijf in ons hotel zult hebben.

By Wilfried
Date of experience: 07/2025

Zeer gemoedelijk. Eten en drinken top. Kamer beetje gedateerd maar schoon, prima. De muziekavond op de zaterdagavond was supergezellig. Al met al een fijn hotel waar we zeker nog wel weer terugkomen.

Beste Wilfried,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken zo uitgebreid met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u de prettige sfeer in ons hotel, evenals het eten en drinken, bijzonder heeft gewaardeerd. Uw complimenten over het muziekevenement op zaterdagavond vormen een geweldige motivatie voor ons hele team – we organiseren graag dit soort avonden om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

We nemen uw feedback over de kamerfaciliteiten uiteraard serieus; het is fijn om te weten dat de netheid aan uw verwachtingen voldeed en dat u zich over het algemeen prettig voelde. We danken u ook voor uw positieve beoordelingen over de service, het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding.

We verwelkomen u graag weer in de toekomst en danken u voor uw vertrouwen.

Date of experience: 08/2025

Wij hebben het erg maar onze zin gehad. De service in het restaurant was prima!

Beste Friele, CJ,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf bij ons te beoordelen.

We zijn verheugd te horen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad en tevreden was met de kwaliteit van de service in het restaurant. Feedback zoals die van u moedigt ons team aan om uitstekende service en een zeer plezierige ervaring te blijven bieden.

We nemen uw feedback over individuele aspecten ook zorgvuldig in overweging om continu te streven naar verbeteringen. Het is belangrijk voor ons dat u zich in alle ruimtes van ons hotel op uw gemak voelt.

We danken u voor uw vertrouwen en verwelkomen u graag weer terug.

Date of experience: 08/2025

Badezimmer sehr renovierungsbedürftig !

Sehr geehrter Freiheit, Thorsten,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke von Ihrem Aufenthalt mit uns zu teilen.

Es freut uns, dass Sie unser Haus in vielen Bereichen – von Zimmer und Service über Sauberkeit bis hin zu Restaurant, Schwimmbad und Preis-Leistungsverhältnis – positiv bewertet haben. Ihre durchweg guten Bewertungen zeigen uns, dass Sie sich bei uns insgesamt wohlgefühlt haben.

Ihren Hinweis auf den Zustand des Badezimmers nehmen wir sehr aufmerksam zur Kenntnis. Rückmeldungen wie Ihre sind für uns besonders wertvoll, da sie uns helfen, gezielt an Verbesserungen zu arbeiten und den Komfort für unsere Gäste weiter zu erhöhen.

Wir danken Ihnen für Ihr offenes Feedback und Ihre Bereitschaft, uns weiterzuempfehlen. Gerne würden wir Sie auch künftig wieder bei uns begrüßen.

Herzliche Grüße

By Joop Bloed
Date of experience: 08/2025

Het hotel is gedateerd maar schoon en het eten is prima. Wij hadden onze wensen aangegeven en daar goed rekening mee gehouden.

Beste Joop Bloed,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de netheid in ons hotel en dat vooral het eten aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw positieve waardering voor het inwilligen van uw wensen wordt door ons team als waardevolle erkenning gezien.

We stellen het op prijs dat u de verschillende aspecten van uw verblijf, zoals kamer, service, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding zo positief beoordeelt. Tegelijkertijd zijn we ons bewust van de wat oudere uitstraling van het hotel en nemen we uw opmerking hierover ter harte als extra motivatie om ons aanbod waar mogelijk te blijven verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw open feedback en uw aanbeveling. We hopen u in de toekomst opnieuw als gast te mogen verwelkomen.

Herzliche Grüße

By Haverkamp
Date of experience: 07/2025

Gedateerd interieur, maar prijs kwaliteit was prima. Aardig personeel en goed en voldoende eten.

Beste Haverkamp,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. We zijn verheugd dat u ons team, de netheid en het culinaire aanbod zo heeft gewaardeerd. We stellen ook uw eerlijke feedback over het interieur en de algehele prijs-kwaliteitverhouding op prijs.

Uw beoordeling motiveert ons om onze gasten een aangenaam verblijf te blijven bieden.

Met vriendelijke groet

Date of experience: 08/2025

Een paar heerlijke dagen gehad in een mooie omgeving.
Personeel receptie (alleen bij uitschekken) was onvriendelijk!

Beste Smeets,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf zo openlijk met ons te delen.

We zijn blij te lezen dat u een aantal heerlijke dagen in onze omgeving heeft doorgebracht en dat u met name het restaurant, de netheid, de kamer en de prijs-kwaliteitverhouding heeft gewaardeerd. Uw complimenten motiveren ons hele team om gasten een prettige ervaring te blijven bieden.

Tegelijkertijd betreuren we het zeer dat uw afscheid bij de receptie werd ontsierd door een onvriendelijke ontmoeting. We begrijpen hoe belangrijk de eindindruk is voor de algehele ervaring en nemen uw feedback zeer serieus. Alleen door eerlijke feedback zoals die van u kunnen we onze servicekwaliteit duurzaam verbeteren.

We hopen dat u nog steeds met plezier terugdenkt aan de prettige momenten van uw verblijf en u graag weer zult verwelkomen.

By Henk Vliek
Date of experience: 08/2025

Erg goed hotel. Een aanrader. Jammer dat de lift maar tot de 3e van de 5 verdiepingen gaat.

Beste Henk Vliek,

We zijn verheugd te lezen dat u ons hotel aanbeveelt en dat u de kamers, service, netheid en het restaurant bijzonder heeft gewaardeerd. Deze lof is een waardevolle motivatie voor ons hele team.

We hebben uw opmerking over de lift zorgvuldig genoteerd. We begrijpen dat continue toegang tot alle verdiepingen optimaal comfort garandeert en stellen uw eerlijke feedback zeer op prijs.

Uw opmerkingen over het zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding helpen ons ook om ons aanbod verder te ontwikkelen.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 08/2025

We hebben ons prima vermaakt.
Een goed verblijf in het mooie Sauerland. Een midweek is precies om alle bezienswaardigheden te bezoeken.

Beste Idema,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf in het prachtige Sauerland met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u een geweldige tijd bij ons heeft gehad en de gelegenheid heeft gehad om de vele bezienswaardigheden van de regio te verkennen. We stellen uw positieve feedback over uw verblijf en de omgeving zeer op prijs.

Uw feedback over onze kamers, service, netheid, restaurant en zwembad is ook erg belangrijk voor ons. Het helpt ons om ons aanbod continu te verbeteren en af te stemmen op de wensen van onze gasten.

Nogmaals bedankt voor uw beoordeling. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Grevengoed
Date of experience: 08/2025

mooi hotel statig alles mooi ruim. en een super mooie omgeving, we kijken er mooi op terug. we hebben 4 fijne dagen gehad.

Beste Grevengoed,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken zo openhartig met ons te delen.

Het doet ons bijzonder veel plezier te vernemen dat u heeft genoten van de ruime en statige uitstraling van ons hotel en dat de prachtige omgeving bij heeft gedragen aan een geslaagde tijd. Uw terugblik op deze vier fijne dagen bij ons waarderen wij zeer.

Wij stellen uw waardering voor de service, netheid, het restaurant en vooral het zwembad zeer op prijs. Tegelijkertijd nemen wij uw opmerkingen over de kamer serieus, want open feedback als de uwe helpt ons om ook op dit vlak verbeteringen door te voeren en het verblijf voor onze gasten nóg aangenamer te maken.

Dank voor uw evenwichtige beoordeling en het delen van uw ervaringen. We hopen u in de toekomst opnieuw als gast te mogen verwelkomen.

Viele Grüße,