Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,179 reviews
By H.Terli
Reviewed: 1 year ago (18/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Dat het wat ouder was allemaal was geen probleem, maar de hygiëne liet te wensen over in de badkamer!

Lieber H.Terli,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback mitzuteilen. Es freut uns zu hören, dass das Alter unseres Hotels Ihren Aufenthalt nicht beeinträchtigt hat. Wir entschuldigen uns jedoch für die Probleme, die Sie mit der Sauberkeit des Badezimmers gehabt haben könnten. Wir sind stolz darauf, ein hohes Maß an Hygiene zu bieten und werden sicherstellen, dass dies in Zukunft behoben wird. Wir hoffen, Sie bei nächster Gelegenheit wieder bei uns begrüßen und Ihre Erwartungen übertreffen zu können.

Viele Grüße,

Geschäftsführer
Reviewed: 1 year ago (17/07/2024)

hotel wordt slecht ondehouden

Beste Kooijman,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Wij zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons hotel. Wij verontschuldigen ons echter voor de problemen die u mogelijk heeft ondervonden tijdens uw verblijf. Ons team is erg trots op het handhaven van een hoge standaard van netheid en onderhoud en het spijt ons dat dit niet tot uiting kwam in uw ervaring. Wij waarderen uw waardevolle commentaar en zullen het gebruiken om onze service voor toekomstige gasten te verbeteren.

Date of experience: 07/2024

Zowel het ontbijt- als het diner buffet was uitstekend. Ruime sortering en voor ieder wat wils. Heb eerlijk gezegd met verbijstering de “oudere” Nederlandse gasten gezien die zonder enige schaamte hun bord vulden met eten, alsof ze de hongerwinter hadden meegemaakt. Ligging hotel is uitstekend!

Beste Toet,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen over uw recente verblijf in ons hotel. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van ons ontbijt- en dinerbuffet en de locatie van ons hotel. Ons team is erg trots op het aanbieden van een breed scala aan opties voor alle smaken en voorkeuren. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen bij uw volgende bezoek.

By Christ

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste Christus,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ons hotel. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze prijs en kwaliteit. Het is altijd ons doel om onze gasten een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden. We waarderen uw feedback en hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen.

Directeur
By José
Date of experience: 07/2024

We hebben een paar fijne dagen gehad in hotel Alpin samen met onze hond.
Nette kamer, ontbijt en buffet waren prima verzorgd er was ruime keuze. Personeel was vriendelijk. Leuke plek om te verblijven voor een weekend Sauerland.

Lieber José,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback zu Ihrem jüngsten Aufenthalt im Hotel Alpin zu geben. Wir freuen uns zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten und unsere gepflegten Zimmer, das köstliche Frühstück und Buffet sowie das freundliche Personal genossen haben. Es war uns ein Vergnügen, Sie und Ihren pelzigen Begleiter bei uns zu Gast zu haben, und wir hoffen, Sie bald wieder für ein weiteres unvergessliches Wochenende im Sauerland begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Date of experience: 07/2024

Kamer was prima, alleen met het beddengoed hebben we 5 nachten gedaan (op zich geen ramp) maar we hoorden van vriendinnen die er ook verbleven dat het bij hun wel was verschoond. De rest (handdoeken) werd wel gewisseld, prullenbakjes geleegd. Extra toiletrol was niet geleverd maar dat werd prima opgelost door de dame van de receptie. Restaurant en service was prima, heel prettig personeel.

Beste Backers,

Bedankt voor uw keuze om in ons hotel te verblijven en dat u de tijd heeft genomen om uw mening met ons te delen. We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf en dat ons personeel aangenaam en meegaand was. Onze excuses voor het ongemak met het beddengoed, maar we zijn blij dat dit geen invloed heeft gehad op uw verblijf. Ons team streeft ernaar om uitzonderlijke service te bieden aan al onze gasten. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Goed voor kort verblijf

Beste de Ruirer, Het de Ruirer team is dankbaar voor uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat ons hotel geschikt was voor uw korte verblijf. Onze filosofie is om al onze gasten een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Bedankt voor het kiezen van ons hotel. Met vriendelijke groet, [Hotel Manager].

Wir waren zufrieden !

Lieber Hildebrandt, Rolf,

Vielen Dank, dass Sie sich für einen Aufenthalt in unserem Hotel entschieden haben und uns Ihre Erfahrungen mitgeteilt haben. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie einen zufriedenstellenden Aufenthalt bei uns hatten. In unserem Hotel bemühen wir uns, allen unseren Gästen einen außergewöhnlichen Service und komfortable Unterkünfte zu bieten. Wir freuen uns, dass wir Ihre Erwartungen erfüllen konnten und hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Viele Grüße,

Geschäftsführer
Reviewed: 1 year ago (14/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Heel net hotel, vriendelijk personeel, alspraken er verscheidene geen Duits, Engels of nederlands en moest je met handen en voeten duidelijk maken wat je wilde. Maar men deed zijn uiterste best om je te begrijpen en ter wille te zijn.

Beste Keuten,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u ons hotel schoon en ons personeel vriendelijk vond. Ons team werkt er hard aan om u een uitzonderlijke service te bieden, ondanks eventuele taalbarrières. We danken u voor uw begrip en zijn blij dat we aan uw wensen hebben kunnen voldoen. Wij danken u voor het kiezen van ons hotel en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Algemeen Directeur
Reviewed: 1 year ago (13/07/2024)

Goeden voor herhaling vatbaar

Geachte Smit, J,

Hartelijk dank voor uw recente verblijf in ons hotel en dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij zijn erg blij om te horen dat u ons hotel voor herhaling vatbaar vindt. De tevredenheid van onze gasten is onze topprioriteit en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.