Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,149 reviews
Reviewed: 5 weeks ago (01/08/2025)
Date of experience: 07/2025

Zeer prettig verblijf. Kamers een beetje gedateerd maar wel heel schoon. Vriendelijk personeel. goede bediening.

Beste Van Sleuwen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. We zijn blij dat u uw verblijf aangenaam vond en vooral onze netheid en ons vriendelijke personeel waardeerde.

We stellen uw complimenten en opmerkingen over de kamers zeer op prijs. We gebruiken deze feedback als stimulans om onze service voortdurend te verbeteren.

Algemeen Directeur
Reviewed: 5 weeks ago (31/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Voor het geld dat we betaalden was het oké. Ik zou het niet aanraden voor meerdere dagen.
De kamers waren erg warm, ondanks dat het buiten niet warm was. Dat lijkt me voor zomers niet heel prettig .

Beste Broere, ELLEN,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

We stellen het op prijs dat u onze prijs-kwaliteitverhouding en faciliteiten zoals het zwembad en de service positief heeft beoordeeld. Uw open mening over de warme kamers nemen we zeer serieus; we begrijpen dat dit het comfort tijdens uw verblijf heeft beïnvloed, zeker met het oog op warmere dagen.

Uw opmerkingen over de netheid en het restaurant bieden ons waardevol inzicht in waar we ons aanbod verder kunnen optimaliseren. Alleen met open en eerlijke feedback als de uwe kunnen wij blijven streven naar verbetering.

We danken u nogmaals voor uw terugkoppeling en hopen dat u toch met enkele positieve herinneringen op uw verblijf bij ons terugkijkt.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
By Jo uit Kirchroa
Date of experience: 07/2025

We hebben er van genoten. Of We Alpin echter ook aanbevelen twijfel ik aan. Zeker omdat er in de buurt een vergelijkbaar hotel aanwezig is waarbij het gebruik van een lift en het nuttigen van gebak in de namiddag gewoon in de prijs is inbegrepen.

Beste Jo uit Kirchroa,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken zo uitgebreid met ons te delen. We zijn verheugd te horen dat u over het algemeen van uw verblijf bij ons heeft genoten.

Tegelijkertijd betreuren we het dat sommige aspecten van uw verblijf niet helemaal overtuigend waren in vergelijking met andere hotels. Uw eerlijke en constructieve feedback helpt ons om ons aanbod te blijven evalueren en ontwikkelen ten behoeve van onze gasten.

We danken u voor uw openheid en hopen u later weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 07/2025

Vriendelijk en behulpzaam personeel in eetzaal, bar en receptie. Het hotel ligt op een mooie plek met de mogelijkheid om diverse uitstapjes te maken.

Beste Kleijkers, Jan,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en gedetailleerde feedback over uw verblijf. We zijn verheugd dat u onze service in het restaurant, aan de bar en bij de receptie heeft gewaardeerd, en dat u de locatie van ons hotel waardeert.

We hebben uw opmerkingen over de netheid zorgvuldig genoteerd en werken er voortdurend aan om ons aanbod verder te verbeteren.

Date of experience: 07/2025

Mooi hotel aangenaam verblijf we hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad op paar kleinen puntjes na uitstekend verblijf

Beste Boot,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat u de sfeer in ons hotel en uw verblijf in het algemeen als prettig heeft ervaren. We waarderen uw complimenten voor onze service en het restaurant bijzonder en geven deze waardering graag door aan ons hele team.

We nemen uw opmerkingen over individuele punten uiteraard serieus – alleen door eerlijke feedback van onze gasten kunnen we continu verbeteren. Het is fijn dat u, ondanks enkele kleine kritiekpunten, over het algemeen een positieve ervaring heeft gehad.

We danken u ook voor uw beoordeling van de kamers, de netheid en de prijs-kwaliteitverhouding. We respecteren uw beslissing om het zwembad niet te gebruiken; wellicht kunt u deze omgeving bij uw volgende bezoek verkennen.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

80+ years
Reviewed: 6 weeks ago (29/07/2025)
Date of experience: 07/2025

De badkamer en de w.c. zij berekend op de jaren zestig. Ze zijn veel te laag voor de huidige mensen. Die zijn alleemaal veel langer geworden. Aanpassing hiervan is dringend gewenst.

Geachte heer/mevrouw van den Belt,

Hartelijk dank voor uw gedetailleerde feedback en de over het algemeen zeer positieve beoordeling. We hebben uw opmerkingen over de badkamer- en toiletvoorzieningen zorgvuldig genoteerd – we begrijpen dat de moderne eisen aan comfort en ergonomie toenemen. Uw suggestie voor verbetering is waardevol voor ons en zal worden opgenomen in onze toekomstige planning.

By Pille
Date of experience: 07/2025

Een matige ervaring helaas.
Heeft gewoon een update nodig over eigenlijk de hele linie.

Voor dit geld zijn er meerdere alternatieven en voorlopig laat ik dit hotel even links liggen

Beste Pille,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw eerlijke mening over uw verblijf te delen.

Het spijt ons zeer dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u vond dat ons hotel op verschillende punten gemoderniseerd moest worden. Uw opmerking over de prijs-kwaliteitverhouding en uw vergelijking met alternatieven laten zien hoe belangrijk het is om ons aanbod voortdurend te evalueren en te ontwikkelen.

We verzekeren u dat we uw feedback zeer serieus nemen. Het helpt ons om gerichte verbeteringen door te voeren, zodat we onze gasten in de toekomst weer een uiterst prettige ervaring kunnen bieden.

By Fred Taake
Date of experience: 07/2025

Waren bereits zum 2.Mal im Hotel und sehr zufrieden.

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Herzliche Grüsse,

Geschäftsführer
By Jan Arend de Kroon
Date of experience: 07/2025

Wij hebben met dit hotel een fijn plekje ontdekt en zullen zeker nog vaker jullie gast zijn.

Bedankt voor uw beoordeling.

Algemeen directeur
Reviewed: 6 weeks ago (27/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Prima voor de 4e keer geweest.Had een fout gemaakt met boeken kreeg toen wel een andere kamer.

Beste Snelders,

Hartelijk dank dat u opnieuw bij ons hebt verbleven en dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.

We zijn verheugd dat u voor de vierde keer voor ons hotel hebt gekozen en dat u tevreden was over uw algehele verblijf. We stellen uw positieve feedback over de kamer, service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding bijzonder op prijs – dit is een geweldige aanbeveling voor ons hele team.

Het spijt ons dat er een fout is opgetreden bij uw boeking, maar we hopen dat u alsnog heeft genoten van uw verblijf in de alternatieve kamer. We stellen uw loyaliteit en vertrouwen zeer op prijs.

We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.