Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,179 reviews
By kalverboert
Date of experience: 06/2024

goed gelegen en vriendelijk personeel

Beste kalverboert,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in ons hotel met ons te delen. We zijn vereerd dat onze gunstige locatie en vriendelijk personeel uw verblijf zo aangenaam hebben gemaakt. We streven ernaar om uitzonderlijke service te bieden aan al onze gasten en we zijn blij dat we in staat waren om dat te doen tijdens uw bezoek. Bedankt voor uw keuze om bij ons te verblijven en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 06/2024

Prima voor een weekend. Receptie heel vriendelijk. Personeel in bar wisselend.

Beste Bosman, E,

We zijn blij te horen dat u een aangenaam verblijf bij ons heeft gehad en dat ons vrolijke receptieteam een positieve indruk op u heeft gemaakt. We streven ernaar om uitzonderlijke service te bieden aan al onze gasten en het is altijd geweldig om zulke vriendelijke feedback te ontvangen.

We waarderen uw opmerking over het barpersoneel en zullen dit met ons team bespreken. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een aangenaam weekend.

By Mat Bedaux
Alone
80+ years
Date of experience: 06/2024

Vriendelijke bediening en de maaltijden waren voortreffelijk. Kamer was ook voor een alleenstaande klein,gedateerd maar functioneel.

Lieber Mat Bedaux,

vielen Dank, dass Sie uns Ihr Feedback mitgeteilt haben. Wir freuen uns zu hören, dass Sie unser freundliches Personal und die köstlichen Mahlzeiten während Ihres Aufenthalts genossen haben. Wir entschuldigen uns, wenn die Größe und das Aussehen der Zimmer nicht Ihren Erwartungen entsprochen haben. Unser Hotel ist bestrebt, allen Gästen funktionale und komfortable Unterkünfte zu bieten. Nochmals vielen Dank, dass Sie sich für einen Aufenthalt bei uns entschieden haben. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
By Gina v lith
Date of experience: 06/2024

Goed hotel.jamner dat de lift tot de derde verdieping ging.wij zaten op de vijfde.gezellig café met vriendelijk personeel.kwamen in de avond nog met hapjes rond.en de live musik was ook zeer aangenaam.

Beste Gina v lith,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in ons hotel met ons te delen. Wij waarderen uw vriendelijke woorden over ons vriendelijke personeel en de leuke live muziek in het café. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat veroorzaakt werd doordat de lift maar tot de derde verdieping ging, maar we zijn blij dat u ons hotel een aangename plek vond om te verblijven. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groeten

Date of experience: 06/2024

Vorig jaar zijn we ook geweest toen een aantal klachten, voucher gekregen voor een weekend. Top service. We hebben genoten dit weekend en alles was dik in orde. Complimenten van ons.

Beste Dorenbosch, C. J.,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij dat u genoten heeft van uw recente verblijf bij ons en dat alles naar wens was. Ons doel is om een eersteklas service te bieden en we zijn blij te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Ruud en José van der Knaap

Prima, prima, prima,,,,,,,

Beste Ruud en José van der Knaap,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback met ons. Wij zijn blij te horen dat u een "geweldige" ervaring heeft gehad in ons hotel. Het bieden van uitstekende service en het onze gasten zich thuis laten voelen is onze topprioriteit en we zijn blij dat we dit bij u hebben kunnen bereiken. We hopen dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen voor een "geweldig" verblijf.

Directeur
Date of experience: 06/2024

Prima hotel, niet modern maar wel schoon en netjes en een goede sevice.

Beste Verbaas, J,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven over uw recente verblijf in ons hotel. We zijn blij te horen dat u ons hotel schoon en goed onderhouden vond en dat onze service aan uw verwachtingen voldeed. In ons hotel richten we ons op het creëren van een comfortabele en gastvrije sfeer voor al onze gasten, ongeacht de moderniteit van onze faciliteiten. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Groenenboom
Date of experience: 06/2024

Mooi hotel in prachtige omgeving

Beste Groenenboom,

Bedankt dat u voor ons hotel heeft gekozen en dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons prachtige resort. Uw vriendelijke woorden betekenen echt veel voor ons. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Koos
Date of experience: 06/2024

Leuk hotel op mooie locatie wat zeer nodig een renovatie van de hotelkamers nodig heeft.
De bar beneden is typisch Duits en best gezellig daar zou ik niet te veel aan veranderen.
Renovatie van Hotel is een must want over paar jaar kun je hier echt geen gasten meer ontvangen wat kamers betreft. (Dat laatste is overigens mijn mening hoor)

Beste Koos,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback over uw recente verblijf in ons hotel te delen. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van onze prachtige locatie en de typisch Duitse sfeer in onze bar. Uw mening is belangrijk voor ons en we zullen er rekening mee houden omdat we voortdurend streven naar verbetering van onze faciliteiten. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen en u te laten zien welke positieve veranderingen we hebben doorgevoerd.

Vriendelijke groeten

Algemeen directeur
By Jorick
Reviewed: 1 year ago (28/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Fijn hotel op een prachtige plek

Beste Jorick,

Bedankt dat u voor ons hotel heeft gekozen en de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u onze prachtige locatie waardeerde. Ons team is er trots op om al onze gasten een aangename en plezierige ervaring te bezorgen. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.