Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,179 reviews
Date of experience: 06/2024

Het is een zeer goed hotel de inrichting is ook heel mooi het eten is ook goed en de bediening ook en mooi schoon top

Beste van der Wurp,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u onze service, de prachtige inrichting en de netheid van ons hotel waardeert. Uw complimenten zijn een prachtige erkenning voor onze inspanningen om onze gasten voortdurend een eersteklas ervaring te bieden.

Fijn om te horen dat u ook het culinaire aanbod en de vriendelijkheid van ons team als zeer positief heeft ervaren. Wij zijn dankbaar voor uw perfecte beoordeling en zijn gemotiveerd om op dit hoge niveau te blijven opereren.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen en u opnieuw een eersteklas verblijf te kunnen bieden.

Hartelijke groeten,

Date of experience: 06/2024

prima verblijf en een goede keuken (Alles top)

Beste v d Starre, AMT V,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw uitstekende recensie met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat uw ervaring met onze keuken en de algehele kwaliteit consequent positief was.

Wij waarderen uw complimenten over de kamers, de service, de netheid en de faciliteiten, zoals ons restaurant en zwembad, enorm. Uw perfecte beoordeling is een geweldige motivatie voor ons hele team om onze gasten te blijven voorzien van geweldige ervaringen.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 06/2024

Op de taalbarrière en dat het eten af en toe tegen viel ging het wél. Maar vóór een 2e keer naar U hotel zit er absoluut NIET in vóór ons! En het aanraden aan familie, vrienden en kennissen zouden wij ook NIET doen! Wij zijn wél beter gewend! Dit hotel is vóór grote groepen geweldig, maar vóór kleine groepen en gezinnen en oudere valt het enorm tegen, U had vóór deze mensen misschien beter gewoon een Enjoy hotel kunnen blijven!

Beste Poppelaars,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij betreuren het dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u over bepaalde aspecten ontevreden bent.

Wij nemen uw opmerkingen over de taal en het culinaire aanbod zeer serieus. Wij vinden het van groot belang om aan de behoeften en verwachtingen van al onze gasten te voldoen, ongeacht of ze in groepen of individueel komen. Dankzij uw feedback kunnen wij gerichte verbeteringen doorvoeren om onze gasten een nog aangenamer verblijf te bieden.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. Wij hopen dat u ons in de toekomst nog een kans geeft, zodat wij u kunnen overtuigen van de vooruitgang die ons hotel heeft geboekt.

Hartelijke groeten,

By Herman Ansems

Een hele fijne ervaring.

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Herzliche Grüsse,

Geschäftsführer
By Harry
Date of experience: 06/2024

Hotel dat qua bouw en uitstraling goed in het gebied past.
Zeer vriendelijk personeel.
Eten is prima

Beste Harry,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u de architectuur en de sfeer van ons hotel waardeert. Uw lovende woorden over onze vriendelijke medewerkers zullen het hele team zeker motiveren.

Wij zijn ook blij dat het eten aan uw verwachtingen voldeed en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Uw positieve feedback inspireert ons om uitstekende service te blijven bieden.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Directeur
Reviewed: 1 year ago (18/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Het was een heerlijke vakantie

Hartelijk dank voor uw mooie review, Vriendelijke groet, Jakob-Jan Blaauw Managing Director
By Nilwik
Reviewed: 1 year ago (18/06/2024)

Wij hebben genoten🥰
Eten was lekker
Ruime kamers en een gezellige muziekavond gehad

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over uw recente verblijf. Fijn om te horen dat u genoten heeft van de service, het personeel, het eten en de algehele ervaring in ons hotel. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen - we stellen dit zeer op prijs!

Managing Director
Reviewed: 1 year ago (17/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Een fijn all-in verblijf in een mooie omgeving.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf bij ons te beoordelen. We zijn blij te horen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad. We kijken ernaar uit om u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Jakob-Jan Blaauw Managing Director
Reviewed: 1 year ago (17/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Fijn hotel om familie weekend door te brengen. Eten is prima.
Optreden van zanger op vrijdag en zaterdag was erg gezellig. Leuke sfeer!

Beste Manders,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken over ons hotel met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u een fijn familieweekend bij ons heeft gehad en dat het eten aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Ons team waardeert met name de prettige optredens van de zanger en de opgewekte sfeer die er heerste. Uw complimenten over de accommodatie, de service en de prijs-kwaliteitverhouding motiveren ons om ons best te blijven doen.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

80+ years
Reviewed: 1 year ago (16/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Lästig, die ewige Jagd um einen freien Tisch, das Gedränge am Buffett.

Sehr geehrter Her Bischof,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung für Ihren kürzlichen Aufenthalt in unserem Hotel zu hinterlassen. Es freut uns zu hören, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns insgesamt genossen haben.

Es tut uns leid zu hören, dass Sie die Suche nach einem freien Tisch und das Gedränge am Buffet als lästig empfunden haben. In unserem Hotel bemühen wir uns, eine warme und einladende Atmosphäre zu schaffen, in der unsere Gäste entspannen und ihre Mahlzeiten genießen können, ohne sich gehetzt oder überfüllt zu fühlen. Wir werden Ihr Feedback berücksichtigen, um unsere Dienstleistungen kontinuierlich zu verbessern.

Nochmals vielen Dank, dass Sie sich für einen Aufenthalt bei uns entschieden haben.

Viele Grüße,

Geschäftsführer