Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,183 reviews
By Maurits broeren
Reviewed: 1 year ago (15/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Zeer mooi hotel, erg vriendelijk personeel. Het is alleen jammer dat er weinig is te eten tussen de middag mag wel iets beter . Aan de andere heb ik er ook begrip ervoor omdat de meeste mensen 's middags gaan wandelen of gaan skiën in de winter . Algemeen cijfer zou ik zeker een 8.5 geven . Zeker voor herhaling vatbaar.

We zijn blij te horen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen - we stellen dit zeer op prijs! We kijken ernaar uit om u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Jakob-Jan Blaauw Managing Director
Date of experience: 06/2024

Erg leuk en gezellig hotel

Beste van der Ree,

Ik wil u hartelijk danken dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u ons hotel als zeer vermakelijk en comfortabel ervaart.

Wij stellen uw positieve feedback over onze kamers, service en netheid zeer op prijs. Het motiveert ons om op hoog niveau te blijven werken en onze gasten een aangenaam verblijf te bieden.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten

By G.Jonker
80+ years
Date of experience: 06/2024

Wij hebben tot onze spijt geen gebruik van Uw hotel gemaakt. Dit zou de tweede keer voor ons zin omdat de eerste keer zeer goed was. Na eerst het bezoek een paar weken uit gesteld te hebben in overleg met U hebben wij wegens ernstige ziekte van mijn vrouw alles moeten annuleren . U heeft dit op een uiterste fijne en correcte wijze voor ons afgehandeld. Als het voor ons mogelijk is zullen wij graag weer bij U boeken. Hartelijk dank

Beste G.Jonker,

Hartelijk dank dat u uw ervaringen met ons deelt. Wij vinden het vervelend om te horen dat u uw verblijf moest annuleren vanwege de ziekte van uw vrouw. Uw gezondheid en welzijn zijn onze topprioriteit en we zijn blij dat we u in deze moeilijke situatie enigszins tegemoet konden komen.

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met ons annuleringsproces en dat u overweegt om in de toekomst nogmaals ons hotel te bezoeken. Uw eerste, prettige ervaring met ons betekent veel voor ons en geeft ons hoop dat we u binnenkort weer mogen verwelkomen.

Wij danken u hartelijk voor uw vriendelijke woorden en wensen uw vrouw een spoedig en volledig herstel.

Hartelijke groeten

Date of experience: 06/2024

De waardering voor de kamer is gebaseerd op het feit, dat deze wel erg hoog ligt. Niet zozeer de ligging maar de bereikbaarheid met een lift die niet hoger gaat dan verdieping drie en dat daarna nog twee grote trappen gelopen moet worden om bij de kamer te komen.
Dit is niet te verkopen aan mensen die dik boven de zeventig zijn.
Bij kamer indeling beter naar leeftijd kijken, dus ouderen minimaal een met de lift bereikbare kamer toewijzen.

Beste Cordes,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf in ons hotel te beoordelen. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service, netheid en restaurant.

Uw opmerking over de toegankelijkheid van uw kamerverdieping is voor ons van groot belang. Wij begrijpen dat toegankelijkheid van groot belang is, vooral voor oudere gasten. Daarom nemen wij uw feedback zeer serieus. Uw suggestie met betrekking tot de toegankelijkheid van de kamerindeling wordt intern besproken, zodat we zo goed mogelijk kunnen voldoen aan de behoeften van al onze gasten.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten,

Date of experience: 06/2024

Das Essen war wie immer sehr gut. Die Sauna ist renovierungsbedürftig.

Sehr geehrter Schmidt,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie unser Essen genossen haben. Wir legen großen Wert darauf, unseren Gästen kulinarische Erlebnisse von hoher Qualität zu bieten.

Gleichzeitig nehmen wir Ihre Rückmeldung zur Sauna ernst und sind Ihnen dankbar für diesen Hinweis. Ihre Anmerkungen helfen uns, Verbesserungsmöglichkeiten zu identifizieren und unser Angebot weiter zu optimieren.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen erneut einen angenehmen Aufenthalt zu bieten.

Viele Grüße,

Geschäftsführer
By Karin V
Date of experience: 06/2024

Prima verblijf, grote kamers met fijn balkon. Enigszins oubollig en verouderd (met name de badkamer) maar goede bedden. Eten goed. Minpuntje: lift is heel klein en nodig aan vervanging toe. Pluspunt: heerlijk zwembad.

Beste Karin Vorderman,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u vooral onder de indruk was van de ruime kamers met balkon en het prachtige zwembad.

Wij stellen uw constructieve feedback over de badkamers en de lift zeer op prijs. Deze suggesties zijn voor ons ontzettend waardevol, omdat wij voortdurend streven naar het verbeteren en up-to-date houden van onze faciliteiten.

Fijn om te horen dat u ons gastronomische aanbod waardeert en dat u de bedden comfortabel vindt. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten,

By Beks
Date of experience: 06/2024

Goedendag, mijn zus en ik hebben fijne dagen doorgebracht in het Sauerland Alpin hotel. Ontbijt en diner uitstekend. Medewerkers doen er alles aan om het de gast naar wens te maken. Mooi wandel/fiets gebied.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over uw verblijf. Fijn om te horen dat u genoten heeft van de service, het personeel, het eten en de algehele ervaring in ons hotel. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen - we stellen dit zeer op prijs! Graag tot een volgende keer!

Managing Director
Reviewed: 1 year ago (13/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Ruime kamer, groot en goed bed, fijn ligbad, lekker eten

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over uw recente verblijf. Fijn om te horen dat u genoten heeft van de service, het personeel, het eten en de algehele ervaring in ons hotel. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen - we stellen dit zeer op prijs!

Managing Director
Reviewed: 1 year ago (13/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Prima hotel maar er mag ‘s avonds wel wat meer te doen zijn

Liebe Van Harskamp Familie,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Erfahrungen nach Ihrem Aufenthalt in unserem Hotel mitzuteilen. Wir freuen uns, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns genossen und unser Hotel als angenehm empfunden haben. Wir haben Verständnis dafür, dass Sie sich mehr Aktivitäten für den Abend gewünscht hätten, und wir wissen Ihr Feedback zu schätzen. Im Prima Hotel legen wir Wert darauf, unseren Gästen eine entspannende Atmosphäre zu schaffen, in der sie ihre Auszeit in vollen Zügen genießen können. Wenn unsere Gäste jedoch auf der Suche nach aufregenderen Aktivitäten sind, gibt es viele Möglichkeiten, die nur einen kurzen Spaziergang vom Hotel entfernt sind.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
By Tineke van der Weerd
Reviewed: 1 year ago (11/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Gezellig hotel personeel prima eten prima👍

Beste Tineke van der Weerd,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf in ons hotel te beoordelen. Wij zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad en heeft genoten van het vriendelijke personeel en het eten.

Bij Hotel de Eik streven we ernaar dat onze gasten een comfortabele en plezierige ervaring bij ons hebben. Wij waarderen uw feedback en streven ernaar om uitstekende service te bieden aan al onze gasten.

Nogmaals bedankt dat u voor ons heeft gekozen, we hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Algemeen Directeur