Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 827 reviews
Reviewed: 6 weeks ago (07/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Was goed, maar voor de avond wat meer organiseren wat muziek of bingo.
Altijd leuk

Beste Reijnders-Kock,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij om te horen dat u over het algemeen tevreden bent met uw verblijf bij ons.

Wij stellen uw suggesties voor avondentertainment zeer op prijs. Wij streven er voortdurend naar om de ervaring van onze gasten te verrijken en denken graag met u mee over hoe we onze avondactiviteiten kunnen verrijken met muziek of andere vormen van entertainment.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en kijken ernaar uit u weer een aangenaam verblijf te bezorgen.

By A ten Haaf
Reviewed: 6 weeks ago (06/03/2025)
Date of experience: 03/2025

We hebben het verblijf als aangenaam ervaren!
We vonden alleen de consumpties die we voor 17.00 gebruikten wat aan de hoge kant.
Ik zou willen adviseren om ze wat goedkoper te maken.
Dan zal er wellicht meer gebruik van worden gemaakt!

Beste A ten Haaf,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u uw verblijf prettig vond.

Wij stellen uw constructieve suggestie over de prijzen voor consumptie vóór 17.00 uur zeer op prijs. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om ons aanbod verder te optimaliseren.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen en danken u nogmaals voor uw waardevolle feedback.

By pastoors
Reviewed: 7 weeks ago (05/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Ein tolles preisleistungs verhältnis . personal seeehhhrrr freundlich und hilfsbereit das hotel liegt günstig man ist mit dem bus schnell in winterberg oder nach willingen . waren jetzt zum 2ten mal im winter da . einfach toll . einzig die badezimmer sind alt und eng . wannen sind heute nicht mehr modern vielleicht 1% der zimmer mit wanne wären noch ok

Sehr geehrte(r) pastoors,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre positiven Eindrücke mit uns zu teilen. Es freut uns außerordentlich zu hören, dass Sie unser Hotel bereits zum zweiten Mal im Winter besucht haben und Sie das gute Preis-Leistungsverhältnis sowie die freundliche und hilfsbereite Art unseres Personals schätzen. Ihre Zufriedenheit liegt uns sehr am Herzen.

Besonders freut es uns, dass Ihnen die günstige Lage unseres Hotels gefällt, die es erlaubt, schnell nach Winterberg oder Willingen zu gelangen. Ihre Anregungen bezüglich der Badezimmer nehmen wir ernst. Uns ist es wichtig, den Komfort unserer Gäste stetig zu verbessern, und Ihre Rückmeldung hilft uns dabei.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen erneut einen angenehmen Aufenthalt zu bieten.

Date of experience: 03/2025

Goed hotel vriendelijk personeel goede en vlotte bediening

Beste Oosterbosch, RPM,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen met ons te delen. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met ons vriendelijke personeel en onze snelle service.

Wij zijn ook blij dat u onze servicekwaliteit, de netheid, het restaurant en het zwembad zo hoog heeft gewaardeerd. Wij waarderen uw complimenten enorm en het is een geweldige motivatie voor ons hele team.

Wij hopen u binnenkort weer in ons hotel te mogen verwelkomen en u wederom een uitstekend verblijf te bezorgen.

By Wbms
Date of experience: 03/2025

We hebben twee leuke dagen gehad, maar wij zouden er zelf niet langer willen verblijven. Het eten was matig, en de kamers erg verouderd. Personeel was erg vriendelijk, en ‘s avonds kon je er gezellig zitten in de bar

Beste Wbms,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in ons hotel te beschrijven. Wij zijn erg blij om te horen dat u een aantal fijne dagen bij ons heeft doorgebracht en dat u de vriendelijkheid van ons personeel heeft gewaardeerd. Wij zijn ook blij dat u genoten heeft van de avondsfeer in onze bar.

Wij betreuren het echter dat niet alle aspecten van uw verblijf aan uw verwachtingen voldeden, met name wat betreft het eten en de staat van de kamers. Uw waardevolle feedback is voor ons van groot belang, omdat wij onze dienstverlening voortdurend willen verbeteren.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen, met als doel uw verwachtingen te overtreffen.

By Andrea und Mick Hülshorst
Date of experience: 02/2025

Grosses Zimmer, gutes Essen, sehr freundlicher Service.

Sehr geehrte Andrea und Mick Hülshorst,

Herzlichen Dank für Ihre positive Rückmeldung zu Ihrem Aufenthalt in unserem Hotel. Wir sind begeistert zu hören, dass Sie mit der Größe Ihres Zimmers, unserem kulinarischen Angebot und dem freundlichen Service so zufrieden waren. Ihr Lob motiviert unser Team sehr.

Es freut uns besonders, dass Sie die Sauberkeit und das Preis-Leistungsverhältnis mit der höchsten Bewertung bewertet haben. Ihr Aufenthaltserlebnis liegt uns sehr am Herzen, und Ihr Feedback bestätigt, dass wir auf dem richtigen Weg sind.

Wir nehmen Ihre Anmerkung zum Schwimmbad ernst und sind stets bemüht, unser Angebot kontinuierlich zu verbessern, um Ihren Aufenthalt rundum angenehm zu gestalten.

Nochmals vielen Dank, dass Sie uns weiterempfehlen und Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Wir freuen uns darauf, Sie bei Ihrem nächsten Besuch erneut willkommen zu heißen.

War alles in Ordnung

Sehr geehrte Edelgard Fink,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns sehr, dass Sie Ihren Aufenthalt insgesamt als angenehm empfunden haben.

Wir sind dankbar für die ausführlichen Bewertungen in den verschiedenen Bereichen, die für uns wertvolles Feedback darstellen. Es ist schön zu hören, dass insbesondere unser Restaurant bei Ihnen positiv hervorsticht.

Nochmals vielen Dank für Ihre Rückmeldung. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns willkommen zu heißen.

Date of experience: 02/2025

Een fijn hotel, mooi gelegen, eten en drinken goed verzorgd, sanitair en lift gedateerd

Beste Comfurius, L.K.,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in ons hotel met ons te delen. Wij zijn blij dat u uw verblijf en vooral de service, het restaurant en het zwembad zo positief heeft beoordeeld. Wij stellen uw nuttige feedback over de loodgieterswerkzaamheden en de lift op prijs en nemen uw opmerkingen serieus, zodat we in de toekomst verbeteringen kunnen doorvoeren.

Directeur
Reviewed: 7 weeks ago (03/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Das Haus ist etwas in die Jahre gekommen, aber dennoch freundlich-rustikal.

Sehr geehrte Schock,Ingrid,

Es ist schön zu hören, dass Sie den freundlich-rustikalen Charme unseres Hauses zu schätzen wissen. Ihre positiven Rückmeldungen in Bezug auf Service, Sauberkeit und das Preis-Leistungsverhältnis erfreuen uns sehr und motivieren unser Team.

Wir legen großen Wert darauf, die Erfahrungen unserer Gäste kontinuierlich zu verbessern und nehmen Ihr Feedback ernst, um mögliche Verbesserungen vorzunehmen. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns willkommen zu heißen und Ihnen einen noch angenehmeren Aufenthalt zu bieten.

By Marion Reijnders-Leenders
Reviewed: 7 weeks ago (03/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Gezellig hotel, kamer is ruim . Alleen badkamer is aan modernisering toe.

Beste Marion Reijnders-Leenders,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven over uw verblijf in ons hotel. Wij zijn blij dat u de grootte van de kamers waardeert en danken u voor uw lof over ons restaurant en onze service.

Wij nemen uw suggestie om onze badkamers te moderniseren serieus en zullen hier rekening mee houden bij toekomstige renovaties.