Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,151 reviews
By Jan Arend de Kroon
Reviewed: 6 weeks ago (28/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Wij hebben met dit hotel een fijn plekje ontdekt en zullen zeker nog vaker jullie gast zijn.

Bedankt voor uw beoordeling.

Algemeen directeur
Date of experience: 07/2025

Prima voor de 4e keer geweest.Had een fout gemaakt met boeken kreeg toen wel een andere kamer.

Beste Snelders,

Hartelijk dank dat u opnieuw bij ons hebt verbleven en dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.

We zijn verheugd dat u voor de vierde keer voor ons hotel hebt gekozen en dat u tevreden was over uw algehele verblijf. We stellen uw positieve feedback over de kamer, service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding bijzonder op prijs – dit is een geweldige aanbeveling voor ons hele team.

Het spijt ons dat er een fout is opgetreden bij uw boeking, maar we hopen dat u alsnog heeft genoten van uw verblijf in de alternatieve kamer. We stellen uw loyaliteit en vertrouwen zeer op prijs.

We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 07/2025

Gezellig hotel met een ongedwongen sfeer en vriendelijke bediening.

Beste van der Vet,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback. We zijn blij dat u heeft genoten van de ontspannen sfeer en de behulpzaamheid van ons team. We stellen uw positieve opmerkingen over ons restaurant en zwembad bijzonder op prijs.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Bruns
Date of experience: 07/2025

Ja leuk weekend.. oud maar net hotel

Beste Bruns,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u een heerlijk weekend bij ons heeft doorgebracht en tevreden was met de netheid, service en het restaurant. We stellen uw positieve beoordeling over de prijs-kwaliteitverhouding en het zwembad ook zeer op prijs.

We hebben nota genomen van uw feedback over de sfeer en uitstraling van ons hotel. Ondanks de wat oudere charme streven we ernaar om altijd goed onderhouden en aangename kamers te garanderen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw positieve beoordeling. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 07/2025

prima locatie, mooie authentieke uitstraling.

Beste van de Vorst,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd dat u onze locatie en de bijzondere, authentieke sfeer van ons hotel waardeert. Uw uitstekende beoordelingen voor de kamers, service, netheid, restaurant, zwembad en prijs-kwaliteitverhouding zijn een geweldige erkenning en motivatie voor ons hele team.

We danken u voor uw vertrouwen en uw aanbeveling en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Fam. Westerhuis
Date of experience: 07/2025

Mooi gelegen hotel, wat hier en daar wel een opknapbeurt kan gebruiken.

Beste familie Westerhuis,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u zo onder de indruk was van de prachtige locatie van ons hotel, de service, het restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding. Uw complimenten motiveren ons hele team om ons te blijven inzetten voor het welzijn van onze gasten.

Tegelijkertijd nemen we uw opmerking over de bouwkundige staat van het hotel en uw wens tot modernisering zeer serieus. We vinden deze feedback belangrijk om het comfort en de sfeer continu te verbeteren en aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen.

We danken u ook voor uw openhartige beoordelingen van de kamers, de netheid en het zwembad. Uw gedetailleerde beoordeling helpt ons bij het verder verbeteren.

We hopen u bij een volgend bezoek weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 07/2025

Prima Hotel en voorzieningen voor een paar dagen onderweg

Beste Henny,

We zijn blij te horen dat u ons hotel en de faciliteiten als een aangename tussenstop heeft ervaren. We stellen uw positieve beoordeling van de kamers, service, netheid en prijs-kwaliteitverhouding bijzonder op prijs.

We hebben uw feedback over het restaurant zorgvuldig genoteerd en beschouwen dit als waardevolle suggesties voor het verder optimaliseren van ons aanbod.

We hopen u bij uw volgende reis weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 07/2025

Mooie ligging. Prima uitgangspunt voor wandelingen.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.

Beste Reimink-Klunder,

hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken met ons te delen. We zijn blij te horen dat u heeft genoten van onze locatie en de wandelmogelijkheden, en dat u vooral onze prijs-kwaliteitverhouding, service en restaurant heeft gewaardeerd.

Uw complimenten voor ons team motiveren ons om onze gasten een prettige sfeer te blijven bieden. We nemen ook uw opmerkingen over de netheid en het zwembad zeer op prijs, omdat ze ons helpen om continu te verbeteren.

By José
Reviewed: 6 weeks ago (25/07/2025)

Het was geweldig,we hebben allemaal weer genoten voor de 2de keer

Beste José,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve indrukken opnieuw met ons te delen.

We zijn verheugd te horen dat uw tweede verblijf bij ons wederom een groot succes was en dat u samen een geweldige tijd heeft gehad.

Uw grote waardering voor onze service, netheid, het restaurant, ons zwembad en de prijs-kwaliteitverhouding betekent veel voor ons hele team en is een prachtige bevestiging van onze inspanningen.

We stellen uw loyaliteit en vertrouwen zeer op prijs en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

80+ years
Reviewed: 6 weeks ago (25/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Das Haus ist in die Jahre gekommen. Alle Angestellten des Hauses sind freundlich und bemühen sich um einen. Das Essen ist abwechslungsreich und lecker.

Sehr geehrte Höfer, Käthe,

herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre positiven Eindrücke von Ihrem Aufenthalt mit uns zu teilen.

Es freut uns sehr, dass Sie mit der Freundlichkeit und dem Einsatz unseres Teams so zufrieden waren und unseren Service, die Sauberkeit sowie das Restaurant besonders lobend hervorheben. Ihr schönes Feedback zu dem abwechslungsreichen und schmackhaften Essen motiviert unser gesamtes Team und bestätigt unsere Bemühungen.

Ihre Anmerkung hinsichtlich des Alters unseres Hauses nehmen wir aufmerksam zur Kenntnis. Rückmeldungen wie Ihre sind für uns sehr wertvoll, um gezielt an Verbesserungen zu arbeiten und unseren Gästen weiterhin eine angenehme Atmosphäre zu bieten.

Wir danken Ihnen für Ihr Vertrauen und Ihre Weiterempfehlung und würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Viele Grüße,

Geschäftsführer