Sauerland Alpin Hotel hotel logohotel logo

Based on 1,345 reviews
Reviewed: 1 year ago (30/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Vorig jaar zijn we ook geweest toen een aantal klachten, voucher gekregen voor een weekend. Top service. We hebben genoten dit weekend en alles was dik in orde. Complimenten van ons.

Beste Dorenbosch, C. J.,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij dat u genoten heeft van uw recente verblijf bij ons en dat alles naar wens was. Ons doel is om een eersteklas service te bieden en we zijn blij te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

By Ruud en José van der Knaap
Reviewed: 1 year ago (30/06/2024)

Prima, prima, prima,,,,,,,

Beste Ruud en José van der Knaap,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback met ons. Wij zijn blij te horen dat u een "geweldige" ervaring heeft gehad in ons hotel. Het bieden van uitstekende service en het onze gasten zich thuis laten voelen is onze topprioriteit en we zijn blij dat we dit bij u hebben kunnen bereiken. We hopen dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen voor een "geweldig" verblijf.

Directeur
Date of experience: 06/2024

Prima hotel, niet modern maar wel schoon en netjes en een goede sevice.

Beste Verbaas, J,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven over uw recente verblijf in ons hotel. We zijn blij te horen dat u ons hotel schoon en goed onderhouden vond en dat onze service aan uw verwachtingen voldeed. In ons hotel richten we ons op het creëren van een comfortabele en gastvrije sfeer voor al onze gasten, ongeacht de moderniteit van onze faciliteiten. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Groenenboom
Date of experience: 06/2024

Mooi hotel in prachtige omgeving

Beste Groenenboom,

Bedankt dat u voor ons hotel heeft gekozen en dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons prachtige resort. Uw vriendelijke woorden betekenen echt veel voor ons. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Koos
Date of experience: 06/2024

Leuk hotel op mooie locatie wat zeer nodig een renovatie van de hotelkamers nodig heeft.
De bar beneden is typisch Duits en best gezellig daar zou ik niet te veel aan veranderen.
Renovatie van Hotel is een must want over paar jaar kun je hier echt geen gasten meer ontvangen wat kamers betreft. (Dat laatste is overigens mijn mening hoor)

Beste Koos,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback over uw recente verblijf in ons hotel te delen. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van onze prachtige locatie en de typisch Duitse sfeer in onze bar. Uw mening is belangrijk voor ons en we zullen er rekening mee houden omdat we voortdurend streven naar verbetering van onze faciliteiten. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen en u te laten zien welke positieve veranderingen we hebben doorgevoerd.

Vriendelijke groeten

Algemeen directeur
By Jorick
Date of experience: 06/2024

Fijn hotel op een prachtige plek

Beste Jorick,

Bedankt dat u voor ons hotel heeft gekozen en de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u onze prachtige locatie waardeerde. Ons team is er trots op om al onze gasten een aangename en plezierige ervaring te bezorgen. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Date of experience: 06/2024

Een Hele fijne vakantie gehad, en s'avonds erg gezellig .

Beste Reijnders-Kock,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is geweldig om te horen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad en heeft genoten van onze avondactiviteiten. We streven ernaar om een warme en uitnodigende sfeer te creëren voor onze gasten en we zijn blij dat u zich op uw gemak voelde tijdens uw verblijf. Het was een genoegen om u als gast te hebben en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

By Oberje
Date of experience: 06/2024

Fijn hotel voor een paar dagen. Voldoende eten en drinken.jammer dat sommige mensen ongeduldig zijn als even iets op is.personeel is behulpzaam en vriendelijk. Komen zeker weer een keer terug.was de derde keer voor ons in dit hotel.

Lieber Oberje,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Erfahrungen in unserem Hotel mitzuteilen. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten und unsere Speisen und Getränke genossen haben. Unser Team ist stolz darauf, all unseren Gästen einen hilfreichen und freundlichen Service zu bieten. Wir freuen uns, dass Sie uns in Zukunft wieder besuchen möchten. Es wäre uns ein Vergnügen, Sie für einen weiteren unvergesslichen Aufenthalt wieder zu begrüßen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer
Reviewed: 1 year ago (27/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Hotel, kamer, ontbijt en lunch was prima. Bediening minder, maar waarschijnlijk kwam dat door taalbarriére.
Hotel van binnen heel netjes, buitenkant veel houtwerk dat een verfbeurt nodig had. Vanuit de bar kijk je door het raam tegen dikke lagen spinnenwebben.

Beste Maessen, PHJ,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf en ons goed onderhouden hotel en heerlijke ontbijt- en lunchaanbod op prijs stelde. Wij verontschuldigen ons voor eventuele taalbarrières met ons personeel en zullen werken aan verbetering op dit gebied. Wees ervan verzekerd dat we ernaar streven om een gezellige en comfortabele sfeer te creëren voor al onze gasten, zowel binnen als buiten het hotel.

Hoogachtend, [uw naam], Hotel Manager

By Erik
Reviewed: 1 year ago (26/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Prima all-inclusive hotel. Top: service gerichtheid van de medewerkers in bar en restaurant. Tip: eten is soms lauw (diner) en soms niet voorradig (ontbijt/diner), zeker als je wat later aanschuift.

Lieber Erik,

Vielen Dank, dass Sie sich für einen Aufenthalt in unserem Hotel entschieden haben und sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu schreiben. Wir freuen uns zu hören, dass Ihnen unser All-Inclusive-Konzept und der erstklassige Service unserer Bar- und Restaurantmitarbeiter gefallen haben. Wir freuen uns über Ihr Feedback zur Temperatur des Abendessens und zur Verfügbarkeit von Frühstücks-/Abendessenoptionen. Unsere Philosophie ist es, uns ständig zu verbessern, und wir werden dies im Hinterkopf behalten, während wir uns bemühen, unseren Gästen das beste Erlebnis zu bieten. Nochmals vielen Dank, und wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße

Geschäftsführer