Star City Hotel hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 7,333 reviews across 16 portals
By Ádám
Date of experience: 11/2023

Elégedett vagyok, buli után egy éjszakát töltöttem a hotelben.

Kedves Vendégünk!

Hatalmas örömmel olvassuk elégedett értékelését szállodánkban szerzett tapasztalatairól.

Egy éjszakás tartózkodásra is tökéletes választásnak bizonyulunk, így köszönjük az elismerő szavakat.

Nagyon reméljük, hogy a jövőben hasonlóképpen minket fog választani.

Üdvözlettel,
By Giuseppe

By Miloš Jovan Verenčević

By Paul
Reviewed: 2 years ago (11/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Nice hotel not far from Keleti railway station. Good WIFI. Friendly staff. TV didn't work & light outside room kept going on/off all night which was annoying

Dear Guest,

We appreciate your feedback. We are pleased to hear that You found the hotel's location, WIFI to be nice and good.

Our Staff's mission is to enchance the Guest's stay, so we are glad we managed to make a proper impression.

We apologize for the TV and light outside, which was annoying. We investigate these issues and solve it.

We are pleased to have met your overall expectations, and your satisfaction means a lot to us.

We look forward to welcoming You again in the future.

Best regards,
No Public Name
Reviewed: 2 years ago (10/11/2023)

ottimo

Dear Esteemed Guest,

We appreciate your brief but kind feedback. We are pleased to hear that You enjoyed your stay.

Your satisfaction is important to us, and we hope to have the pleasure of hosting You again at Star City Hotel*** in the future.

Best regards,
No Public Name
Reviewed: 2 years ago (08/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Jó fekvésű hotelben, udvarias személyzettel, kissé lelakott, de tiszta szobában szálltunk meg a családommal. Az ár/érték arány teljesen elégedetté tett minket. További jó munkát kívánok Önöknek, biztos, hogy visszatérünk még megszállni, ha Budapesten leszünk.

Kedves Vendégünk!

Köszönjük segítőkész értékelését szállodánkban gyűjtött pozitív tapasztalatairól.

Megtisztelő számunkra, hogy szállodánk elhelyezkedése, személyzetünk udvariassága és a szobák tisztasága is elnyerte tetszésüket.

Hatalmas örömmel tölt el minket, hogy hotelünk ár/érték aránya elégedetté tette Önöket, és hogy a jövőben visszatérnek még hozzánk.

Alig várjuk, hogy fogadhassuk Önöket még egy tartalmas kikapcsolódásra a Star City Hotel***-ben.

Köszönettel,
By Taisiia
Reviewed: 2 years ago (07/11/2023)

No Public Name
Reviewed: 2 years ago (07/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Bom hotel para se estar, estando bem localizado

Dear Valued Guest,

We greatly appreciate your kind words about our hotel.

We are thrilled to hear that You found our location to be convenient for your stay.

It is always our aim to provide a comfortable and enjoyable experience for our Guests.

Thank You for choosing to stay with us at Star City Hotel***, and we hope to welcome You back in the near future.

Warm regards,
No Public Name
Reviewed: 2 years ago (05/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Nagyon kedvesek, segítőkészek a recepciósok.

Kedves Vendégünk!

Hálásan köszönjük pozitív értékelését.

Vendégeink elégedettsége a legkimagaslóbb motivációnk, ezáltal örömmel tölt el minket, hogy a recepciósokat segítőkésznek és kedvesnek ismerte meg.

Reméljük, hogy a jövőben hasonló pozitív benyomást tudunk majd kelteni, ha lesz lehetőségünk újra találkozni.

Rendkívül hálásak vagyunk azért, hogy minket választott, és hogy pozitívan értékelt minket.

Köszönettel,
No Public Name
Reviewed: 2 years ago (05/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Abban a szobában, ahol mi voltunk, egynél több éjszakát nem szívesen töltöttünk volna.

Tisztelt Vendégünk!

Köszönjük szépen megtisztelő értékelését szállodánkban szerzett tapasztalatairól.

Sajnálattal bizonyosodunk meg arról, hogy abban a szobában, ahol tartózkodtak, egynél több éjszakát nem szívesen töltöttek volna.

Ugyanakkor szobáink egyénenként eltérő megjelenéssel és jellemzőkkel rendelkeznek, így a Vendégeink foglaltság jegyében szabadon érdeklődhetnek esetleges szobacsere, vagy bármilyen más megoldás lehetőségéről. Legnagyobb prioritásunk az Önök elégedettsége, így nagyon reméljük, hogy a jövőben jobb benyomást kelthetünk.

Reméljük, hogy kapunk még lehetőséget Önök készséges fogadtatására.

Mindemellett köszönettel tartozunk, hogy minket választottak és megtiszteltek bizalmukkal.

Üdvözlettel,
Star City Hotel*** Csapata
Back to Top CERTIFICATE what's this?