Tetens Hotel und Restaurant hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 3,172 reviews across 10 portals
By Gitte
40-49 years
Reviewed: 6 years ago (02/05/2019)
Date of experience: 04/2019

Hyggelig stemning og venlig betjening

60-69 years
Reviewed: 6 years ago (30/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Lille værelse med skråvægge. Ingen mulighed for at sidde og læse, det ville være godt med et opholdsrum så man kunne sidde der. Vi prøvede at sidde på de to stole i receptionen, det var ikke optimalt.

Kære damer og herrer, vi har modtaget din kritik. Desværre havde vi kun et værelse tilbage på tidspunktet for booking.
Book venligst på dit næste ophold i tid med os direkte eller via vores hjemmeside. Du er velkommen til at kommentere en værelsesforespørgsel.
Mange tak til Maren von Eitzen og hendes hold

Sehr geehrte Damen und Herren, wir haben Ihre Kritik erhalten. Leider hatten wir zum Zeitpunkt Ihrer Buchung nur noch ein Zimmer frei.
Bitte buchen Sie doch bei Ihrem nächsten Aufenthalt rechtzeitig bei uns direkt oder über unsere Webseite. Gerne können Sie dann einen Zimmerwunsch äußern.
Herzlichen Dank Maren von Eitzen und ihr Team
By Maria Damgaard
Business
30-39 years
Reviewed: 6 years ago (29/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Fint hotel - god beliggenhed.

Dankeschön, wir freuen uns schon auf Ihren nächsten Besuch!
60-69 years
Reviewed: 6 years ago (28/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Vi vil gerne overnatte på hotellet igen.

50-59 years
Reviewed: 6 years ago (27/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Et fantastisk sted med ro og rigtig god service og dejlig mad

Family
60-69 years
Reviewed: 6 years ago (25/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Absolut intet at udsætte på hotellet overhovedet, værelserne var så fine og personalet meget venlige. Eneste anke er nok at køkkenet lukkede kl.20.00 både skærtorsdag og Langfredag, hvor vi var der. Måske var det grundet helligdag, men det er ret tideligt for et køkken at lukke på et hotel i en by, hvor der ikke er andre steder man kan tage hen, hvis man gerne vil hygge sig lidt med dessert osv. Det kunne vi slet ikke nå. Synes der stod at køkken lukkede 21.00..

50-59 years
Reviewed: 6 years ago (24/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Ett trevligt hotell med bra mat, kan absolut rekommenderas

By Jytte Gehrke
Friends
60-69 years
Reviewed: 6 years ago (19/04/2019)

Ok, hyggeligt, venligt personale

Guten Tag, vielen Dank , dass Sie sich die Zeit genommen haben Ihren Aufenthalt zu bewerten. Ihre Anmerkungen zur Sauberkeit sind völlig berechtigt und ich werde das mit dem betreffenden Mitarbeiter besprechen.
Ihre Frühstückpunkte kann ich nicht nachvollzihen, da täglich ein Obstkorb und aufgeschnittenes Obst auf dem Büfett steht. Außerdem gibt es verschiedene Joghurts und Milch.
Herzliche Grüße Maren von Eitzen, Inhaberin
Business
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (16/04/2019)

Ich komme gern wieder

By Peter Dalgaard
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (14/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Værelse 12 stinker. Maden er blevet dårligere. Ikke pengene værd. Personalet venlige og imødekommen.

Back to Top CERTIFICATE what's this?