hotellogo The Three Corners Ocean View**** Prestigehotel logo
Onze klanttevredenheidsindex
91%

"Fantastisch"

Op basis van8,539 recensies op 18 portals
:
Geen openbare naam
Stel
30-39 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (18/01/2020)
Datum van ervaring: 01/2020

Wardrobe with a broken door. Room without a balcony.

Geen openbare naam
Vrienden
40-49 jaren
Beoordeeld: 6 weeks ago (16/12/2019)
Datum van ervaring: 12/2019

Alles is goed verlopen. Behalve enkele minpuntjes in het restaurant. Ik heb enkele keren mijn bestek enz moeten nemen.
Waar ik voor het eerst problemen mee had was de soda machine. De frisdranken die uit de soda machine kwamen, hadden een afschuwelijke chemische smaak. Ik heb gedurende 2 weken mijn frisdrank van bij de bar tot bij het restaurant genomen.
Bij aankomst had de frigo op de kamer een vreselijke geur. Die is na melding aan het kamerpersoneel door henzelf onmiddellijk vervangen (mijn dank aan hen).
Verder geen opmerkingen.

Van Josha
Stel
30-39 jaren
Beoordeeld: 4 maanden geleden (02/10/2019)
Datum van ervaring: 06/2019

Guter Service und kompetente Hotelfachkräfte.

Danke für die schönen Stunden.

Van Flemming kolby Hansen
Stel
50-59 jaren
Beoordeeld: 4 maanden geleden (02/10/2019)
Datum van ervaring: 08/2019

Super dejligt.
Men vores opgradering var ikke helt god.
Dejlig udsigt, men fra kl 00:00 til 03:00 startede der meget højt musik over fra byen, så man skulle sove med ørepropper i. Ved godt det ikke har noget med hotellet at gøre. Man skulle nok have opgraderingerne på den anden side.
Allers et skønt hotel

Van Louise Bridges
Gezin
40-49 jaren
Beoordeeld: 4 maanden geleden (01/10/2019)
Datum van ervaring: 08/2019

Amazing

Van Pamela Young
Stel
40-49 jaren
Beoordeeld: 4 maanden geleden (01/10/2019)
Datum van ervaring: 09/2019

I always love coming to Ocean View - Everything is just perfect and I love the peaceful atmosphere - A special thank you for advising Equinox of our arrival

Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?