Onze klanttevredenheidsindex
88%

"Fantastisch"

Op basis van6,010 beoordelingen op 14 portals
:
Van Karin
Stel
50-59 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (12/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Heerlijk hotel centraal gelegen met zeer vriendelijk personeel

Locatie





100 %
Kamer





100 %

Douche stoomcabine bed alles goed

Hygiëne





100 %
Service





100 %

Zeer vriendelijk iedereen als je wat vraagt komt het in orde top

Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Van Anoniem
Stel
30-39 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (12/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

heerlijk hotel! schoon, rustig, grote kamer, modern ingericht midden in het dorp, vlak bij de boot; wat wil je nog meer!?!

Locatie





100 %
Kamer





100 %
Hygiëne





100 %
Service





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Van Carla
Vrienden
60-69 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (12/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Een prachtige luxe kamer met alles erop en eraan, maar ook schoon en met heerlijke bedden!
Lekker verse koffie halen de hele dag door of op je eigen kamer zetten, is een leuk extraatje. De gezellige lounge waar je weer mensen ontmoet en je een spelletje kunt doen, geeft ook een heel gezellige tintje aan dit hotel! Beslist een aanrader!

Locatie





60 %

In verband met het opbreken van alle straten rond dit hotel was de locatie tijdelijk slecht bereikbaar

Kamer





100 %
Hygiëne





100 %

Zilverschoon :-)

Service





100 %

Wij hadden een huilend buurmeisje, wat gedurende onze 1e nacht onze slaap nogal verstoorde...nadat wij dit gemeld hadden aan de receptie, werd er direct een andere kamer voor ons gezocht en werd onze bagage voor ons verhuisd. Wat een goeie service zeg!

Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Van Anoniem
Stel
40-49 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (12/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Mooi hotel, vriendelijke medewerkers. Dit geldt ook voor het restaurant grand café. De kamer was heel schoon, de stoomcabine op de kamer was heerlijk.

Locatie





80 %

Op loopafstand van het dorp en ook het strand.

Kamer





80 %

een compacte maar fijne kamer. Het bed op de vide is prettig.

Hygiëne





80 %

Kamer was heel schoon.

Service





80 %
Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Van Anoniem
Stel
20-29 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (12/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Sehr gepflegtes Hotel mit ein, zwei Sachen die man verbessern kann um in der oberen Klasse mithalten zu können.

Locatie





100 %
Kamer





60 %

ein Schrank fehlt und es ist doch sehr hellhörig, man versteht wenn die Nachbarn oder auf dem Flur jemand redet. Zudem hört man immer wenn einer duscht oder die Toilettenspülung benutzt. Kleine Handtücher für den Kopf haben gefehlt.

Hygiëne





100 %
Service





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





60 %
Van Susanne
Stel
50-59 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (11/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Es fehlt eindeutig ein Qualitätsmanagement/Hausdame für die Zimmer, es waren viele kleine Sachen defekt, so gibt man kein Zimmer an Gäste. In einer Suite erwarte ich zumindest einen Kleiderschrank, das war gar nix. Leider alles zu hellhörig, da nützen auch keine Oropax auf dem Nachttisch. Das Frühstücksbuffet ist teilweise für den Ansturm der Gäste zu klein, man könnte das enge Zeitfenster (08:30-10:30) ändern. Der Whirlpool auf dem Zimmer reisst da nix mehr raus...

Locatie





100 %
Kamer





60 %
Hygiëne





60 %
Service





40 %
Prijs/kwaliteit verhouding





40 %
Van Jürgen R.
Stel
60-69 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (11/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Hotel in zentraler Lage. Gute Ausgangsposition für Strandwanderungen. Bar und Restaurant sehr zu empfehlen. Im Zimmer funktionierte der Fernseher und die Kaffeemaschine nicht.

Locatie





100 %
Kamer





60 %
Hygiëne





60 %
Service





60 %
Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Van Simons
Stel
50-59 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (11/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Insgesamt hatten wir ein paar erholsame Tage auf Ameland im van Heekeren Hotel.

Locatie





100 %

Die Lage des Hotels mitten in Nes hat uns sehr gut gefallen. Es liegt zentral aber trotzdem ruhig.

Kamer





100 %

Das Zimmer war sehr sauber und gut ausgestattet. Es hatte sogar einen Balkon. Es war sehr ruhig im Zimmer. Einzig die Wasserrohre im Haus nervten uns mit ihren Geräuschen. Ich weiß aber nicht, ob das immer so ist.

Hygiëne





100 %

Daran gab es nichts zu bemängeln.

Service





100 %

Der Service im ganzen Haus lässt keine Wünsche offen.

Prijs/kwaliteit verhouding





100 %

Unser Preis war sehr gut, denn wir haben über Secret Escapes gebucht. Der normale Preis des Hotels wäre uns zu teuer gewesen. Auch der Preis für das Frühstück wäre uns zu hoch gewesen.

Van Anoniem
Gezin
60-69 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (09/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Hotel und Restaurant / Cafe ist sehr ansprechend. Leider waren durch Bauarbeiten die Straßen und Wege nicht begehbar, schade!

Locatie





80 %

Centrumslage

Kamer





100 %

Modern, aber leider fehlte der Sichtschutsvorhang an der Dusche

Hygiëne





100 %
Service





100 %

Mitarbeiter hat extra für uns seinen Parkplatz aufgegeben, sehr aufmerksam

Prijs/kwaliteit verhouding





100 %

Secret Escapes März Preis, besser geht nicht !

Van S.
Stel
30-39 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (09/03/2019)
Datum van ervaring: 03/2019

Wir waren wieder sehr zufrieden.
Das schöne Zimmer und das gute Frühstück bieten Einen hohen Erholungsfaktor.

Locatie





80 %

Das Hotel liegt super zentral mitten in Nes. Zur Fähre sind es zu Fuß 15-20 min, zum Strand ebenfalls.

Kamer





100 %

Wir waren nun zwei mal dort, die romantische Suite und die fantastische Suite haben uns sehr gut gefallen. Sie sind sehr stylisch und komfortabel eingerichtet.

Hygiëne





80 %

Alles In Ordnung

Service





100 %

Das Personal war sehr freundlich.

Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?