VILLA GRETA hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
95%

"Excellent"

Based on 1,077 reviews across 6 portals
:
By Anonymous
Family
40-49 years
Reviewed: 3 weeks ago (26/05/2019)
Date of experience: 04/2019

Jedzenie bardzo dobre, wyszukane a zarazem dania dla każdego. Dania kuchni polskiej podane ze świeżych składników z nutą zaskoczenia.

Breakfast





80 %
Room





100 %

surowy a zarazem ciepły wystrój

Cleanliness





100 %
Service





100 %

bardzo miłe i pomocne panie, właściciele również

By Nowak
Family
30-39 years
Reviewed: 4 weeks ago (18/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Fajne miejsce dla rodzin z dziećmi

Room





80 %

Metraż,

Restaurant





80 %

Miła obsługa. Dobre jedzenie

Cleanliness





60 %

Przy przyjeździe zatkany syfon pod prysznicem po poprzednich gosciach

Service





80 %

Miło i rzetelnie. Posiłki nie zawsze na umowioną godzine

By Anonymous
Family
30-39 years
Reviewed: 6 weeks ago (08/05/2019)
Date of experience: 04/2019

Miejsce bardzo klimatyczne, spokój, cisza, przemili i otwarci ludzie. Pokoje czyste i pyszne jedzenie. Świetna baza wypadowa na pobliskie tereny (szlaki turystyczne czy warsztaty, które są niezwykłą atrakcją dla dzieci .... i nie tylko).

Room





100 %
Breakfast





100 %
Restaurant





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
By Anonymous
Family
30-39 years
Reviewed: 6 weeks ago (08/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Pobyt (mimo niepogody) był bardzo udany. Gospodarz chętnie udzielał informacji ba temat atrakcji turystycznych. W okolicy można było uczestniczyć w ciekawych zajęciach. Miejsce bardzo przyjazne dla rodzin z dziećmi, duży płac zabaw na zewnątrz.

Room





100 %

Czysty, stylowy, wystarczająco duży, odpowiednia liczba mebli.

Breakfast





100 %

Śniadanie było bardzo różnorodne: miejscowe produkty, sałatki i dodatki do chleba dla wegetarian, dania na ciepło.

Restaurant





100 %

Bardzo smaczne dania z regionalnych produktów.

Cleanliness





100 %

Pokój był codziennie sprzątany.

Service





100 %

Wszyscy byli bardzo sympatyczni i pomocni.

By Lis
Family
30-39 years
Reviewed: 6 weeks ago (04/05/2019)
Date of experience: 04/2019

Piękny obiekt ze wspaniałym ogrodem, raj dla dzieci!!! Bardzo smaczne posiłki i wspaniała obsługa.

Room





100 %

Duża przestrzeń, jasne wnętrze

Breakfast





100 %
Restaurant





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
By Anonymous
Family
30-39 years
Reviewed: 3 months ago (23/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Otrzymałam więcej niż oczekiwałam. Świetnie miejsce dla dzieci. Wyobrażam sobie że wiosna i latem jest jeszcze lepiej.

Room





80 %

Czysto, wygodnie, zgodnie z opisem

Breakfast





100 %

Duzy I ciekawy wybor

Restaurant





80 %

Ciekawe propozycje dla dorosłych i dla dzieci

Cleanliness





100 %
Service





100 %

Nie mam zastrzeżeń. Miło, zawsze pomocni

By Demelza
Alone
30-39 years
Reviewed: 3 months ago (18/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Wonderful experience. Great place to stay, wonderful staff. Relaxed, warm and welcoming. Great website with lots of thought put into attractions and places to visit in the area. Would really recommend a visit. Would love to come back.

Room





100 %
Breakfast





100 %
Restaurant





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
By Cichowlas
Family
40-49 years
Reviewed: 4 months ago (18/02/2019)
Date of experience: 02/2019

Jestem bardzo zadowolony z pobytu oraz wyżywienia. Luźna atmosfera, dopisała pogoda, dzieciaki szczęśliwe, wszystko w jak najlepszym porządku.

Breakfast





100 %

Wybór od sasa do lasa :)

Restaurant





100 %

Generalnie jedzenie było pyszne. Jedynie jak dla mnie mogły by być odrobinę cieplejsze zupy.

Room





80 %

Było bardzo ciepło

Cleanliness





80 %
Service





100 %

Świetna obsługa kelnerska oraz panie sprzątające. No i oczywiście kucharki :)

By Kubicka
Family
40-49 years
Reviewed: 4 months ago (14/02/2019)
Date of experience: 02/2019

Bardzo pozytywne!!! Super!

Room





80 %
Breakfast





100 %
Restaurant





100 %
Cleanliness





60 %
Service





100 %
By Anonymous
Family
30-39 years
Reviewed: 4 months ago (12/02/2019)
Date of experience: 02/2019

Bardzo sympatyczne, ciepłe i przyjazne miejsce.

Room





100 %
Breakfast





100 %
Restaurant





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
Back to Top CERTIFICATE what's this?