VILLA GRETA hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
95%

"Excellent"

Based on 947 reviews across 6 portals
:
By Anonymous
Business travelers
40-49 years
Reviewed: 1 week ago (12/01/2019)
Date of experience: 01/2019

smacznie i przytulnie

Room





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
By Iżak
Business travelers
50-59 years
Reviewed: 2 months ago (19/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Polecam ten obiekt , spokój , cisza , urokliwe miejsce i dobre jedzenie .

Room





5 / 5.0

Ładne , czyste i ciekawie urządzone

Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0

Miła

By Anonymous
Couple
50-59 years
Reviewed: 2 months ago (19/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Świetne jedzenie, bardzo przyjazna atmosfera, czyściutko.

Room





4 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
By Jan W.
Business travelers
60-69 years
Reviewed: 2 months ago (18/11/2018)
Date of experience: 11/2018

świetne miejsce na odpoczynek i wyciszenie

Room





5 / 5.0

klimatyczne i funkcjonalne wyposażenie

Cleanliness





5 / 5.0

czystość bez zastrzeżeń

Service





5 / 5.0

bardzo miła i profesjonalna

By Anonymous
Family
30-39 years
Reviewed: 2 months ago (18/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Super miejsce na odpoczynek z dziećmi.
Plac zabaw atrakcyjny nawet dla starszych dzieci :)

Room





5 / 5.0

Duża przestrzeń

Cleanliness





4 / 5.0
Service





5 / 5.0
By Anonymous
Business travelers
30-39 years
Reviewed: 2 months ago (17/11/2018)
Date of experience: 11/2018

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Room





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





4 / 5.0
By Kosmecka
Family
30-39 years
Reviewed: 2 months ago (07/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Byłam miło zaskoczona. Potrawy pięknie podawane na talerzu smaczne.

Room





5 / 5.0

Wystrój, dbałość o szczegóły.

Cleanliness





5 / 5.0

Panie sprzątaczki na medal!

Service





5 / 5.0

Obsługa kelnerska na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy szczególnie Pana Marcina!

By Sylwia
Family
40-49 years
Reviewed: 3 months ago (05/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Bardzo dobre! Przytulny pokój, plac zabaw i pokój zabaw dla dzieci. Przepyszne jedzenie. Sympatyczny właściciel i załoga (choć niektórzy nieco zakręceni i niedoinformowani) . Bardzo miłe, spokojne miejsce. Na pewno jeszcze wrócimy.

Room





4 / 5.0

wszystko co niezbędne posiadał.

Cleanliness





4 / 5.0

wszystko poza owadami

Service





4 / 5.0

wszyscy byli bardzo mili i pomocni, choć należałoby popracować trochę nad informacją.Pani, która nas przyjmowała nie powiedziała ze mozan skorzystac z lodówki w holu, nie wiedziała czy można pożyczyć czajnik (choc jest taka informacja n a stronie internetowej) i poinformowała o możliwości obiadu tylko w formie dania dnia, bez możliwości wyboru z karty. Na pytanie czy jest z menu dla dzieci- odpowiedziała ze nie ma nic dla dzieci!!! A przecież było z karty.

By Anonymous
Family
40-49 years
Reviewed: 3 months ago (22/10/2018)
Date of experience: 09/2018

Miejsce niepowtarzalne, klimat przyjazny i rodzinny.

Room





4 / 5.0

czystość, wygodna łazienka, "klimat"

Cleanliness





5 / 5.0
Service





4 / 5.0
By Anonymous
Alone
40-49 years
Reviewed: 3 months ago (09/10/2018)
Date of experience: 09/2018

Nie pojechałbym na wakacje w tamten rejon, gdyby nie bogate zestawienie dostępnych atrakcji przedstawione na stronie Villa Greta. Skorzystałem jedynie z małej części, więc będę jeszcze musiał wrócić.
https://steemit.com/travel/@miosha/land-of-extinct-volcanoes-part-0-16-pogorze-kaczawskie-katzbach-foothills-8754500f97ebfest

Room





5 / 5.0

Pokój przytulny, w sam raz dla mnie (nawet we trójkę byłoby ok). Wysokie osoby mogłyby mieć problem.

Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0

Obsługa miła i pomocna.

Back to Top CERTIFICATE what's this?