VILLA GRETA hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
95%

"Excellent"

Based on 1,185 reviews across 6 portals
:
By Skorupska
Family
30-39 years
Reviewed: 2 months ago (25/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Bardzo klimatyczne i urokliwe miejsce, z dobrą energią, bardzo smacznym jedzeniem, miłą obsługą, idealne dla rodzin, aż nie chciało się wyjeżdżać... Duży plus za "aktywizację" okolicy, grę terenową i bardzo fajne warsztaty (m.in. zbieranie agatów - super sprawa, syn dumny ze zbiorów i znalezisk;-) Idealna baza wypadowa do różnych miejsc na Dolnym Śląsku, przestronne ładnie urządzone pokoje, duży teren dla dzieci do biegania i ładny plac zabaw (na plus spora ilość miejsc do odpoczynku dla rodziców, ławki, krzesła, stoliki przy placu zabaw). Ogólne wrażenia bardzo dobre i na pewno jeszcze tu wrócimy:)

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 2 months ago (21/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Fantastyczne miejsce na przyjazd z dzieckiem

No Public Name
Business
50-59 years
Reviewed: 2 months ago (13/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Świetna atmosfera, pyszne jedzenie, piękny widok z górki, mili gospodarze, super pies

No Public Name
Group
40-49 years
Reviewed: 2 months ago (09/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Było pięknie, chociaż niestety traf chciał, że mam poczucie, że za cenę pokoju dwuosobowego spałam w pokoju o niższym standardzie niż inni w tej samej cenie (pokój będący częścią apartamentu, przeznaczony dla dzieci), pokój był ciemny.

Dzień dobry, rzeczywiście w przypadku Laboratorium Psychoedukacji apartamenty pełnią nietypową rolę dwóch dwójek przez co nie miała pani dostępu do pokoju dziennego z aneksem kuchennym. Zwykle dedykowane są rodzinie i cały apartament jest jedną całością.
Oczywiście jest też duża różnica w cenie. W Pani przypadku cena była niższa o ok 35% od standardowego cennika.
Samoistne wygaszenie pieca, co oznacza chwilowy deficyt ciepłej wody, zdarza się kilka razy w roku ale restart urządzenia i powrót do zwykłego standard trwa ok. 20 minut od zgłoszenia. Tak było i tym razem :-).
Doba hotelowa trwa jak w większości hoteli od 14:00 w dniu przyjazdu do 11:00 w dniu wyjazdu.
Zapraszamy ponownie!
Krzysiek Rozpędowski
No Public Name
Alone
50-59 years
Reviewed: 2 months ago (05/08/2019)
Date of experience: 07/2019

Klimat i atmosfera tego miejsca pozwala na podejrzenie, że tutaj usytuowany jest jeden z czakramów.Przy każdej,nawet krótkiej wizycie doświadczam tego i fizycznie i psychicznie.
Okolica zachęca do zwiedzania - najlepiej rowerem - widoki jedyne w swoim rodzaju.

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 2 months ago (05/08/2019)
Date of experience: 07/2019

Cicho i spokojnie, miły klimat

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 3 months ago (29/07/2019)
Date of experience: 07/2019

Bardzo udany pobyt. Dużo korzystaliśmy z propozycji wycieczkowych opisanych na stronie Villi Grety. Dziecko, jak i my, zachwycone teren wokół Grety. Siano, plac zabaw, trampolina. Świetny pomysł dla dzieciaków z paszportem.

No Public Name
Family
40-49 years
Reviewed: 3 months ago (07/07/2019)
Date of experience: 06/2019

Fajne miejsce z pełnym zapleczem jako baza wypadowa do wędrówek po pogórzu Kaczawskim, plus podczas wakacji - cały pakiet zróżnicowanych warsztatów dla dzieci i młodzieży w zasięgu przeważnie kilkunastu kilometrów. Nawet rodzic dobrze się bawi przy okazji : -)

No Public Name
Family
40-49 years
Reviewed: 3 months ago (02/07/2019)
Date of experience: 06/2019

Bardzo dobre miejsce do spędzania aktywnego wypoczynku z dziećmi. Bardzo podobał mi się sposób przekazania informacji o lokalnych atrakcjach, grach terenowych oraz warsztatach organizowanych w okolicy.

No Public Name
Family
40-49 years
Reviewed: 5 months ago (26/05/2019)
Date of experience: 04/2019

Jedzenie bardzo dobre, wyszukane a zarazem dania dla każdego. Dania kuchni polskiej podane ze świeżych składników z nutą zaskoczenia.

Back to Top CERTIFICATE what's this?