VILLA GRETA hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
95%

"Excellent"

Based on 1,262 reviews across 6 portals
:
No Public Name
Family
40-49 years
Reviewed: 4 days ago (19/02/2020)
Date of experience: 02/2020

Świetnie miejsce na beztroskie spędzenie czasu. Piękny dom, miła obsługa, ciekawa okolica. Nawet, gdy zimą nie ma śniegu, a czasami nawet prądu.

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 4 weeks ago (27/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Byliśmy już trzeci raz. Za każdym razem było świetnie. Super miejsce na wypoczynek z dziećmi.
Dziękujemy za udany urlop:)

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 6 weeks ago (13/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Miejsce prowadzone w rodzinnej atmosferze i z dbałością o najdrobniejsze szczegóły. Przepyszne jedzenie, lokalne produkty. Miejsce z dusza!

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 7 weeks ago (08/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi.

No Public Name
Family
40-49 years
Reviewed: 7 weeks ago (08/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Odpoczynek bez TV i cywilizacyjnych wynalazków, na łonie natury, w spaniałej bogatej w zabytki i atrakcje okolicy. W bardzo dobrych warunkach.

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 7 weeks ago (08/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Wrażenia bardzo pozytywne. Kilka wspaniale spędzonych dni w miłej atmosferze domu, właściciele bardzo sympatyczni i pozytywnie nastawieni w Villi czuć sielski rodzinny klimat. Do tego pyszne jedzenie i cisza i spokój wokół. Szczerze polecam pobyt w Villi Greta.

By Skorupska
Family
30-39 years
Reviewed: 6 months ago (25/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Bardzo klimatyczne i urokliwe miejsce, z dobrą energią, bardzo smacznym jedzeniem, miłą obsługą, idealne dla rodzin, aż nie chciało się wyjeżdżać... Duży plus za "aktywizację" okolicy, grę terenową i bardzo fajne warsztaty (m.in. zbieranie agatów - super sprawa, syn dumny ze zbiorów i znalezisk;-) Idealna baza wypadowa do różnych miejsc na Dolnym Śląsku, przestronne ładnie urządzone pokoje, duży teren dla dzieci do biegania i ładny plac zabaw (na plus spora ilość miejsc do odpoczynku dla rodziców, ławki, krzesła, stoliki przy placu zabaw). Ogólne wrażenia bardzo dobre i na pewno jeszcze tu wrócimy:)

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 6 months ago (21/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Fantastyczne miejsce na przyjazd z dzieckiem

No Public Name
Business
50-59 years
Reviewed: 6 months ago (13/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Świetna atmosfera, pyszne jedzenie, piękny widok z górki, mili gospodarze, super pies

No Public Name
Group
40-49 years
Reviewed: 7 months ago (09/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Było pięknie, chociaż niestety traf chciał, że mam poczucie, że za cenę pokoju dwuosobowego spałam w pokoju o niższym standardzie niż inni w tej samej cenie (pokój będący częścią apartamentu, przeznaczony dla dzieci), pokój był ciemny.

Dzień dobry, rzeczywiście w przypadku Laboratorium Psychoedukacji apartamenty pełnią nietypową rolę dwóch dwójek przez co nie miała pani dostępu do pokoju dziennego z aneksem kuchennym. Zwykle dedykowane są rodzinie i cały apartament jest jedną całością.
Oczywiście jest też duża różnica w cenie. W Pani przypadku cena była niższa o ok 35% od standardowego cennika.
Samoistne wygaszenie pieca, co oznacza chwilowy deficyt ciepłej wody, zdarza się kilka razy w roku ale restart urządzenia i powrót do zwykłego standard trwa ok. 20 minut od zgłoszenia. Tak było i tym razem :-).
Doba hotelowa trwa jak w większości hoteli od 14:00 w dniu przyjazdu do 11:00 w dniu wyjazdu.
Zapraszamy ponownie!
Krzysiek Rozpędowski
Back to Top CERTIFICATE what's this?