VILLA GRETA hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
94%

"Excellent"

Based on 1,215 reviews across 6 portals
:
Reviewed: 5 weeks ago (22/09/2020)
Date of experience: 09/2020

Wszystko mi się podobało. Widać, że właściciele wkładają dużo serca w prowadzeniu agroturystyki - nie tylko chodzi o wnętrze, ale również o jakość domowych śniadań, obiadów i kolacji. Dużym plusem jest powierzchnia obiektu, dodatkowo okolica jest bardzo urokliwa. Bardzo tam odpoczęłam. Polecam :)

Reviewed: 5 weeks ago (22/09/2020)
Date of experience: 09/2020

Organizowaliśmy wyjazd firmowy dla jednego z naszych klientów. Goście byli bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje bardzo czyste, jedzenie smaczne. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecamy to miejsce! :)

Reviewed: 2 months ago (23/08/2020)
Date of experience: 08/2020

SZukalismy spokoju, odpoczynku i kameralnego
Miejsca a zastalismy Halas, tlok i dezorganizacje spowodowana licznymi goscmi restauracji

Dziękujemy za cenne uwagi. W czasie wakacji, w niedziele i soboty rzeczywiście bywa tłoczno. Tym bardziej, że pandemia korony spowodowała pozostanie wszystkich Polaków w kraju i ludzi jest więcej niż zwykle. Zastanawiamy się co z tym fantem zrobić, szlabanów przecież nie postawimy. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem dla ceniącym spokój jest wybieranie na wypoczynek terminów spoza najwyższego sezonu.
Akustyka w budynku głównym nie jest doskonała, to dom wybudowany w 1876 r i trudno go dostosować do współczesnych standardów. Polecam następnym razem wybranie apartamentu w Domu Arnolda, tam problemów z hałasem u sąsiadów nie ma.
Moskitier nie zakładamy ponieważ problem z komarami właściwie u nas nie występuje. Ten rok był rzeczywiście wyjątkowy bo w czerwcu spadło ponad 200 mm deszczu i chyba po raz pierwszy w moim 40-letnim życiu pojawiło się nieco więcej niż zwykle insektów. Problem dotyczył może 3 tygodni w lipcu. POza tym z moskitierami nie da się wyjrzeć przez okno :-).
Reviewed: 2 months ago (17/08/2020)
Date of experience: 07/2020

Ciepło, domowo, dużo przestrzeni zielonej

Reviewed: 2 months ago (11/08/2020)
Date of experience: 07/2020

Piękne miejsce i pyszne jedzenie. Dzieci nie chciały wyjeżdżać :)

Reviewed: 2 months ago (10/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Wrażenie bardzo dobre, wszystko wydaje się być przemyślane i na dobrym poziomie.

Bardzo dziękujemy za cenne uwagi i za dobrą notę mimo wszystko :-)
Reviewed: 2 months ago (10/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Kochamy Villę Gretę od 10 lat i nie przestaniemy. Cudowne miejsce, wyjątkowy charakter i nastrój. Plac zabaw i wszystkie miłe zakątki ogrodu, a do tego bardzo przyjemna świetlica pozwalają całej rodzinie na relaks. Wrócimy na pewno.

Reviewed: 3 months ago (06/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Bardzo udane wakacje. Świetne miejsce i piękna okolica. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi.

Reviewed: 3 months ago (05/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Byliśmy na wyjwździe z grupą znajomych+ nasze pociechy. W Villa Greta gościliśmy przez tydzień i.....i bardzO żałujemy że nie byliśmy przynajmniej dwa. Prawda jest taka, że przynajmniej ja nie jestem ani vege ani wegetarian i chyba też nie eko a spędziłam jedne z lepszych wakacji w swoim życiu, Wakacje w tym miejscu biją na łeb wszystkie zagraniczne hotele z basenami. Sam obiekt super, sielsko, anielsko, dużym plusem jest mega dużo miejsc do przesiadywania w ogrodzie, każdy znajdzie miejsce dla siebie, Piekny ogród, piekny dom, super stodoły, gdzie dodatkowo Pan Dawid zorganizował naszym dzieciom warsztaty z robienia wisiorków z drewna. Sama okolica niby spokojna, ale na każdym kroku czekają jakies atrakcje, chcoażby warsztaty lepienia z gliny, płukanie złota, gra terenowa i dużo dużo innych. Dobra baza wypadowa na piesze wycieczki. Także niedalego wiele zamków także godnych uwagi, Dodatkowo na posesji urzędnuje uroczy pies Joy, który jest pacyfistą i kocha wszystkich. I tak już na koniec bezproblemowy Pan właściciel... sorry za porównanie ale trochę ma wspólnego coś ze swoim psem...myślę że to gość który chodzi własnymi drogami, niewidoczny ale w razie potrzeby pomocny i na miesjcu. Gorąco polecam, obiecałam dzieciom, że jeszcze tam wrócimy!

Pani Małgorzato, dawno tak nie ubawiła mnie opinia o naszym domu :-). Hau hau :-)
Reviewed: 3 months ago (05/08/2020)
Date of experience: 07/2020

Przepiękne miejsce do oderwania się od codzienności....cisza i spokój....

Back to Top CERTIFICATE what's this?