VILLA GRETA hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
94%

"Excellent"

Based on 1,165 reviews across 6 portals
:
Reviewed: 4 months ago (05/08/2020)
Date of experience: 07/2020

Zdecydowanie miejsce przyjazne rodzinom z dziećmi. Wspaniała atmosfera , jedzenie, bliskość natury, dużo przestrzeni i atrakcji dla dzieci, zadbanie o gości rowniez w kontekście propozycji okolicznych atrakcji (a jest ich sporo), urzekająca historia w tle. Polecamy, będziemy wracać

Reviewed: 5 months ago (09/07/2020)
Date of experience: 06/2020

Bardzo pozytywnie - jedyne 4ki to pozwolę sobie zgodnie z prośbą komentarz - nie do końca czysto w pokoju co zauważyłem jak mała pełzała po podłodze pod łóżko itd, odnośnie posiłków bardzo smaczne wszystkie jedynie ich cena mogła by być naszym zdaniem minimalnie niższa, ale wygoda i smak kuszą aby nie szukać alternatyw :) na pewno kiedyś do Państwa wrócimy i polecamy znajomym to miejsce. Bardzo duży plus za rodzinną atmosferę.

Reviewed: 5 months ago (08/07/2020)
Date of experience: 06/2020

Sielsko anielsko. Cudowna atmosfera piękny ogród, przyjaźni ludzie

Reviewed: 5 months ago (08/07/2020)
Date of experience: 07/2020

To miejsce, które warto odwiedzić aby znaleść spokój od miasta, luźna atmosfera...,miejsce przyjazne dla dzieci, dużo atrakcji(warsztatów ,nie tylko dla dzieci)

Reviewed: 5 months ago (08/07/2020)
Date of experience: 06/2020

Byliśmy bardzo mile zaskoczeni miejscem, jego charakterem, lokalizacją. Gorąco polecam dla tych co cenią dobrą jakość na uboczu.

Reviewed: 5 months ago (08/07/2020)
Date of experience: 06/2020

w samych superlatywach

Reviewed: 6 months ago (02/06/2020)
Date of experience: 05/2020

Pogoda, gospodarze, obsługa, miejsce, klimat - wszystko na szóstkę, albo nawet na siódemkę!

Reviewed: 6 months ago (01/06/2020)
Date of experience: 05/2020

Miejsce z klimatem i niezwykłą kuchnią. Wspaniale odnowione stare założenie gospodarcze z poszanowaniem tradycji i tego co najciekawsze w lokalnej architekturze. Uczta dla oczu i reszty zmysłów (wspaniałe jedzenie). Poza tym sympatyczi właściciele i ciekawa oferta różnych zajęć w okolicy. Pies właścicieli pójdzie z tobą na spacer;). Chętnie wrócę!

Reviewed: 6 months ago (01/06/2020)
Date of experience: 05/2020

Przyjemnie i komfortowe miejsce, rodzinna atmosfera

Reviewed: 6 months ago (31/05/2020)
Date of experience: 05/2020

Zawsze chce mi się do Was wracać...niezależnie od pory roku...bardzo magiczne miejsce, w którym odpoczywam jak nigdzie ....wszystkim znajomym polecam Villę, bo słowami nie da się opisać jak pięknie u Was jest ..obsługa i właściciele przesympatyczni :) jedzenie i trunki też...otoczenie...bajka !!!

Back to Top CERTIFICATE what's this?