Waldhotel Sonnenberg hotel logohotel logo

Date of experience: 09/2024

Sehr ruhige Lage direkt am Waldrand. Ein Wanderparadies, direkt vom Hotel aus kann man los wandern. Hunde sind willkommen.

80+ years
Date of experience: 09/2024

Beoordeling kan bijna niet beter!

Alone
Date of experience: 09/2024

freundliches Personal, schönes Zimmer, tolle Lage, leckeres Frühstück; Hotel macht allerdings einen etwas "altbackenen" Eindruck (Investitionsstau?) - für meine Bedürfnisse und Erwartungen ok

Reviewed: 7 months ago (15/09/2024)

Super vriendelijk personeel
Ontbijt was goed
Het restaurant was prima,interieur van het hotel was oudbollig en gedateerd.
Dat mag een opfrisbeurt krijgen..

Reviewed: 7 months ago (15/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Wir haben uns gefreut, Personal aus verschiedenen Ländern zu erleben, die wir als professionell und entgegenkommend erlebt haben.

Reviewed: 7 months ago (14/09/2024)

Sehr gutes hotell!!!

Reviewed: 8 months ago (13/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Nice stay with a comfortable room and An amazing view. Sadly our room was on the backside so missed the view.

Reviewed: 8 months ago (11/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Prijs/kwaliteit zeker in orde, prachtig ontbijtbuffet, verzorgt avondeten

Beste V,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We zijn blij te horen dat u tevreden was over de prijs en de kwaliteit van ons hotel. Het is altijd fijn om te weten dat onze gasten genieten van ons heerlijke ontbijtbuffet en onze goed bereide diners.

We streven naar een aangenaam verblijf voor al onze gasten en het is fijn om te zien dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan wat betreft prijs-kwaliteitverhouding.

Wij danken u voor uw keuze en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Team Waldhotel Sonnenberg
Reviewed: 8 months ago (10/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Die Lage des Hotels ist toll und ein idealer Ausgangspunkt für Wanderungen und Ausflüge. Auch waren wir mit Hund gern gesehen.

Lieber P,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung für Ihren kürzlichen Aufenthalt in unserem Hotel abzugeben. Wir freuen uns zu hören, dass Ihnen unsere großartige Lage gefallen hat, die ein idealer Ausgangspunkt für Wanderungen und Erkundungen in der Umgebung ist. Es freut uns auch zu hören, dass Sie und Ihr vierbeiniger Freund sich während Ihres Aufenthalts willkommen und gut aufgehoben gefühlt haben.

In unserem Hotel bemühen wir uns, eine warme und einladende Atmosphäre für alle unsere Gäste zu schaffen, auch für diejenigen mit Haustieren. Unser Team ist sehr stolz darauf, jedem Besucher ein komfortables und unvergessliches Erlebnis zu bieten.

Wir hoffen, dass wir Sie auch in Zukunft wieder zu einem angenehmen Aufenthalt begrüßen dürfen.

Team Waldhotel Sonnenberg
Reviewed: 8 months ago (10/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Prachtige locatie en een heerlijk ontbijt. We hebben genoten van de wandelingen.

Beste H,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in ons hotel te delen. We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van onze prachtige locatie en het heerlijke ontbijt. Het doet ons veel plezier om te weten dat u heeft kunnen genieten van de prachtige wandelingen in de omgeving.

Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke gast een onvergetelijk en plezierig verblijf heeft, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.