Waldhotel Sonnenberg hotel logohotel logo

Reviewed: 10 months ago (05/07/2024)

Positief en aangenaam.

Beste H.,

Bedankt voor het delen van uw feedback met ons. We zijn erg blij om te horen dat uw ervaring in ons hotel positief en plezierig was. We streven ernaar om onze gasten een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden en we zijn blij dat we in staat waren om dat te doen.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Onze matrassen zijn omkeerbare matrassen van hoge kwaliteit, we vermoeden dat we hebben nagelaten om u te informeren over deze optie.
Onze matrassen worden allemaal uiterlijk na 24 maanden vervangen door nieuwe. We zullen ze echter direct in uw kamer controleren.

Met vriendelijke groet

Hermann Nübel

Hotelier
Business
Reviewed: 10 months ago (05/07/2024)

Helemaal tevreden over alles

Beste J.,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn verheugd te horen dat u volledig tevreden was met uw verblijf in ons hotel. Uw positieve feedback betekent veel voor ons en we zijn blij dat we u een geweldige ervaring hebben kunnen bieden. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een aangenaam verblijf bij ons.

Team Waldhotel Sonnenberg
Reviewed: 10 months ago (04/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Het personeel in het restaurant was heel vriendelijk en behulpzaam. De receptioniste deed haar werk en gaf antwoord op vragen maar dat was dan ook alles. We voelden ons door haar verder niet erg gezien.

Beste K,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven over uw recente verblijf in ons hotel. We zijn erg blij om te horen dat u ons restaurant personeel vriendelijk en behulpzaam vond. Het spijt ons echter dat uw ervaring met onze receptioniste niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven ernaar om uitzonderlijke service te bieden in ons hotel en zullen uw feedback gebruiken om ons op dit gebied te verbeteren. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Alone
Reviewed: 10 months ago (03/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Attraktives Hotel in schöner Lage, besonders wenn man ein Zimmer zur Talseite gebucht hat.

Lieber R,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, unser Hotel zu bewerten. Wir freuen uns zu hören, dass unsere Lage und unsere Zimmer Ihren Erwartungen entsprochen haben, insbesondere das Zimmer mit Blick auf das Tal. Unser Team ist bestrebt, allen unseren Gästen einen angenehmen und komfortablen Aufenthalt zu bieten. Wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Team Waldhotel Sonnenberg
Reviewed: 10 months ago (02/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Zeer leuk en aangenaam verrast door de lekkere keuken. Fijn en vriendelijk personeel. Ontbijt OK. Alleen terras van de kamer was niet proper.

Beste V,

Bedankt dat u voor ons hotel heeft gekozen en dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn erg blij om te horen dat u aangenaam verrast was door onze heerlijke keuken en vriendelijk personeel. Het is ook geweldig om te horen dat u genoten heeft van ons ontbijt. We verontschuldigen ons echter voor de teleurstelling over de netheid van het terras van uw kamer. We waarderen uw feedback, omdat het ons helpt om voortdurend te verbeteren en een aangenaam verblijf voor al onze gasten te bieden.

Alone
Reviewed: 10 months ago (02/07/2024)
Date of experience: 06/2024

Good food and wine. Nice service. Lovely view.

Reviewed: 10 months ago (01/07/2024)
Date of experience: 06/2024

Also, ein etwas in die Jahre gekommenes Hotel. Zimmer war neu.

Lieber Sch,

vielen Dank für Ihren kürzlichen Aufenthalt in unserem Hotel. Es freut uns zu hören, dass Ihnen unsere neu renovierten Zimmer gefallen haben. In unserem Hotel bemühen wir uns, allen unseren Gästen ein komfortables und modernes Erlebnis zu bieten. Wir freuen uns über Ihr Feedback und werden weiterhin daran arbeiten, die Qualität unseres Hauses zu verbessern. Wir hoffen, dass wir Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen dürfen.
Team Waldhotel Sonnenberg
Reviewed: 10 months ago (30/06/2024)

Prima. Rustig gelegen. Mooi uitzicht. Fijn terras. Eten lekker

Beste M,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van onze rustige locatie, het prachtige uitzicht en het heerlijke eten. Ons terras is inderdaad een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor nog een onvergetelijk verblijf. Bedankt voor het kiezen van ons hotel.

Team Waldhotel Sonnenberg
Reviewed: 10 months ago (28/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Beautifull Place, very nice rooms with an extended view at the landschapje

Dear O,

Thank you for taking the time to leave a review for your recent stay at our hotel. We are pleased to hear that you enjoyed the beauty of our location and the view from your room. Our team takes great pride in providing you with exceptional service and we are delighted that this is reflected in your experience. We hope to welcome you again in the future for a pleasant stay.

Team Waldhotel Sonnenberg
Reviewed: 10 months ago (28/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Super hotel, mooi uitzicht over het dal. Mooi binnenzwembad en sauna. Goede keuken. Uitgebreid ontbijtbuffet.

Beste ter M,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. We zijn verheugd te horen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons hotel en het prachtige uitzicht, het binnenzwembad, de sauna en de heerlijke keuken heeft gewaardeerd. Het is altijd ons doel om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen en we zijn blij dat we dat voor u hebben kunnen doen. We hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen.